2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Misafirim vardı. Yarım saat önce kalktılar. Yorgunluktan bitap haldeyim. Iftar bile yapamadim doğru dürüst, açım ve kalkamiyorum, kizimda az önce uyudu, belki esimi kandirip sahuru hazirlatabilirsem cok iyi olur
iyi bari canım atlatmışsın..
Eşine baygınlık nımarası yap hazırlasın sahuru

Günaydın kizlar sabahin şu saatinde yüzümu görseniz burunn bandı yaktım ahmet gülüyor dün yürüyüşe çıkınca bim e girdim burun bandı varmış bi deneyim diye aldım sabah sabha onu deniyorum ahmetin gulmesi ile tabi gıcık eşim akşam birini koca burnunda denemiş

Mor güzelmiş canım.
Misafirim vardı. Yarım saat önce kalktılar. Yorgunluktan bitap haldeyim. Iftar bile yapamadim doğru dürüst, açım ve kalkamiyorum, kizimda az önce uyudu, belki esimi kandirip sahuru hazirlatabilirsem cok iyi olur
Hadi gecmis olsun. Misafire hizmet etmekten yiyemiyorsun ve buna gicik olurum.aksama kadar acsin zaten.

O benden önce davrandı, birde baktım ki uyuyo yine bana kaldı sahur pasa pasa hazırladım
Neyse sende gunduz uzat bacaklarını yat.tabi minnos izin verirse

Bakımlı hatun

Selam güzeller
Annem geldi.bugun alışverişe cikicaz.gelinkiza bayramlik alicaz.bize de bakicam ins....ilk kez bebek arabasıyla cikicam disari nasıl olur bilmiyorum acemilik böyle bisi.

Selam güzeller
Annem geldi.bugun alışverişe cikicaz.gelinkiza bayramlik alicaz.bize de bakicam ins....ilk kez bebek arabasıyla cikicam disari nasıl olur bilmiyorum acemilik böyle bisi.
Çok güzel geçer emin ol emzir gaz çıkar yatır önce izler sonra uyur

Selamlar hala hastayım öksürmeyede başladım hiç tadım yok, geçmişe yorum yapacak halim yok, fırsat buldukça dolap içlerini düzenlemeye çalışıyorum kafa dağıtmak için yoksa uğraşasım yok, büyük oğlumh epten çıldırdı tabi bende, öpüyorum sizi

Geçmiş olsun allah şifa versin.
Tez zamanda atlatırsın inş.

Benimkide yardim eder bak allah icin :) off ayni dertten muzdaribiz valla bugun misafir var dun baya toparladim evi neyseki

Gecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..
10 dk Kestiriyor kucagımda o kadar..Üstüne islak.mendil paketini elinden aldim diye yikti ortaligi..

Geçmiş olsun allah şifa versin.
Tez zamanda atlatırsın inş.
amin canım sağol
Gecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..
10 dk Kestiriyor kucagımda o kadar..Üstüne islak.mendil paketini elinden aldim diye yikti ortaligi..

sağol canım, benimki gece 3 ten sonra düzgün uyumuyor canım artık iyice bunaldım, iki ssat sallıyorum 5 te tam uyanıyor, geçen 11 de yattı bu sefer 4.30 da kalktı şaka gibi, benimkide ıslak mendik paketine bayılıyor ama benden hiç istemiyorum ağızlarına götürmeseler sorun değil.

büyük oğlum artık kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı, bütün apartmanı bezdirdi( aile apartmanıya bizimki) çok yıpratıyor beni çok

Allah kolaylik versin cnm ya, inan su an bunalmis durumdayim seni hic düşünemiyorum. .
aynen agzina goturdugu icin aldim elinden, o bahanesi uyumadi ya..simdi 1 saattir uyuyo aksam esim de yok bakalim..

Benimkide yardim eder bak allah icin :) off ayni dertten muzdaribiz valla bugun misafir var dun baya toparladim evi neyseki
Eline sağlık canım kolay gelsin
Benimki de ıslak mendil paketi delisi bir dünya oyuncağı var yine de onu görüp istiyor Ona benzer bir oyuncak var mıdır diye bakınıp duruyorum ben de

Canimm bu bebislerin hepsi ayni onun cikardigi ses yuzunden ben ebebkten bi kitap aldim oda oyle ses cikartiyor en cok onunla oynuyor bu arda ek gidaya basladin mi canim

Kizlar ben veriyorum islak mendil paketini, agzinada goturuyor, onlarin uzerindeki bakterilerin hastalik yapacagini dusunmuyorum, tam tersi cocuk o bakteriler vucuduna gelince savasir ve bagisikligi kuvvetlenir diye dusunuyorum, insallah dogru yapiyorumdur :). Zaten bir sure sonra kontrol edemeyecegizki, ben kendi kucyklugumu bile hatirliyorum neleri yedim neleri agzima goturdum

Pakette mikrop değil de sebebi belki de kenarları çok keskin diyedir benim elimi parmaklarımı bile kesiyor Islak mendil paketleri, nefret ediyorum

Brnimde vardi gece 2 bucukta sahur yapip kalktilar. Ama guzel kizim 11 de uyandigi icin yorgunlugumu aldim.

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda toparlanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…