2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
of anamm off hele su evın temızlıge 400 fırın ekmek yemem lazım bu temızlıge ulasmam ıcın (temızlıkten moralım bozulunca bunları ızleyım aman allahınm ne kadarrrr temızım dıyıp moral buluyorum hatta ve hatta yasam enerjım en ust sevıyelere cıkıyor )

Belki sürdüğüm kremden olmuştur anlamadım valla canım. Gerçi bir kaç kez sürdüm. Geçer belki. Belki de böcek ısırmıştır. Dediğin gibi ondan bize anne diyorlar. Bizim kadar kimsenin içi sızlamaz.

Aynen canım insan kendisine söz geçiremiyor. Benimki de dönüyor canım kolunu kurtaramıyor daha. Gece bi baktım öyle uyumuş yanımda. Bazen de ağlıyor acı acı.

Kizlar icinizde hic su mamipower dan kullanan var mi?ben promalt iciyorum iyi geliyor ama o cok kalorili bunu alsam diyorumda hic yorum bulamadim emin olamadim..

Kızlar bu tuniklrr nasıl ben mürdüm rengini beğendim ama bedeni yok pudra renginin bedeni var açık renk olduğu için kilolu gösterir diye düşünüyorum alsammı acaba??

Benimki yardım ederdi de onu da ramazan vurdu heralde, tüm gün hiç bişi yapmadım oglusum da tüm gün hiç uyumadı uyusa da gerçi devirip yatardım saat 23 de toparlamaya başladım şimdi anca bitirdim mutfak savaş alanı gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…