2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hahaha cpk iyiymis yaa
Bizde bulussak yenek yiyip uyusalar ve bizde hep beraber uyusaydikkk

Hahaha o benim hayalim:)) meraklı ya demiştim kap getir bebeği sırayla uyuyalım diye:)) pijamalarımızla buluşuruz:)

Eki Görüntüle 1614731
Aslında formumda dgilim arkadaşlar
Döt bi yanda göbek bi yanda görüldüğü üzre

Taş gibisin taşşş maşallah sana :))

Ben de işe dönmeye karar gerdim e bulamadım malesef... Asla onların evinde baktırma karı kışı Yağmuru olacak çocuk sefil olur bir de o tipler aman oturduğum yerden evimin işini eksiltmeden para kazanayım derdinde... Ben birkaç kişi ile görüştüm bana direkt dedikleri sen evde mi olacaksın.. Hep bebekle yalnız kalmak istiyorlar asla güvenemiyorum ((

Kesinlikle doğru diyorsun...

Kendi evinde bakıp misafir ağırlayan temizliğini bitiren bir Sürü insan var onlf çocuk bakmıyor oyalıyor sadece.. Kamerayı da söyleme.. Ben eve koca koca taktırdım işyerinde görüştüklerim kabul ediyor eve gelince vazgeçiyorlar neden acaba:))

Cnm ben giremiyorum kizim hasta..
Kayinvalideme geldim, beraber bakiyoruz.
Atesi hallettik ama ishali cok var, bikac gundur suzuldu yavrum kilo kaybi var .
Sütüm de cok fazla degil, ek gida da yemek istemiyor istahi yok..Napicam bilmiyorum. .
Canım çok geçmiş olsun dişten olabilir mi acaba??

Bende uyumuak İstiyorumm
Cokkk dilll 8,5 yada 9 da uyanmakkkkk
Ben 12-1 gibi yapışmış pijamalarkmla yüzümde yastık izniyle uyanmak istiyorum ve gece geze geze dışarıdan gelip kendimi yatağa atmak:))
Sorumsuz yaşamak

Aman dadı bulmak da zor arıyorum sa bir bakıcı bulamadım ben de kendimi böyle teselli edeyim:)

Çok güzelmiş :) maşallah kuzularına:)

Bizim evde epey tehlikeli Dubleks ev ama üstü yarım kat inş kazasız belasız atlatırız bu günleri... Benimkinin hobisi şarj aleti uçları ve Bulaşık makinesinin Kapağı :))

Canım 6. Ayda ek gıdaya başlanıyor o zaman anne sütü fazla oluyor giderek oranlar Düşüyor 3. Yaşına geldiğinde anne sütü Sıfır ek gıda yüz oluyor yani iki yaşına kadar değil. Kademeli olarak anne sütü Düşüyor ay ay...

Merhaba anneler:)

Kızımın üstten dört Dişi çıkmıştı. Eşimin panikatak yeğeni bebeğimi düşürdü ver üst Dişi kırık gibi çok üzgünüm ama bir şey de diyemedik kendimi suçluyorum..

Bizim evi su basmıştı üstüne elektrikler arızanlandı yok diye ben de kendimi anneme atmıştım, kesmedi beni:) oradan da denize kaçtım Kızımın cildine iyi geliyor:)

Ek Gıdada Israr yok tatsın diye uğraşıyorum ama ne yerse Fazlasıyla kusmaya devam ediyor.. Altı ay boyunca sütün kötü sütün zehirlıyor diye beni üzdüler ek gıda da mı zehirliyor acaba... Neyse..

Bebişlerinizi öpüyorum bu Sıcaklarda Allah kolaylık versin bebişlere de sağlıklı bol uykular...
Benden bu kadar..

Eflalimin yorumuydu 2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisi
Ki bana göre böyle degil

Ayyu cok sinirlenirdim herhalde dişi kırılsaydı (
Görünmez kazadır ama insanda hiddetlenir yani anne olarak
Ama kırılmış gibi dediğine göre ucundan mı cok az kırıldı
Süt dişleri bunlar yerine yenisi gelecek sıkıntı yapma
Çok kırılmamışsa cirkin bi görüntü olmaz zaten
Gecmiş olsun diyim
Birde kusmadan bahsetmişsin
Reflü olmasın
Kardeşimin oglundada vardı
Şimdi 2yaşında gecti

Benim kızım da kusmaya devam ediyor meraklanma. Ek gıda ile azaldı ama bitmedi. Geçer inş hepsininki de ...

Eşimin bürosunda koca koca 4 kamera var. Çalışan bayan 3 ay sonra görmüş bi de geç kalmadim diye ısrar ediyormuş. Kamera iyidir iyi Ne diyeyim allah rastgetirsin. Ben bakıcı korkusundan işi bıraktım.

Birde odanın içinde tuvaletpozisyonunda zart zurt cekmesen çok tatlısın Eki Görüntüle 1615422
ay ben yerim onun zart zurtunu kuzucuk ya:))

Ayy kıyamam : (
Bende emekleyerek kafamı dıvara vurdum dedin yazıyı biyirmeden kendini cezalandırıyorsun sandım

Canım demet akalında para var ahh ahh keşke bizdede olsa bakıcı tutabilsek..

zaman ne çabuk geçiyor canım..
Ama sen hiç değişmemişsin hala aynı hüzelsin..
İpek böceğide çok tatlı maşallah..

