2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Masallahh ,ne kadar buyumis ne cabuk geciyor degilmi zaman,3 yil gecmis aradan sana dun gibi geliyordur
Surda 4-5 ay sonra minik oglunun d gunu geliyor
Ayy dogum hszirliklari gibi simdi o gunu neler yapicaklarimizida konusuruz insallah yaa
Belki sunnetlerini,belki ceyizlerini dermisimmm :)))
O zmn sayfa adini degistiririz 2015 ocakta doguran kaynanalar

Selam güzel anneler çok özledim sizi ama giremiyorum çok yoğunum, bir kaç gün annemlerde kaldım kp eşim kv hepsi dize geldi:) hamdolsun illa aileme duyurmamı beklemişler demek ki, neyse evimdeyim Rabbim bozmasın, sık sık annemlere gidiyorum ablamlar orda malum dönecekler onlar gitmeden vakit geçirmek istiyorum, çocuklarla çok ama çok yorucu oluyor o ayrı 7 çocuk olunca:) ablamlar diğer ablamdalar bana alıcam, bu arada kışlık hazırlık yapmaya çalışıyorum minik kuzuyla çok zor biliyorsunuz aynısı var başınızda:) patlıcan attım, reçel yaptım, domates atıcam, elime geçeni az az yapığı atıyorum toptan yapmaya vaktim ve gücüm yok, kv den bağımsız yapıyorum çünkü bu sefer:)

Oğluşun kreş işi de halloluyor, çok sıkıntı çektim çok üzüldüm bir çok konuda ama Rabbim ferahlatmaya başladı, ablamlar babam çok destek oldu, babam beni çok şaşırttı, büyük oğlum için kendimi çok hırpaladığımı söyledi hepside rahat ol artık yemezse yemesin susmazsa susmasın umursama ağlarsa gerilme duyacaklar diye sakın diye hep telkin ettiler, babam kp e iyi bir ayar verdi, daha ayrıntılı yazamıyorum sağ elim iptal şu an uyuştu bile, hastane yolu gözüktü çoktan bana, miniğimi hala götürmedik cesaret,m yok ameliyat derse diye inşallah gerek kalmaz.

Kardeşimin düğününde annemlerin komşusunun torunu vardı iki aylık falandı beben nasıl ağlıyor, emziğini unutmuşlar düğün mekanı da dağ başında alacak yer yok bana sordular benimki de emmiyor malum ama çantamda taşıyorum verdim onu, mecburen kullandı kadın, öyle dua etti ki bana diyorum o duanın sonucu ferahladım galibe:) iyi ki emzik tutmamışsın oğlum bak neye vesile oldu diyorum:)

Misafirlerimi uğurladıktan sonra eski formuma dönerim inşallah aranıza dönücem tabi ki:)

Nego Canım iyi haberlerle geldin çok sevindim Allah daim etsin huzurunz bozmasın herşey yolunda mutlu bi hayat sürün eymeni de özledik foto isteriz ..kolay gelsin hazilrikliara da ben eylül ortasında yapicam bahcenin malzemeler yetissin az bi tursu yaptım simdi yemelik ..emir adına çok mutluyum inşallah rahatliyacak inan biizm kızda bazen iyi bazen kötü büyüyorlar çok optum

Selam kızlar habire oglus peşindeyim ben de emekleme de rahatlasam diyodum şimdi acaba nereyi keşfedecek korkusu içindeyim hiç aklıma gelmeyen yerlere gidiyor sehpanın altına giriyor küçük sehpayı çıkarıp ileriye götürüp oynuyor ya da sehpanın altındaki kablolarla oynuyor evi bebek için güvenli hale getirme zamanı geldi artık

