- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Hahaha cpk iyiymis yaa
Bizde bulussak yenek yiyip uyusalar ve bizde hep beraber uyusaydikkk
Hahaha o benim hayalim:)) meraklı ya demiştim kap getir bebeği sırayla uyuyalım diye:)) pijamalarımızla buluşuruz:)
Taş gibisin taşşş maşallah sana :))
Ben de işe dönmeye karar gerdim e bulamadım malesef... Asla onların evinde baktırma karı kışı Yağmuru olacak çocuk sefil olur bir de o tipler aman oturduğum yerden evimin işini eksiltmeden para kazanayım derdinde... Ben birkaç kişi ile görüştüm bana direkt dedikleri sen evde mi olacaksın.. Hep bebekle yalnız kalmak istiyorlar asla güvenemiyorumslm nasılsınız kızlar bebişin dişi bizi yedi bitirdi1 hafta sonra işe başlıyorum ve hala bakıcı bulamadım ben eve gelsin istiyorum benim bulduklarımda evime getir diyor bi sürü sorun... çalışan bayanlar sizler napacaksınız herkesin bakıcısı hazır mı?
Kesinlikle doğru diyorsun...Canım evine gelsinler götürme geri adim atma bulursun emin ol.. sende alışırsın evde biri olmasına çocuk zaten düzenini arıyor orda yabancı kalıyor gariban kalıyorbirde benimde karışık halası eve gelecek bakalım macera bekliyor bizi ..yan apartmanları falan araştır komsular en çok gelebilecek ..kaça batıracaksın birde hangi şehir ben yarım gün halası bakacak 500 düşünüyorum
aynen canım düzeni bozulmasın istiyorum bi de kamera taktıracağız eve onu hiç söylemiyorum zaten kamerayı duyan vazgeçiyor...canım ben adanadayım arkadaşımda yarım güne 500 veriyormuş ben bu yıl norm fazlasıyım okulum belli değil daha yarım gün mü olur tam gün mü olur o sebepten ne kadar vereceğim bilmiyorum
Kendi evinde bakıp misafir ağırlayan temizliğini bitiren bir Sürü insan var onlf çocuk bakmıyor oyalıyor sadece.. Kamerayı da söyleme.. Ben eve koca koca taktırdım işyerinde görüştüklerim kabul ediyor eve gelince vazgeçiyorlar neden acaba:))
Canım çok geçmiş olsun dişten olabilir mi acaba??Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
Ben 12-1 gibi yapışmış pijamalarkmla yüzümde yastık izniyle uyanmak istiyorum ve gece geze geze dışarıdan gelip kendimi yatağa atmak:))
Bende uyumuak İstiyorumm
Cokkk dilll 8,5 yada 9 da uyanmakkkkk
Sorumsuz yaşamak
Aman dadı bulmak da zor arıyorum sa bir bakıcı bulamadımOhhh masallah bildigin yuruyor yaa
Biz suan emekliyorux yurutecte vecihi gibi gidiyoruz ,ayakta durabiliyor,ama akil ermedigi icin emeklerken duvar kenarlarina kafa carpiyo
Gecen gece cok kotu vurdu ve alni morardi sistİ guya yanindayim koruycam duserse diye ama saniyelik bir olaydi ,agla aglaa yawrum cok agladi,sonra emekleyerek bende kafami o noktaya defalrca vurdum cok aciyomus gercekten ki o kdr hizla vurmadim ben
Simdi o gunden beri cocugu emekledigi an aliyorum hemn,heran hersey tehlike olarak gwliyo bana,uyurkende is yapamiyorum sesten hemn uyaniyo Ev aldi basini gidiyo valla,uykumuzda yok,valla bu sabah demet akalini cok
Kiskandim,bizimde olaydi bikac dadimiz evde ne kaa gzl olurdu
Çok güzelmiş :) maşallah kuzularına:)Haha emekleyip kafani mi vurdunçok komiksin yürümüyor da sıralıyor ama biz hic örümcek kullanmadık ben çocukları kisitladigini düşünüyorum benim bebeler özgürlükçü sevmiyorlar bu ara çekmece çekip icindekileri atiyor sıpa... ah demet ahh sizin gibi olsam 10 tane doğururum bugün kocamda nöbetçi tamamen bunalım takılirim bak ne buldum kızımın ılk doğum günü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kasim-anneleri.426494/page-1537#post-27357925
Selam kızlar habire oglus peşindeyim ben de emekleme de rahatlasam diyodum şimdi acaba nereyi keşfedecek korkusu içindeyim hiç aklıma gelmeyen yerlere gidiyor sehpanın altına giriyor küçük sehpayı çıkarıp ileriye götürüp oynuyor ya da sehpanın altındaki kablolarla oynuyor evi bebek için güvenli hale getirme zamanı geldi artık
Hoşgeldin @eflalim sevindim duzelmelerine ki hep de bi gitse annesine diyodum valla
Bizim evde epey tehlikeli Dubleks ev ama üstü yarım kat inş kazasız belasız atlatırız bu günleri... Benimkinin hobisi şarj aleti uçları ve Bulaşık makinesinin Kapağı :))
Valla gündüz ek gıda gece devam sütü
Devam sütünü günde 180cc den 4-5 kere alıyor
Yeterli yani
Benim demek istediğim gün boyu ek gıdaya aralara devam sütü eklemelimiyim diyordumki
Ablam kendi cocuk doktoru prof
Verebilir diyormuş
2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisinde bi yanlışlık var gibi :))
Canım 6. Ayda ek gıdaya başlanıyor o zaman anne sütü fazla oluyor giderek oranlar Düşüyor 3. Yaşına geldiğinde anne sütü Sıfır ek gıda yüz oluyor yani iki yaşına kadar değil. Kademeli olarak anne sütü Düşüyor ay ay...