Gnydn cnm biz pek babildamiyoruz sessiz benim cadi..Günaydın sekerler bu oğlan hic susmuyor herkes ne geveze diyor nannnnanneee diye diye kızım gibi 9 ayda konuşacak sanırım yani tekli kelimeleri söyleyecek:] babildama döneminiz nasıl geciyor.
Benimki s4 cnm memnunum..Resimdeki modeli bilmiyorum..Eki Görüntüle 1589890
Kızlar acil cevap aranızda bu telefondan kullanan varmı???
Sen ona konuş bababaa diye kızlar binkonusursa bi daha susmazGnydn cnm biz pek babildamiyoruz sessiz benim cadi..
Tamam cnm yapiim rondom bozuk ve 1 aydir esimin arabada servise gidecek bekliyo. .havan kullaniyorum eski usul..Sen ona konuş bababaa diye kızlar binkonusursa bi daha susmazbenim ablası varya herşeye ornk kahvaltıda güzel olmuş cevizi robotta cekıp kavanoza dolaba koyup ekleyebılırsın cnm
Yok soğuk değil cool olacak demekki bosverTamam cnm yapiim rondom bozuk ve 1 aydir esimin arabada servise gidecek bekliyo. .havan kullaniyorum eski usul..
benim cadi nadir guluo o da bize filan ancak zorlayinca kikirdiyo..soguk mu olcak ne
surekli şarkı soyluyorum bi de heceleyerek soyliim cnm dedigin gibi..
Ben S6 edge aldim 1 ay once filan sim kartın metinden kullanınca habire kesiliyor nedenini bulamadım bi o telefon hangisi anlamadım ama s6 ysa dikkat et canımEki Görüntüle 1589890
Kızlar acil cevap aranızda bu telefondan kullanan varmı???
Benim beynim şişiyor valla 2 aydır filan ağlarken net olarak anne diyodu dün anakucagindaydi önce yalandan oksurdu baktım güldü sonra da sessizce anne dedi bi baktım resmen sesleniyo guluyo bakınca, iki kere öyle yaptı yedim resmen, onun haricinde vava dede filan başladı onları sürekli soylemiyo ama sürekli aaaaaa ile başlayan bişeyler söylüyo konuşuyo gibi yapıyoGünaydın sekerler bu oğlan hic susmuyor herkes ne geveze diyor nannnnanneee diye diye kızım gibi 9 ayda konuşacak sanırım yani tekli kelimeleri söyleyecek:] babildama döneminiz nasıl geciyor.
çok gevezeler bu folıkasıt bebekleri sen anne diye bastır ağzına bakar ogrenır bır aya kadarBen S6 edge aldim 1 ay once filan sim kartın metinden kullanınca habire kesiliyor nedenini bulamadım bi o telefon hangisi anlamadım ama s6 ysa dikkat et canım
Benim beynim şişiyor valla 2 aydır filan ağlarken net olarak anne diyodu dün anakucagindaydi önce yalandan oksurdu baktım güldü sonra da sessizce anne dedi bi baktım resmen sesleniyo guluyo bakınca, iki kere öyle yaptı yedim resmen, onun haricinde vava dede filan başladı onları sürekli soylemiyo ama sürekli aaaaaa ile başlayan bişeyler söylüyo konuşuyo gibi yapıyo
canım o zaman senınkı bıtırdı babdıldama donemını sen ona bakarak kelımelerı şöyle tek kelime dönemine az kaldı
benimki S3 bu kaç canım.
Benimki s4 cnm memnunum..Resimdeki modeli bilmiyorum..
bu arada oglusuna cok gecmis olsun annesi..
teşekkür ederim kIzlar bunun mOdeli (GT-18552)Ben S6 edge aldim 1 ay once filan sim kartın metinden kullanınca habire kesiliyor nedenini bulamadım bi o telefon hangisi anlamadım ama s6 ysa dikkat et canım
Benim beynim şişiyor valla 2 aydır filan ağlarken net olarak anne diyodu dün anakucagindaydi önce yalandan oksurdu baktım güldü sonra da sessizce anne dedi bi baktım resmen sesleniyo guluyo bakınca, iki kere öyle yaptı yedim resmen, onun haricinde vava dede filan başladı onları sürekli soylemiyo ama sürekli aaaaaa ile başlayan bişeyler söylüyo konuşuyo gibi yapıyo
Folik asit bebekleri yaramazmı yapıyor: ( bende hiç kaçırmadan içiyordum o ilacı ondan oğlum yerinde durmuyorçok gevezeler bu folıkasıt bebekleri sen anne diye bastır ağzına bakar ogrenır bır aya kadar
canım o zaman senınkı bıtırdı babdıldama donemını sen ona bakarak kelımelerı şöyle tek kelime dönemine az kaldı
Aman canım bırak gülmesin benimki kıkırdakta ne oluyor gören onu yiyiyor ağzı gülmekten hep açıkTamam cnm yapiim rondom bozuk ve 1 aydir esimin arabada servise gidecek bekliyo. .havan kullaniyorum eski usul..
benim cadi nadir guluo o da bize filan ancak zorlayinca kikirdiyo..soguk mu olcak ne
surekli şarkı soyluyorum bi de heceleyerek soyliim cnm dedigin gibi..
