2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Önce çocuk doktoruna ardından o yönlendirirse kbb ye gidiliyor diye biliyorum. Benimki de kulağını saçını yoluyordu ama diştenmiş. Çıkınca rahatladı ve dokununca tepki vermiyordu... Kuzum benim geçmiş olsun bize de haberdar et..

Nego hani yemiyordu şşmdi yiyor diyorsun ya ölçüsü ne? Kaç Kaşık vs alıyor? Kıyaslamak için değil de anlamak için soruyorum.. Çorba kasesi ile yediren de gördüm de, gerçi I imspecial çok gülmüştü buna ama ölçüyü Anlamadığım için bebeğim sebiyor mu sevmiyor mu anlamıyorum

benimki versem yiyecek çorbba kasesiyle:)

Kızlar sebze olarak patates çorbası yaptım kesinlikle yemedi fena kustu pirinçle kabak vereyim diyorum bugün Bi tarif verin nolur

kahvaltılarımız çeyrek yumurta sarısı aynı miktarda peynir 4bebe bisküvisi (hipp) rezenede ıslatıyorum çok seviyor

yoğurt sade verirsem yiyor ama çok hoşlanmayarak meyve koyarsam çok seviyor

ben 2haftadır tarhanada veriyorum annemin yaptığından işte onu Bi kase bile yiyebilir bayılıyor:)

tabi sürekli de emiyor

yatarken de hipp in kaşık mamasını veriyorum gece uyandıkça da emiyor

Benim kızım sebzenin hiç birini yemiyor. Israr edersem midesindeki herşeyi boşaltıyor. Yoğurdu da seviyordu ama 2 gündür onu da yemiyor. Meyveleri eh işte yiyor. Kahvaltıda peynir yumurta bisküvi. Bilmiyorum ne yapıcam ne yediricem. Kahvaltıya başka şeyler de katabilir miyiz?

O zaman benimki yetmeyenler grubundan maksimum üç Kaşık alıyor... Fazlasını görmedim ama tattırıyorum diye normal karşılıyorum, yanlış mı yapıyorum acaba... On gün sonra kontrolümüz var bakalım kgsu be olacak

selam çanlar yazmak istiyorum hepinize ama yazamıyorum tel çok sıkıntılı saatlerimi alıyor çoklu alinti yapmıyor begenemiyrum bile iyice sınır oldum.
dün Ablam vardı büyük Ablam İstanbul gitti gezmeye çocuklarını diğer ablama bırakıp rahatlığa bakın ben yapamaxdim. iki erkek onun iki de bu ablamin dört erkek bi de benimki bes erkek anamixi anlattı oyy 3-4 çocuk yapana tek sözüm allah yardımcısı olsun

bir de kızlar bende km gariplik var oğlum katiyi geçtim yum sarısı filan pütürlü bile yeniyor.rendeliyrum şeftali veriyorum oguruyor tutamıyorum hazır değil daha diyorum ama sizin minisler yiyor.meyve filan yiyemiyruz.dün semizotu verdim çorbasını azcik yedi sebze çorbaların cok zor yiyor.yoğurt çorbası mercimek çorbası salçasız tuzsuz yada çok az tuzlu ayiriyirum çok güzel yiyor yoğurtla da iyi aramız şükür. sütlaç verdim az sekerli sevdi.meyve yiyemiyryz.sadece tutup emdiriyorum suyunu alıyor işte kayısı kiraz filan.

Hayırlı günler kızlar. .
benim minik uyanmak uzere o ara bikac bi sey yaziyim dedim zira günlerdir okuyorum yazamiyorum..
valla benim cadi cok secici dogru duzgun bişey yemiyo bikac kasik alip birakiyo,günlerim nasil yedirebilirim araştırma yapmakla geciyo..Tek sevdigi sey yogurt. .Bakalim bugun yogurda yumurta ve peynir koyup deniycem uyaninca yiycek mi..Meyve puresini seviyo sayilir, corba da ruh haline gore degisiyo bazen ayni corbayi gunun farkli saatlerinde deneyerek yedirebiliyorum..
Doktorumu degistiricem, telden msj attim bikac sey sormak icin tenezzul edip yanit bile atmadi, daha once de aradığımda donmemisti anlasilan hastalarina gereken onemi vermiyor, ben istediğim soruyu (abartmamak şartıyla) doktora soramayacaksam niye gidiyorum ozele o zaman ...Ayni hizmeti devlet de veriyor nihayetinde..
bakalim anne sutu yanlisi bi dr. Ariyorum..Benim doktora kalsa gece emse yeter. .

