- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
Amin canım aynen bana da ben yarın gelmiyorum şeklinde söyledi ben de tek günlük zannettim çok sinirliyim iki laf sokaydim da gideydi iyiydi :)
Kullanmıyorum canım ama tatilde mantıklı olur mu acaba bilemedim tüm gün oturur pozisyonda olması düşündürüyor beni gerçi otelin bebek kresi de var ben bırakamam ama eğlenceli birşeyler yapıyolarsa bi bakarım duruma
Bu arada sağolun kızlar içimi rahatlattınız deniz konusundaPinking Tree
Oh ellerinize sağlık valla :) maşallah size...3 kilo biber 3 kilo patlıcandan bu çıktı sarimsakli yoğurtla kışın ağzıma layikPinking Tree tadı bozulmuyro buzluk ta ben seviyorum
yok tatlımm kararım kesin,çok sinirlerim gerilmeye başladıevet canım Allaha şükür bu sefer akraba bakacak
Ederim canım üzülme sağlık olsunda alisicaz
lütfen yapmayın bir birinize boyle şeyler bir sürü paylasiminz var kırmayın birbirinizi
sacmalama yaaa olur mu öyle şey tabiki gireceksin olur böyle tadsizliklar
Saol cnm bizim buralarda herkes yapıyor bak sende bebise yapıyon esas sana maşallahOh ellerinize sağlık valla :) maşallah size...
Yapma gülüm ya burda sonuçta herkes birbirine bayılmıyor siz birbirinizle paylaşmışsınz burda bunun soylenebilecegi tehditi hoş olmadı @bugdaytanesi82 bazininsanlar bazilarini çok yakin görür bazilarina mesafeli hisseder benim birine anlatmamis olmam herkese bayıldığım anlamina gelmez lütfen birbirinize karşı boyle çirkin söylemler tehditler olmasın geçti bittiyok tatlımm kararım kesin,çok sinirlerim gerilmeye başladı
sizleride rahatsız etmek istemiyorum
biz 2 kişi demekki bu forumda olamıycaz
gergin bir şekilde katılmak istemıyorum
burda çokkk buyuk tartısma yaşayıp neler neler sayıldı ama sonradan barışıldı canımlı cicimli olundu
sonuçta halen lohusalık depresyonundan hiçbirimiz çıkamadık
geçmiş konularda fikirlerini beğenmediğim evet bazı arkadaşlar oldu
geldi geçti yaşlarına bağladık bugün geride kaldı
canımda dedim cicimde dedim
eğerki bu yüzden günaha girdiysemde Allah la benımle olan aramda bir konu yinede burda hepimiz birbirimizin vaktini aldık,cevap verdik benden yana tekrar yazıyorum @buğdaytanesi de olmak üzere hakkım helal olsun
ama artık foruma katılmayacağim
Uyurken bırakmak mantıklı canım bunu da düşünmemiştim benim kafam basmıyo mu acaba yaa :) Otel muhafazakar otel değil ama özelden yazayım canımCanım hangi otel ? Mahzuru yoksa.. Kapalıyım ya ondan soruyorum bize alternatif fezla olmuyor bebek büfesi kreşi falan da varsa bana uyar)
Bırakmazsan bile oyun ablası yemek zamanı Yanınızda baksın bebeğe. Sen kocanla yemek ye oyun ablası da Bebeğin Yemeğini Yanınızda yedirsin.
Ya da bebeği uyutup karı koca denize girin. Bebeğin BAŞINDA beklesin uyanınca haber versin. Onlar da gözünüzün önünde olsun.
Madem imkan var kullanın valla :)) ben geçen sefer tatilden sor topar dönmek zorunda kalmıştım başka bebek zehirlenmiş dige o zaman abl çağırdım o kızımla odada oynarken ben valizleri her şeyi topladım vs..
Bende çok seviyorum.fırında közlüuorum ama.yinede güzel oluyor.kırmızı biber patlıcan közleyip soyup doğruyorum.poşetliyorum.3 kilo biber 3 kilo patlıcandan bu çıktı sarimsakli yoğurtla kışın ağzıma layikPinking Tree tadı bozulmuyro buzluk ta ben seviyorum
Sevgili buğdaytanesi,
Bence minione isimlerinizi bile karalamış, eğer sen bebeğinin resmini buradan paylaşmamış olsaydın onu da karalardı bence. Dikkatinden kaçmıştır, Kasıtlı değildir. Ve sen de Kasıtlı olmadığını biliyorsun. Bence tatsızlığa gerek yok, kaldı ki vakti zamanında karşılaşmış insanlarsınız.. Özeliniz siZd Kalsın, ben dedikoduları da hoş görüyorum, onlar toplulukta oluyor. Ama bu tarz münakaşalara izin vermeyelim.. Zor zamanlar geçirdin bence kendin için de zorlaştırma. Güzel şeylerle Uğraş, kendini üzeceğin şeylerle değil. Bunu gerçekten arkadaş tavsiyesi olarak söylüyorum. Bir bebek mamasından bu olaylar gelişmesin lütfen..
Sevgili minione
Sana da ne diyeyim bilmiyorum kızım da Oğlak Burcu:) demek böyle oluyorlar. Bence Sıkma Can'ını ve biraz nefes aldıktan sonra tatilden sonra Aramıza dön lütfen.. Hem senin kirpi Saçlıyı kızım çok yakışıklı buluyor:) görmezse Özler.
Ben genelde Tartışma ortamlarından Uzak dururum ama gereksiz ete ortamı germeyelim lütfen.. Vaktizamanında Amerika'daki forumda hangi konuya üye isem ağız TADI ile devam ediyor:) kimlikler ortaya çıkıp kahve buluşması yağmamıza rağmen..