En iyisi canım rahat ol gitsin hem sen üzülme hem kızın üzülmesin, kv ne bir şey diyemem artık o bakacağı için istediğini verecek belli:) labne peynri ya da lor peyniri ikisi de evde yapılıyor canım, gurme bebekte var tarifi bende deniycem bakalımCnm ilk gunlerdeki gibi degilim bi ara kizima ne yediricem diye dusunmekten ve uzulmekten sütüm azaldi hala da toparlayamadim..Gecen kayinvalideme gittim, bikac kasik yesin yeter midesi kucucuk kizim sen bosver doktoru dedi..O gundur kasmiyorum emsin daha cok diyorum cnm..Hele meyve puresi, YOGURT, corba, kahvalti filan dedim o ne oyle diyo..O bakacak valla eylülde teslim ediyorum nasil istiyosa oyle yapsin..
Kasik mamasini nasil verdin cnm sen, benimki tadini hic sevmedi formul mama gibi muhallebiye filan mi koyuyoruz. .
bu arada sabahki kahvalti denemem ise yaradi en azindan bugünlük. .Peyniri nasi veriyosunuz kizlar ve hangi peynir bugun ufaladim koy peyniri diye mi Anlamadım ben bile yutmakta gucluk cektim yogurdun icinde...
gayet güzel menü ama peynirin tuzu çok gelebilir canım labne kullanabilirsin evde kendinde yapabilirsinben kendi yediğimiz süzme peynirden veriyorum canm
peynir yumurta kendi sütümle seyreltiyorum
yada peynir yumurta bebe bisküvisi rezeneyle ıslatıp veriyorum
ona özel yaptığım şeylere tuz koymuyorum ama kahvaltıda verdiğim peynirin tuzunu almıyorum direk karıştırıyorum
yumurtayı da hafta 2-3 veriyorum
bide kahvaltılık olarak formül mamada bisküvi yapıyorum
biberonda değil ama kaşıkla muhallebi kıvamında
benim kahvaltılarım bunlar kafana uyanı seç :)
bide fırıınımda sıkıntı var o çözüldüğünde bebek keki yapıcam oğluşuma
ay canım ya ban yediğin konu komikti ondan güldüm:)
ayy çok güldüm nick rengine:)Tamam cnm sagol Onu deniyim olmadi, ben kahvalti için epey ugrastim cnm bebe biskuvisiyle karistiridm peynir ve yumurtayı yemedi..Ihlamur ile karıştırdık yemedi..Sutumle seyrelttim yine yemedi en son yogurt denedim bakalim umarim ise yarar..bebe biskuvisi yemiyo benim sipa..Labne peyniri koydum eksitti yogurdu, koy peyniri de sert gibi oldu iyice ezmeme ragmen..Deneme yanilma isine dondu benimki valla nevrim döndü hanimefendiye begendirecem diye..
aa cnm hayirdir ben kaçırmışım ne bani yahu..Ben de diyorum bu kiz niye nick rengini degistirmis hatta tikladim nasi yapmış bunu diorum
hosgeldin..
canım çok geçmiş olsun, kulak damlası aslında pek iyi değil kafanı karıştırmıyım ama kadir Tuğcuya bak istersen, kulak enfeksiyonu için burundan bir damla var 3 gün kullanılan o daha iyi aslındaTeşekkür ederim canım..
Tahmin ettiğim gibi rahatsılığı kulağındanmış..
