2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tabı canım bunlar hıkaye onemlı olan aradakı sevgi canım herşey alınır satılır zamanla..sen yınedeilerde zayıfla çünkü takmıyor diyoruz umursamaz herhalınle sever ama sana oyu gelecek canım onan ben zayıf olduğumdan berı çok daha mutluyum ..Sızın neden aldılar maaşı canım
Zayiflama konusuna bu ara bende kafama takiyorum insallah verecegim.... kredi cektirdi ailesi herkesin derdi var allah baska dert vermesin
vermesin....

hanımlar giremiyorum eymen bensiz hiç durmuyor hep kucak istiyor, dün sabah kv geldi mutfağım kalmıştı temizlikte onu yapalım dedi, yok anne yapamam gece 2 den sonra uyumadı eymen dedim ısrar etti yok dedim, sonra annemgile iftara gittik o gün, bu sabah bir baktım yine gelmiş eymeni uyutuyordum eşim oğlumu onlara götürmüştü sen uyu dedi bana, anaaa almış emiri gelmiş temizlik diye, tövbeee yok diyorum anlamıyor, eymeni uyuturken bir baktım mutfak dolabını silmeye başlamış, anne ben yorgunum yapmıycam diyorum ben yaparım beraber yaparız diyor, resmen taciz etti beni ya, gerçekten yapacak halimde isteğimde yoktu, bu saate kadar yarım yamalak gönülsüz saçma bir temizlik oldu, emir çıldırttı eymene babaannesi baktı derken bende söylendim durdum, zora ki temizlik mi olur benim evim ya burası, tamam severim ama sınırını bilmezse dellenirim!!!

o yüzden giremedim bir türlü çok yorgunum ya:(

beni düşünüyor güya yardım için geliyor ama istemeyince olmuyor temizlik denen şey

Bende gecen hafta yaptim bu tariften,once internetten organik malzemeleri aldim tabi,ama yulaf unu hafif acimsi bi tat veriyor bidaha sefere pirinc unundan yapicam,birde cok sert olduklari icin rondoda toz haline getirip kavanoza koydum hergun azar azar katiyorum kahvaltisina..hip in organik biskuvisinede baktim ama onda seker var bikere ondanda verdim ona tabi daha cok bayildi sekerli oldugu icin uyanik tospa ev yapimi biskuvilerimde bunlar
Yulaf unu yoktu pirinc unuyla yaptik bizde pirinc unuyla devam edeyim o zaman
Bende bu tarifi ariyordum tesekkurler ek gidaya gecince yapacagim insallah
Onemli degil canim sifa olsun kuzucuklara

hanımlar giremiyorum eymen bensiz hiç durmuyor hep kucak istiyor, dün sabah kv geldi mutfağım kalmıştı temizlikte onu yapalım dedi, yok anne yapamam gece 2 den sonra uyumadı eymen dedim ısrar etti yok dedim, sonra annemgile iftara gittik o gün, bu sabah bir baktım yine gelmiş eymeni uyutuyordum eşim oğlumu onlara götürmüştü sen uyu dedi bana, anaaa almış emiri gelmiş temizlik diye, tövbeee yok diyorum anlamıyor, eymeni uyuturken bir baktım mutfak dolabını silmeye başlamış, anne ben yorgunum yapmıycam diyorum ben yaparım beraber yaparız diyor, resmen taciz etti beni ya, gerçekten yapacak halimde isteğimde yoktu, bu saate kadar yarım yamalak gönülsüz saçma bir temizlik oldu, emir çıldırttı eymene babaannesi baktı derken bende söylendim durdum, zora ki temizlik mi olur benim evim ya burası, tamam severim ama sınırını bilmezse dellenirim!!!

o yüzden giremedim bir türlü çok yorgunum ya:KK43:

beni düşünüyor güya yardım için geliyor ama istemeyince olmuyor temizlik denen şey
Allah kolayliklar versin ayy masallah kaynanaya bak sen ne dusunceli seymis ya sanslisin :))) ama icinden gelmeyince evet itiraf ediyorum iskence gibi :(

