2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aysimason canım bende hemşireyim
Ezelden ebede hamile yada emzirenlerin liste başı analjeziği minosettir
İkinciside parol
Ben böyle biliyorum böyle gördüm :)
Çokta tedavi yaptım bu ilaçlarla gebe yada emzirenlere :)
Allah kabul etsin :)

Tabi inek sütü alerji yapmayınca veriliyor
Alerji olursa devam etme sansı olmuyor ki zaten
Eskiler inek sütü vermiş evet ama sanski bebeklerde alerji yapmamış
Yoksa alerji dökmüşüzde buna ragmen vermeye devam etmemişker yani

Canım bana doktoeumda hep parol önerdiği için bende onu tüketiyorum gerçi ben her türlü ilaç kullanılmasına karşıyım ama bazen gerekiyor eskiden adet sancısına hayatta ağrı kesici kullanmazdım ama şimdi bebişime bakabilmek için mecbu içiyorum.

Bilgin için teşekkür ederim canım ben hemşire olmadığım için bu koılar beni aşıyor:)

geçmiş olsun canım
güle güle giysin Ahmet adaş
bol şans kuzu
bende göbek kaldı maalesef genel olarak fena görünmüyorum ama simit var :)

Bi de göğüslerimden şikayetçiyim hiçbir sutyenin içine sığmıyor deli oluyorum heryerden çıkıyor 75olsalardı keşke neler vermezdim

Teşekkür ederim canım şimdi iyiyim şükür..
Şu kilo konusunda anladımki kimse maaşından memnun değil:) bende heP göğüsüm bırazcık büyük olaydı diyorum :))

Ayy aysimason senle ilgili mesajlar geciyorda sen yoksun bana gözükmüyosun bende diyorum konusu geçiyor kendisi yok diye meğer seni yanlislikla göz ardı etmişim Duzelttim

75 te çok küçük oluyo canım benim evlenmeden önce 75 ti . Şimdi 90

Zeytinyagli saf sabun kullaniyorum canim ben, sacima bazen sampuanda kullaniylrum ama cogunlukla sabun

Kızlarr cevap lütfen
Yarın sabah saat 8de cıkıyoruz evden akşam 7 gibi falan dönücez eve
Bugun akşam üstü patates kabak irmik püre
Mercimek bulgur pirinç lapa yaptım buzdolabına attım
Yarın gidecegim yere onları görürsem yiyecegin birini saat 11gibi diğerini 3 gibi oğluma versem olurmu
Hani buzdolabından sabah 8 de cıkarıcam ya bu mamaları saat 2 ye kadar bozulurmu yedirinceye kadar yani???

Teşekkür ederim canım hedefim ebru şallı olmak diyecem ama onu yapmak için kırk fırın ekmek yememem lazım:))
Hic belli olmaz :) neden olmasin
Birde sey vsr cnm cok meshur micheal 30 days yanilmiyorsam 3 etaptan olusuyor 1.etap 10 gun ,hergun yarim saat uapiyorsun ve 1 ayin sonunda super incelme oluyormus ben 1 gun yaoptim perisan oldum daha yapamadim ama tatilden doneyim basliycam ins
You tube da yazinca cikiyor kizlar

İyi geceler bir sorunumuz var arkadaşlar .biz tatil dönüşü bikaç gün konakladık otelde bu yolculuk süresince ek gıda programımız aksadı.süt bisküvi muhallebi yoğurt arada meyve verebildim.şimdi eve geldik hep aynılarını istiyor tatlı olmayınca verdiğimi yemiyor.çorba ya da püre yediremiyorum.(bunlarada yeni başlamıştık zaten.7henüz bitti)oyunla veriyorum birkaç kaşık onuda çözmüş ağzını kapatıyor..tekrar başa döndük anlayacağınız nasıl bir yöntem uygulamalıyım sizce.

Kizlar nasipse yarin sabahtan yola cikiyoruz 3 gunluk kisa bir gezi olcak insallah, 2 aile, 3 cocuk olarak gidiyoruz.. Hipp kavanoz mamalardan aldim, vicdan azabida cekiyorumbir yandan, uzerinde organik yuzde yuz yaziyor.. Ya almanlar organik konusunda gercekten iyi, burda organik marketler filan vvar, sirf veggie beslenen insanlar vs.. Organige ulasmak cok zor degil yani.. O yuzden guveniyorum a tam guvenemiyorum iste, bit yanda bi meyve puresini komserve yapmak zor drgil gercek meyvedir diyorum, bir yandanda ya bisey varsa diye icim icimi kemiriyor.. Burda herkes yediriyor, cocuguna hic yemek pisirmemis arkadas bile var full kavanoz yedirmis..

Çamaşır makinası çalışırken karşısına koy bebegi yedir
Ben bu yöntemi keşfetmiştim izleye izleye yemişti işe yaramıştı
Tabi şaşkınlığın biri bin para :))

Asla kullanmadım
Organik oldugunu düşünmüyorum zaten

Benim oğluş çok acıkınca yiyiyor bi dene istersen belki işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…