Devlete 1gün öncesinden randevu alınması gerekiyor bende acile götürdüm onu sağ kulağında kızarıklık varmış damla verdi günde 3 defa sabah, öğle, akşam 3 gün boyunca ikişer damla damlat kılaklarına dedi birde ağrı kesici şurup ver ağrısını kessin dedi 3 gün sonra geçmezse poliklinikten randevu al götür dedi..
evet canım aslında ilk geyiğin hemen banlamışlar haksızlık adam kayırma var bu kk da:) ben çok ban yedim:)saol canımgozaltina alındım mapis yüzü görmeden ama ben çok geyik yapmamıştım ki ilk yapışım hem konu çok müsaitti
şişme bebek mevzusunda banlandim
Hosbulduk cnm çok zorlama ek gıdayı ben inan hic zorlamıyorum buraya geldik ölçü bile yok relax sıcaktan çocukların cani istemiyor
ohh iyi yapmışsın canımGeçmiş olsunaysimason kulak ağrısı çok zor
Bende bugün ahmeti anneme birKtim kızımla kuzenimle vurpatlasinçarşı turu yaptik yarin esim geliyor pazar dönüyoruz hafta ici bitince 1 ağustosta esim izne ayrılıyor tatile gitmeyi düşünüyoruz önereceğiniz bi yer var mi ağva da kuzenlerim otel ayarlariz diyorlar orda şirketleri var uygun yapiyorlAr bize dediler ama ne kadar uygun olur bilmem onlar simdi çift mAS bizi zengin görürler ama borç var
hatırladık tabi biz unutmuyoruzda sizler unuttunuz buranın yolunu:)Ben geldiiimm
hatirlarmisiniz bilmem, aylardır girmiyorumherkes iyidir umarım . Biz 7, 5 aylık olduk bin şükür. Emekleme, sürünmë yok biraz tembeliz desteksiz oturuyo sadece neyse acelemiz yok değil mi
Günaydın sekerler bu oğlan hic susmuyor herkes ne geveze diyor nannnnanneee diye diye kızım gibi 9 ayda konuşacak sanırım yani tekli kelimeleri söyleyecek:] babildama döneminiz nasıl geciyor.
Teşekkür ederim canım ama ilaç öyle reçetesiz verilirmiki zaten 3 gün kullanacam 2 gündür kullanıyom bideEn iyisi canım rahat ol gitsin hem sen üzülme hem kızın üzülmesin, kv ne bir şey diyemem artık o bakacağı için istediğini verecek belli:) labne peynri ya da lor peyniri ikisi de evde yapılıyor canım, gurme bebekte var tarifi bende deniycem bakalım
gayet güzel menü ama peynirin tuzu çok gelebilir canım labne kullanabilirsin evde kendinde yapabilirsin
ay canım ya ban yediğin konu komikti ondan güldüm:)
ayy çok güldüm nick rengine:)
canım çok geçmiş olsun, kulak damlası aslında pek iyi değil kafanı karıştırmıyım ama kadir Tuğcuya bak istersen, kulak enfeksiyonu için burundan bir damla var 3 gün kullanılan o daha iyi aslında
evet canım aslında ilk geyiğin hemen banlamışlar haksızlık adam kayırma var bu kk da:) ben çok ban yedim:)
ohh iyi yapmışsın canım
hatırladık tabi biz unutmuyoruzda sizler unuttunuz buranın yolunu:)
ahh ahhhh canım benimkide susmuyor sabaın 4 ünde 5 inde baaaaa baaaabaaa, agıııı abi diyor sanırım:) büüüü büüü diye dudaklarını oynatıyor konuşmaya çalışıyor, canı isterse anneeee diyor, abisi kılıklı abiside 9 aylıkken konuştu
Benim paşada öyle uyanık olduğu zamsn uanında olacam yoksa durmuyor ki zaten pek yatmıyorahhh kızlar çok yoruyor eymen ya geri gei gidiyorya bas bas bağırıyor öne gidemiyorum diye, hep kucak istiyor gezinmek istiyor çok sıkılıyor beyimiz, ek gıda notlarımı dün ekledim ama net çekememişim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ek-gida.37958/
Canım verilirde kullanmışsın artık aklında olsun bundan sonra canım gerekirse yazarım özelden ama artık kullanma benim dediğimi, kulak enfeksiyonu ya grip sonrası oluyor solunum yolu enfeksiyonu sonrası ya da yatarak emzirme biberonla yatarak beslenme sonrası, yakın zamanda soğuk algınlığı geçirmişmiydi, kulağa vuruyor, büyük oğlumda olmuştu bir kereTeşekkür ederim canım ama ilaç öyle reçetesiz verilirmiki zaten 3 gün kullanacam 2 gündür kullanıyom bide
Benim paşada öyle uyanık olduğu zamsn uanında olacam yoksa durmuyor ki zaten pek yatmıyor
Eşinle Durumlar nasıl oldu canım bide Düğününüz ne zaman...
Odadan cikinca basliyo Ağlamaya benim kiz, sokakta geziosa kucakta sorun yok acligini bile hissetmio..Benim paşada öyle uyanık olduğu zamsn uanında olacam yoksa durmuyor ki zaten pek yatmıyor
Eşinle Durumlar nasıl oldu canım bide Düğününüz ne zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?