- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
Aynen cnm ac olunca mecbur yiyecek, cok gecmis olsun sana da..canım benim inşallah tpparlanacak korkma Rabbim korusun bebeklerimizi insanlarin kötü nieytlerinden
hic üzülme annesi sen olmayınca ac olunca yiyecek ben bugün azcik süt sulandirip icirdim inek sütü ben yokken versin diye ek gıda almazsa me bur kalırsa versin kaynanna uzulme
Minoset diye biliyorum cnm ben de..aysimason saol canım benim çok arttı ağrı parol alsam ıse yaramaz majezık alanıdır mıyım acaba emzirirken
cnm yemezse ek gida, mecbur verir artik napiim, cok sagol. .Nazara geliyorlar dedigin gibi okumak lzm bol bol..çok geçmiş olsun cnm yaa
bu aralar desene hepimizin bebekleri iştahsız ve huysuz malesef(
inek sütümü yok artık((
inek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?canım benim inşallah tpparlanacak korkma Rabbim korusun bebeklerimizi insanlarin kötü nieytlerinden
hic üzülme annesi sen olmayınca ac olunca yiyecek ben bugün azcik süt sulandirip icirdim inek sütü ben yokken versin diye ek gıda almazsa me bur kalırsa versin kaynanna uzulme
Cnm 1 yasina kadar pek onerilmiyor ama kardesimin cocuk doktoru verdirtiyordu mama icirmek yerine..Ben de inek sütü ile buyuyenlerdenim..gecen bi arkadasima sordum okuldan 4 aya kadar emzirebilmis sonra once keci sutu vermis sonra da inek sütü o sekilde buyutmus..inek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?
ilk tepki verdim yok artık diye lütfen kusuruma bakma,1 yaşına kdr yasak olduğunu biliyordum akıl var mantık var eskiden devam sütümü vardı herkes inek sütüyle büytmüş olmalı ordan bile uyanamadımCnm 1 yasina kadar pek onerilmiyor ama kardesimin cocuk doktoru verdirtiyordu mama icirmek yerine..Ben de inek sütü ile buyuyenlerdenim..gecen bi arkadasima sordum okuldan 4 aya kadar emzirebilmis sonra once keci sutu vermis sonra da inek sütü o sekilde buyutmus..
chıcconun vücut ve saç şampuanı bir arada olanı kullanıyordumKizlar tatli olmayan kahvalti tarifi olan var mi, tatli sevmiyor benim sipa..
Bi de sac ve vucut sampuani ile yıkıyodum kizimi mustela nin bitti sampuan aldim, vücudunu ne ile yikasam sabun filan mi alsam acaba?sizler ne kullaniyosunuz vucudu icin..
bebebk ekmeğini az su yada inek sütü ile ıslatabilirsin,içine 1 çay kaşığı terayağ,1 tatlı kaşığı labne peyniri,1 cevizin içini,1 yumurtanın sarısının yarısını koyup karıştırıp deneyebilirsin cnmKizlar tatli olmayan kahvalti tarifi olan var mi, tatli sevmiyor benim sipa..
Bi de sac ve vucut sampuani ile yıkıyodum kizimi mustela nin bitti sampuan aldim, vücudunu ne ile yikasam sabun filan mi alsam acaba?sizler ne kullaniyosunuz vucudu icin..
Canım bi ara rgl sancısından dıktora gitmiştim hatırlıyonmu bilmiyorum ama ogün doktorum bana majezik yazdı günde 2 mi 3 mü kullan demişti bana emzirdiğimi biliyordu bide..aysimason saol canım benim çok arttı ağrı parol alsam ıse yaramaz majezık alanıdır mıyım acaba emzirirken
iyi şanslar cnm :)Kızlar doğumdan sonra kilolarım çok orantısız bi şekilde kaldı üst taraflarım normal ama kalça, basen, göbek duruyor..
Geçenlerde yengeme abiye bakmaya çıktık kardeşinin düğünü var, bendr bi tane balık model Abiye deneyeyim dedim demez olaydım kendi bedenim olan 42 ye popomu sıĞsıramadım Eskiden 38 bedenin içine rahatlıkla sığen ben beni aşmışım..
