2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın sekerler bu oğlan hic susmuyor herkes ne geveze diyor nannnnanneee diye diye kızım gibi 9 ayda konuşacak sanırım yani tekli kelimeleri söyleyecek:] babildama döneminiz nasıl geciyor.

Gnydn kizlar..
Aksam yogurt mayalamistim tutmamis mayasi az geldi snrm yoktu evde pek hal boyle olunca kahvaltida ne yedirebilirim arayisi sardi beni sabah sabah..
yarim muz, 1 tatli kasigi peynir,1 cay kasigi parçalanmış ceviz, azicik yumurta sarisi,1 cay kasigi tereyagi ve seyreltmek için bikac kasik anne sutu..en azindan bikac kasik yedi tadimlik..Fikir olur belki sizlere de..

Sen ona konuş bababaa diye kızlar binkonusursa bi daha susmaz benim ablası varya herşeye ornk kahvaltıda güzel olmuş cevizi robotta cekıp kavanoza dolaba koyup ekleyebılırsın cnm
Tamam cnm yapiim rondom bozuk ve 1 aydir esimin arabada servise gidecek bekliyo. .havan kullaniyorum eski usul..
benim cadi nadir guluo o da bize filan ancak zorlayinca kikirdiyo..soguk mu olcak ne
surekli şarkı soyluyorum bi de heceleyerek soyliim cnm dedigin gibi..

Yok soğuk değil cool olacak demekki bosver

Eki Görüntüle 1589890
Kızlar acil cevap aranızda bu telefondan kullanan varmı???
Ben S6 edge aldim 1 ay once filan sim kartın metinden kullanınca habire kesiliyor nedenini bulamadım bi o telefon hangisi anlamadım ama s6 ysa dikkat et canım
Günaydın sekerler bu oğlan hic susmuyor herkes ne geveze diyor nannnnanneee diye diye kızım gibi 9 ayda konuşacak sanırım yani tekli kelimeleri söyleyecek:] babildama döneminiz nasıl geciyor.
Benim beynim şişiyor valla 2 aydır filan ağlarken net olarak anne diyodu dün anakucagindaydi önce yalandan oksurdu baktım güldü sonra da sessizce anne dedi bi baktım resmen sesleniyo guluyo bakınca, iki kere öyle yaptı yedim resmen, onun haricinde vava dede filan başladı onları sürekli soylemiyo ama sürekli aaaaaa ile başlayan bişeyler söylüyo konuşuyo gibi yapıyo

çok gevezeler bu folıkasıt bebekleri sen anne diye bastır ağzına bakar ogrenır bır aya kadar

I imspecial canim benimkide aglarkrn annnnneeee diye agliyordu, birde mamamamama diye ama bu ara birakti
canım o zaman senınkı bıtırdı babdıldama donemını sen ona bakarak kelımelerı şöyle tek kelime dönemine az kaldı

benimki S3 bu kaç canım.

Benimki s4 cnm memnunum..Resimdeki modeli bilmiyorum..
bu arada oglusuna cok gecmis olsun annesi..

teşekkür ederim kIzlar bunun mOdeli (GT-18552)
Benim telefonumda iphone 4 telefonum çok hızlı donmuyor memnunum telimden eşim ikisinden birini seç diyor karasız kaldım ben daha önce samsung kullanmışım sorunlu telefon oluyorlar hep

Folik asit bebekleri yaramazmı yapıyor: ( bende hiç kaçırmadan içiyordum o ilacı ondan oğlum yerinde durmuyor

Aman canım bırak gülmesin benimki kıkırdakta ne oluyor gören onu yiyiyor ağzı gülmekten hep açık

En iyisi canım rahat ol gitsin hem sen üzülme hem kızın üzülmesin, kv ne bir şey diyemem artık o bakacağı için istediğini verecek belli:) labne peynri ya da lor peyniri ikisi de evde yapılıyor canım, gurme bebekte var tarifi bende deniycem bakalım
gayet güzel menü ama peynirin tuzu çok gelebilir canım labne kullanabilirsin evde kendinde yapabilirsin
Beni özlediniz dimi ama itiraf edin ilk bani yedim hayırlı olsun tüm kk ya hihami @t_ugba Nego iyi dalga gectiniz hadi
ay canım ya ban yediğin konu komikti ondan güldüm:)
ayy çok güldüm nick rengine:)
canım çok geçmiş olsun, kulak damlası aslında pek iyi değil kafanı karıştırmıyım ama kadir Tuğcuya bak istersen, kulak enfeksiyonu için burundan bir damla var 3 gün kullanılan o daha iyi aslında

