2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen cnm ac olunca mecbur yiyecek, cok gecmis olsun sana da..

aysimason saol canım benim çok arttı ağrı parol alsam ıse yaramaz majezık alanıdır mıyım acaba emzirirken
Minoset diye biliyorum cnm ben de..
Ahmet güzel günlerde giysin cicisini..
çok geçmiş olsun cnm yaa
bu aralar desene hepimizin bebekleri iştahsız ve huysuz malesef (
inek sütümü yok artık ((
cnm yemezse ek gida, mecbur verir artik napiim, cok sagol. .Nazara geliyorlar dedigin gibi okumak lzm bol bol..

inek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?

Kizlar tatli olmayan kahvalti tarifi olan var mi, tatli sevmiyor benim sipa..
Bi de sac ve vucut sampuani ile yıkıyodum kizimi mustela nin bitti sampuan aldim, vücudunu ne ile yikasam sabun filan mi alsam acaba?sizler ne kullaniyosunuz vucudu icin..

Cnm 1 yasina kadar pek onerilmiyor ama kardesimin cocuk doktoru verdirtiyordu mama icirmek yerine..Ben de inek sütü ile buyuyenlerdenim..gecen bi arkadasima sordum okuldan 4 aya kadar emzirebilmis sonra once keci sutu vermis sonra da inek sütü o sekilde buyutmus..

ilk tepki verdim yok artık diye lütfen kusuruma bakma,1 yaşına kdr yasak olduğunu biliyordum akıl var mantık var eskiden devam sütümü vardı herkes inek sütüyle büytmüş olmalı ordan bile uyanamadım
akıl işte bir bazen gidiveriyor:)

chıcconun vücut ve saç şampuanı bir arada olanı kullanıyordum
son haftalar isiliği olunca annem uyardı,yok paraben içermez yok şu bu diye dedi doğallıktan uzaklaştınız
isiliğe birebir çare bildiğin beyaz sabundur kafasına tamam sürme gözü yanmasın ama nolur benı kırma deyınce tam 1 haftadır beyaz hacı şakırle yıkıyorum,ianırmısın kremlerin geçiremediği isiliği o geçirdi
meğer keramet sabundaymış :)) ananem rahmetli hep derdiki o beyaz sabun mikrop öldürür,gripmi oldunuz onunda vücudunuzu keseleyın bir gzl yıkayın derdi hemen ileşirsiniz
şu vucut yıkama jelleri çıktı güzel kokuyorlar diye aklımızı alıyorlar ama ne varsa beyaz sabunda valla :)

bebebk ekmeğini az su yada inek sütü ile ıslatabilirsin,içine 1 çay kaşığı terayağ,1 tatlı kaşığı labne peyniri,1 cevizin içini,1 yumurtanın sarısının yarısını koyup karıştırıp deneyebilirsin cnm

Kızlar doğumdan sonra kilolarım çok orantısız bi şekilde kaldı üst taraflarım normal ama kalça, basen, göbek duruyor..
Geçenlerde yengeme abiye bakmaya çıktık kardeşinin düğünü var, bendr bi tane balık model Abiye deneyeyim dedim demez olaydım kendi bedenim olan 42 ye popomu sıĞsıramadım Eskiden 38 bedenin içine rahatlıkla sığen ben beni aşmışım..
Neyse
Ben pilates topu almayı düşünüyorum ebru şallının cd dini alırım öyle böyle belki toparlarım birde ben dün kalça basen eritmek için egzersiz yapmaya başladım hadi bana şans dileyin..

aysimason saol canım benim çok arttı ağrı parol alsam ıse yaramaz majezık alanıdır mıyım acaba emzirirken
Canım bi ara rgl sancısından dıktora gitmiştim hatırlıyonmu bilmiyorum ama ogün doktorum bana majezik yazdı günde 2 mi 3 mü kullan demişti bana emzirdiğimi biliyordu bide..

iyi şanslar cnm :)

I imspecial cqnım şimdi majezikin reçetesini okudum ilacı emzirirken kullanmayın diye yazıyor gerizekalı doktor neden bana verdiyse gerçi bende pek kullanmadım allahtanda kullanmamışım..

Veriliyor canım 4aydan sonra hatta sulandırmadan veriliyo bana sağlık ocagindan verilen ek gıda kağıdında yaziyordu annemde gelinimize 7.ay verdirtti yegenime zümra m canim yegenim maşallah çok iyi büyüdü benim kız icmedi zayıf kemikli
Benim ek gıda kagidindada yaziyordu canım mamadan iyidir en azindan gerçek sut sonuçta ben sut tozuna guvenmiyorum
haha bol sans aferin sana bi ben yokum demekki aksam ilginç hareketler yapan mekik çekip zumba yapiyorum

Birazdan benim dizi başlayacak (ilişki durumu karışık) orda oynayan başrol kız beni çok güldürüyor:))
benimde tek favori dizim iyi seyirler murat ta favorim

I imspecial cqnım şimdi majezikin reçetesini okudum ilacı emzirirken kullanmayın diye yazıyor gerizekalı doktor neden bana verdiyse gerçi bende pek kullanmadım allahtanda kullanmamışım..
Ya ama banada doğum sonrası ilk 1o gün kullan diye vermisti doktor vicks sürdüm ama hala agriyor

iyi yapıyon nedense bende hep bu hareketlerle eritebileceğimİ diye düşünüyorum

Evet murat çok karizmatik ama canda çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…