Neyse
Ben pilates topu almayı düşünüyorum ebru şallının cd dini alırım öyle böyle belki toparlarım birde ben dün kalça basen eritmek için egzersiz yapmaya başladım hadi bana şans dileyin..
Canım benim dayımın kızı hemşire bize minoset kullanmayın demişti parol istediğiniz kadar kullanın 5 saat arayla ama minoset kullandıktan sonra en az 2 saat emzirmeyin demişti bize..Minoset varsa onu al canım
Teşekkür ederim canım hedefim ebru şallı olmak diyecem ama onu yapmak için kırk fırın ekmek yememem lazım:))iyi şanslar cnm :)
Veriliyor canım 4aydan sonra hatta sulandırmadan veriliyo bana sağlık ocagindan verilen ek gıda kağıdında yaziyordu annemde gelinimize 7.ay verdirtti yegenime zümra m canim yegenim maşallah çok iyi büyüdü benim kız icmedi zayıf kemikliinek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?
Benim ek gıda kagidindada yaziyordu canım mamadan iyidir en azindan gerçek sut sonuçta ben sut tozuna guvenmiyorumCnm 1 yasina kadar pek onerilmiyor ama kardesimin cocuk doktoru verdirtiyordu mama icirmek yerine..Ben de inek sütü ile buyuyenlerdenim..gecen bi arkadasima sordum okuldan 4 aya kadar emzirebilmis sonra once keci sutu vermis sonra da inek sütü o sekilde buyutmus..
haha bol sans aferin sana bi ben yokum demekki aksam ilginç hareketler yapan mekik çekip zumba yapiyorumKızlar doğumdan sonra kilolarım çok orantısız bi şekilde kaldı üst taraflarım normal ama kalça, basen, göbek duruyor..
Geçenlerde yengeme abiye bakmaya çıktık kardeşinin düğünü var, bendr bi tane balık model Abiye deneyeyim dedim demez olaydım kendi bedenim olan 42 ye popomu sıĞsıramadım Eskiden 38 bedenin içine rahatlıkla sığen ben beni aşmışım..
Neyse
Ben pilates topu almayı düşünüyorum ebru şallının cd dini alırım öyle böyle belki toparlarım birde ben dün kalça basen eritmek için egzersiz yapmaya başladım hadi bana şans dileyin..
benimde tek favori dizimBirazdan benim dizi başlayacak (ilişki durumu karışık) orda oynayan başrol kız beni çok güldürüyor:))
Veriliyor canım 4aydan sonra hatta sulandırmadan veriliyo bana sağlık ocagindan verilen ek gıda kağıdında yaziyordu annemde gelinimize 7.ay verdirtti yegenime zümra m canim yegenim maşallah çok iyi büyüdü benim kız icmedi zayıf kemikli
Benim ek gıda kagidindada yaziyordu canım mamadan iyidir en azindan gerçek sut sonuçta ben sut tozuna guvenmiyorum
haha bol sans aferin sana bi ben yokum demekki aksam ilginç hareketler yapan mekik çekip zumba yapiyorum
benimde tek favori dizimiyi seyirler murat ta favorim
Veriliyor canım 4aydan sonra hatta sulandırmadan veriliyo bana sağlık ocagindan verilen ek gıda kağıdında yaziyordu annemde gelinimize 7.ay verdirtti yegenime zümra m canim yegenim maşallah çok iyi büyüdü benim kız icmedi zayıf kemikli
Benim ek gıda kagidindada yaziyordu canım mamadan iyidir en azindan gerçek sut sonuçta ben sut tozuna guvenmiyorum
haha bol sans aferin sana bi ben yokum demekki aksam ilginç hareketler yapan mekik çekip zumba yapiyorum
benimde tek favori dizimiyi seyirler murat ta favorim
Canım iyice emzir sonrada iç istersen uzun bi sürede emzirme..Ya ama banada doğum sonrası ilk 1o gün kullan diye vermisti doktor vicks sürdüm ama hala agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?