canım ben az su ile kısık ateşte pişirdim içine biraz pirinçte atmıştım öyle güzel pişiyor. Ben bize yaptığım yemekleri de kısık ateşte pişiriyorum çok su eklemeye gerek kalmıyor böylece yemekler daha lezzetli oluyor...Kizlar kabagi kac dakika hasliyorsunuz ben hasladim cok pismemis gibiydi arkasindan cam rende ile ezdim ama bi garip oldu tel tel iyce ugrastim sonra sutumle seyrelttim ama bizim sipa yemedi parmagimla bir iki verdim hic tepki yok siz nasil yapiyorsunuz buhardami hasliyorsunuz kafam cok karisik yarin yogurt mayaliycam bakakim ona tepkisi ne olacak
Hıı teşekkürler canım ben kredi kartı ile alışveriş yapmıyorum internetten..Cnm gittigidiyordan almistim hamile iken vardir yine büyük ihtimalle. .
Ben de abdullah a yaptigim sebze corbalarina irmik ve zeytinyağı ekliyorum cok az.C
canım ben az su ile kısık ateşte pişirdim içine biraz pirinçte atmıştım öyle güzel pişiyor. Ben bize yaptığım yemekleri de kısık ateşte pişiriyorum çok su eklemeye gerek kalmıyor böylece yemekler daha lezzetli oluyor...
Bende zeytinyağı ekliyorum canımBen de abdullah a yaptigim sebze corbalarina irmik ve zeytinyağı ekliyorum cok az.
Cnm az su ekleyip kısık ateste pisiriyorum sonra azicik zeytinyagi ekliyorum kizlarin dediği gibi...Kabak tatsız geliyor normal cnm kizim da sevmedi. .Kizlar kabagi kac dakika hasliyorsunuz ben hasladim cok pismemis gibiydi arkasindan cam rende ile ezdim ama bi garip oldu tel tel iyce ugrastim sonra sutumle seyrelttim ama bizim sipa yemedi parmagimla bir iki verdim hic tepki yok siz nasil yapiyorsunuz buhardami hasliyorsunuz kafam cok karisik yarin yogurt mayaliycam bakakim ona tepkisi ne olacak
Benim oğlum bazen yiyiyor bezende hepsini yemiyor canım ben zorlamıyorum yaparım yedi yedi yemedi üstelemem.Kizlar bebisleriniz 1 fincan yiyebiliyo mu, benim kizim yemiyo bugun bi olctum yogurt verirken..meyve kac adet veriyosunuz mesela kayisiyi, elmanın, armutun ne kadarını?
Son olarak ek gidaya geceli kaka sıklığı ve kıvamı nasıl oldu?
Cook teşekkür ederim. ArastircamCanım endişelerimiz sorularımız fln çok benziyor okuyrm hep ama cevap yazamıyodumben e bebekten wee nin silikon kaşığını aldım renkleri çok güzeldi ucu da yumuşak gerçi henüz ek gıdaya geçmedik o yüzden denemedim ama yumuşak bpa sız bi ürün diye tavsiye edebilirim
Bi de ben hamileliğimden beri mecbur kalmadıkça pazardan marketten almıyorum sebze meyvemi. İpek hanım çiftliğinden sipariş veriyorum çok da güven veriyor bana, tam bahçe ürünleri şekilsiz bile olsa çok lezzetli şeyler geliyor tavsiye ederim bi araştır istersen
Bende eşime öyle dedim ama o da püreleri yaptıkları meyveleri görmüyoruz hem koruyucu vardır bir şekilde içinde diyor. mecbur kalırsak son çare dedi.TV de izlemiştim TRT 1 de iyi fikir programına pazartesi günleri çocuk doktoru çıkıyordu. Adını hatırlayamıyorum.
Marketten nasıl yetiştirildiğini bilmediğiniz meyveyi alıp püre yapacağınıza kavanoz da satılan üzerinde organiktir yazan mamaları tercih edebilirsiniz diye.
Mesela şeftali ve nektarinin üzerindeki tarım ilacını giderebilmek için 1 gün suda bekletmelisiniz demişti.
Aklınızda bulunsun.
Çok teşekkür ederim . Wee yi deneyeyim o halde.Canim evde wee marka silikon uclu var, onu seviyor gerci dvit falan veriyorum ek gidaya gecmedigim icin, bi tane de tupperware siparis verdim bakalim gelince denicez.
