Tam buğday ekmeğini küçük küçük doğrayıp üstüne yumurta sarısı peynir tereyağ atıyosun üstünede sıcak su ben kahvaltıda bunu yapıyorum ek olarak pekmez yada reçel kalıyorum..Kizlar tatli olmayan kahvalti tarifi olan var mi, tatli sevmiyor benim sipa..
Bi de sac ve vucut sampuani ile yıkıyodum kizimi mustela nin bitti sampuan aldim, vücudunu ne ile yikasam sabun filan mi alsam acaba?sizler ne kullaniyosunuz vucudu icin..
Peynirle pekmez birarada verilmiyorTam buğday ekmeğini küçük küçük doğrayıp üstüne yumurta sarısı peynir tereyağ atıyosun üstünede sıcak su ben kahvaltıda bunu yapıyorum ek olarak pekmez yada reçel kalıyorum..
vucudunuda mustafa Kilisli diye doğal bi sabun var onla yıkıyorum. Ama her yerde bulunmuyor komilinin saf zeytinyağlı sabunu vardı galiba onlada olur.
BaktIm canım benim yaptığım hareketlerdende yapıyorlar ama bunlar çok tempolu gerçekten insan yorulur..Hic belli olmaz :) neden olmasin
Birde sey vsr cnm cok meshur micheal 30 days yanilmiyorsam 3 etaptan olusuyor 1.etap 10 gun ,hergun yarim saat uapiyorsun ve 1 ayin sonunda super incelme oluyormus ben 1 gun yaoptim perisan oldum daha yapamadim ama tatilden doneyim basliycam ins
You tube da yazinca cikiyor kizlar
Normal yemek saatinde verdim çok açken denemedim.normal yemek saatinde bayağı mızmızlandı ama.bi tadına bakıyor baktı tatlı değil dönüveriyor.bayağı acıkması lazım.deneyeceğim.sadece ters gelmesinden korkuyorum.fazla ısrar etmeden acıkmasını bekleyelim bakalım belki bizdede işe yarar teşekkürler.Benim oğluş çok acıkınca yiyiyor bi dene istersen belki işe yarar canım
Hadi ya ben yoğurtla beraber verilmedigini biliyordun pekmezin ama bunu yeni duydum . Reçelide çok vermiyorum şekerli diye nasıl yapcaz şimdi.Peynirle pekmez birarada verilmiyor
Birbirinin etkisini nötralize ediyor
İlk başta bizimkide tatsız şeyleri yemiyordu anne sütü tatlı olduğu için damak tadlarina ters dusuyor ama zamanla alıştı şimdi yiyor aç olduğu zaman daha iyi yiyor aysimasonun dediği gibi çok acken verirsen yiyebilir. Birde oyalayarak dikkatini dağıtarak yedirmeye çalış oynatarak .Normal yemek saatinde verdim çok açken denemedim.normal yemek saatinde bayağı mızmızlandı ama.bi tadına bakıyor baktı tatlı değil dönüveriyor.bayağı acıkması lazım.deneyeceğim.sadece ters gelmesinden korkuyorum.fazla ısrar etmeden acıkmasını bekleyelim bakalım belki bizdede işe yarar teşekkürler.
Pekmezi yogurt peynir ayranla vermeHadi ya ben yoğurtla beraber verilmedigini biliyordun pekmezin ama bunu yeni duydum . Reçelide çok vermiyorum şekerli diye nasıl yapcaz şimdi.
Tatlansın diye organik bebek bisküvisi katabilirsin.ben kullanıyorum.arada labne ile pekmez bir arada vetiuordum reçel katayım bari.pekmezi başka püreye filan katalım.Hadi ya ben yoğurtla beraber verilmedigini biliyordun pekmezin ama bunu yeni duydum . Reçelide çok vermiyorum şekerli diye nasıl yapcaz şimdi.
Organik Bebek biskuvisi nasıl oluyor canim markası ne marketlerde hiç rastlamadim hep bildigimiz cici bebelerden var.Tatlansın diye organik bebek bisküvisi katabilirsin.ben kullanıyorum.arada labne ile pekmez bir arada vetiuordum reçel katayım bari.pekmezi başka püreye filan katalım.
İnşallah alışır.yoksa çok üzülürüm.iştahlı bir bebek ama seçici davranıyor.peki çok açkende yemezse bekleyip tekrar takrar deneyeyim mi.hepsini bitirmesine gerek varmı yoksa en baştaki gibi aşama aşamamı vermeliyim.hayalimde ne çorbalar ne püreler vardı oysa.alışır değil mi tecrübeli anneler.İlk başta bizimkide tatsız şeyleri yemiyordu anne sütü tatlı olduğu için damak tadlarina ters dusuyor ama zamanla alıştı şimdi yiyor aç olduğu zaman daha iyi yiyor aysimasonun dediği gibi çok acken verirsen yiyebilir. Birde oyalayarak dikkatini dağıtarak yedirmeye çalış oynatarak .
