2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
geçmiş olsun kuzucuğa canım biran önce iyileşir inşallah

miss_curious post: 42320837 .!.:
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
Gecmis olsun canim, insallah hemen toparlanir..

Allah acil şifalar versin canım. Inşallah bir an önce ishalide biter.

Kizlar foto ekledim a beni.kiler niye yan :)
Goremiyorum ben
Cokkk gecmis olsun
Allah sifa versin

Çok geçmiş olsun canim Allah acil şifalar versin

minione canım senin oğluşunla benimkini yanyana koydum albüme ekledim bi bak istersen.. Ben gülmekten koptum
Telefonum dondu ayy albume yorum yapamadim bir turluuu cokkkk guldummmm
Yerim ben oglusunun o kalkmis saClarini :)))
Siz bizimkine hasta biz sizinkine valla :)
Az evvel berberden geldik
Cok terliyor biraz yandan birz arkadan durmuyorkii canavar cocuk gulmekten zar zor kesti,son halimizi atiyorum :)

Ay uazık oldu o güzel rİcky martin saçlara: (
Hemen bakıyorum..

Birde odanın içinde tuvaletpozisyonunda zart zurt cekmesen çok tatlısın Eki Görüntüle 1615422
Ohhh masallah bildigin yuruyor yaa
Biz suan emekliyorux yurutecte vecihi gibi gidiyoruz ,ayakta durabiliyor,ama akil ermedigi icin emeklerken duvar kenarlarina kafa carpiyo
Gecen gece cok kotu vurdu ve alni morardi sistİ guya yanindayim koruycam duserse diye ama saniyelik bir olaydi ,agla aglaa yawrum cok agladi,sonra emekleyerek bende kafami o noktaya defalrca vurdum cok aciyomus gercekten ki o kdr hizla vurmadim ben
Simdi o gunden beri cocugu emekledigi an aliyorum hemn,heran hersey tehlike olarak gwliyo bana,uyurkende is yapamiyorum sesten hemn uyaniyo Ev aldi basini gidiyo valla,uykumuzda yok,valla bu sabah demet akalini cok
Kiskandim,bizimde olaydi bikac dadimiz evde ne kaa gzl olurdu

Haha emekleyip kafani mi vurdun çok komiksin yürümüyor da sıralıyor ama biz hic örümcek kullanmadık ben çocukları kisitladigini düşünüyorum benim bebeler özgürlükçü sevmiyorlar bu ara çekmece çekip icindekileri atiyor sıpa... ah demet ahh sizin gibi olsam 10 tane doğururum bugün kocamda nöbetçi tamamen bunalım takılirim bak ne buldum kızımın ılk doğum günü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kasim-anneleri.426494/page-1537#post-27357925

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…