iyi bari canım atlatmışsın..Misafirim vardı. Yarım saat önce kalktılar. Yorgunluktan bitap haldeyim.Iftar bile yapamadim doğru dürüst, açım ve kalkamiyorum, kizimda az önce uyudu, belki esimi kandirip sahuru hazirlatabilirsem cok iyi olur
O benden önce davrandı, birde baktım ki uyuyoiyi bari canım atlatmışsın..
Eşine baygınlık nımarası yap hazırlasın sahuru
Biz fedakar anne fedakar eşiz napalım canım kaderimiz buO benden önce davrandı, birde baktım ki uyuyoyine bana kaldı sahur pasa pasa hazırladım
Mor güzelmiş canım.Eki Görüntüle 1573036 Eki Görüntüle 1573035
Kızlar bu tuniklrr nasıl ben mürdüm rengini beğendim ama bedeni yok pudra renginin bedeni var açık renk olduğu için kilolu gösterir diye düşünüyorum alsammı acaba??
Hadi gecmis olsun. Misafire hizmet etmekten yiyemiyorsun ve buna gicik olurum.aksama kadar acsin zaten.Misafirim vardı. Yarım saat önce kalktılar. Yorgunluktan bitap haldeyim.Iftar bile yapamadim doğru dürüst, açım ve kalkamiyorum, kizimda az önce uyudu, belki esimi kandirip sahuru hazirlatabilirsem cok iyi olur
Neyse sende gunduz uzat bacaklarını yat.tabi minnos izin verirseO benden önce davrandı, birde baktım ki uyuyoyine bana kaldı sahur pasa pasa hazırladım
Günaydın kizlar sabahin şu saatinde yüzümu görseniz burunn bandı yaktım ahmet gülüyor dün yürüyüşe çıkınca bim e girdim burun bandı varmış bi deneyim diye aldım sabah sabha onu deniyorum ahmetin gulmesi ile tabi gıcık eşim akşam birini koca burnunda denemiş
Çok güzel geçer emin ol emzir gaz çıkar yatır önce izler sonra uyurSelam güzeller
Annem geldi.bugun alışverişe cikicaz.gelinkiza bayramlik alicaz.bize de bakicam ins....ilk kez bebek arabasıyla cikicam disari nasıl olur bilmiyorum acemilik böyle bisi.
Geçmiş olsun allah şifa versin.Selamlar hala hastayım öksürmeyede başladım hiç tadım yok, geçmişe yorum yapacak halim yok, fırsat buldukça dolap içlerini düzenlemeye çalışıyorum kafa dağıtmak için yoksa uğraşasım yok, büyük oğlumh epten çıldırdı tabi bende, öpüyorum sizi
Benimkide yardim eder bak allah icin :) off ayni dertten muzdaribiz valla bugun misafir var dun baya toparladim evi neysekiBenimki yardım ederdi de onu da ramazan vurdu heralde, tüm gün hiç bişi yapmadım oglusum da tüm gün hiç uyumadı uyusa da gerçi devirip yatardım saat 23 de toparlamaya başladım şimdi anca bitirdim mutfak savaş alanı gibiydi
Gecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..Selamlar hala hastayım öksürmeyede başladım hiç tadım yok, geçmişe yorum yapacak halim yok, fırsat buldukça dolap içlerini düzenlemeye çalışıyorum kafa dağıtmak için yoksa uğraşasım yok, büyük oğlumh epten çıldırdı tabi bende, öpüyorum sizi
amin canım sağolGeçmiş olsun allah şifa versin.
Tez zamanda atlatırsın inş.
Gecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..
10 dk Kestiriyor kucagımda o kadar..Üstüne islak.mendil paketini elinden aldim diye yikti ortaligi..
Allah kolaylik versin cnm ya, inan su an bunalmis durumdayim seni hic düşünemiyorum. .amin canım sağol
sağol canım, benimki gece 3 ten sonra düzgün uyumuyor canım artık iyice bunaldım, iki ssat sallıyorum 5 te tam uyanıyor, geçen 11 de yattı bu sefer 4.30 da kalktı şaka gibi, benimkide ıslak mendik paketine bayılıyor ama benden hiç istemiyorum ağızlarına götürmeseler sorun değil.
büyük oğlum artık kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı, bütün apartmanı bezdirdi( aile apartmanıya bizimki) çok yıpratıyor beni çok
Eline sağlık canım kolay gelsinBenimkide yardim eder bak allah icin :) off ayni dertten muzdaribiz valla bugun misafir var dun baya toparladim evi neyseki
Benimki de ıslak mendil paketi delisi bir dünya oyuncağı var yine de onu görüp istiyor Ona benzer bir oyuncak var mıdır diye bakınıp duruyorum ben deGecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..
10 dk Kestiriyor kucagımda o kadar..Üstüne islak.mendil paketini elinden aldim diye yikti ortaligi..
Canimm bu bebislerin hepsi ayni onun cikardigi ses yuzunden ben ebebkten bi kitap aldim oda oyle ses cikartiyor en cok onunla oynuyor bu arda ek gidaya basladin mi canimGecmis olsun cnm, bugün benimki de sabah 7.30 dan beri ayakta gece de kalkti durdu..
Kizlar ben veriyorum islak mendil paketini, agzinada goturuyor, onlarin uzerindeki bakterilerin hastalik yapacagini dusunmuyorum, tam tersi cocuk o bakteriler vucuduna gelince savasir ve bagisikligi kuvvetlenir diye dusunuyorum, insallah dogru yapiyorumdur :). Zaten bir sure sonra kontrol edemeyecegizki, ben kendi kucyklugumu bile hatirliyorum neleri yedim neleri agzima goturdum
Brnimde vardi gece 2 bucukta sahur yapip kalktilar. Ama guzel kizim 11 de uyandigi icin yorgunlugumu aldim.Misafirim vardı. Yarım saat önce kalktılar. Yorgunluktan bitap haldeyim.Iftar bile yapamadim doğru dürüst, açım ve kalkamiyorum, kizimda az önce uyudu, belki esimi kandirip sahuru hazirlatabilirsem cok iyi olur
Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda toparlanirsinSelamlar hala hastayım öksürmeyede başladım hiç tadım yok, geçmişe yorum yapacak halim yok, fırsat buldukça dolap içlerini düzenlemeye çalışıyorum kafa dağıtmak için yoksa uğraşasım yok, büyük oğlumh epten çıldırdı tabi bende, öpüyorum sizi
Hangi kitap canim ?Canimm bu bebislerin hepsi ayni onun cikardigi ses yuzunden ben ebebkten bi kitap aldim oda oyle ses cikartiyor en cok onunla oynuyor bu arda ek gidaya basladin mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?