2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim atak donemidir belki hemen canini sikma
Sevdigi seyleri yedir uykuluyken emzir birde.

1. Asama meyveler elma avokado kayisi muz mango nektarin seftali armut mor erik
1. Asama sebzeler balkabagi havuc kabak patates yerelmasi semizotu ispanak
1. Asama tahillar irmik arpa yulaf pirinc
7. Aydan sonra etle tanistirmaliymisizozellikle kirmizi et hatta kuzu eti hormon tutmuyormus

geçmiş olsun
Ben de bebeksizken ağır Regl dönemi geçirirdim bebek olunca değişir derler ama son ikidir sanki doğum Sancısı gibi adet oluyorum belim kasığım felaket ağrıyor dinlenememekten giyinip yatamamaltan diye düşünüyorum bi Yatıp uyusak terlemeden durabilsem oh geçecek hemen
Çok zor
Yok canım yaa doktor işi gereği istedi bta yı ben biliyordum birşey yok

@eflalim canım ben blw yi biliyordum ama sizler tecrübeli olunca sizin daha iyi bildiğinizi düşündüğümden paylaşmadım bir de ek gıda benim için bir üst seviye olduğundan hiç gitmedim o konulara benim Zaman'ım vardı çünkü

1. Bulamaç yapıp vermek Peşinde koşturmak en sonunda elini yüzünü silip kalkmak var
2. Blw var önce emzirip sonra yiyeceği şeyleri parmak parmak kesmek var üst baş her yer batıyor ver eline yesin mantığı yok tabi sofraya oturarak yiyecek hani dışarılarda evde değil.. Israr yok aç kaldı diyr ağlamak yok..
3. Blw benzeri hem çocuk yiyecek hem anne baba destekleyecek kaşıkla var genelde Almanlar böyle yapıyor bebek bi Kaşık kendi Ağzına solmaya Çalışıyor bi Kaşık ebeveyn veriyor

ben 2-3 Karışık yapacağım zaten 6-9 ay yaza geliyor bahçede balkonda döksün istediği kadar :)) kışa ne Yaparım bilmem :)

Canımpaylaş ihtiyacı olan vardır belki

Un çeşitleri şekerli gıdalarla vs geç tanıştırsak yeridir diyorum. Sevmedi diye bir şey yok bence

Bana sa bi tabak ıspanak mı yoksa Waffle Muhallebi mi deseler ben de karnımı tatlı ile doyurmayı seçerim hahaha oh yedi doydu olmaz ama gibime geliyor
Bir de midelerimiz avuç içimiz kadar. Biz abartıyoruz ama çocuklar daha terbiyeli oluyor..

Bunlar benim düşüncelerim ek gıdaya geçince değişebilir :)) şimdilik böyle..
Kizlar bi arkadasim muhallebi tarifi verdi, ben hic yapmadım ama bebisi cok sevmis..
isterseniz paylasirim burdan Bi de tecrubeli arkadaşlar ne diyo muhallebi isine?

TEşekkür ederim canım aynen sanki bende doğum sancısı çekiyorum bende battaniyenin altına girmeden iyileşmiyorum iğne yaptım oda iyi geldi şükür allah yardımcımız olsun...

Canim benim doktorum ustune basa basa tropikal meyvelerden vermiyoruz dedi. Neden acaba. Burda herkes avokadonun yararlarindan bahsediyo. O da bir tropikal meyve degil mi? Kafam karisti simdi

Canim benim doktorum ustune basa basa tropikal meyvelerden vermiyoruz dedi. Neden acaba. Burda herkes avokadonun yararlarindan bahsediyo. O da bir tropikal meyve degil mi? Kafam karisti simdi

Bazı doktorlar ithal olduğu ve buraya gelme süresi vs diyerek gmo ürünü OLDUĞUNU düşünüyor yani yararından çok zararı var diyorlar onun içindir. Haklılar dA ama

bende şunu duymuştum herkesin vücudu kendi ülkesine uyum sağlar tropikal ülkenin çocuğu onu kolay sindirir akdeniz ülkesinin ki muzu o yüzden belki tattirilabilir ama sürekli verilmez gibi ben vermiyorum ben fazla gelenekselciyim sanırım buğday ile kuru yemiş sebze meyve muz neyine yetmiyor gibi düşünüyorm bu benim düşüncem avakado kendim hiç yemedim daha cocuguma vermek ne kadar doğru bilmiyorum bu benim düşüncem

bitoss canım geçmiş olsun ilaçlarını ver çabucak iyileşir kuzucuk....
sağol canım inşallah
bitoss canim cok gecmis olsun bahcede falan mi usuttun acaba gecer inşallah biran önce
sağol canım yok çıkarmadık pek bahçeye sık banyo yaptırdık ama ondan oldu heralde esiyo zaten içerler hep soğuk o yüzden kıyamam ben ona daha dikkat edicem artık ama

bitoss geçmiş olsun canım kıyamam bebekler hasta olmasın
sağol canım amin çok zor gerçekten kimsenin yavrusu hasta olmasın allahım esirgesin hepsini

bizde aynıyız gamze ya
iki gündür öyle huysuz ki anlatamam bu kadar huysuzluğum üstüne diş çıkarsa bari :)

Aynı benin oğlanı anlatmışsın Canım bizim de hafif grip var dün tüm gün bişi yemedi desem yeridir normalde de az istahi zaten

bizde aynıyız gamze ya
iki gündür öyle huysuz ki anlatamam bu kadar huysuzluğum üstüne diş çıkarsa bari :)
aynen canım bi gayret atak dönemi ise bisey yapar bundan sonra diye bekliyorum 10 saat uyumadı dün düşün artık eşime sen uyur diyorum annesi değil misin uyur diyor gıcık gece kızımı onun yanına yatırdım ben ahmet le çocuk odasında yattım geçen de gittiğimizde dişlerine baktı yok çıkmaz dedi sanırım bizimki yürür ayaklarını tam basıp popoyu dikiyor ayı yürüyüşü derler kalkma derdinde 9 ayda yürüyüp giderse görürüm anya yi konyayı

Aynı benin oğlanı anlatmışsın Canım bizim de hafif grip var dün tüm gün bişi yemedi desem yeridir normalde de az istahi zaten
ay canım inş geçicidir bu ara hepimizn bebisler sanırım böyle inş hemen iyileşir kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…