canım anne sütü demedim zaten süt hangisi varsa artık önemli olan beslenmesi, benim sütüm azaldı artık iyice kilo almadığı gibi veriyor artık ama asla mama devam sütü vs. de almıyor bu da çok zor, ek gıda da almıyorSütüm yok canım bitti
Devam sütü veriyorum
Zaten sütüm hep azdı
Hep
sağol canım inşaallahsevindim canım biraz rahatlamışşın daha da rahatlarsın inşallah herşey düzelir..
Karıştırdin galiba canim kime sordun çıkaramadım
canım bende seni merak ediyordum öncelikle hayırlı olsun neler hissediyorsun daha bebeğin çok küçük kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye sonra işin içinden çıkamıyorumSlm kızlar su an kucagımda kızım var ve karnımdaki de tam 6 hafta beş günlük :) kızlar mrk ettiğim bişey var gec dollenme yasayıp oğlu olan var mı aranızda. Gec dollenme oldugunda kız oluyormuş genelde. Bunun aksini yasayan var mı merak ettim ?
Slm hizli anne :))Slm kızlar su an kucagımda kızım var ve karnımdaki de tam 6 hafta beş günlük :) kızlar mrk ettiğim bişey var gec dollenme yasayıp oğlu olan var mı aranızda. Gec dollenme oldugunda kız oluyormuş genelde. Bunun aksini yasayan var mı merak ettim ?
Saol cnm Allah razi olsunI imspecial zaman cabuk geciyor nasil tatluymis ipek hanim allah bahtini acik etsin ins.
Nego hosgeldin iyi haberlerle gekdin daim olsun ins.
minione yakisikli oglusu yerim. Daha iyi gördüm oglusu kilo almis daha toparlanmis teyzesi ısırsin yanaklarını maşallah
@aysimason adasimiz da büyümüş cok tatli olmus allah korusun kuzulari
ocak bebekleri aşmış anacim bizimki tembel bakalım ne zaman akranlarina eşlik edecek:)
bullancak canım sen ikinciyi normal doğum yapabildin mi?
Zorluk cekersin iki küçük bebekle ama birden büyütür rahat edersin sonradan.Slm kızlar su an kucagımda kızım var ve karnımdaki de tam 6 hafta beş günlük :) kızlar mrk ettiğim bişey var gec dollenme yasayıp oğlu olan var mı aranızda. Gec dollenme oldugunda kız oluyormuş genelde. Bunun aksini yasayan var mı merak ettim ?
Valla gündüz ek gıda gece devam sütücanım anne sütü demedim zaten süt hangisi varsa artık önemli olan beslenmesi, benim sütüm azaldı artık iyice kilo almadığı gibi veriyor artık ama asla mama devam sütü vs. de almıyor bu da çok zor, ek gıda da almıyor
Benimki de tembel...I imspecial zaman cabuk geciyor nasil tatluymis ipek hanim allah bahtini acik etsin ins.
Nego hosgeldin iyi haberlerle gekdin daim olsun ins.
minione yakisikli oglusu yerim. Daha iyi gördüm oglusu kilo almis daha toparlanmis teyzesi ısırsin yanaklarını maşallah
@aysimason adasimiz da büyümüş cok tatli olmus allah korusun kuzulari
ocak bebekleri aşmış anacim bizimki tembel bakalım ne zaman akranlarina eşlik edecek:)
canım bende seni merak ediyordum öncelikle hayırlı olsun neler hissediyorsun daha bebeğin çok küçük kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye sonra işin içinden çıkamıyorum
Slm hizli anne :))
Gec dollenmeyle ilgili bir bilgim yok ama genelde gozlemledigim pesi sira olanlar genelde hep ilkiyle ayni cins oluyor :) tabi bu bnm tespitim tersini cok gorenlerde vardir
Sanirim erkek kardes istiyorsun,ama iki kizda birbirine yasit ve yoldas fena olmazdi aslinda
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Zorluk cekersin iki küçük bebekle ama birden büyütür rahat edersin sonradan.
İkiz bebek bakanlar var degilmi
Seninkide abes değil
Gec döllenme olunca kız oluyormuş durumu da söylenti bunun hiç bir dayanagı kanıtı yok zaten mantık olarakta sacma
Kızlar cevaplar için tşkler valla bende kendi halimi düşündükce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düsünmemeye karar verdim allah yardımcım olsun:/ ilk hamileliğimde resmen uzman olmustum her gün bebegıme odaklanıyodum simdi inanırmısınız hamile oldugumu bile unutuyorum bide emziriyorum iyice yoruyor beni. Allah her isteyene nasip etsin . İlkinde herkes erkek diyordu bende erkege odaklanmıstım bunda hiç öyle biangelsturkey benim ilk çocuğum geç döllenmeydi kızdı sağlıklı hayırlı olsun
slm kızlar cevaplarınız için cok saolun valla bende kendi halimi düşününce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düşünmemeye karar verdim:/ ilkinde resmen uzmandım her gün hamilelikle alakalı binlerce şey okuyodum bu sefer hamile oldugumu bile unutuyorum. Cinsiyet konusuna gelince ilkinde herkes kesin erkek diye diye beni erkege sartlandırmıstı kız oldugunu ögrenince sok oldum ama bu sefer öyle bi takıntım yok . Sadece geç döllenme olunca kız oluyormus benimkide gec dollenme de bu işin aslı var mı merak ettim . O yüzden geç döllenme yasayanların cevabını bekliyorum.angelsturkey benim ilk çocuğum geç döllenmeydi kızdı sağlıklı hayırlı olsun
hayırlı ugurlu olsun bebegınnn emınım zorlanmayaaksın cunku allah yardım eder analı babalı buyutsun ınsallahKızlar cevaplar için tşkler valla bende kendi halimi düşündükce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düsünmemeye karar verdim allah yardımcım olsun:/ ilk hamileliğimde resmen uzman olmustum her gün bebegıme odaklanıyodum simdi inanırmısınız hamile oldugumu bile unutuyorum bide emziriyorum iyice yoruyor beni. Allah her isteyene nasip etsin . İlkinde herkes erkek diyordu bende erkege odaklanmıstım bunda hiç öyle bi
slm kızlar cevaplarınız için cok saolun valla bende kendi halimi düşününce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düşünmemeye karar verdim:/ ilkinde resmen uzmandım her gün hamilelikle alakalı binlerce şey okuyodum bu sefer hamile oldugumu bile unutuyorum. Cinsiyet konusuna gelince ilkinde herkes kesin erkek diye diye beni erkege sartlandırmıstı kız oldugunu ögrenince sok oldum ama bu sefer öyle bi takıntım yok . Sadece geç döllenme olunca kız oluyormus benimkide gec dollenme de bu işin aslı var mı merak ettim . O yüzden geç döllenme yasayanların cevabını bekliyorum.
Hayırlı olsun canım Allah kolayligini verir inşallah. Kardeşimin geç döllenmeydi oğlu oldu.hayırlı ugurlu olsun bebegınnn emınım zorlanmayaaksın cunku allah yardım eder analı babalı buyutsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?