Kolay geldin canım ben dün geceden biraz evi temizledim şimdi rahatım şükür hemencecik bitiriverirsin inşallah..Günaydın kızlar herkese biraz tadsız ortam oldu ama inşallah düzelir kızlar bu gu n esim nobette temizlik yapacagim gelirim yine bys
yok canım gostermedim üst dişler cikarken tatilde biraz ateslendi rahatsız oldu ondan beri burun akıntısı ve balgam var göğsünde değil oyuzden goturmedim esim de izin vermiyor çocuk anne sütü aliyor ne yapcak lar diye ama devam ederse perşembe goturucemVerdim canım ılık duşta aldırdım ateşi biraz düştü gibi şimdi yattı öğlene doğru ateşi aynı olursa doktora götürecem bikaç gündür rengide bi soluktu neden olduğunu merak ediyorum..
Sizede geçmiş olsun canım doktora gösterdinmi??
ben anlamam bu işlerden canimBu gece rüyamda bi şeyh görüyordum eşim onun elini öpüyordu acaba eşimin şeyhı oğlumun imdadınamı geldi dersiniz kızlar??
Oda olur canım eğer mangalda yapamazsam bende fırında yapiyorum kisin derin dondurucu calisan anneye muthisbkolaylik bu arada ben dolabima atiyrdum derin dondurucu alacağım tavsiye edeceğiniz marka var mi kızlar hepinize soruyorum
Canim disten olabilir bizimkide atesleniyodu ve öksürük ishal vardı sistem olduğunu tahmin ediyordum şimdi geçti ama dişleri patlatamadik damaklari çık kabarık..Verdim canım ılık duşta aldırdım ateşi biraz düştü gibi şimdi yattı öğlene doğru ateşi aynı olursa doktora götürecem bikaç gündür rengide bi soluktu neden olduğunu merak ediyorum..
Sizede geçmiş olsun canım doktora gösterdinmi??
canım ama çekmeceden kaynanamin var buyugunden çok bisey almıyor onlarda sandık tipi daha çok malzeme alıyor uğurun orta boy andık tipi almayı planliyordumBen de almak istiyorum ama derin Dikdörtgen kutu tipli almamak Lazım. Içinden istediğini alamıyorsun sonra annemdeki öyle.
Kvde de onun çekmecdçekesi var çok güzel.. Kolayca alıyor ayırıyor her şeyi meyve sebze et diye mesela
@minione ben istediğim yerde istediğim fotoyu paylaşma özgürlüğüne sahibim
Ama başkası bunu yapamaz
Neyse avukat tuttuğun zaman o daha iyi acıklar sana
Canim bizdekide çekmeceli annemdekide normal donduruculardan hersey üst üste ugrastiriyor bulup çıkartana kadar. Çekmeceli olanlar daha pratik ve bayada bişey alıyor . Resimde ekleyim bakcanım ama çekmeceden kaynanamin var buyugunden çok bisey almıyor onlarda sandık tipi daha çok malzeme alıyor uğurun orta boy andık tipi almayı planliyordum
Kökü onda annesi uzar cabuk uzuyor erkeklerin kocam geçen haftalarda kazıttı simdi normale döndükPINAR45
Canim ben senin oglanin saçını bebeklik saçı saniyodum kestirilmismiydi . Haklısın gercekten çabuk uzuyo erkeklerin saçlarida eski haline dönmesi zaman alacak..Kökü onda annesi uzar cabuk uzuyor erkeklerin kocam geçen haftalarda kazıttı simdi normale döndükPINAR45
Yok kestirmedim oğlum doğuştan kel yeni az çıktı saçıCanim ben senin oglanin saçını bebeklik saçı saniyodum kestirilmismiydi . Haklısın gercekten çabuk uzuyo erkeklerin saçlarida eski haline dönmesi zaman alacak..
Pinking Tree canım ben fitilin ismini buldum o zamanda yazdım gyncomax bugün tekrar alicam sanirim yine vajinal mantar geçiriyorum adet sancısı gibi sancim var sende tekrar etmiş miydi @bestemeste nin nasıl oldu acaba
Sevinirim menemen nasıl konuluyor dolaba.pasta börektende sadece kurabiyeyi biliyorum bide açma koymuştum krk ve börek konuluyor mu mesela.canım en güzeli menemen ve domatesi kışın kuru tuketmek ben nisani görmeden domates almıyorum ben çok set koyuyorum buzluğa hatta pasta börek de atiyorum istersen yazarım neler koydugumu
geçmiş olsun canım ya bizimki de hala balgamli öksürüyor 2haftadır geçmedi gece terlemiş ter bezi koydum inş hasta olmaz seninki de hemen iyi olsun ateş düşürücü ackendr verilebiliyor
Şu konserve işini hiç bilmiyorum püre yapıp kaynatırım ama konserve cam kavanoza koncakya sıcakkenmi soğukkenmi kapak nasıl kapatılacak nasıl açılacak hiç bilmiyorum korkuyorum mahvederim diye.ayıp oluyor ama bilemediğimden başına hiç geçemedim.ama en sağlıklı ve lezzetli saklama şeklide konserve benceDomatesi püre yapıp kaynatıp camlara koyup konserve yapabilirsin ya da girlboymom ın dediği givi kağıt bardaklara koyabilirsin o da yemeklik kolay oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?