2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim lacivert hirkanin aynisindan almistim bi yikamada rengi soldu eski gibi oldu tüylendi aklinda bulunsun

SELAMUN ALEYKUM :) allah hasta bebıslerımıze sıfa.huysuz bebeklerımıze akıllı olmayıuykusuz annelere uyku banada akıl nasıp etsın dun bebegımı kanepeden dusurdum olay soyle gelıstı esım teravıhte bende mınık kusumu uyutmaya calısıyordum agladı zar zor uyuttum o ara annem aradı tel calınca uyanmadan telı susturayım dıye alalacele kanepeye yatırdım ustunu orttum salona cıktım hemen o dakkada bı cıglık geldı kosmadım uctum resmen bı baktım masanın altına yuvarlanmıs hiiii nasıl aglıyor bagrıma bastım sevdım optum kendı akılsızlıgımada saydırasım geldı

cok sukur hıc fıre vermeden orucumu tutuyorum ama bı sorun var sutum azaldı hemde cok cok azaldı haa bunun sebebı oruc degıl gece sadece yanı 10 dan sekıze 1 kere emzırmem ondada Sabah namazından sonra ben alıyorum emzırıyorum dun saat kurdum uyandım emzırdım bugun uyanamamısım

çok sağol canım iğneler iyi geldi biraz azaldı öksürüğü çok şükür. kıyafetleriniz de pek güzelmiş güle güle giysin eymen paşa :)
şifa olsun, sağol canım alalımda:)
Canim lacivert hirkanin aynisindan almistim bi yikamada rengi soldu eski gibi oldu tüylendi aklinda bulunsun
ya tühh almıyım o zaman
çok geçmiş olsun canım iyi mi şimdi, aklında olsun düşünce iki saat uyutma gözlemle
Haklısın canım. Bol sıvı alıcaz yazın artık. Spor yapıcaktım ama vazgeçtim çok terliyorum çünkü.

yapma canım yapma

Bir soru da ek gidayla ilgili sevgili anneler.. 6. Ayda tarhana cirbasi verilir mi? Hangi corbalar verilebilir? Optum hepinizi
Verilemez
Sadece kabak Havuç vs givi tek sebzeli Şeyler verilir üç gün beklenir sonra diğer şey denenir derken karıştırılıp verilir

Tarhana ağıt bir yiyecek domates vs olduğundan aklında olsun.

Nego ben kombini beğendimgüle güle giysin beyaz hırka sırıtır bence ama yaz renkleri şortlı bir takım da olabilir gibi

Evet her şey HIZLA Değişiyor. Yoğurdu suyu da kendi önüne koyuyorsun koymuyor değilsin canım parmakların yiyor..
Ben Israr için ssana demedim genel olarak anlattım ama mesela ben ısrarxıyım

Uyursa uyusun demiyorum uyku saati gelince on saat sürmesine rağmen inat ediyorum uyuyacak siye:) yesin diye de Yaparım yiyecek yemeli faydalı diyip ama bakıp görücez
Artık ek gıda zamanı kızım tam 6 aylık Şükürler olsun:)

Nego güle güle giysin eymen paşa:))

Bencede kırmızı pantolon daha güzel olur..
O şapkadan ben çok baktım ama küçükler kaliba olmuyor bizim bebişlere sen yinede ayına bak..

Geçmiş olsun allah korusun

ayy onu bılmıyodum ama 1.5 saat sonar uyudu anca sakınlestı tesekkrler sukur bısey yok aman dıkkat edın ben akıllandım daha tobe hep besıgınde artık
çok şükür canım, ben yere bırakıyorum canım koltukta bırakmayalı uzun zaman oldu
sağol canım, yazlık bir takımı varda havalar hep soğuk yağmurlu giydiremiyorum hiç yazlık bir şey

yok canım bana dedin demedim anladım:) uyku konusunda bende katıyım aynen senin gibi yapıyorum, yemekte katı olmak ters tepiyor kusmaya kadar gidiyor iş maalesef, ooo 6 aylık oldunuz hadi hayırlı olsun ek gıdanız:)
Nego güle güle giysin eymen paşa:))

Bencede kırmızı pantolon daha güzel olur..
O şapkadan ben çok baktım ama küçükler kaliba olmuyor bizim bebişlere sen yinede ayına bak..
sağol canım inşallah nasip olur giydirmek:) ölçüsüne bakıp aldım ama kafam karıştı büyük mü alsam ki benim kuzunun kafaı çok büyük:)
Seve seve alırım inşallah kısmet olur bi gün

ay sağol canım seni demedim ablamı kastetmiştim:) çok incesin:)

Sütüm gitti:/ şoktayım( iki gündür az geliyordu bugün tamamen kesildi Doğu Türkistan resimlerine denk geldik ondan mı çoxuğum üç gecedir sabahlıyorus uykusuz hep kucakta ondan mı bilmiyorum

Uyku yemek bitki çayları sadece emzirmeye devam ediyorum ama sütüm hiç gelmiyor bebeğim de Çığlık çığlık bürün gece uyuyamıyor aç olduğu için
Doktora götüreceğiz ek gıdaya başlayacağım Allah

Çok üzüldüm canım
Benim sütümde bayaa azaldı korkuyorum kesilecek diye

Bir soru da ek gidayla ilgili sevgili anneler.. 6. Ayda tarhana cirbasi verilir mi? Hangi corbalar verilebilir? Optum hepinizi
yoğurt sebze verilir canım tarhanayi denemedim desem yalan olur ama sevmedi

yerim onu ya canım bizim ki akilliydi sizinki kucakci ondan hızlı gelişti sanırım ama şimdide çok huysuz

Yanlış hatirlamiyorsam bebeğinin mamasina irmik katanlar vardı. Nasıl yapıyorsunuz??
canım muhallebi pişerken içine atiyorum direk pişiyor

Nego kırmızı pantolon güzel canım şapka ben aldım sıktı kafasini

Kızımı parka götürdüm yaşlı teyzelerle sohbet ettik pek güzeldi ne tatlilar ya ..lekeler için nature's. Tavsiye ettiler onu aldım inş ise yarar ya Oğlum bisey yemiyor ama babası az kiraz yedirmis yeter galiba

Oh ne iyi etmişsiniz canım:))

Canım lekeler dediğin çatlaklarmı??

Kizim donmuyor diye uzuluyordum hani, evimize geldigimiz gun oyun halisina koydum baska odaya gittim geldim donmus :) cok sevindim hic donmeyecek gibi geliyordu :) simdi sirtustu durmuyor dondukten sonrada kurtariyim diye aglamaya basliyor :), evimizie geldik geleli cok cadilasti, ciglik atip duruyor kedi gibi :)) kalabaliktan hoslanmiyor kizim onu anladim, evimizde kesinlikle daha mutlu, gebeligimi yalniz gecirmistim ondan midir bilmem..

8gundur regl olduhum icin ek gidaya ara verdim sutum yetiyordu cunku, bugun oruca basladim ekgida denemelerine devam :), blw ile ilgili paylasimlarinizi okudum, ramazanda ugrasamam heralde, simdilik puturlu pure yapacagim, kizimda biraz daha buyumus olur, 7bucuk aylikk filan bende veririm eline yesin :) biberonuyla kendi kendine iciyor bayiliyorum :))

Burda 20 saat oruc ttuyoruz formul mama aldim sutum yetmezse veririm diye, buyuk ihtimalle yetmezde, vicdan azabi hat safhada rizkini kesiyormusum gibi hissediyorum ( oruc tutmak zorundaymisim gibi geliyor, esim tutma diyor ama oylede yapamiyorum arada kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…