İnşallah inşallahcanım üzülme ve vazgecme kucağında sdene mama sandalyesinde başkasının kucağında parmagınla kaşıkla bardakla biberonla elbet alacak
inşallah işe yarar canımAyy ben bu konuda o kadar dertliyim ki hic su iciremiyorum agzindan püskürtüyor hemen bundan alayim sagol canim ya
canım haziran sebzelerini ekliycem, benhenüz ek gıda vermediğim için bilmiyorum ama eltim brokoli semizotu ıspanak veriyorduSlm herkese bizde 3 gun oldu ek gidaya gectim doktora sormadanyogurt verdim 1 gun 2.gun kabak puresi verdim 3.gun patates puresi verdim simdi tıkandim kaldim ne versem ki sebze olarak baska ne veriyosunuz neler yapiyorsunuz hatunlar önerilerinize muhtacım
canım aynen dediğin gibi eymendehavuç mevsimi degil ama havuç salatalık meyve ye geçebilirsin genelde aynı şeyleri veriyorum ben..
Nego ipek püskürturdu ağları yemek verince ama yinede idare ederdi bakıcıya başlayınca 9aylıkken reddetti öğlene kadar aç beklerdim meme gelecek diye eymen öyle olmaz korkma canım
inşallah sizde de işe yarar canımNego canim cok sevindim inan suyu icnesine.ben de cay kaşığıyla veriyordum aldirayim iyi olur.
@bestemeste canim ben taze fasulye de ekliycem.birsure bunlari verip.meyvelere gecicem ins.aklima baska gelmiyo
Kizlar ya sitede ya telimde sorun var giremiyorum girsemde yazamıyorum. Su iki kelimeyi yazmak icin kac dk dir ugrasiyrum.sinir oldum iyice
benimki hiç yemiyor canım aslında 6. ay dolmadan vermiycektim ben sma takviye yapmam gerekti almıyor asla, kaşık maması aldırdım pirinçli onu da almıyor, meyve denedim yok yoğurt denedim yokselam kızlar nasılsınız bayadır giremedim yogunluktan herkesin ramazanı mubarek olsun oruç tutan var mı ben ilk gün niyetlenmeden denedim ama olmadıartık kısa kaldı bu sene hanne yedi orucu ek gida alıştırmasına bizde başladık sebze püresi meyve ve yoğurt veriyorum yoğurdu pek sevmedi ama bikaç kaşık yiyor ona da şükür sizde durumlar nasıl
canım bezelye yeşil fasulye gaz yapıyor bilgin olsun@bestemeste ben bezelye vermeyi denedim ama olmadi cunku zari kalindi onu ayirip icini ezip vermek lazim, bende tikandim kabak verip duruyorum o yuzden :)) . muz verdim, bugunde muz vericem sanirim.
canım anne sütünden çok sulu oluyor zaten ayran gibi, devam sütünden yaptım ben biraz daha katı oldu, inek sütüyle yapabilirsin süt yoğurt olunca fermante oluyor sonuçtaKizlar merhaba bende ek gidaya gevicem artik uuc gundur su verihorum dun kendi sutumden yogurt mayaladim ama tutmadi yag uste cikti altta su ve mayam karisik duruyo aranizda yapan var mi nasil oldu dr meyve puresi ver dedi ama ben sebzeile basliycam
Yarin kayinvalideme gitmeyi planliyorum arada kaldim soyle ki:
Sabah gitsem memnun olur, ama ek gida verirken yine tatsiz veriyosun onu yemez filan diycek cnm sikilacak..ek gida vermem gidersem..
iftardan sonra gitsek kizimin uykusu gelebilir ve bu defa da uyursa burda yatin der..
Bugun kizimla araba yikatmaya gittik 5 dk idi mesafe arka koltukta durdu, arac yikanirken realde dolastik
Aynen 1 de uyandi 4 te uyudu ve 8:30 kalkiş yaptik.ben de grip oldum.bogazim fena.hastayken uyumuycagi tutuyor beyfendi ninÇok uykum vaaar bu saat oşdu abdullah bey hala yatmadı tam yatırıp beşiğine koyuyorum bir bakıyorum gözler faltaşı gibi açık tip tip sırıtıyor bütün gece böyleydik siz düşünün artık halimi ve hala savaş veriyoruz bakalım kim kimi gömecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?