Ooo nerdesin kacak bebekler büyüdü kılolar verildi ıkıncıyı düşünen böle varHuhu merhabalar
Nasılsıniz kızlar 5 ay sonra kk ya girdim bakayım dedim neler yapıyosunuz
Bebisler büyüdü mu ek gidalar başlandı mi kilolar verildi mi
Ben daha gıtmedım abım 2 de gelecekoff herkes gezmelerdebugun kuzenımın dugunu var ben kalamadım annemlerde orda ahh ah
Yakindir emeklemeleri:)biz iyiydik canım çok şükür:)
hayırlı olsun canım ciciniz darısı başımıza inşallah
yakın gibi görünüyor bizede
nie içimiz kararsın canım iyi gün dostu değiliz ki
her zaman yanındayız elimizden geldiğince
maşallah minik etmene :)
Arhan da köprü olayını aştı iyice popo havada geziyo emekleme pozisyonunda uzun sure kalıyor ileri geri sallanıyor ama ilerleme henüz yok bizde de durumlar boyle
canim burda psikolog yok maalesef, hem de cok zor esim daha kararimi bilmiyorNego canim ne diyecegimi bilemiyorum, ama gercekten cok uzuldum ayrilmak cok zor ustelil iki kucuk yavruyla insallah esin akillanir, degerini kiyme ini bilir, hayirli bir vesileyle sana yeniden yaklasir.. Kimsem ok konuscak dertlescek diyorsun, bir psikoliga gitsen, psikiyatr sana ilac yazar ama psikolog derdini dinler.. Bence psikologa giymelisin
sen yaparsinda yemezler mi eline saglikAynen öyle canım ancak eşim gelince öğrendim işin aslını, 3 kişi son anda gelmiş yani eşimin elinde olan bişey değilmiş ve hemen yeniden pilav yaptım. Esim yemekleri görünce bunlar fazla bile dedi. Umarım içimi rahatlatmak için soylememistir.
Gönderdik yemekleri, afiyetle yerler inşallah.
Ay kızım iyi ki bi dönmeyi öğrendi, uzatamiyorum hemen dönüyor köftesonrada cirpinip duruyor bi emekleseydi iyiydi
canim madem dusunuyorsun kilo vermey bekleme moralini bozmuyum ama emzirirken kolay kolay verilmiyor sen en iyisi yapta toptan ver:)praline canım bence ikinciyi yap.. Madem hayatından memnunsun yurtdışında zaman bir şekilde akıp geçiyor ailen kalabalık olmadıkça öksüz gibi oluyorsun ikisi bir arada büyür..
Benim de kilo problemim olmasa ben de yapardım. Seneye yaza gene bebekle dönerdim buraya hehehe iki bebekle:) ama önce kg vermek istiyorum:)
normal canim ama uc gun kuralina uyman iyi olurbısey soracagım bugun ek gıdaya basladım yavastan elma ve kayısıyı cam rendede endeleyıp verdım Sabah. aksamda yesıl fasulyeyı catalla ezıp verdım fakat 1 saat once altını acınca bıde ne goreyımm kına yesılı rengınde kaka yapmıs normal mı dogru mu yaptım bı terslık mı acaba
canim bebekken zor oluyor ama ikiside kendini kurtarinca bencede arada yas farki olmamasi cok cok iyi bir durum, mutlu bir evliligim olsaydi 4 tane dusunuyordum:)Canim acikcasi korkmuyor degilim pespese, ama tek cocuk istemiyorum Allah nasip ederse kardes istiyorum, arayo acarsam rahata erecekken ikinci gelcek, simdi zaten hayatim kisitli, bebekliyim kafama gore takilamiyorum, en azindan diyorum biraz daha kisitli yasarim ama sonradan 4-5 yaslarina gelince kres filan derken bayagi rahatlarim, tabi insallah Rabbim saglik sihhat versin :)). Birde yaslari yakin olunca beraber oynarlar, bahcede, parkta havuzda, arkadasimin cocuklRi arasinda 5 yas var, ikisininde ihtiyaci bsmbaska oda pisman arayi actigina. Hayitlisi :)
fasulye konusunda yazmistim eltimin oglu acillik oldu gazdan, 2. Asama ek gida fasulyeNormal canım artık kakalar öyle olacak:) katı şekilde koyu kına gibi... Gıdaları tek tek tattır ki alerji yaparsa hangisinin yaptığını bil. Elma armut fasulye mesela alerji yapsa hangis yapmış anlamazsın.