Teşekkürler bilgi için yeni duyduğum şeyler öyle yapayım bundan sonra..Pekmezi yogurt peynir ayranla verme
Bu yetişkinler içinde böyle
Yumurta sarısınıda hergün verme b
1 gün aralıklarla ver
Yumurta sarısını hergün vermek bebegin karaciğerini yoruyor
Hipp var organik yazıyor üzerinde.bi araştır istersen.büyük marketlerde var.organik yazdığı için aldım bende.sütü tahıllı kaşık mamalarıda varOrganik Bebek biskuvisi nasıl oluyor canim markası ne marketlerde hiç rastlamadim hep bildigimiz cici bebelerden var.
Yemezse bi kaç gün bekleyip öyle ver canım bi sitede okumuştum ve yemiyorsa zorlama sonra istahsiz çocuk oluyorlarmis yediği kadar yesin ama dedigim gibi oynatarak dikkatini dağıtırsan yer diye düşünüyorum bizde ise yaratmıştı. Dedigim gibi bizimkide başta yemiyordu tatsız şeyleri bu şekilde alistirdim.İnşallah alışır.yoksa çok üzülürüm.iştahlı bir bebek ama seçici davranıyor.peki çok açkende yemezse bekleyip tekrar takrar deneyeyim mi.hepsini bitirmesine gerek varmı yoksa en baştaki gibi aşama aşamamı vermeliyim.hayalimde ne çorbalar ne püreler vardı oysa.alışır değil mi tecrübeli anneler.
Ha evet biliyorum hipp markayı canım e bebekte vardı tahilli kaşık mamalarindan almıştık tsk ler canımHipp var organik yazıyor üzerinde.bi araştır istersen.büyük marketlerde var.organik yazdığı için aldım bende.sütü tahıllı kaşık mamalarıda var
Niye inanmiyorsunki, o zaman hic bisey organik degildir sadece kendi bahcemizde yetistirilene guvenebiliriz..Asla kullanmadım
Organik oldugunu düşünmüyorum zaten
Her şeyi var kavanoz mamaları filan ama her markette yok.olsada bütün ürünleri olmuyor geçen jokerde gördüm hemen hepsini.çorbası filanda vardı akdeniz sebzelerinin püresi filan yazıyordu.onları bilmemde bisküvi iyidir.püre hazırlamak filan kolay bana göre de keşke yese.Ha evet biliyorum hipp markayı canım e bebekte vardı tahilli kaşık mamalarindan almıştık tsk ler canım
Tamam daha yeni başladık pes etmeyeceğim.yediği kadar ama her gün vereceğim.önceden yiyordu ya birkaç gün üst üste yemeyince tatsız geldi.Yemezse bi kaç gün bekleyip öyle ver canım bi sitede okumuştum ve yemiyorsa zorlama sonra istahsiz çocuk oluyorlarmis yediği kadar yesin ama dedigim gibi oynatarak dikkatini dağıtırsan yer diye düşünüyorum bizde ise yaratmıştı. Dedigim gibi bizimkide başta yemiyordu tatsız şeyleri bu şekilde alistirdim.
chıcconun vücut ve saç şampuanı bir arada olanı kullanıyordum
son haftalar isiliği olunca annem uyardı,yok paraben içermez yok şu bu diye dedi doğallıktan uzaklaştınız
isiliğe birebir çare bildiğin beyaz sabundur kafasına tamam sürme gözü yanmasın ama nolur benı kırma deyınce tam 1 haftadır beyaz hacı şakırle yıkıyorum,ianırmısın kremlerin geçiremediği isiliği o geçirdi
meğer keramet sabundaymış :)) ananem rahmetli hep derdiki o beyaz sabun mikrop öldürür,gripmi oldunuz onunda vücudunuzu keseleyın bir gzl yıkayın derdi hemen ileşirsiniz
şu vucut yıkama jelleri çıktı güzel kokuyorlar diye aklımızı alıyorlar ama ne varsa beyaz sabunda valla :)
Bebek ekmegi ne oluyo cnm evde mi yapıyoruz hazir mi yoksa..bebebk ekmeğini az su yada inek sütü ile ıslatabilirsin,içine 1 çay kaşığı terayağ,1 tatlı kaşığı labne peyniri,1 cevizin içini,1 yumurtanın sarısının yarısını koyup karıştırıp deneyebilirsin cnm
Dogum sonrasi bana da minoset plus di snrm onu yazmış doktor gecen bi baktim emzirenlerde kullanilmaz yaziyodu cnm..Ya ama banada doğum sonrası ilk 1o gün kullan diye vermisti doktor vicks sürdüm ama hala agriyor
Cnm ben soyle yaptım Soğutucu aldim yolculuk icin içine buz koydum o sekilde muhafaza ettim..koctasta vardı lzm olur diye almistim.. yere gideceğim zaman da dondurucudan buz aliyorum kutuda olanlar var ya onunla aynı posete koyuyorum, aracta klima acik oluyo ztn serin kaliyo..Kızlarr cevap lütfen
Yarın sabah saat 8de cıkıyoruz evden akşam 7 gibi falan dönücez eve
Bugun akşam üstü patates kabak irmik püre
Mercimek bulgur pirinç lapa yaptım buzdolabına attım
Yarın gidecegim yere onları görürsem yiyecegin birini saat 11gibi diğerini 3 gibi oğluma versem olurmu
Hani buzdolabından sabah 8 de cıkarıcam ya bu mamaları saat 2 ye kadar bozulurmu yedirinceye kadar yani???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?