2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sütüm yok canım bitti
Devam sütü veriyorum
Zaten sütüm hep azdı
Hep
canım anne sütü demedim zaten süt hangisi varsa artık önemli olan beslenmesi, benim sütüm azaldı artık iyice kilo almadığı gibi veriyor artık ama asla mama devam sütü vs. de almıyor bu da çok zor, ek gıda da almıyor

Karıştırdıalim, post: 42331105, member: 214143"]amin canım sağol

sağol canım, süt miktarı iki yaşına kadar ek gıdadan fazla olmalı önemli olan süt, 5-6 öğün çok fazla iki öğün yeterli aslında

amin canım sağol

canım sen ikinciyi normal doğum yapabilmişmiydin[/QUOTE]
Karıştırdin galiba canim kime sordun çıkaramadım

canım bende seni merak ediyordum öncelikle hayırlı olsun neler hissediyorsun daha bebeğin çok küçük kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye sonra işin içinden çıkamıyorum

Slm hizli anne :))
Gec dollenmeyle ilgili bir bilgim yok ama genelde gozlemledigim pesi sira olanlar genelde hep ilkiyle ayni cins oluyor :) tabi bu bnm tespitim tersini cok gorenlerde vardir
Sanirim erkek kardes istiyorsun,ama iki kizda birbirine yasit ve yoldas fena olmazdi aslinda
Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Saol cnm Allah razi olsun
Evet masallah kilosu cok iyi,bir o kdrda istahsiz olmasina ragmen,ek gidayi zorla yiyor olmasina karsi ,bu kadar yaramazliga cilginliga ragmen ayda 1 kg almasi benide cook sasirtti
Sanirim sutum yagli ondan yariyor belkide yaklasik 2 aydir kakasi 2-3 gunde 1 e dustu onunda etkisi varmi bilemiycem
Artik tasimakta gucluk cekiyorum

Zorluk cekersin iki küçük bebekle ama birden büyütür rahat edersin sonradan.
İkiz bebek bakanlar var degilmi
Seninkide abes değil
Gec döllenme olunca kız oluyormuş durumu da söylenti bunun hiç bir dayanagı kanıtı yok zaten mantık olarakta sacma

Valla gündüz ek gıda gece devam sütü
Devam sütünü günde 180cc den 4-5 kere alıyor
Yeterli yani
Benim demek istediğim gün boyu ek gıdaya aralara devam sütü eklemelimiyim diyordumki
Ablam kendi cocuk doktoru prof
Verebilir diyormuş
2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisinde bi yanlışlık var gibi :))

Benimki de tembel...

Merhba kızlaaarrr bayadır yazmadım ama hep okudum yazmak canım ıstemedı nasılsınız ben ıyı gıbıyım bı kac sorun oldu esımle aramızda olmadık seylere kalbımı kırdı bende bıraz agresıflesıncyaklasık bı haftadır aramız lımoniii su an durum ıyı gıbı ınsallah bozulmaz allah hepımızın yuvasına huzur versın gelelım bebısımeeeeek gıdayı yıyor gıbı masallahhh ama cook mız mız huysuuuuuzzz aksiiiiii diş zaarbol bol oynayıp kıkır kıkır gulduruyoruz her pırt yapısında totosuna ısırık atmayı ıhmal etmıyorum deseler kıı bırının pıtlatması hosuna gıdecek gulerdım herhallbaya baya surunuyor aynen bu sekıl bı bakmısım gıtmıs hatta bugun odaya yere uyutmustum kapıyı kapatıp cıktım uyanıp sesı cıkınca gıttım kapıyı yavaaaaşça acmaya calıstım ama acılmadı bızım evın mınık kedısı kapının tam arkasına gelmıs aralıktan bı saat ıkna edıp cıkarmaya calıstım buda boyle bı anımız ıstee bıde gece donunu cıkarmıs nası becerdıys artıkk ıkı gun sonar kuzenımın dugunu var kayserıye gıdıyorum on gun sonrada kardesımın annemlerde kalacam evlendım evlenelı 2. kez kalısım esım olmadan ah bu hasrete nasıl dayanacaz dıyorum bazen gerı amaaan gıdıyımde aklın basına gelsın ozle benı dıyorum sırf azıcık degerımı bılsın dıye gıdıyorum ohhh olsuunn sevıyorum bu adamı ama ama cook kırgınım....

neyse a dostlar cook yazmısım hakkınızı helal edın samımıyetınızı sıcaklıgınızı sevıorummm

canım bende seni merak ediyordum öncelikle hayırlı olsun neler hissediyorsun daha bebeğin çok küçük kendimi senin yerine koyuyorum ne yapardım diye sonra işin içinden çıkamıyorum

angelsturkey benim ilk çocuğum geç döllenmeydi kızdı sağlıklı hayırlı olsun
Kızlar cevaplar için tşkler valla bende kendi halimi düşündükce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düsünmemeye karar verdim allah yardımcım olsun:/ ilk hamileliğimde resmen uzman olmustum her gün bebegıme odaklanıyodum simdi inanırmısınız hamile oldugumu bile unutuyorum bide emziriyorum iyice yoruyor beni. Allah her isteyene nasip etsin . İlkinde herkes erkek diyordu bende erkege odaklanmıstım bunda hiç öyle bi
angelsturkey benim ilk çocuğum geç döllenmeydi kızdı sağlıklı hayırlı olsun
slm kızlar cevaplarınız için cok saolun valla bende kendi halimi düşününce işin içinden cıkamıyorum o yuzden düşünmemeye karar verdim:/ ilkinde resmen uzmandım her gün hamilelikle alakalı binlerce şey okuyodum bu sefer hamile oldugumu bile unutuyorum. Cinsiyet konusuna gelince ilkinde herkes kesin erkek diye diye beni erkege sartlandırmıstı kız oldugunu ögrenince sok oldum ama bu sefer öyle bi takıntım yok . Sadece geç döllenme olunca kız oluyormus benimkide gec dollenme de bu işin aslı var mı merak ettim . O yüzden geç döllenme yasayanların cevabını bekliyorum.

hayırlı ugurlu olsun bebegınnn emınım zorlanmayaaksın cunku allah yardım eder analı babalı buyutsun ınsallah

Selam kızlar kızımın ilk bakıcısı olan ablaya gittim yeni evlenmiş 3.evliligi nasıl mutlu maşallah hicv yüzü gülmemişti sonunda buldu mutluluğu ahmeti de çok sevdiler oda kalavaliga gitsin diye ugrasiyorum beni armassin diye bu ara daha iyi bakalım salı günü halasına bırakınca napacak esim yok bugun çok bunalıyorum gecede yardim eden olmayınca ahmet sürekli biyerleri isiriyor çok acıtıyor bu arada hala regl olmadım

@asliayet hoşgeldin canım özledik seni aile içinde oluyor öyle kirginliklar inşallah az olsada ayrılık ise yarar bizim ilk yıllar o kadar kötüydü ki özellikle ilk yıl zamanla daha iyi olursunz inşallah hic uzulme ..düğünlerde bol bol oyna stres at bebeginede masallah yarasin yedikleri ..tırtılın kelebek olması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…