Hoşgeldin Nego sevindim duzelmelerine ki hep de bi gitse annesine diyodum valla

canım çok geçmiş olsun
ah canım insan çok kötü oluyor düştükleri zaman
ek gıda miktarı öğün sayısı çok fazla önemli olan süt miktarı, günde en az 500 ml süt alması lazım 1000 ml kadar alabilir, toplamda iki çay bardağını geçmiycek ek gıda miktarı
ha ha hay benimkide hayır anne diyor memeci minik
yukarda yazdım canım devam sütü miktarını artırmalısın
Bende ek gıda alsın diye sık emzirmeme kararı aldım sırf memeye güveniyor yemiyor bakalım ne olacak ...herkes nerde bu arada
canım hiç faydası olmuyor ben denedim
evet aç olmasada huysuzken meme veriyorum
sevdim doktorunu tam benlik:) canım benim büyük oğlum 6 aylıkken emekledi 9 aylıkken sıraladı konuştu diş çıkardı:) bana normal geliyor şimdi miniğim tırtıl gibi gidiyor geç kaldı tembel diyorum:)
amin ilk başta emmeyi reddettiği için şimdi ne zaman istese emziriyorum hala saat başı emiyor benimki
hayırlı olsun canım düğününüz, ayyy aynen benimde ablamgil tıkıyorlar ama ben çok sert çıkışıyorum dün ağzına etli pidenin acılı kıymasından verdi ablam
bundan sonra böyle canım ayy kırılmasınlar demiycem kıranı itinayla kırıcam:)
geçmiş olsun canım eymeninde ağrıyor sanırım
canım bizimki çığlık atıyor sabahları alın diye zaten kalkma saati 4.30-5 bizde almıyoruz hemen iyice mızırdanana kadar sende öyle yap bence kendi kendine oyalanmayı öğrensin
oyy kolay gelsin canım
inşallah bulursun canım gönlünce birini
canım büyük oğluma çingene beşik yaptırmıştık hamak beşik alacaktık dedim almadığımız şey kalmadı arkadaş vardı yaptır ona belki bunu da sevmez demiştim, işte aman aman sevmemişti yine ayağımda uyumayı tercih ediyordu albüme koyuyum fotosun ama tam çıkmamış maalesef, istersen tavana kanca yapıp ona da yapabilirsin, 4 tane çıtayı kalın olacak diktörtgen olacak şekilde uçlarından birbirine bağlıyorsun hatta uçlarına çentik yapılırsa birbirine geçmeli oluyor, sonra onun üstüne çarşafla yerini yapıyorsun ben dikmiştim çarşafı hatta bildiğin beşik gibi olmuştu

Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
canım inşallah bir an önce iyileşir kuzun
minione canım senin oğluşunla benimkini yanyana koydum albüme ekledim bi bak istersen.. Ben gülmekten koptum
ayyy seni var ya kızzz bende saf gibi yorum yaptım albüme minionenin oğluna benziyor diye
Birde odanın içinde tuvaletpozisyonunda zart zurt cekmesen çok tatlısın Eki Görüntüle 1615422

yerim onun şeklini

bullancak nasnasılsın canım oğulları nasıl nele yapıyor çalışıyorsun biliyorum ama takip resim bi ce ere de bize

Nego gelmiş hosgelmis
sağol canım özledim sizi rüyalarıma girdiniz:)
amin canım sağol amin inşallah bozulmaz, emir için inan çok üzülüyordum şükür dize geldi bizim ki:) canım benim kp kaynım getiriyorlar tokattan iyi olanlardan alıp yapıyorum, turşu da yapılacak bak iyi hatırlattın:)

sağol canım gözümü karartıp gittim şükür iyi sonuçlandı

Donusum muhtesem olacakkk gibi olmuss buuu :))))
Hosgeldinnn hatunn
Allah daim etsin insallah

Ek gıda da aynıyız zorla yiyor bende düzenli vermiyorum kahvaltıda ağzına peynir yumurta veriyorum elimle, ekmek veriyorum ben eline ekmeği seviyor bir tek bebe bisküvisi hippin ki yoğurda katıyorum, meyveleri dilim şeklinde eline verince yiyor tabi yiyemiyor emiyor:) bardaklara meraklı çay bardağıyla deniycem birde vermeyi:) dün ablam keşfetti, açıkçası tek yesin modundayım yani bize yaptıklarımızdan bile verebilirim, büyükte çok dikkat ettim evet ama bunda çok daha rahatım, arada kızıyorum ağzına her şeyi vermeyin diye ama bende veriyorum tabi öyle krema tatlı vs. değil yani abur cubura her zaman asla:)

Hoşgeldin...
Allah yuvana mutluluk versin...

I imspecial zaman cabuk geciyor nasil tatluymis ipek hanim allah bahtini acik etsin ins.
Nego hosgeldin iyi haberlerle gekdin daim olsun ins.

minione yakisikli oglusu yerim. Daha iyi gördüm oglusu kilo almis daha toparlanmis teyzesi ısırsin yanaklarını maşallah

aysimason adasimiz da büyümüş cok tatli olmus allah korusun kuzulari

ocak bebekleri aşmış anacim bizimki tembel bakalım ne zaman akranlarina eşlik edecek:)

Hoşgeldin...
Allah yuvana mutluluk versin...
amin canım sağol
sağol canım, süt miktarı iki yaşına kadar ek gıdadan fazla olmalı önemli olan süt, 5-6 öğün çok fazla iki öğün yeterli aslında
amin canım sağol

canım sen ikinciyi normal doğum yapabilmişmiydin

sevindim canım biraz rahatlamışşın daha da rahatlarsın inşallah herşey düzelir..

Sütüm yok canım bitti
Devam sütü veriyorum
Zaten sütüm hep azdı
Hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…