2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
KIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa
Geçmiş olsun canım..

ama bızımkının her bezınde su gıbı yesıl sarı oluyor gunde 1 kere yarardı 4 5 gundur boyle bılemedım :KK43: bak yıne yaptı
Sadece ıshalse bıraey olmaz takıp et damagını kontrol et sık sık bırde senın yedıgın bırsey de dokunmus olabılır ..gerçekten başka hastalık belırtısı yoksa bak bi keyfıne bebısın
Ayne canım burası en büyük dert ortağım:))
Bışveremiyorum canım ben onlardan uzak durdukça onlar bana sokuluyor üstelik beni günahları kadar sevmiyorlar..
zaten cekemedıklerı hazmedenedıklerı ınsanları sevmezler

Odun esımden hıc beklemezdım sanırım ahmetin dış çıkarması onu da çok mutlu ettı mutluluk sarhoşluğuyla bı gaflet anında bana evlılık yıldönümü hedıyesı almış çok şaşkın ve mutluyum ama ben o almaz dıye almamıstım sımdı ben mı odun oldum:KK70:

Odun esımden hıc beklemezdım sanırım ahmetin dış çıkarması onu da çok mutlu ettı mutluluk sarhoşluğuyla bı gaflet anında bana evlılık yıldönümü hedıyesı almış çok şaşkın ve mutluyum ama ben o almaz dıye almamıstım sımdı ben mı odun oldum:KK70:
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun nıce 10 15 25 yıllara ınsallah huzurla mutlulukla :) ne almıs kızzz ozel degılse merak ettım :)

:KK70::KK70::KK70::KK70:

KIZLAR BEBEGIM3 4 gundur her bezıne sulu kaka yapıyor bazıları yesıl 182 yı aradım cocuk doktoru yok! sıvasa gıdemıyorum ramazan oldugu ıcın aksamda yatsıda burda olmamız lazım gunduzde mukabele var hala gelemedı esım ne yapacagım akıl verın banaa
Geçmis olsun canim

Kizlar ne zaman alisverise ciksam hep oglusa bişeyler aliyorum kendime ya 1 parca ya hic almiyorum annelik ne tuhaf birseymis eskiden kendime al al bitiremezdim simdide oglana aldikca alasim geliyor guya bayram icin 1 2 parca birsey almaya gittim aldiklarimla 5 bayrami gecirir ogluş:KK45:

Kizlar ne zaman alisverise ciksam hep oglusa bişeyler aliyorum kendime ya 1 parca ya hic almiyorum annelik ne tuhaf birseymis eskiden kendime al al bitiremezdim simdide oglana aldikca alasim geliyor guya bayram icin 1 2 parca birsey almaya gittim aldiklarimla 5 bayrami gecirir ogluş:KK45:
:KK48::KK48::KK48:

@asliayet şahsın pahalı zevkleri vardır bana kalsa ucuzcyyum şık bi saat almış bana sorarsan o parayı vermezdım ama ıste sımdı ne gerekk var desem kalıteden anlamıyor olurum aldım taktım:KK45: adamın hevesını kırmayım sonra almaz falan:KK48: zaten 5 yılda bu bır ılk:KK53: kız yoksa aldayılıyor muyum enıstem bebo nı ye öptü hesabı fesat mıyım neyım:-):-)

Geçmis olsun canim
tesekkur ederım:KK52:
@asliayet şahsın pahalı zevkleri vardır bana kalsa ucuzcyyum şık bi saat almış bana sorarsan o parayı vermezdım ama ıste sımdı ne gerekk var desem kalıteden anlamıyor olurum aldım taktım:KK45: adamın hevesını kırmayım sonra almaz falan:KK48: zaten 5 yılda bu bır ılk:KK53: kız yoksa aldayılıyor muyum enıstem bebo nı ye öptü hesabı fesat mıyım neyım:-):-)
hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan :) amanıııın allah korusun gecırme aklından oyle seyler enıste jest yapmıs daha ne ıstıyon :KK76::KK14::KK14: bızımkıne de az kaldı bakalım bızım kı ne alacak :KK48: eylulun 8 i:KK69:

Merhaba anneler

Şarjım çok az içimi dökeyim istedim ortadan daldım kusura bakmayın...

