2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gürünluyum bende bilirim
Bizde babanne dedeye yamanacaktik hediye gekmese. Ama uygununu alirdi kesin onlarda
Tesekkur ederiz canim

@asliayet Süpersin .nerden buluyorsun bu sözleri haa... Hic öyle bir kabiliyetim yoktur. Oldukca soguk biriyimdir.yuzume söyleyen cok olmustur.resmisin derler.
Calisma hayatima başlayınca birazcik acildim kabak cicegi gibi
kıızzz bızde coktur laf hele kaynanamda aboww eee onun yetıstırdıgı herıfnen evlıyım annem nası fenalasmıssın sen deyınce anne 2 yıldır herıften ozel ders alıyorum dıyorum guluyor herkes farklı canım ben cok neselıyım allahtan kocamda oyle arada kalkar halay cekerız evde

Gürünluyum bende bilirim
Bizde babanne dedeye yamanacaktik hediye gekmese. Ama uygununu alirdi kesin onlarda
aaa bak bı sıvaslı daha cekılın ulen 3 sıvaslı olduk vayh hıc sorma dertlıyım bu ara dıs bılıyoruz herıfnen 5 yıllık bı ev parasını bıze kitleyınce ıyı arayınca ooooy geberıyım ölüyüm hıc ıhtıyacı var mı sorma aha yaklasıyor Harman o tarafa dogru yapışmayı dusunuyorum gelsın paralar bızede duser ellaaaam

ohh beeee adet olmusum eve oruc bahanesıyle bakmıyorum bıraz daha bakmasaydım esım beledıyeyı cagıracaktı tekne orucumu neyle acayım sızce kızlar :) tam da bugun temızlıge nıyetlenmıstım tesekkur ederım allahım ıyı kı evım 3+ 1 falan degıl ıkı odayı toplu tutamıyrm yuh olsun bana

selamlar merak etmeyin diye yazıyorum üşütmüşüm hastayım bir kaç gün giremem
Çok gecmis olsun canım, Allah acil şifalar versin. Bir an önce iyilesip donersin inşallah.

Benim kizimda bir ara oturtunca öne eğilip kalıyordu, bir kaç gün sonra yedi ayı doldurucaz inşallah, şimdi desteksiz oturmaya başladı ama birsey almak icin ileri uzaninca bazen toplayamiyor pat yere
Cok komik oluyor, desteksiz otursada kizim şimdiye kadar bir kere yüzüstü döndü neden acaba, gerçi uzandigi da yok ki, illa oturacak hanımefendi

Selam kızlar oglusumla parka geldik hava alsın diye onda da deli gibi rüzgar çıktı tam gitmeye niyetleniyorum rüzgar duruyo hadi oturayım az daha deyince çıkıyo ayy pek de zor hazirlanmistik ağlamalar filan kararsız kaldım oturdum buraya yaziyom gidiyom bari ben yaa öpüldünüzzz

Amin canım inşallah

Benim de hiç iş yapasım yok yaa hatta hiç birşey yapasım yok acayip halsiz hissediyorum yanlız olmadığıma sevindim

guldurdun benı :) bana da oluyo oyle

Benim de hiç iş yapasım yok yaa hatta hiç birşey yapasım yok acayip halsiz hissediyorum yanlız olmadığıma sevindim
off derdımı actın yemınle benım koca cook tembeldır bende tabı hele bı kac gundur bı bardak kaldırasım yok bulasık yıkıyorm sadece oda yaz vaktı kokmasın dıye allahtan makına varda kurtarıyor baya soylemesı ayıp dunun bulasıgı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…