Canim lacivert hirkanin aynisindan almistim bi yikamada rengi soldu eski gibi oldu tüylendi aklinda bulunsunGünaydın geçmişi okumadan yazayım fikrinizi almam lazım:)
miniğime lc den bayramlık alıcam inşallah nasip olursa, sizce nasıl bunlar, indirimdekilere baktım malum büyüğüde giydirmek lazım tabi tombiş beni de:) o yüzden uygun bakmam gerekti, renkler nasıl sizce
Eki Görüntüle 1570039 Eki Görüntüle 1570040 Eki Görüntüle 1570041 Eki Görüntüle 1570042 Eki Görüntüle 1570043
Haklısın canım. Bol sıvı alıcaz yazın artık. Spor yapıcaktım ama vazgeçtim çok terliyorum çünkü.tabi canım insan çok üzülüyor elinde olmadan, iç bolca suyunu artıyor hemen sıkma canını
şifa olsun, sağol canım alalımda:)çok sağol canım iğneler iyi geldi biraz azaldı öksürüğü çok şükür. kıyafetleriniz de pek güzelmiş güle güle giysin eymen paşa :)
ya tühh almıyım o zamanCanim lacivert hirkanin aynisindan almistim bi yikamada rengi soldu eski gibi oldu tüylendi aklinda bulunsun
çok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi, aklında olsun düşünce iki saat uyutma gözlemleSELAMUN ALEYKUM :) allah hasta bebıslerımıze sıfa.huysuz bebeklerımıze akıllı olmayıuykusuz annelere uyku banada akıl nasıp etsındun bebegımı kanepeden dusurdum olay soyle gelıstı esım teravıhte bende mınık kusumu uyutmaya calısıyordum agladı zar zor uyuttum o ara annem aradı tel calınca uyanmadan telı susturayım dıye alalacele kanepeye yatırdım ustunu orttum salona cıktım hemen o dakkada bı cıglık geldı kosmadım uctum resmen bı baktım masanın altına yuvarlanmıs hiiii nasıl aglıyor bagrıma bastım sevdım optum kendı akılsızlıgımada saydırasım geldı
Haklısın canım. Bol sıvı alıcaz yazın artık. Spor yapıcaktım ama vazgeçtim çok terliyorum çünkü.
ayy onu bılmıyodum ama 1.5 saat sonar uyudu anca sakınlestıçok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi, aklında olsun düşünce iki saat uyutma gözlemle
VerilemezBir soru da ek gidayla ilgili sevgili anneler.. 6. Ayda tarhana cirbasi verilir mi? Hangi corbalar verilebilir? Optum hepinizi
Seve seve alırım inşallah kısmet olur bi günsağol canım inşallah önce alalımda:) beyaz aklımda onu da teyzesi alsın
tamam canım sağol, kırmızı candır
Geçmiş olsun allah korusunSELAMUN ALEYKUM :) allah hasta bebıslerımıze sıfa.huysuz bebeklerımıze akıllı olmayıuykusuz annelere uyku banada akıl nasıp etsındun bebegımı kanepeden dusurdum olay soyle gelıstı esım teravıhte bende mınık kusumu uyutmaya calısıyordum agladı zar zor uyuttum o ara annem aradı tel calınca uyanmadan telı susturayım dıye alalacele kanepeye yatırdım ustunu orttum salona cıktım hemen o dakkada bı cıglık geldı kosmadım uctum resmen bı baktım masanın altına yuvarlanmıs hiiii nasıl aglıyor bagrıma bastım sevdım optum kendı akılsızlıgımada saydırasım geldı
çok şükür canım, ben yere bırakıyorum canım koltukta bırakmayalı uzun zaman olduayy onu bılmıyodum ama 1.5 saat sonar uyudu anca sakınlestıtesekkrler sukur bısey yok aman dıkkat edın ben akıllandım daha tobe hep besıgınde artık
sağol canım, yazlık bir takımı varda havalar hep soğuk yağmurlu giydiremiyorum hiç yazlık bir şeyNego ben kombini beğendimgüle güle giysin beyaz hırka sırıtır bence ama yaz renkleri şortlı bir takım da olabilir gibi
Evet her şey HIZLA Değişiyor. Yoğurdu suyu da kendi önüne koyuyorsun koymuyor değilsin canım parmakların yiyor..
Ben Israr için ssana demedim genel olarak anlattım ama mesela ben ısrarxıyım
Uyursa uyusun demiyorum uyku saati gelince on saat sürmesine rağmen inat ediyorum uyuyacak siye:) yesin diye de Yaparım yiyecek yemeli faydalı diyip ama bakıp görücez
Artık ek gıda zamanı kızım tam 6 aylık Şükürler olsun:)
sağol canım inşallah nasip olur giydirmek:) ölçüsüne bakıp aldım ama kafam karıştı büyük mü alsam ki benim kuzunun kafaı çok büyük:)Nego güle güle giysin eymen paşa:))
Bencede kırmızı pantolon daha güzel olur..
O şapkadan ben çok baktım ama küçükler kaliba olmuyor bizim bebişlere sen yinede ayına bak..
Seve seve alırım inşallah kısmet olur bi gün
Çok üzüldüm canımSütüm gitti:/ şoktayım( iki gündür az geliyordu bugün tamamen kesildi Doğu Türkistan resimlerine denk geldik ondan mı çoxuğum üç gecedir sabahlıyorus uykusuz hep kucakta ondan mı bilmiyorum
Uyku yemek bitki çayları sadece emzirmeye devam ediyorum ama sütüm hiç gelmiyor bebeğim de Çığlık çığlık bürün gece uyuyamıyor aç olduğu için
Doktora götüreceğiz ek gıdaya başlayacağım Allah
yoğurt sebze verilir canım tarhanayi denemedim desem yalan olur ama sevmediBir soru da ek gidayla ilgili sevgili anneler.. 6. Ayda tarhana cirbasi verilir mi? Hangi corbalar verilebilir? Optum hepinizi
canım muhallebi pişerken içine atiyorum direk pişiyorYanlış hatirlamiyorsam bebeğinin mamasina irmik katanlar vardı. Nasıl yapıyorsunuz??
Oh ne iyi etmişsiniz canım:))Kızımı parka götürdüm yaşlı teyzelerle sohbet ettik pek güzeldi ne tatlilar ya ..lekeler için nature's. Tavsiye ettiler onu aldım inş ise yarar yaOğlum bisey yemiyor ama babası az kiraz yedirmis yeter galiba
Yok canım çil ve dogum lekesiOh ne iyi etmişsiniz canım:))
Canım lekeler dediğin çatlaklarmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?