Kıııız nereşerdesin çok merak ettik..
Herşeyin yolunda olmasına sevindim kesinlikle insanın ailesi arkasında olsa herşey farklı oluyor bende bunun kanaatındayım canım neyse inşallah böyle devam edersiniz allah mutluluğunuzu daim etsin canım..

Teşekkür ederim canım çok güzel ama bayaa uğraş gerekiyor galiba bu konularda çok tembelim ben eşimdende hayır yok böyle konularda
Teşekkür ederim canım gün gün büyüyorlar büyüdükçede tatlı oluyorlar :))
Hoşgeldin kızz inanırmısın bu gün aklıma geldin nerde bu deli kız dedim ilk gırsatta soracaktım bak sen geldin özlettin kendini..
Allah ağzınızn tadını bozmasın inşallah canım..
Bizim abdullah doğduğundan beri ağzımızın tadı bozulmuyor meyvemiz oldu resmen sıpa:))

Çok geçmiş olsun canım bazen insanın elinde olmuyor bi bakmışsınki olan olmuş allah korusun yavrularımızı inşallah..
Bu arada iyi tatiller istanbulda havalar serinledi biraz artık geceleri uzun kolla yatıyoruz soğuk oluyor bunaltıcı havalar yağmurla beraber gitti..

İyi geceler kızlar bugün çok yorucu bi gündü ogluslari bebek arabasina bindirip kışlık için buzluga aticam sebze meyveleri almaya gittim maşallah arabada uslu uslu oturdukları. Küçükten korkuyordum ama bi zararı olmadı etrafı izledi durdu. Aldıklarimida arabanin sagina soluna astım rahat oldu ilk denememizdi iyi geçti. Haftaya yine gitmeyi düşünüyorum. Biraz öncede aldıklarımizi poşetleyip buzlu attım. Şimdilik yaptıklarım mısır şeftali domates biber naneyle dereotunuda kurumaya bıraktım. Kabak bamya kV kurulmuş taze fasulye ve barbunya yapmış kışın çok iyi oluyor . Bu arada küçügun saçları çok uzundu çok tetliyordu kestirdik keltolos oğlan oldu çok değiştirdi saç kesimi başka bi cocuk oldu çıktı hemen uzasa bari :) birde ek gıda konusunda bizim oglana ne vermek yiyo valla o yönden hiç sıkıntı çekmedim . Biz yemek yerken kucagimda kaşığı yakalayıp ağzına götürüyor yemek için cirpiniyor ama fazla yediremiyorum ağır geliyor günde iki çay bardağıni gecirmiyorum . Bugün mesela sabah kahvaltı yaptırdım tam buğday unundan ekmeği minik doğrayıp üstüne peynir tereyağ pekmez koyup ılık suyla mama yaptım yedi öğlen muz şeftali aksama kabak püresi yedi. Tabi aralarda sık sıkta emiyor. Ek gıda veriyorum diye emmesini ihm as l etmiyorum..neyse uzun oldu benden şimdilik bu kadar iyi geceler...

canım ya nasıl acımıştır kuzunun dişi üzüldüm ama sut dış insallah çok değildir...kızında reflu var sanırım inşallah ge cer ya zor senin icin

açana bakarlar aslanım senin tombisbkollarini isiririm

Zayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler
Zayif gicik seyler
hahaha onlar insan değil uzayli hic takma hem kocamin o kadar parası varda ben mi zayiflamaadim

güle güle yeyin hazilrikalari kisin rahat et inş.. ben eylülün ortasında yapicam simdilik menemen hazır annem yapmış bende bamya attım bide az tursu kurdum

Eki Görüntüle 1616405
Bebesini öpmeden uyutmayanlara iyi geceler anacım
Tüy gibi yatın, taş gibi kalkın inş :)
Ahh esekten düşmüş gibi kalktım
keloğlan seni rahatla biraz

Günaydın kızlar ahmet büyüse de ablasını bi sıkıştırsa diyordum bi kendininkorusa ama simdi ahmetin ipek kızıma yaptıklarına dayanamiyorum kendini tutamiyor kızımın saçını bi çekiyor ağlıyor kuzum bilerek yapmıyor ama iste sevecem diye dövüyor küçüklükten beri ablasi döverek sevince oda boyle seviliyor sanıyor ablasini ısırmaya çalışıyor çekmeceyi açıp ablasının kırk yılda bir topladığı oyuncaklari dağıtıyor ne kadar kiymetleniyor o oyuncaklar .. kızım pis ahmet diye geziyor boklu ahmet diye simdide kızıma dayanamiyorum ama annelik boyle iste az kaldı beraber oynayacaklat aslında kızım oynatiyorda bu ahmet fenaa hic sıkıntıya gelmiyor.... iyi günler olsun

aysimason sağol canım ya hala taş gibiyim demi yıllara meydan okuycam ajda gibi

Kardeş onlar didişe didişe oynarlar büyüselerde
Problem yok yani normali böyle :)

Kardeş onlar didişe didişe oynarlar büyüselerde
Problem yok yani normali böyle :)
Ama iste anne yüreği biri dayak yese ben uuzluyirum oburu yese yine ben yani herhalukarda ben üzülüyorum
Sanmayın kahvaltının hepsini yediEki Görüntüle 1616531 Eki Görüntüle 1616532
Azcık bişe yedi gerikalanını sinirden ben yedim
haha haaa afiyet olsun bende bazen gelip gidip bebe buskivisi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…