2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Tam buğday ekmeğini küçük küçük doğrayıp üstüne yumurta sarısı peynir tereyağ atıyosun üstünede sıcak su ben kahvaltıda bunu yapıyorum ek olarak pekmez yada reçel kalıyorum..
vucudunuda mustafa Kilisli diye doğal bi sabun var onla yıkıyorum. Ama her yerde bulunmuyor komilinin saf zeytinyağlı sabunu vardı galiba onlada olur.

Peynirle pekmez birarada verilmiyor
Birbirinin etkisini nötralize ediyor

BaktIm canım benim yaptığım hareketlerdende yapıyorlar ama bunlar çok tempolu gerçekten insan yorulur..

Benim oğluş çok acıkınca yiyiyor bi dene istersen belki işe yarar canım
Normal yemek saatinde verdim çok açken denemedim.normal yemek saatinde bayağı mızmızlandı ama.bi tadına bakıyor baktı tatlı değil dönüveriyor.bayağı acıkması lazım.deneyeceğim.sadece ters gelmesinden korkuyorum.fazla ısrar etmeden acıkmasını bekleyelim bakalım belki bizdede işe yarar teşekkürler.

Bu arada ben sebamet şampuan kullandım hep memnunum sabununuda kullandım gayet doğal geliyor bana bir sıkıntı yaşamadım.şampuanı değiştirmemde belki başka bir bebek sabunu kullanabilirim.köpürmüyor fazla zeytinyağlı nivea Komili vb..

İlk başta bizimkide tatsız şeyleri yemiyordu anne sütü tatlı olduğu için damak tadlarina ters dusuyor ama zamanla alıştı şimdi yiyor aç olduğu zaman daha iyi yiyor aysimasonun dediği gibi çok acken verirsen yiyebilir. Birde oyalayarak dikkatini dağıtarak yedirmeye çalış oynatarak .

Hadi ya ben yoğurtla beraber verilmedigini biliyordun pekmezin ama bunu yeni duydum . Reçelide çok vermiyorum şekerli diye nasıl yapcaz şimdi.
Pekmezi yogurt peynir ayranla verme
Bu yetişkinler içinde böyle
Yumurta sarısınıda hergün verme b
1 gün aralıklarla ver
Yumurta sarısını hergün vermek bebegin karaciğerini yoruyor

Hadi ya ben yoğurtla beraber verilmedigini biliyordun pekmezin ama bunu yeni duydum . Reçelide çok vermiyorum şekerli diye nasıl yapcaz şimdi.
Tatlansın diye organik bebek bisküvisi katabilirsin.ben kullanıyorum.arada labne ile pekmez bir arada vetiuordum reçel katayım bari.pekmezi başka püreye filan katalım.

Tatlansın diye organik bebek bisküvisi katabilirsin.ben kullanıyorum.arada labne ile pekmez bir arada vetiuordum reçel katayım bari.pekmezi başka püreye filan katalım.
Organik Bebek biskuvisi nasıl oluyor canim markası ne marketlerde hiç rastlamadim hep bildigimiz cici bebelerden var.

İnşallah alışır.yoksa çok üzülürüm.iştahlı bir bebek ama seçici davranıyor.peki çok açkende yemezse bekleyip tekrar takrar deneyeyim mi.hepsini bitirmesine gerek varmı yoksa en baştaki gibi aşama aşamamı vermeliyim.hayalimde ne çorbalar ne püreler vardı oysa.alışır değil mi tecrübeli anneler.

Yemezse bi kaç gün bekleyip öyle ver canım bi sitede okumuştum ve yemiyorsa zorlama sonra istahsiz çocuk oluyorlarmis yediği kadar yesin ama dedigim gibi oynatarak dikkatini dağıtırsan yer diye düşünüyorum bizde ise yaratmıştı. Dedigim gibi bizimkide başta yemiyordu tatsız şeyleri bu şekilde alistirdim.

Hipp var organik yazıyor üzerinde.bi araştır istersen.büyük marketlerde var.organik yazdığı için aldım bende.sütü tahıllı kaşık mamalarıda var
Ha evet biliyorum hipp markayı canım e bebekte vardı tahilli kaşık mamalarindan almıştık tsk ler canım

Ha evet biliyorum hipp markayı canım e bebekte vardı tahilli kaşık mamalarindan almıştık tsk ler canım
Her şeyi var kavanoz mamaları filan ama her markette yok.olsada bütün ürünleri olmuyor geçen jokerde gördüm hemen hepsini.çorbası filanda vardı akdeniz sebzelerinin püresi filan yazıyordu.onları bilmemde bisküvi iyidir.püre hazırlamak filan kolay bana göre de keşke yese.

Tamam daha yeni başladık pes etmeyeceğim.yediği kadar ama her gün vereceğim.önceden yiyordu ya birkaç gün üst üste yemeyince tatsız geldi.

Bebek ekmegi ne oluyo cnm evde mi yapıyoruz hazir mi yoksa..
Bu arada sen yazinca aklima geldi, benim doktor bi krem yazmisti ismini ozelden yazabilirim kortizon icermiyor isilik olunca aksam suruyorum sabaha hicbi sey kalmıyo. .
Bi de ishal olunca kizimin poposu fena pişik oldu kaniyordu o kadar kotu..o kremi surdum bikac gun hemen toparladi cok sukur..Yalniz bitti alicam ama hicbi yerde yok su an..
Ya ama banada doğum sonrası ilk 1o gün kullan diye vermisti doktor vicks sürdüm ama hala agriyor
Dogum sonrasi bana da minoset plus di snrm onu yazmış doktor gecen bi baktim emzirenlerde kullanilmaz yaziyodu cnm..
Sen diyince aklima geldi..
Cnm ben soyle yaptım Soğutucu aldim yolculuk icin içine buz koydum o sekilde muhafaza ettim..koctasta vardı lzm olur diye almistim.. yere gideceğim zaman da dondurucudan buz aliyorum kutuda olanlar var ya onunla aynı posete koyuyorum, aracta klima acik oluyo ztn serin kaliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…