Teşekkür ederim canım evet çok zormuş kulak ağrısı garibim uyumuyorduGeçmiş olsunaysimason kulak ağrısı çok zor
Bende bugün ahmeti anneme birKtim kızımla kuzenimle vurpatlasinçarşı turu yaptik yarin esim geliyor pazar dönüyoruz hafta ici bitince 1 ağustosta esim izne ayrılıyor tatile gitmeyi düşünüyoruz önereceğiniz bi yer var mi ağva da kuzenlerim otel ayarlariz diyorlar orda şirketleri var uygun yapiyorlAr bize dediler ama ne kadar uygun olur bilmem onlar simdi çift mAS bizi zengin görürler ama borç var
Hatırladık canım hoşgeldin tupbebekti değil mi oğlunBen geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi
Canım benim akçay olabilir aslında ev tutmak istemiyorum ya eb olunca ayni is otel olsun aZ kafa dinleyim belki bungalov olur ..çok geçmiş olsun canım hastalar olunca insan hic birşey cani çekmiyor ..kUucuk şifa bulur inş hemen kulağının altına hafif kadar yap canım ağlarken ..Teşekkür ederim canım evet çok zormuş kulak ağrısı garibim uyumuyorduŞimdi ağrı kesici verdim uyuyor..
Balıkesir tarafları ucuz oluyor birde yalova da ev tutmak ucuza geliyor canım..
Diz tatile gidin bari bizim yerimizede eğlenin bizim hastalarımız var bu senede evdeyiz gibi gözüküyor
Evet tatlım tüp bebek zaten 35 + 1 günlük doğdu☺şöyle bi göz atayım bakalim☺Hatırladık canım hoşgeldin tupbebekti değil mi oğlunayrıntıları hatırlarım aman acelesi yok emekler
At at bizi unutma garı uğra aradaEvet tatlım tüp bebek zaten 35 + 1 günlük doğdu☺şöyle bi göz atayım bakalim☺
Geçmiş olsunaysimason kulak ağrısı çok zor
Bende bugün ahmeti anneme birKtim kızımla kuzenimle vurpatlasinçarşı turu yaptik yarin esim geliyor pazar dönüyoruz hafta ici bitince 1 ağustosta esim izne ayrılıyor tatile gitmeyi düşünüyoruz önereceğiniz bi yer var mi ağva da kuzenlerim otel ayarlariz diyorlar orda şirketleri var uygun yapiyorlAr bize dediler ama ne kadar uygun olur bilmem onlar simdi çift mAS bizi zengin görürler ama borç var
Ben geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi
Teşekkür ederim canım..
Tahmin ettiğim gibi rahatsılığı kulağındanmış..
Devlete 1gün öncesinden randevu alınması gerekiyor bende acile götürdüm onu sağ kulağında kızarıklık varmış damla verdi günde 3 defa sabah, öğle, akşam 3 gün boyunca ikişer damla damlat kılaklarına dedi birde ağrı kesici şurup ver ağrısını kessin dedi 3 gün sonra geçmezse poliklinikten randevu al götür dedi..
Biz edremite kaplucaya giymiştik 15 tatilinde otele gitmiştik bebde tatil olunca otel taraftarıyım canım insan daha rahat..Canım benim akçay olabilir aslında ev tutmak istemiyorum ya eb olunca ayni is otel olsun aZ kafa dinleyim belki bungalov olur ..çok geçmiş olsun canım hastalar olunca insan hic birşey cani çekmiyor ..kUucuk şifa bulur inş hemen kulağının altına hafif kadar yap canım ağlarken ..
Neden canım??Kızlar bir şey söylicem ama yanlış anlamayın. Sadece etrafta Söylenen bir uyarı. Sizle de paylaşmak istedim.
Genel olarak Sevilmeyen bir parti var ya onun hakkında olumsuz vs yazı yazmayın Twitter Facebook vs isminizin yazdığı yerlerde ya da herkese açık alanlarda eleştirmeyin.
benimki S3 bu kaç canım.Eki Görüntüle 1589890
Kızlar acil cevap aranızda bu telefondan kullanan varmı???
ben sosyal medya kullanımıyorum siyaseti de hic sevmem canım herkes gelir geçer kardeslkk arkadaşlık kalır Allah herkesi doğru yoldan ayırmasinKızlar bir şey söylicem ama yanlış anlamayın. Sadece etrafta Söylenen bir uyarı. Sizle de paylaşmak istedim.
Genel olarak Sevilmeyen bir parti var ya onun hakkında olumsuz vs yazı yazmayın Twitter Facebook vs isminizin yazdığı yerlerde ya da herkese açık alanlarda eleştirmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?