Bir de ben bebeğe fasulye verdiğim gün gazdan mahvoldu yavrum(
emzige karsi degilim ben keske tutsa emmekte bir ihtiyac bebekler icinKizlar bisey danisacagim, benim kixim 2 aydir alt dudagini emerek uyuyor, emzik gibi.. Bi turlu birakmadi, internetten baktim insanlarda o aliskanlik hic gecmeyebiliyormus, bunu okiyunca korktum biraz.. Simdi uyuturken emzik veriyorum, alt dudagibi emmeyi unutunca emzigi biraktirmak istiyorum, yanlis mi yapiyorum? 6 aydan sonra emzige alisacak..
Canım 18 aylık yeğenimle tatildeyiz.. Aynı yemeği yapıyoruz birine peynir yumurta katıyorlar birbiriyle oynuyorlar.. Evet tabiki zor ama iki üç yıl sonra iki çocuk ve hepten özgür olacaksın..
Ben doğumdan sonra 30 kg aldım neden bilmiyorum... Ama almasaydım ikinciyi de yapar birlilte büyütürdüm.. Bir Dr doktorun izin verirse hamile iken emzirebiliyorsun. Gece emmesine hiç ara vermeden ikincigi yapmtı arkadaşım ikisini de emziriyor şu an.. Bence dene şansını.. 9 aya kadar kendini kurtarır ayaklanır zaten Bebiş, arayı açmamak herkes için iyi oluyor...
bende emzirildigini duydum ama hamileyken o kadar deniliyor meme uclari uyarilmasin dusuk olur diye peki nasil oluyor emzirme kafam karisiyor:)Ben dogum kilolarimi verdim 2 kg kaldi sadece oda onenli degil, eger kilo vermemis olsaydim bende dusunmezdim.. Bu arada simdi dusunmuyoruz :) yani bi 4 ay daha gecsin diyorum :)) tirsaklik yapiyorum :) hem biraz daha emzirmis olurum..
Ben zaten 2 yasa kadar emzirmek istemiyodum, 1bucuk yas yeterli geliyor bana, dogumdan bikac ay once emzirmeyi biraktirmam gerekir kizimin emmeyi unutmasi lazim yoksa kardesi emdigi surece oda biraktiramam zorlanir..Nego canim sende sormustun simdi aklima geldi o yuzden senide etiketliyim :)
oy yesinler onu buyuduler iyice:)Kızlar şimdi oğluma süt verirken bir şeyi keşfetti sütü bırakıp bana sesleniyor bende geçmişi okuyordum bakmadım eliyle suratıma vurup gülüyor bana bak beni öp diye Öpüyorum tekrar sütünü içiyoraynısını yaptı ben bAkmadım tekrar vurdu benim oğlan sevgi istiyor mıncığa bak sen
canim 2, 5 gecerse riskli ki emirin 2 yi geckindi sakin aldirmasin kafasini bulandirmasin bu testleri o yuzden sEvmiyorum, saglikla dogsun insallahgececi abdullah yenice uyudu fırsat bulmuşken yazayım.