Canım yok kıyas için sormadığını biliyorum sen kıyas yapmazsın bu konularda:) yiyor dediğim canım günde bir iki çay kaşığı yerse ben bayram ediyorum:) hiç ama hiç yemiyordu çığlık çığlığa ağlıyordu zorla bir kaşık verebildiğimde, şimdi sadece muz, şeftali, kırmızı erik, yoğurt veriyorum sebzeye henüz geçmedim cesaretim yok:) belkide sebze sever diyicemde benimki ön yargılı ilk verince ağzını asla açmıyor, abisi güldürürken ağzını açtığı an veriyorum eğer beğenirse bir kaşık daha alıyor:) muzu çeyrek eziyorum bazen hepsini yiyor bazen bir kaşık, çoğu zaman yoğurtla veriyorum iki çay kaşığı yoğurt:) birde hippin pirinçli kaşık mamasından bir çay kaşığı koyuyorum bazen, yani benimki gün içinde bile bir kase yemiyor zorlamak istemiyorum bende soğumasın yemekten diye ama hiç iştahla yiyeceğe benzemiyor çünkü emire ne versem yerdi senin dediğin gibi bir kaseyi bir seferde yiyebiliyordu:) bir tane erik, çeyrek şeftali bir günde yedirdiğim toplamda:) yoğurdu bir litrelik cam kavanoza mayalıyorum günlük yapmıyorum, aslında emirde deftere yazmışım verdiğim miktarı saatini ama bir kaç sayfa, bugün evde yokum ilk fırsatta fotosunu çekip ekliycem bakarsınız:)
maşallah canım sende maşallah de ve kendi kendine bile söyleme çünkü annelerinde nazarı değiyor:)
canım çorba tarifine gurme bebeğe bak derim aklımda şu an yok ama gün içinde verdiğin miktar gayet iyi endişelenme
canım sende gurme bebeğe bak çok güzel tarifler var:)
zorlama bence ters tepiyor
canım neyi seviyorsa onu ver derim

canım eymen hiç yemiyordu ya ben ara verip tekrar denedim şimdi en azından bir iki kaşık alıyor sende kendini kasma ara ver derim birde senin kv bir kaç kere tuzlu verdi ya ona o şimdi o tadı arıyordur bir kere öğrendi o tadı çünkü

Cnm ilk gunlerdeki gibi degilim bi ara kizima ne yediricem diye dusunmekten ve uzulmekten sütüm azaldi hala da toparlayamadim..Gecen kayinvalideme gittim, bikac kasik yesin yeter midesi kucucuk kizim sen bosver doktoru dedi..O gundur kasmiyorum emsin daha cok diyorum cnm..Hele meyve puresi, YOGURT, corba, kahvalti filan dedim o ne oyle diyo..O bakacak valla eylülde teslim ediyorum nasil istiyosa oyle yapsin..
Kasik mamasini nasil verdin cnm sen, benimki tadini hic sevmedi formul mama gibi muhallebiye filan mi koyuyoruz. .
bu arada sabahki kahvalti denemem ise yaradi en azindan bugünlük. .Peyniri nasi veriyosunuz kizlar ve hangi peynir bugun ufaladim koy peyniri diye mi Anlamadım ben bile yutmakta gucluk cektim yogurdun icinde...

ben kendi yediğimiz süzme peynirden veriyorum canm

peynir yumurta kendi sütümle seyreltiyorum
yada peynir yumurta bebe bisküvisi rezeneyle ıslatıp veriyorum

ona özel yaptığım şeylere tuz koymuyorum ama kahvaltıda verdiğim peynirin tuzunu almıyorum direk karıştırıyorum

yumurtayı da hafta 2-3 veriyorum

bide kahvaltılık olarak formül mamada bisküvi yapıyorum
biberonda değil ama kaşıkla muhallebi kıvamında

benim kahvaltılarım bunlar kafana uyanı seç :)

bide fırıınımda sıkıntı var o çözüldüğünde bebek keki yapıcam oğluşuma

Tamam cnm sagol Onu deniyim olmadi, ben kahvalti için epey ugrastim cnm bebe biskuvisiyle karistiridm peynir ve yumurtayı yemedi..Ihlamur ile karıştırdık yemedi..Sutumle seyrelttim yine yemedi en son yogurt denedim bakalim umarim ise yarar..bebe biskuvisi yemiyo benim sipa..Labne peyniri koydum eksitti yogurdu, koy peyniri de sert gibi oldu iyice ezmeme ragmen..Deneme yanilma isine dondu benimki valla nevrim döndü hanimefendiye begendirecem diye..
Beni özlediniz dimi ama itiraf edin ilk bani yedim hayırlı olsun tüm kk ya hihami C Cucu Nego iyi dalga gectiniz hadi
aa cnm hayirdir ben kaçırmışım ne bani yahu..Ben de diyorum bu kiz niye nick rengini degistirmis hatta tikladim nasi yapmış bunu diorum
hosgeldin..

Teşekkür ederim canım..
Tahmin ettiğim gibi rahatsılığı kulağındanmış..
Devlete 1gün öncesinden randevu alınması gerekiyor bende acile götürdüm onu sağ kulağında kızarıklık varmış damla verdi günde 3 defa sabah, öğle, akşam 3 gün boyunca ikişer damla damlat kılaklarına dedi birde ağrı kesici şurup ver ağrısını kessin dedi 3 gün sonra geçmezse poliklinikten randevu al götür dedi..

Teşekkür ederim canım..
İnşallah ilerlemez bakalım pazartesiye randevu alacam kontrole götürecem kuzucuğumu..

özledik tabi beybi :)

aklımdaydı yazıcaktım mapısa don atlet cigara gönderelim mi diye ama çıkmışsın :)
saol canım gozaltina alındım mapis yüzü görmeden ama ben çok geyik yapmamıştım ki ilk yapışım hem konu çok müsaitti

şişme bebek mevzusunda banlandim
Hosbulduk cnm çok zorlama ek gıdayı ben inan hic zorlamıyorum buraya geldik ölçü bile yok relax sıcaktan çocukların cani istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…