evet canım aslında ilk geyiğin hemen banlamışlar haksızlık adam kayırma var bu kk da:) ben çok ban yedim:)
ohh iyi yapmışsın canım
Ben geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi
hatırladık tabi biz unutmuyoruzda sizler unuttunuz buranın yolunu:)

ahh ahhhh canım benimkide susmuyor sabaın 4 ünde 5 inde baaaaa baaaabaaa, agıııı abi diyor sanırım:) büüüü büüü diye dudaklarını oynatıyor konuşmaya çalışıyor, canı isterse anneeee diyor, abisi kılıklı abiside 9 aylıkken konuştu

Teşekkür ederim canım ama ilaç öyle reçetesiz verilirmiki zaten 3 gün kullanacam 2 gündür kullanıyom bide

Benim paşada öyle uyanık olduğu zamsn uanında olacam yoksa durmuyor ki zaten pek yatmıyor
Eşinle Durumlar nasıl oldu canım bide Düğününüz ne zaman...

Kizlar kasik mamasi verenler ne ile pisiriyor formul mama ile filan mi.
su ile de oluyomus snrm bugun aksam bi denesem mi diyorum içine meyve puresi koyup tatlandirabilirim belki..Yoksa tatsiz diye beğenmiyor cadim..bi de 50 dereceye sogutun diyo o neyki ole nerden bilcem derecesini..
arastirmalarim devam ediyo..

Teşekkür ederim canım ama ilaç öyle reçetesiz verilirmiki zaten 3 gün kullanacam 2 gündür kullanıyom bide
Canım verilirde kullanmışsın artık aklında olsun bundan sonra canım gerekirse yazarım özelden ama artık kullanma benim dediğimi, kulak enfeksiyonu ya grip sonrası oluyor solunum yolu enfeksiyonu sonrası ya da yatarak emzirme biberonla yatarak beslenme sonrası, yakın zamanda soğuk algınlığı geçirmişmiydi, kulağa vuruyor, büyük oğlumda olmuştu bir kere
Benim paşada öyle uyanık olduğu zamsn uanında olacam yoksa durmuyor ki zaten pek yatmıyor
Eşinle Durumlar nasıl oldu canım bide Düğününüz ne zaman...

aynen canım süreklii ııııı ıııı , birde kıpır kıpır kollar bacaklar, aynı zamanda kıkır kıkır, içi kaynıyor adeta:) bu kadar yorulmaya hala kilo veremedim ona yanarım 10 kilo verdim kaldım:)

Canım eşim benle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu ama ben konuşmuyordum, en son yine mesaj yazmıştı bende bir şey olmamış gibi davranmayı bırak yazdım, susuyorsam sineye çektiğimden değil düğünü bekliyorum düğün öncesi huzurlarını kaçırmak istemiyorum yazdım, çok bozuldu kardeşini düşünüyorsun beni düşünmüyorsun diye, bende uzun uzun mesajlar yazdım sorunları falan her zaman ki gibi, babasının mevzusunda beni haklı buluyormuş zaten ama hiç bir önemi yok o an bana bağırdı babasına sesi çıkmadı, sen bana canım sen haklısın lütfen şimdi sus ben halledicem deseydin o an senin için ölürdüm bile ama sen üste çıktın dedim, o da ben babamla defalarca konuştum anlamıyor ama zamanla o da anlayacak biz sakince anlatıcaz falan dedi, bizim sorunumuz zaten sadece o değil biliyorsunuz, zamana ihtiyacımız var boşanmayı çıkar artık aklından böyle düşündüğün sürece daha kötü olucaz diyor ama yan yanayken hala soğuk anlayamıyorum gerçekten telefonda mesajda tatlı dilli anlayışlı beni görünce adam tövbeee yani şeytan görmüş gibi oluyor çok üzülüyorum, ciddi anlamda adım atıp çaba sarfetmediğini görürsem benden artık hiç bir şey bekleme ben çok fazla tahammül gösterdim dedim, bakalım ne olacak, inan o kadar çok şeye katlandım ki benim yerimde başkası olsa çekip giderdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…