2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oh mısss tesekkurleer deneyecegım ınsallah :)
ayran corbasi:) ferah ferah
onu yapmayı bılmıyorum kı :)

Kizlar benim bebek bu ara bi havalara girdi gec yatip gec kalkmaya basladi ergen gibi 2ye kadar oturuyor bide keyifli oluyorki hayret bisey, sanki uyutmayalim diye oyunlar yapiyot bize
senle sahur mu yapıyor
Bende wee nin kasigini kullaniyorum ve tupperware kasigi kullaniyorim memnunum
tupper bende alıyım merak ettim:)
oh mısss tesekkurleer deneyecegım ınsallah :)

onu yapmayı bılmıyorum kı :)

aaa Sivaslı değilmiydin canım ondan dedim:) eşimin ne sevdiği çorbadır:)

Hanımlar weenin bu alıştırma bardağından vardı büyük oğlumundu ucunu değiştirip küçüğe denedim, çok şükür onunla içiyor suyu önce itiraz etti suyun tadını alınca kabul etti sonunda, tavsiye ederim kendi tutuyor içiyor damla akıtmıyor üstü ıslanmıyor merak etmeyin:)

Duzelir canim insallah ogluşun

Ayy ben bu konuda o kadar dertliyim ki hic su iciremiyorum agzindan püskürtüyor hemen bundan alayim sagol canim ya

Slm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadan yogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım

havuç mevsimi degil ama havuç salatalık meyve ye geçebilirsin genelde aynı şeyleri veriyorum ben..

Nego ipek püskürturdu ağları yemek verince ama yinede idare ederdi bakıcıya başlayınca 9aylıkken reddetti öğlene kadar aç beklerdim meme gelecek diye eymen öyle olmaz korkma canım

Ilk 15 gun falan meyve vermeyi dusunmuyorum sebzeye iyice alissin diye ama sebze kalmadi verebilecegim ya da benim aklima gelmiyor dedigin gibi havuc mevsimi de degil ama ne bileyim ya ne zormus bu ek gida isi

Nego canim cok sevindim inan suyu icnesine.ben de cay kaşığıyla veriyordum aldirayim iyi olur.

Dafiduck canim ben taze fasulye de ekliycem.birsure bunlari verip.meyvelere gecicem ins.aklima baska gelmiyo

Kizlar ya sitede ya telimde sorun var giremiyorum girsemde yazamıyorum. Su iki kelimeyi yazmak icin kac dk dir ugrasiyrum.sinir oldum iyice

tabiki foto koyarız eflalim

Ilk 15 gun falan meyve vermeyi dusunmuyorum sebzeye iyice alissin diye ama sebze kalmadi verebilecegim ya da benim aklima gelmiyor dedigin gibi havuc mevsimi de degil ama ne bileyim ya ne zormus bu ek gida isi
bezelye de ezip verebilirsin, ben avakado yu da deneyeceğim,,

Son düzenleme:
Kizlar benim bebek bu ara bi havalara girdi gec yatip gec kalkmaya basladi ergen gibi 2ye kadar oturuyor bide keyifli oluyorki hayret bisey, sanki uyutmayalim diye oyunlar yapiyot bize
oğluşumda bir dönem geç yatıyordu dr sordum hiç inatlaşmma dedi,, dönemsel sonra yerine oturur dedi, gerçektende öyle oldu,, artık saat 8,30 da banyo, ve 9 a kadar uyumuş oluyor,,, eskisi gibi,,,
benim oğlumda bir kere saat 4,30 da kaltı,,, gözler cin gibi, oturttuk aramıza,,, biraz şirinlik falan yaptı ama bizim uykumuz var,,yüz veren olmayınca yattı,, bir saat sonra falan uyudu,,, çok tatlı bunlar ,,,

selam kızlar nasılsınız bayadır giremedim yogunluktan herkesin ramazanı mubarek olsun oruç tutan var mı ben ilk gün niyetlenmeden denedim ama olmadı artık kısa kaldı bu sene hanne yedi orucu ek gida alıştırmasına bizde başladık sebze püresi meyve ve yoğurt veriyorum yoğurdu pek sevmedi ama bikaç kaşık yiyor ona da şükür sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…