Kızlara da hani benim kızımın memişi diyolar... Bi gün patliycamAynen mahremiyet cok onemli biz ne kadar okuyup uygulamaya calissakta sagolsun babaanneler ve anneanneler pat diye uluorta altini aciveriyorlar ozelliklee benim kv cocugu kucagina alir almaz altini degistirelim diyor yeni degistordim diyorum illa kendi acip bi gorecek baskalarinin yaninda alti acilmaz diyorum kiz cocugu mu bu oglan gorsunler bisey olmaz diyo beni dellendiriyor
HoşgeldinMerhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Hosgeldin aramiza keske daha onceden yazsaydin cunku cok kisi var aralik ayinda dogum yapmis olan burda :))Merhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Güle güle giyinsin yakışıklıEki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
Cok guzel canim, senin oglun uzun demekki bende kizima hm den aldim, 74 cm biraz uzun oldu pantolonlar katladim :))Eki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Güle güle giyinsin yakışıklı
Güle güle giyinsin yakışıklı
Tesekkur ederiz :)Cok guzel canim, senin oglun uzun demekki bende kizima hm den aldim, 74 cm biraz uzun oldu pantolonlar katladim :))
Çok güzeller canım güle gülee giyiyin:))Eki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Hahahaaa :))minione ciciler çok hoş ayakkabılar çok uygun olmuş çok beğendim bu arada cep telefonunuza bayıldım bende aliyim bi ipohen ordan havami atarim
bu arada arfa taha bizimlesin
nnightsaill hoş ge ldin bende 23 aralıkta pirtlattim ahmeti olsun bize katil hayatini yasa
praline senin kız emeklemeden koşacak ne guzel bizimki fayans nile yalamaya kalktı eller soguk yerin soğuğunu topluyor .
Ay bi yemek kaldı öldüm
Tesekkur ederiz teyzesi :)))Çok güzeller canım güle gülee giyiyin:))
HahahaHahahaaa :))
Fayans yalama fikri guzelmis
Ardanin ek gida yemeyip kasiktan mamw sandalyesine dokulenleri yalamasi kdr entresan hatta
Canim bence erkek kiz farketmiyor, erkek cocuklarda cok istismar ediliyor.. Bebekte olsa saygi duymak lazim ya, ben kizimin altini babasinin yaninda bile acmiyorum, tamam esim goruyor banyo filan yaptiriyoruz ama cocuk icin dusunuyorum, kendi ozeli oldugunu babasi bile olsa kendi vucudu oldugunu ogrenmesi icin.. Kakasini yaparkende yuzune hic bakmiyoruz, fitrat olarak bebeklere yerlestirildigini dusunuyoum, anlamiyor zannediyoruz ama bircok seyin farkindalar.
Canim o kadar degisiyorlarki, kizim cok degisti, surekli baska birine benzetiyoruz :) bence 2 yasina kadar tam oturmuyor, yani hala sansin var :))
Yuregime su serptiniz valla 2 yasina kadar umudumu kaybetmeyimHahahaaa ilahiDafiduck cok hossun,sukret kiz Degil,erkrk coxuk ne kdr babanneye benzetilsede erkek nihayetinde,bencede 2 yasina kdr sabret surekli degisiyorlar cunku,bwnim esimde ayni annesinin kopyasi ama cok sukur ogluma bakarken kendi sulalemi goruyorum sende oyle yap :))
Hosgeldin aramizaMerhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
Nerde canım bi bakayım ..Eki Görüntüle 1616864aysimason nette ucuza cingene salincagi var harika
Bu arada kızlar bu önlüğü gösteriyim aranız da kullanan vardır yoksa alsin 5 tl almıştım super bisey sil sil kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?