Bende yatarsam sahurda uyanamam dıye kk nın en saçma konularına bakıyorum:-) kolay gelsin cnm ya çok fazla yorma kendini bu arada bayram temjzlıgı mı yapıyon ben bayramdan sonra tatıl ağustos sonu büyük temzlık yapıcam aman ne nankör temizlik
Yok canım bayram temizligi zor, mümkün olduğunca dip köşe yapmaya çalışıyorum, ama mümkün olduğunca..:KK48:

Kayinvaldemler 1 hafta kalacaklar ne pinti gelinim demesin degil mi,:-) ay valla çok zor yapıyorum, birde 4 makina camasir yika kurut bir o kadar da ütü var tabiki, ayy icim daraldii :eek::confused:
Bari hemen kirlenmeseHoppa

hanımlar alıntı yaptım cevaplayamıyorum durmuyor eymen durmuyor imdaaaattttt, hoşçakalın
Allah kolaylıklar versin sana canım. Keşke kayinvalden gorumcen falan bu hafta sonu bikac saat cocuklarla ilgilenselerde sende esinle bişiler yapsan, yemek, sinema falan. Biraz acilirdin.

bayram temizliği konusu açılmış bende bayrama kadar yapmayı planlıyorum pazartesi başlayıp :) tabi cam tül falan değil dip köşe süpürüp silerim yeter :)

bende kızıma bebe bisküvüsü yapcam inşallah :D

Esime bayram temizligi desem dusup bayilir heralde hic sevmez bu olaylari :) yaz temizliginde hali yikanacak dedim bi suru kavga etti benle neymis iki kisinin kirletmesi mi olurmus :D tabi ben kazandim yikattik cam silsem yok silme ben siledim perde yikandi aboww bi suru laf ne ara kirlendi. Yerleri silsem aslim kendini yorma. Banyoyu inceleyerek yikasam bu camasir suyu kokusu ne. :KK43: Pasta yapsam ben hazirini alirdim evde esyanin yerini degistirsem amaaan hic iyi olmamis yani arkadas benim adam on kaynana gucunde laf yetistirir :D butun heves kursakta kalir hic ellesmeyim en iyisi :KK47:

Selam şekerler..
Görümcemleri yemeğe çağırdım nezaketen kv ve yanındaki eltiyide çağırdım kaçırmadılar geldiler neyse goş gelmişler çok yorgunum..
Sabah aşımız vardı şükür 6.ayıda devirdik aşıdan gelsiktwn sınra oğluma ağrı kesici verdim baya uyudu bende o arada evi sil süpür yaptım.. Kv ker amcama gitti amcam karşı binada ıturuyor ameliyat olmuştu geçmiş olsuna gittiker bende oğlumu uyuturken buraya bakayım dedim alıntı yapamıyorum çok yorucu bir hafta geçirdim inşallah artık ragatım bayram temizliğide yok oohhh kurtuldum...

I imspecial hediyeni güle güle kullan canım inş borçlarınıZ da biter bundan sonra er gününüz mutlulukla geçer:) sen ona Ahmet i verdin bu sene hediyr almadım diyr Düşünme :)

minione minione kesinlikle Haklısın canım ben de sizin Dediğiniz yere yakın annemin yazlığına kaçacağım inş iyi gelir :)

Bizimkinin derdi bebeği bıraktırmak bana yabancı arkadaşlardan göre göre kendisine normal geliyor ama normal değil bu daha süt bebeği diyorum anlamıyor.. Kendi bebeğimi benden kıskanıyor.. Bebeği bırakıp gezelim istiyor ama Vicdanım Aklım mantığım kalbim asla izin vermiyor buna.. Başlarda arkadaş grubumuzla birkaç yere gittik onlar bebeksiz biz bebekle tabi onlardaki rahatlığı ve kolaylığı gördükçe bizimki de özeniyor.. Ama ama ama ben bırakamam bu zamanlar geçecek Bebeğin sorumluluğunu alamayacaksak niye yaptık diye düşünüyorum...

