2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Huhu merhabalar
Nasılsıniz kızlar 5 ay sonra kk ya girdim bakayım dedim neler yapıyosunuz
Bebisler büyüdü mu ek gidalar başlandı mi kilolar verildi mi
Ooo nerdesin kacak bebekler büyüdü kılolar verildi ıkıncıyı düşünen böle var praline ek gıdalar basladı sen nasılsın

Sevgili anneler benim bebişin ayak baş parmaklarının tırnakları yatay olarak orta yerinden kırılmış neyden oldu acaba?? Hiç başına gelen var mı?

Yakindir emeklemeleri:)
canim burda psikolog yok maalesef, hem de cok zor esim daha kararimi bilmiyor
sen yaparsinda yemezler mi eline saglik
canim madem dusunuyorsun kilo vermey bekleme moralini bozmuyum ama emzirirken kolay kolay verilmiyor sen en iyisi yapta toptan ver:)
normal canim ama uc gun kuralina uyman iyi olur

canim bebekken zor oluyor ama ikiside kendini kurtarinca bencede arada yas farki olmamasi cok cok iyi bir durum, mutlu bir evliligim olsaydi 4 tane dusunuyordum:)
fasulye konusunda yazmistim eltimin oglu acillik oldu gazdan, 2. Asama ek gida fasulye

emzige karsi degilim ben keske tutsa emmekte bir ihtiyac bebekler icin

bende emzirildigini duydum ama hamileyken o kadar deniliyor meme uclari uyarilmasin dusuk olur diye peki nasil oluyor emzirme kafam karisiyor:)
praline canim neden birbucuk yasa kadar iki degil?
oy yesinler onu buyuduler iyice:)
canim 2, 5 gecerse riskli ki emirin 2 yi geckindi sakin aldirmasin kafasini bulandirmasin bu testleri o yuzden sEvmiyorum, saglikla dogsun insallah

guzel gecer insallah, oyy sevilmez mi senin kizin yuzu gozumun onunden gitmiyor ilginc bir sekilde kizina kanim cok kaynadi benim:)

Günaydın canlarım bugün. Pıknıge gıdıyoruz sonra da aksama düğün var arkadaşımın
iyi eglenceler canim

Huhu merhabalar
oooo kacak sagol yani bir haber verebildin bes ayda

Sevgili anneler benim bebişin ayak baş parmaklarının tırnakları yatay olarak orta yerinden kırılmış neyden oldu acaba?? Hiç başına gelen var mı?
canim aynisimi bilmiyorum ama bizimkinin de bas parmaklari oyle oldu sanki tirnak ustunde tirnak cikmis gibi tirtikli, foto cekebilirsem eklerim

Selamlar belli olduğu üzere tabletten yazıyorum:) eymen iki gundur uykusuzluktan perisan etti kendinide bizide, öğlen tam uyuttum kv me gelen misafirler benim zile bastı eymen uyandı deli oldum gittim aşağı daki zile yazı astım bu zile basmayin diye

Eşim mesaj yazıyor ablanlari ne zaman misafir edicez yok haftasonu pikniğe gidelim diye, bir şey olmamış gibi davranıyor, bir şey yazmadım, ne yazsam bilemiyorum offf

Saol canım. Bende çekebilirsem ekleyim. Dediğin gibi sanki üstten kalkacak gibi bizimki de. Normal mi acaba?

Ben hatırlamıyorum canım ama bende de pıhtılaşma var düşük var aynı şeyleri bana da söylediler riskli yatarak bir hamilelik geçirdim ve dokuz ay kustum vs ama bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Darısı onlara inş..

çok geçmiş olsın Allah Tekrarını yaşatmasın...

Huhu merhabalar
Hoşgeldin canım özlediğim kendini.. Biz yedi Ay'ı dolduruyoruz ek gıda ile Tanışma evremiz başladı:) kiloları hiiiiç sorma vermek yerine aldım ben.. Sen nasılsın bebişin nasıl? Dişleri emeklemeyi ne durumda? Özleumeyin kendinizi ya.. Sizleri merak eder olduk burada :)

Biz Münih ve vienna ya gittik iş için... Bebeğimi sevip sevip durdular onlarca bebek Arasında :) biraz Süslü giydirmek işe yarıyor sanırım ya da turistiz diye mi bilmem:)
Tecrübeni bize de aktar benim de evimin hemen yanında var ben de başlamayı düşünüyorum azıcık sosyal olsun diye... Iyi eğlenceler iki güzel Hanım'a:) hadi bakalım ..

normal canim ama uc gun kuralina uyman iyi olur
Bugun vermedim esim aman daha verme emzir deyip duruyor kakadan ciktigini gorunce korktu adam
fasulye konusunda yazmistim eltimin oglu acillik oldu gazdan, 2. Asama ek gida fasulye
Amaniiinn :) gerci pek rahatsiz etmedi ama olsun
yazıyorum:) eymen iki gundur uykusuzluktan perisan etti kendinide bizide, öğlen tam uyuttum kv me gelen misafirler benim zile bastı eymen uyandı deli oldum gittim aşağı daki zile yazı astım bu zile basmayin diye
Offf bizim burdada silah atiyorlar cocuk kac kere sicradi benim bile odum kopuyor... iyi yapmissin ama yine basarlar eminim
çok geçmiş olsın Allah Tekrarını yaşatmasın...
Amiiin canim sagol
Evet benim kizimdi 40 gun bandaj taktik iylesti bi ay da ek cift bez taktik suan gayet iyi
Oh iyi bari gecmis olsun halamin 1 yasindaki kizindada vardi oda sukur iyi

Kızlar sanki oğlumun kulağı ağrıyor diştendir dedim ama bu saate kadar ayaktayıx birde kulağına elleyince tepki veriyor
Sabah doktora götürmeyi düşünüyorum acaba kulak burun boğazamı götürsem yoksa çocuk doktoruna mı??

I imspecial kız ban mı yedin kime ne dedin :)

Ben de soracaktım şimdi geçmişi okuyordum nolmus diye I imspecial
Geyik yapmış şişme bebek
Selam kizlar ne zamandır girememistim nasilsiniz bebisler nasil umarım herkes iyidir gecmise bakamadim
Hamdolsun ccanım iyiyiz siz nasılsınız

önünde sonunda yiyecek her yemenin bir çıkışı var:) korkmasın:) benimki iki aydır dediğin gibi yapıyor kakayı, ek gıdaya geçeli bir ay oldu tabi yemiyordu yeni başladı yemeye azcık azcık

kulak burun boğaza götür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…