kuzenim iki düşük sonrası 3.ye hamile pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyor kanaması olmuş ama çok fazla Dr lar da düşer bu düşer diyorlarmis vicdansizca neyse kanaması durmuş bebekte sıkıntı varmış 2li test te Dr bu sakat bebek demiş.kuzen ense kalınligi 1.9 diyor hatırladığım kadarıyla çok yüksek değil kendiminkini unuttum.sizlerden hatirlayaniniz varmı kaç mm olduğu .çok üzüldüm iki kurtaji var iki yıllık evli çok yıprandı
guzel gecer insallah, oyy sevilmez mi senin kizin yuzu gozumun onunden gitmiyor ilginc bir sekilde kizina kanim cok kaynadi benim:)Gunaydin hanimlat, kizimi bugun bebekler icin olan muzik aktivitesine goturuyorum ilk kez bakalim sevecekmi ortami, diger bebeklerigorunce ne yapacak :). Suan otobusteyiz kizim milletin yuzune bakiyot hic pas vvermiyolar cok soguk bu almanlar yahuu :))
iyi eglenceler canimGünaydın canlarım bugün. Pıknıge gıdıyoruz sonra da aksama düğün var arkadaşımın
oooo kacak sagol yani bir haber verebildin bes aydaHuhu merhabalar
canim aynisimi bilmiyorum ama bizimkinin de bas parmaklari oyle oldu sanki tirnak ustunde tirnak cikmis gibi tirtikli, foto cekebilirsem eklerimSevgili anneler benim bebişin ayak baş parmaklarının tırnakları yatay olarak orta yerinden kırılmış neyden oldu acaba?? Hiç başına gelen var mı?
Saol canım. Bende çekebilirsem ekleyim. Dediğin gibi sanki üstten kalkacak gibi bizimki de. Normal mi acaba?Yakindir emeklemeleri:)
canim burda psikolog yok maalesef, hem de cok zor esim daha kararimi bilmiyor
sen yaparsinda yemezler mi eline saglik
canim madem dusunuyorsun kilo vermey bekleme moralini bozmuyum ama emzirirken kolay kolay verilmiyor sen en iyisi yapta toptan ver:)
normal canim ama uc gun kuralina uyman iyi olur
canim bebekken zor oluyor ama ikiside kendini kurtarinca bencede arada yas farki olmamasi cok cok iyi bir durum, mutlu bir evliligim olsaydi 4 tane dusunuyordum:)
fasulye konusunda yazmistim eltimin oglu acillik oldu gazdan, 2. Asama ek gida fasulye
emzige karsi degilim ben keske tutsa emmekte bir ihtiyac bebekler icin
bende emzirildigini duydum ama hamileyken o kadar deniliyor meme uclari uyarilmasin dusuk olur diye peki nasil oluyor emzirme kafam karisiyor:)
praline canim neden birbucuk yasa kadar iki degil?
oy yesinler onu buyuduler iyice:)
canim 2, 5 gecerse riskli ki emirin 2 yi geckindi sakin aldirmasin kafasini bulandirmasin bu testleri o yuzden sEvmiyorum, saglikla dogsun insallah
guzel gecer insallah, oyy sevilmez mi senin kizin yuzu gozumun onunden gitmiyor ilginc bir sekilde kizina kanim cok kaynadi benim:)
iyi eglenceler canim
oooo kacak sagol yani bir haber verebildin bes ayda
canim aynisimi bilmiyorum ama bizimkinin de bas parmaklari oyle oldu sanki tirnak ustunde tirnak cikmis gibi tirtikli, foto cekebilirsem eklerim
Ben hatırlamıyorum canım ama bende de pıhtılaşma var düşük var aynı şeyleri bana da söylediler riskli yatarak bir hamilelik geçirdim ve dokuz ay kustum vs ama bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Darısı onlara inş..gececi abdullah yenice uyudu fırsat bulmuşken yazayım.