Ama kkda nedense kimlikler ortaya çıkınca forum dağılıyor anlamadım gitti...
Bütün bebekleri ve annelerini seviyorum. Buradan çok faydalandım faydam dokunsun dige de çok yazdım hepinize dua ettim. Buğdaytanesi için hepimiz endişelendik nazlıya ve birçok arkadaşa dua ettik Eflale Üzüldük vs. Bence burada bir olduk. Bunu bozmayalım...
Çünkü dışarıda yeterince stresle ve kötü kişilerle uğraşıyoruz. Burada gerek yok..
Oda olur canım eğer mangalda yapamazsam bende fırında yapiyorum kisin derin dondurucu calisan anneye muthisbkolaylik bu arada ben dolabima atiyrdum derin dondurucu alacağım tavsiye edeceğiniz marka var mi kızlar hepinize soruyorumBende çok seviyorum.fırında közlüuorum ama.yinede güzel oluyor.kırmızı biber patlıcan közleyip soyup doğruyorum.poşetliyorum.
Sen işi büyütmüşsün.ben sadece patlıcan ve fasulye atıyorum. Buzluğum geniş baya.ama pek bişey koymuyorum.mesela domatesi nasıl saklanmalı.binsene sodyum dpğradım poşetledim sulandı tadı gitmişti.bidaha yapmadım.salkım domates alıyoruz kışında.doğal ne kaldıkiOda olur canım eğer mangalda yapamazsam bende fırında yapiyorum kisin derin dondurucu calisan anneye muthisbkolaylik bu arada ben dolabima atiyrdum derin dondurucu alacağım tavsiye edeceğiniz marka var mi kızlar hepinize soruyorum
Domatesi püre yapıp kaynatıp camlara koyup konserve yapabilirsin ya da girlboymom ın dediği givi kağıt bardaklara koyabilirsin o da yemeklik kolay oluyor..Sen işi büyütmüşsün.ben sadece patlıcan ve fasulye atıyorum. Buzluğum geniş baya.ama pek bişey koymuyorum.mesela domatesi nasıl saklanmalı.binsene sodyum dpğradım poşetledim sulandı tadı gitmişti.bidaha yapmadım.salkım domates alıyoruz kışında.doğal ne kaldıki
Laf falan atmadı ama yanımızdaki salıncakta bqkıp bakıp durdu abdullahta adama bakıyordu oda annene bak resim çekiyor diyordu oğluma manyak..aaaa ne ayıp şeyy yaa
çocuklu bir kadına nasıl asılıyorlar
ahlaksız adi pisliklerr ya
Sorma canım yaa moralim bozuldu kafamı çevirdiğim yerde biri bana bakıyordu acep ben çokmu süslüydüm bilseydim ferace giyiyip giderdim
Çüüüş ahlaksız utanmaz manyak çok bu devirde canım..Valla millet sapıtmış... Bende tatildeyim sizin gibi iki güzel Hanımı nasıl yalnız bırakmış babanız. SiZd eşlik etmemi ister misiniz dedi orta yaşlı bi amca :)))) gülsem mi ağlasam mı..
Hem şişkoo çirkinim iltifat mı aldım diyeyim yolsa bebekli kadına bile asılıyorlar mı diyeyim bilemedim. Eşime de söylemedim aklı bende kalmasın diye.. Utancımdan kimseye diyemedim gerçi muhafazakar otelde kalıyorum göya.. Adam oda numarasını verdi nasıl cesaret etti Aklım almadı... Köşe kapmaca oynuyorum beni görünce de başıyla selam veriyor diye artık yeni bebekli bir aileye yanaştım o ailedeki Erkeğe de abi diyorum ki abim sansın:)
Şikayet etmek Lazım ya da terlemek.. Hiç korkmuyorlar.. Otelden ayrılırken karısına diyecem ama beni hem korkuttu hem rahatsız etti diyecem:)
canım en güzeli menemen ve domatesi kışın kuru tuketmek ben nisani görmeden domates almıyorum ben çok set koyuyorum buzluğa hatta pasta börek de atiyorum istersen yazarım neler koydugumuSen işi büyütmüşsün.ben sadece patlıcan ve fasulye atıyorum. Buzluğum geniş baya.ama pek bişey koymuyorum.mesela domatesi nasıl saklanmalı.binsene sodyum dpğradım poşetledim sulandı tadı gitmişti.bidaha yapmadım.salkım domates alıyoruz kışında.doğal ne kaldıki
geçmiş olsun canım ya bizimki de hala balgamli öksürüyor 2haftadır geçmedi gece terlemiş ter bezi koydum inş hasta olmaz seninki de hemen iyi olsun ateş düşürücü ackendr verilebiliyorGünaydın kızlar gece oğlumun hafif ateşi vardı şimdi yanıyor ölçtüm 38.6
Şuan mama veriyorum içmiyor ateş düşürücü çıkardım msmasını bitirse verecem bikaç gündür rengi bi soluktu demekki bundandı bide sanki üst dişlerini çıkaracak sabah sabah moralim bozuldu yavrumun mamasını içecek takati yok
Verdim canım ılık duşta aldırdım ateşi biraz düştü gibi şimdi yattı öğlene doğru ateşi aynı olursa doktora götürecem bikaç gündür rengide bi soluktu neden olduğunu merak ediyorum..canım en güzeli menemen ve domatesi kışın kuru tuketmek ben nisani görmeden domates almıyorum ben çok set koyuyorum buzluğa hatta pasta börek de atiyorum istersen yazarım neler koydugumu
geçmiş olsun canım ya bizimki de hala balgamli öksürüyor 2haftadır geçmedi gece terlemiş ter bezi koydum inş hasta olmaz seninki de hemen iyi olsun ateş düşürücü ackendr verilebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?