Eşimle bir iki haftadır sudan sebeple kavga ediyoruz bağırıyor çağırıyor atıyor kendini dışarı ramazandan dedi başta ama değil Oruçlu bile değildi bugün hiçbir şey demedim bile Attı kendimi dışarı bu hafta çok yoğun çalışmıştı tek akşamımızdı gel sarılıp yatalım diye mesaj attık iplemedi:) annemin evindeyim olsaydık zaten bir de annem duyuyor üzülüyor bunları

Canım çok sıkkın sebebi olsa neyse ama dolduruşa geliyor öyle böyle
Güzel serram sağlıklı mutlu huzurlu yuvada büyüsün tek dileğim bu ve tüm çocuklar inşallah...

Bu zamanlarımı güzel Hatırlamak istiyorum aslında.. Kızımın mis kokusuyla yumuşacık teniyle...
:((

Merhaba anneler

Şarjım çok az içimi dökeyim istedim ortadan daldım kusura bakmayın...

Eşimle bir iki haftadır sudan sebeple kavga ediyoruz bağırıyor çağırıyor atıyor kendini dışarı ramazandan dedi başta ama değil Oruçlu bile değildi bugün hiçbir şey demedim bile Attı kendimi dışarı bu hafta çok yoğun çalışmıştı tek akşamımızdı gel sarılıp yatalım diye mesaj attık iplemedi:) annemin evindeyim olsaydık zaten bir de annem duyuyor üzülüyor bunları

Canım çok sıkkın sebebi olsa neyse ama dolduruşa geliyor öyle böyle
Güzel serram sağlıklı mutlu huzurlu yuvada büyüsün tek dileğim bu ve tüm çocuklar inşallah...

Bu zamanlarımı güzel Hatırlamak istiyorum aslında.. Kızımın mis kokusuyla yumuşacık teniyle...
:KK43:(
Bende iste tamda bu durumdayken attim kendimi anneemlerin pesine geldim istedimki bixi ozlesin anlasin yalnizligin ne kdr zor oldugunu,tipki dedigin gibi bizimde tartismalarimiz cok artmisti esime sevgim cok azalmisti nerdeyse fanfini bile 5,5 aylik oldu dogum yapsli bu surecte sanirim 3 defa oldu,o durum bile icimden gelmiyorrr kabus gibi zor geliyor du derken iste buraya geldik simdi esim deli gibi ariyor cok ozledim sizi diye
Tam 17 gundur evimizden uzagiz cok iyi geldi bize,biraz uzak kalmak ozlemi arttiriyor saniyorum birde gercekten ne kdr yardimci olmasalarda bize onlarinda hayati cok degisti eskisi gibi degiller onlarda gece gezmelerimiz bitti,uzun uykulari bitti,sorumluluklari arttigi icin sanirim onlarda depresyonda be bize sarmaya basladilar diye dusunuyorum

tesekkur ederım:KK52:
hayırlı ugurlu olsun gule gule kullan :) amanıııın allah korusun gecırme aklından oyle seyler enıste jest yapmıs daha ne ıstıyon :KK76::KK14::KK14: bızımkıne de az kaldı bakalım bızım kı ne alacak :KK48: eylulun 8 i:KK69:
ay Allah korusun yapmaz esım sadece 5 yıldır borç borç resmen hayatımızı yasayamadık ama Allaha şükür subatta bıtıyor borç o yüzden esımde evlılıgımızın ılı yıllarına dönmeye calısıyor garıbım napsın Allah kımsenın yuvasını dagıtmasın saka bı yana bırde zayıflayınca adam yenıden asık oldu ellahaam:KK60::KK60::KK60: sen esıne sımdıden hatırlat benımkı 5 yılda ancak dusundj:KK45::KK45::KK45:

ay Allah korusun yapmaz esım sadece 5 yıldır borç borç resmen hayatımızı yasayamadık ama Allaha şükür subatta bıtıyor borç o yüzden esımde evlılıgımızın ılı yıllarına dönmeye calısıyor garıbım napsın Allah kımsenın yuvasını dagıtmasın saka bı yana bırde zayıflayınca adam yenıden asık oldu ellahaam:KK60::KK60::KK60: sen esıne sımdıden hatırlat benımkı 5 yılda ancak dusundj:KK45::KK45::KK45:
OFF BORC DEME BANA COK DERTLIYIM BIKTIM ARKADAS BIKTIIIIIIIIMMMMMMMM neyse ısyan etmeyım cok sukur sızın yıne 2 maasınız var bızım tek maasımızı elımızden aldılar haram olsun ınsallah :KK61: 3 yıl var daha nasıl dayanacam bılmıyorum sabır sabır :KK62:masallah donun arkadas doya doya yasayın :) bende zayıflasamda benım herıfte keyıflense ayolll :KK76:gercı adamın pek umrunda degıl kılolu olmam :KK55: yok kız kıyamam kı borcu var adamın sıkıntıda zaten senı svyorum desın yeter.....:KK62:

