2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
4-5 günlük aradan sonra tekrar burdayım kızlar

geçmişi okuyamadım önemli bir şey olduysa söyleyin :)

cumartesi akşam taşındık şu an çok az Bi işim kaldı ama oruçla zor olmadı desem yalan olur

oğluşumun altıncı ay kontrolü aşılarını yaptırdım bu taşınma arasında ateş olmadı şükür ama iki aşı yapılan bacağında küçük Bi sertlik oluştu hamileyken her gün iğne olduğumdan bende de olurdu ve çok acırdı ama huzursuzluğu yok acımıyo heralde

bu ay formül desteği kaşık maması ve ek gıdalarla 700 gr almış kuzum 7500ü gördük şükür

benim bebeğimin de altı ay aşılarından sonra 2 aşı yeri hafif kızardı çok huysuzdu normale göre belki acıyordur bebeğimin bacağı kıyamam :(

Ne zaman vermeye başladın canım.. Birde internettenmi alıyorsun..
Bızım burda e bebek var forum ankara da ordan alıyorum ama netten de alabılırsın yada büyük marketlerde var ben 4.aydan ıtıbaren su ıle pısıırıp verıyordum sımdı kahvaltısına katıyorum canım 6ay dolduğundan berı yumurta sarısı azck peynir pısmıs büsküviye karıstırıyorım

Bızım burda e bebek var forum ankara da ordan alıyorum ama netten de alabılırsın yada büyük marketlerde var ben 4.aydan ıtıbaren su ıle pısıırıp verıyordum sımdı kahvaltısına katıyorum canım 6ay dolduğundan berı yumurta sarısı azck peynir pısmıs büsküviye karıstırıyorım
Teşekkür ederim canım..

Bu saat oldu hala ayaktayım:KK57: oğlum bu gece canıma okudu sıcaktan yatmıyordu bu gece en sonunda kavga ettik :KK11: şimDi yattı:((

Elıne sağlık mağrifetli anne
Ablamla beraber yaptik yoksa ben cok beceremem bu arada canim hediyen hayirli olsun gule gule kullan yazayim diyorum unutuyorum hep:) sabah sabah aklima geldi uykum kacti bu yil esim bana hicc hediye almadi:( anneler gununde kolye siparis ettim dedi sonra kolye gelmisde begenmemis iade etmis bari bi goreydim de ben begenmeyip iade edeydim kesin yalan soyledi kolye molye almadi da iade ettim ayagina yatti bildigin kütük oldu bu adam ya:KK11:

Kızlar günaydın benim bebegim cok terliyor yastığı su içinde kalıyo sizinliler de öyle oluyormu bide öksürmeye başladı uzun kol mumgiydirsem kısamı bi ayarlayamadım.öksürüpe ne iyi gelir yardım kızlar

Ablamla beraber yaptik yoksa ben cok beceremem bu arada canim hediyen hayirli olsun gule gule kullan yazayim diyorum unutuyorum hep:) sabah sabah aklima geldi uykum kacti bu yil esim bana hicc hediye almadi:KK43: anneler gununde kolye siparis ettim dedi sonra kolye gelmisde begenmemis iade etmis bari bi goreydim de ben begenmeyip iade edeydim kesin yalan soyledi kolye molye almadi da iade ettim ayagina yatti bildigin kütük oldu bu adam ya:KK11:
canım benum ya kaç yıllık evlısn bızımkı gıbı belkı aklı sonradan gelır 5yıl kadar üzme tatlı canını bebek küçükken pek takmamak lazım onlarda lohusa gerçekten esım geçenler de ıtıraf et tı 'cocuklar küçükken fetret devrı gıbı sana yardımcı olmayı dusunmeyı bırak hayatımızıneskısı gıbı olmayacagını düşünmekten bencil mıyım çocuğumu sevmiyor muyum neden böyleym dıye vıcdan azabından senın benı eskısı gıbı olmayacagın düşüncesi yüzünden bı turlu toparlanamadım sen benı eskı hayatıma devam ediyor sandın ama ben ancak ıkıncı çocukta hem es hem baba olmayı öğrencim dedı yanı canım ılk çocukta bıraz hersey karambole gelıyor semum kadar oda acemi ese davranmayı bılıyırdu ama cocuklu ese davranmayı zamanla öğrenecek;) ablanla baya yap eve getır buskıvı yoksa benum gıbı hazırcı olursun:-)
Kızlar günaydın benim bebegim cok terliyor yastığı su içinde kalıyo sizinliler de öyle oluyormu bide öksürmeye başladı uzun kol mumgiydirsem kısamı bi ayarlayamadım.öksürüpe ne iyi gelir yardım kızlar
benımkı de terlıyor ama bende sürekli kıyafet degıstırerek çözüm buldum çok sıcak olunca tısort yada cıtlı badi hemen esıyorsa gömlek gıbı penyr gıydırıyorum ..yanı anlayacağın panter emel gıbı sürekli gözler açık aman hasta olmasınlar dıye koşturuyorum...öksürük ıcın klasık oldu ama nazal aspırator le burnunu ac bol emzir ılık su ver