kuzenim iki düşük sonrası 3.ye hamile pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyor kanaması olmuş ama çok fazla Dr lar da düşer bu düşer diyorlarmis vicdansizca neyse kanaması durmuş bebekte sıkıntı varmış 2li test te Dr bu sakat bebek demiş.kuzen ense kalınligi 1.9 diyor hatırladığım kadarıyla çok yüksek değil kendiminkini unuttum.sizlerden hatirlayaniniz varmı kaç mm olduğu .çok üzüldüm iki kurtaji var iki yıllık evli çok yıprandı
çok geçmiş olsın Allah Tekrarını yaşatmasın...amiiin..annemlerde oldugumuz ıcın kanepeyı acıp yatırmıstık gecede acıkınca bende yanına yatmışım Sabah uyandıgımda kolum kolunun uzerındeydı oda oynatınca cıktı herhalde tam bılmıyorum
Hoşgeldin canım özlediğim kendini.. Biz yedi Ay'ı dolduruyoruz ek gıda ile Tanışma evremiz başladı:) kiloları hiiiiç sorma vermek yerine aldım ben.. Sen nasılsın bebişin nasıl? Dişleri emeklemeyi ne durumda? Özleumeyin kendinizi ya.. Sizleri merak eder olduk burada :)Huhu merhabalar
Biz Münih ve vienna ya gittik iş için... Bebeğimi sevip sevip durdular onlarca bebek Arasında :) biraz Süslü giydirmek işe yarıyor sanırım ya da turistiz diye mi bilmem:)Gunaydin hanimlat, kizimi bugun bebekler icin olan muzik aktivitesine goturuyorum ilk kez bakalim sevecekmi ortami, diger bebeklerigorunce ne yapacak :). Suan otobusteyiz kizim milletin yuzune bakiyot hic pas vvermiyolar cok soguk bu almanlar yahuu :))
Evet benim kizimdi 40 gun bandaj taktik iylesti bi ay da ek cift bez taktik suan gayet iyimrymtlh bu arkadasın bebısındeydı sanırsam
Bi konuda geyik yapmış hehehe :)
Bugun vermedim esim aman daha verme emzir deyip duruyor kakadan ciktigini gorunce korktu adamnormal canim ama uc gun kuralina uyman iyi olur
Amaniiinn :) gerci pek rahatsiz etmedi ama olsunfasulye konusunda yazmistim eltimin oglu acillik oldu gazdan, 2. Asama ek gida fasulye
Offf bizim burdada silah atiyorlar cocuk kac kere sicradi benim bile odum kopuyor... iyi yapmissin ama yine basarlar eminimyazıyorum:) eymen iki gundur uykusuzluktan perisan etti kendinide bizide, öğlen tam uyuttum kv me gelen misafirler benim zile bastı eymen uyandı deli oldum gittim aşağı daki zile yazı astım bu zile basmayin diye
Amiiin canim sagolçok geçmiş olsın Allah Tekrarını yaşatmasın...
Oh iyi bari gecmis olsun halamin 1 yasindaki kizindada vardi oda sukur iyiEvet benim kizimdi 40 gun bandaj taktik iylesti bi ay da ek cift bez taktik suan gayet iyi
Bebeğin iyileşmiş gözün aydın...Selam kizlar ne zamandır girememistim nasilsiniz bebisler nasil umarım herkes iyidir gecmise bakamadim
Geyik yapmış şişme bebek
Hamdolsun ccanım iyiyiz siz nasılsınızSelam kizlar ne zamandır girememistim nasilsiniz bebisler nasil umarım herkes iyidir gecmise bakamadim
önünde sonunda yiyecek her yemenin bir çıkışı var:) korkmasın:) benimki iki aydır dediğin gibi yapıyor kakayı, ek gıdaya geçeli bir ay oldu tabi yemiyordu yeni başladı yemeye azcık azcıkBugun vermedim esim aman daha verme emzir deyip duruyor kakadan ciktigini gorunce korktu adam
Amaniiinn :) gerci pek rahatsiz etmedi ama olsun
Offf bizim burdada silah atiyorlar cocuk kac kere sicradi benim bile odum kopuyor... iyi yapmissin ama yine basarlar eminim
Amiiin canim sagol
Oh iyi bari gecmis olsun halamin 1 yasindaki kizindada vardi oda sukur iyi
Kızlar sanki oğlumun kulağı ağrıyor diştendir dedim ama bu saate kadar ayaktayıx birde kulağına elleyince tepki veriyor
Sabah doktora götürmeyi düşünüyorum acaba kulak burun boğazamı götürsem yoksa çocuk doktoruna mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?