OFF BORC DEME BANA COK DERTLIYIM BIKTIM ARKADAS BIKTIIIIIIIIMMMMMMMM neyse ısyan etmeyım cok sukur sızın yıne 2 maasınız var bızım tek maasımızı elımızden aldılar haram olsun ınsallah :KK61: 3 yıl var daha nasıl dayanacam bılmıyorum sabır sabır :KK62:masallah donun arkadas doya doya yasayın :) bende zayıflasamda benım herıfte keyıflense ayolll :KK76:gercı adamın pek umrunda degıl kılolu olmam :KK55: yok kız kıyamam kı borcu var adamın sıkıntıda zaten senı svyorum desın yeter.....:KK62:
Tabı canım bunlar hıkaye onemlı olan aradakı sevgi canım herşey alınır satılır zamanla..sen yınedeilerde zayıfla çünkü takmıyor diyoruz umursamaz herhalınle sever ama sana oyu gelecek canım onan ben zayıf olduğumdan berı çok daha mutluyum ..Sızın neden aldılar maaşı canım

Hayırlı gecelerrr,:KK3: çok yorgun ve bitkinim. Bugün temizlik yaptım biraz çok yoruldum ama bitmedi, yarın devam inşallah. :KK55:

Pazartesi misafirim var, çarşamba da yatılı misafirim var, bayramı burada gecirecekler. Çok yorgunum, nasıl atlaticam bilmiyorum. :KK14:

Birde eşim çok yorgundu iftardan sonra uyudu, :63:kızım huysuzlandi ancak yatirabildim. Sahur var daha. Allahım sen yardım et..:KK23:

canım ya inan paraben var diye tereddüt ediyorum sonra da diyorum kızıma inat ettim vermedim kansIZlık yaptı belki içindeki paraben tolere edilebilir düzeydeydi ama kansızlığı bi türlü toplayamadik:KK43: ahme te bu verip bi vermiyorum ama icimde rahat degil sanki vermeliymişim gibi geliyor

Canım ben sansliyim kaynanamin sütünü getiriyoruz onu kaynatıpmayaliyorum..ama olmasaydı herkesin aldığı sütçünün sütünü yapardım..hiç bulamazsam aoç sütleri var ankarada günlük onunla yapıyorum zaten sabah kahvaltısı için bebe buskivisini de ben sütle pisiriyorum peynir yumurta sarisi ve kusburnu marmelati karistiriyorum azicik azicik..bu aras ilk bir yıl inek sütü verilmez tezine de karşıyım benim yeğenime verdiler çok sağlıklı iştahlı bi çocuk ben inatla vermemiştim oğluma 10 aylikken hadiften vermeyi düşünüyorum
güle güle otur canım ohh miss :KK15: arhanda çok kolay atlatacak ameliyatsiz eminim

bebe bisküvüsünü kendin mi yapıyorsun canım ??

Hayırlı gecelerrr,:KK3: çok yorgun ve bitkinim. Bugün temizlik yaptım biraz çok yoruldum ama bitmedi, yarın devam inşallah. :KK55:

Pazartesi misafirim var, çarşamba da yatılı misafirim var, bayramı burada gecirecekler. Çok yorgunum, nasıl atlaticam bilmiyorum. :KK14:

Birde eşim çok yorgundu iftardan sonra uyudu, :63:kızım huysuzlandi ancak yatirabildim. Sahur var daha. Allahım sen yardım et..:KK23:
Bende yatarsam sahurda uyanamam dıye kk nın en saçma konularına bakıyorum:-) kolay gelsin cnm ya çok fazla yorma kendini bu arada bayram temjzlıgı mı yapıyon ben bayramdan sonra tatıl ağustos sonu büyük temzlık yapıcam aman ne nankör temizlik

Back
X