canım benum ya kaç yıllık evlısn bızımkı gıbı belkı aklı sonradan gelır 5yıl kadar üzme tatlı canını bebek küçükken pek takmamak lazım onlarda lohusa gerçekten esım geçenler de ıtıraf et tı 'cocuklar küçükken fetret devrı gıbı sana yardımcı olmayı dusunmeyı bırak hayatımızıneskısı gıbı olmayacagını düşünmekten bencil mıyım çocuğumu sevmiyor muyum neden böyleym dıye vıcdan azabından senın benı eskısı gıbı olmayacagın düşüncesi yüzünden bı turlu toparlanamadım sen benı eskı hayatıma devam ediyor sandın ama ben ancak ıkıncı çocukta hem es hem baba olmayı öğrencim dedı yanı canım ılk çocukta bıraz hersey karambole gelıyor semum kadar oda acemi ese davranmayı bılıyırdu ama cocuklu ese davranmayı zamanla öğrenecek:KK66: ablanla baya yap eve getır buskıvı yoksa benum gıbı hazırcı olursun:-)
benımkı de terlıyor ama bende sürekli kıyafet degıstırerek çözüm buldum çok sıcak olunca tısort yada cıtlı badi hemen esıyorsa gömlek gıbı penyr gıydırıyorum ..yanı anlayacağın panter emel gıbı sürekli gözler açık aman hasta olmasınlar dıye koşturuyorum...öksürük ıcın klasık oldu ama nazal aspırator le burnunu ac bol emzir ılık su ver
Önemsemicem artık zaten beklenti icine girmicem bi de eskisi gibi anlasin kendi kendine yapsin diye beklemicem icimden ne geciyorsa hemen soylucem leb demeden leblebiyi anlasin istiyordum ama cok yanlis yapmisim bu tatil bize iyi geldi özlemimden öldü bitti hasretimden prangalar eskitti dermişimmmmm:KK73::KK73::KK70::KK70:

Gunaydin kizlar bizde bebe biskuvisi ni evde kendimiz yaptik 2 gun oldu yapali baya sert oluyor ama zaten sıcak suya girince eziliyor tarifi ekliyorum bu ölcülerle 30 tane cikti dolaba attim baya idare eder beni:)
http://www.gurmebebek.com/cok-cok-leziz-ev-yapimi-bebe-biskuvisi-164839
Bende gecen hafta yaptim bu tariften,once internetten organik malzemeleri aldim tabi,ama yulaf unu hafif acimsi bi tat veriyor bidaha sefere pirinc unundan yapicam,birde cok sert olduklari icin rondoda toz haline getirip kavanoza koydum hergun azar azar katiyorum kahvaltisina..hip in organik biskuvisinede baktim ama onda seker var bikere ondanda verdim ona tabi daha cok bayildi sekerli oldugu icin uyanik tospa ev yapimi biskuvilerimde bunlar

Eklentiler

• 20150627_151434.webp
    20150627_151434.webp
    37 KB · Görüntüleme: 70
Back
X