2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun aysimason kulak ağrısı çok zor

Bende bugün ahmeti anneme birKtim kızımla kuzenimle vurpatlasin çarşı turu yaptik yarin esim geliyor pazar dönüyoruz hafta ici bitince 1 ağustosta esim izne ayrılıyor tatile gitmeyi düşünüyoruz önereceğiniz bi yer var mi ağva da kuzenlerim otel ayarlariz diyorlar orda şirketleri var uygun yapiyorlAr bize dediler ama ne kadar uygun olur bilmem onlar simdi çift mAS bizi zengin görürler ama borç var

Teşekkür ederim canım evet çok zormuş kulak ağrısı garibim uyumuyordu Şimdi ağrı kesici verdim uyuyor..
Balıkesir tarafları ucuz oluyor birde yalova da ev tutmak ucuza geliyor canım..
Diz tatile gidin bari bizim yerimizede eğlenin bizim hastalarımız var bu senede evdeyiz gibi gözüküyor

Ben geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi
Hatırladık canım hoşgeldin tupbebekti değil mi oğlun ayrıntıları hatırlarım aman acelesi yok emekler

Canım benim akçay olabilir aslında ev tutmak istemiyorum ya eb olunca ayni is otel olsun aZ kafa dinleyim belki bungalov olur ..çok geçmiş olsun canım hastalar olunca insan hic birşey cani çekmiyor ..kUucuk şifa bulur inş hemen kulağının altına hafif kadar yap canım ağlarken ..

Canım deniz tatili istiyorsan Ağca ve Yalova dan uzak dur. AKÇAY da deli gibi kalabalık nefes alınmıyor ve biraz daha Pahalı. Onun yerine küçükkuyu vs var hemen ALTINOLUK un yanı.. Oralara bak istersen... Ev kiralayınxa da zor oluyor en azından bi kahvaltı akşam yemeği Beren yer olsa rahat edersin... Küçükkuyu ALTINOLUK tAralarına bakmanı tavsiye ederim..

Ben geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi

Hoşgeldin canım.. Hatırlamaz olur muyuz özledik seni de Bebeğini de... Eninde sonunda yapacaklar sert etme. Bir de bez bağlamak bile dert oluyor bence şimdinin tadını çıkar :) bizimki de emeklemiyor ama her yere sürünüyor yuvarlanıyor :))

Çabucak atlatsın kuzucum inş.. Çok gecmiş olsun

aysimason geçmiş olsun canim
I imspecial hala banlanma konusuyla ilgili yazdıklarını görünce gülüyorum ya kucukkuyuya bakiyosan yeşil oda tatil köyü var orayı bi incele biz eşimle kafa nereye biz oraya yaparken kesfetmistik o zaman çok güzeldi memnun kaldık diye geçen sene de gitmiştik ama yemek kalitesi filan bozulmuş bu sene nasıl bilmiyorum ama ortamı güzeldi denize sıfır filan

hihami teşekürler canım bakayım şöyle 3 gecelık 600 cıvarı bıyer arıyorum bende çok gülüyorum banlanma mevzum bundan mı olacaktı yakıştı mı gamze diyorum cıddı bisey olaydı barı
Baktım orayada küçükkuyu ak ca y uzak yol ya ıkı cocukla ağva da kuzenım ısrar ediyor ama sanırım ben bu yıl nevşehir yapacağım urgup göreme bı spa otelde havuz bana yeter

Biz edremite kaplucaya giymiştik 15 tatilinde otele gitmiştik bebde tatil olunca otel taraftarıyım canım insan daha rahat..

Kızlar bir şey söylicem ama yanlış anlamayın. Sadece etrafta Söylenen bir uyarı. Sizle de paylaşmak istedim.

Genel olarak Sevilmeyen bir parti var ya onun hakkında olumsuz vs yazı yazmayın Twitter Facebook vs isminizin yazdığı yerlerde ya da herkese açık alanlarda eleştirmeyin.

Neden canım??

Kızlar acil cevap aranızda bu telefondan kullanan varmı???

ben sosyal medya kullanımıyorum siyaseti de hic sevmem canım herkes gelir geçer kardeslkk arkadaşlık kalır Allah herkesi doğru yoldan ayırmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…