Ek gıdaya geçtik akıllı bebeğim püskürtüyor eliyle kaşığı itiyor bunları nerden biliyor ağzını kilitliyor:)) şimdilik iki üç Kaşık tattırıyorum sadece..

Tabi herkes Bebeğin Ağzına bir şey veriyor bir kişi dondurma vermek istedi biri Güllaç vermedik istedi gep yakaladım biri şekerli komposto vermiş onu yakalayamadım:( biraz içmiş...

Esime bayram temizligi desem dusup bayilir heralde hic sevmez bu olaylari :) yaz temizliginde hali yikanacak dedim bi suru kavga etti benle neymis iki kisinin kirletmesi mi olurmus :KK70: tabi ben kazandim yikattik cam silsem yok silme ben siledim perde yikandi aboww bi suru laf ne ara kirlendi. Yerleri silsem aslim kendini yorma. Banyoyu inceleyerek yikasam bu camasir suyu kokusu ne. :KK43: Pasta yapsam ben hazirini alirdim evde esyanin yerini degistirsem amaaan hic iyi olmamis yani arkadas benim adam on kaynana gucunde laf yetistirir :KK70: butun heves kursakta kalir hic ellesmeyim en iyisi :KK47:
Iki kişi ne kirletecek eşine Katılıyorum :)))

Gunaydin kizlar bizde bebe biskuvisi ni evde kendimiz yaptik 2 gun oldu yapali baya sert oluyor ama zaten sıcak suya girince eziliyor tarifi ekliyorum bu ölcülerle 30 tane cikti dolaba attim baya idare eder beni:)
http://www.gurmebebek.com/cok-cok-leziz-ev-yapimi-bebe-biskuvisi-164839
Ellerine Dağlık bana da ablam yapıp verdi bugün :) tam da yapmaya niyetlenmiştimm:)

Kızlar günaydın benim bebegim cok terliyor yastığı su içinde kalıyo sizinliler de öyle oluyormu bide öksürmeye başladı uzun kol mumgiydirsem kısamı bi ayarlayamadım.öksürüpe ne iyi gelir yardım kızlar
Sadece başı terliyorsa d vitamini eksikşiğinden
Incecik giydir altına müslin kumaş gibi örtülrr ser günde iki kez yıkıyorum terletmemeye çalışıyorum
Artık Temmuz ayındayız askılı ince giydir tabiki heryer yanıyor..

Bolbol emzir burnunu temizle ince giydir terini yakala.. Göğse inmesn dikkat et
Çok geçmiş olsun..

Yeni albümümüz var gormek isteyenlere :KK52:

Çok ama öok güzel :)) maşallah yavruma

Kizlar ruyamda hamileydim bebegimin hareketlerini hissediyodum Allahim o kadar gercekti ki hala etkisindeyim:oops:

Sanirim cok ozledim hamileliği :KK48:

Ben de bu ay adet oldum sandım iki üç günde çöktüm resmen hem korku hem üzüntüden kızım mahvolur bi hamilelik ve bebeği daha şu anda kaldıramam vs Allahtan değilmişim:) o zamanlar çöl güzel ve özel zamanlar ama şu an çok zor..

Pinking Tree Pinking Tree güllaç nedir ya çok güldüm çok :KK70::KK70: sizinkiler aşmış artik:KK62:

Su saat oldu uyumadı sıpa:mad::mad::mad: hem ishal hem huysuz ya dişler bi çıksaydı biride yolda yaramadı daha mahvoldum kaç gündür:KK42::KK42::KK42: kızımda çok sinirli gergin psikologa görürsem diyorum sonra gecicic diyorum offf:cry::cry: bayram geleydi annemin yanina gideydim gün geçtikçe büyüdükçe anneme ihtiyacım daha çok artiyor yokluğu hüzün veriyor ya Allahim büyük olmak istemiyorum yaşlanmak istemiyorum kafam çok karisik:KK42::KK42::KK42:

Back
X