- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Gürünluyum bende bilirimSafransari arabanız hayırlı olsun darısı bıze kolum kopuyor hayır sever dedesı babaannesıne duyrulur kuru kuru kurban oluyum yaş yaş gadan alıyımla olmuyor bu ışler (bızım burda boyle derler sende bılın mı Nego )
Tesekkur ederiz canimnormal canım oturma hele dik desteksiz düşmeden 8 aylikken falan zor is vesselam oturma deyip geçme
inş istediğin gibi tam takım alır canım ama almasada çok güzel güzel günlerde kullansin nisa
angeller karıştıkoskoca deluganluya kız muamelesi yaptın napalim sana
ben biliyorumyozgatlı arkadaşım konusurdu birde güllügünü yerim der
olsun duhacik biz seni böyle seviyoruz herkesin karakteri farklı asliyi öyle seni boyle
AMIIINNN oda habıre ınadına yamuluyor demıCAnım bende habire düzeltiyom oğlumubütün bebişler aynı demekki..
Hele birde ocak bibişler bir fenalar ki allah hepsine sağlık, sıhat, uzun önürler versin inşallah
kıızzz bızde coktur laf hele kaynanamda aboww eee onun yetıstırdıgı herıfnen evlıyım annem nası fenalasmıssın sen deyınce anne 2 yıldır herıften ozel ders alıyorum dıyorum guluyor@asliayet Süpersin .nerden buluyorsun bu sözleri haa... Hic öyle bir kabiliyetim yoktur. Oldukca soguk biriyimdir.yuzume söyleyen cok olmustur.resmisin derler.
Calisma hayatima başlayınca birazcik acildim kabak cicegi gibi
aaa bak bı sıvaslı daha cekılın ulen 3 sıvaslı oldukGürünluyum bende bilirim
Bizde babanne dedeye yamanacaktik hediye gekmese. Ama uygununu alirdi kesin onlarda
daha 3 ay var cayımı alıp oglanı karsıma oturtup keyıf yapmama az kaldıdesenenormal canım oturma hele dik desteksiz düşmeden 8 aylikken falan zor is vesselam oturma deyip geçme
akıl mı kaldı kız :) oda tombiş yanaklı olmayaydı :)angeller karıştıkoskoca deluganluya kız muamelesi yaptın napalim sana
hah oda ıyıymıs :)ben biliyorumyozgatlı arkadaşım konusurdu birde güllügünü yerim der
kıızzz bızde coktur laf hele kaynanamda aboww eee onun yetıstırdıgı herıfnen evlıyım annem nası fenalasmıssın sen deyınce anne 2 yıldır herıften ozel ders alıyorum dıyorum guluyorherkes farklı canım ben cok neselıyım allahtan kocamda oyle arada kalkar halay cekerız evde
Geçmiş olsun iyileş kos aramizaselamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
gecmıs olsunnnselamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
Çok gecmis olsun canım, Allah acil şifalar versin. Bir an önce iyilesip donersin inşallah.selamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
Geçmiş olsun canımselamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
Amin canım inşallahCanım çok normal :) bende Öyleyim hatta ilk zamanlar eşim bir konttolde beni şikayet etti :)) doktor bir azarladı bunu:) sen mi doğurdun tabi yapacak anne o hem de lohusa diyr kızdı ehehe:) yani çok normal :) Allah kaza bela vermeden büyütmeyi nasip etsin inş
Benim de hiç iş yapasım yok yaa hatta hiç birşey yapasım yok acayip halsiz hissediyorum yanlız olmadığıma sevindimohh beeee adet olmusum eve oruc bahanesıyle bakmıyorum bıraz daha bakmasaydım esım beledıyeyı cagıracaktıtekne orucumu neyle acayım sızce kızlar :) tam da bugun temızlıge nıyetlenmıstım tesekkur ederım allahım ıyı kı evım 3+ 1 falan degıl ıkı odayı toplu tutamıyrm yuh olsun bana
Gecmis olsun canim rabbim sofa versinselamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
guldurdun benı :) bana da oluyo oyleSelam kızlar oglusumla parka geldik hava alsın diye onda da deli gibi rüzgar çıktı tam gitmeye niyetleniyorum rüzgar duruyo hadi oturayım az daha deyince çıkıyo ayy pek de zor hazirlanmistik ağlamalar filan kararsız kaldım oturdum buraya yaziyom gidiyom bari ben yaa öpüldünüzzz
off derdımı actın yemınle benım koca cook tembeldır bende tabı hele bı kac gundur bı bardak kaldırasım yok bulasık yıkıyorm sadece oda yaz vaktı kokmasın dıye allahtan makına varda kurtarıyor bayaBenim de hiç iş yapasım yok yaa hatta hiç birşey yapasım yok acayip halsiz hissediyorum yanlız olmadığıma sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?