- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
mercımek yapıyorum o zaman :)domates mercimek tarhana favorilerim hem kolay hem güzel
tarhana gitmeyebilir sıcakta
oh mısss tesekkurleer deneyecegım ınsallah :)kolay gelsin canım mercimek çorbası patlicanli kurdan kebabı çok hoş durur firinda patates tavuk birde hosaf çok kolay bi tatlı tarifi vereyim 3 yumurta bi bardak şeker 4yemek kaşifi yoğurt kabartma tozu kek kıvamında yap pissın ...2 bardak şekeri 3 bardak suda erit kaynatmadan kek sıcakken dok çok hafif kolay dün yaptımda yuvarlak borcam ölçüsüyarısını yedim iftar sonrası
onu yapmayı bılmıyorum kı :)ayran corbasi:) ferah ferah
senle sahur mu yapıyorKizlar benim bebek bu ara bi havalara girdi gec yatip gec kalkmaya basladi ergen gibi2ye kadar oturuyor bide keyifli oluyorki hayret bisey, sanki uyutmayalim diye oyunlar yapiyot bize
tupper bende alıyım merak ettim:)Bende wee nin kasigini kullaniyorum ve tupperware kasigi kullaniyorim memnunum
oh mısss tesekkurleer deneyecegım ınsallah :)
onu yapmayı bılmıyorum kı :)
Duzelir canim insallah ogluşunGünaydınlar, bende erkenciyim her zaman ki gibi, gecenin üçün de açmış benimki gözünü bakıp bakıp gülüyor konuşuyor hiç pas vermedim uyuttum geri beşte kalktı sasmadi
herkese sebzeyle baslayin dedim dedim bu gidisle meyve vericem ben, ay tek yese vericem benimki de laf, neyse surada 10 gun var 6 ayin dolmasina
inşallah canım:)Duzelir canim insallah ogluşun
Ayy ben bu konuda o kadar dertliyim ki hic su iciremiyorum agzindan püskürtüyor hemen bundan alayim sagol canim yaHanımlar weenin bu alıştırma bardağından vardı büyük oğlumundu ucunu değiştirip küçüğe denedim, çok şükür onunla içiyor suyu önce itiraz etti suyun tadını alınca kabul etti sonunda, tavsiye ederim kendi tutuyor içiyor damla akıtmıyor üstü ıslanmıyor merak etmeyin:)
Eki Görüntüle 1564248
Slm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadanyogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım
Slm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadanyogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım
havuç mevsimi degil ama havuç salatalık meyve ye geçebilirsin genelde aynı şeyleri veriyorum ben..Slm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadanyogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım
Sıvaslıyım bende severım kaynanam cook guzel yapar fakat ben yapmayı bılmıyorumaaa Sivaslı değilmiydin canım ondan dedim:) eşimin ne sevdiği çorbadır:)
Ilk 15 gun falan meyve vermeyi dusunmuyorum sebzeye iyice alissin diye ama sebze kalmadi verebilecegim ya da benim aklima gelmiyor dedigin gibi havuc mevsimi de degil ama ne bileyim ya ne zormus bu ek gida isihavuç mevsimi degil ama havuç salatalık meyve ye geçebilirsin genelde aynı şeyleri veriyorum ben..
Nego ipek püskürturdu ağları yemek verince ama yinede idare ederdi bakıcıya başlayınca 9aylıkken reddetti öğlene kadar aç beklerdim meme gelecek diye eymen öyle olmaz korkma canım
tabiki foto koyarız eflalimCanim zorlamiycamda esim takti resmen
bende herobaby den cikan kasiktan var yumusak ucu
canim buyuk ogluma kullanmistim bunda da hic bir sey yemezse kullanicam baska care yok
ayran corbasi:) ferah ferah
cok yoracaklar belli, denedim canim uykuda bile yaygarayi basti:) kiyafeti denersen foto isterim:)
aynen canim cok guzel yiyorlar tadida berbat bence
canim bu dediklerini hep denedimipekte boylemiydi istahsiz diyordunya
bezelye de ezip verebilirsin, ben avakado yu da deneyeceğim,,Ilk 15 gun falan meyve vermeyi dusunmuyorum sebzeye iyice alissin diye ama sebze kalmadi verebilecegim ya da benim aklima gelmiyor dedigin gibi havuc mevsimi de degil ama ne bileyim ya ne zormus bu ek gida isi
oğluşumda bir dönem geç yatıyordu dr sordum hiç inatlaşmma dedi,, dönemsel sonra yerine oturur dedi, gerçektende öyle oldu,, artık saat 8,30 da banyo, ve 9 a kadar uyumuş oluyor,,, eskisi gibi,,,Kizlar benim bebek bu ara bi havalara girdi gec yatip gec kalkmaya basladi ergen gibi2ye kadar oturuyor bide keyifli oluyorki hayret bisey, sanki uyutmayalim diye oyunlar yapiyot bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?