2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oğlumjn ateşi öğlen yine 38.6 ya çıktı şutup verdim suş aldırdım ama yine düşmedi doktora görürdüm altıncı hastalık dedi..

Kan tahlilide yaptı şükür temiz çıktı.
Dolven şurup verdi bizdede calpol vardı 4 saat ara ile sırayla ver ateşini düşürmek için daha etlili olur dedi..

Bide kızlar kabagin kurutulmusu bebeklere çok iyi oluyor ozellikle kışın. kurutuldugu için hem besin değerleri korunuyor hemde kışın hormonlu olanlarindan almaktansa kurutulmusu daha mantıklı oluyor. KV yapmış evde hazorda kabak olmadigi zaman corbalarina birer tutam atıyorum . Biraz daha kurutcam.tavsiye ederim

Ne kadar zevkli ya bebek çorbası yapmak hemde çok pratik malzemelerin hepsini atiyosun tencereye pisincede blendirdan geçir mis gibi çorba. az önce yine pişirdim ççok Uzel oldu. Patatesi kabağı küçük küçük dogradim ustunede bulgur ve mercimek kattim hasladim blendrdan gecirdim birazda zeytinyağı çok vitaminli oldu. büyük oglumunkine biraz tuz ekleyip öyle icirdim afiyetle içtiler .

Bende onu soracaktım canım geçmiş olsun çabucak iyilesir inş.

Sağol canın cvp için. Güney cephede oturuyoruz mutfağın balkonuna çok güneş degiyor oraya asayim o zaman.
rica ederim canım bende kuru patlıcan biber çok severim bixim burda köyden gelenler var ben ordan alıyorum bide kuru türlü hastasıyım ama kimse yok bana yapsın istanbuldada öyle şeyler olmuyor..
Oohh afiyet olsun kuzulara yarasın kan olsun can olsun:)
Bende onu soracaktım canım geçmiş olsun çabucak iyilesir inş.
teşekkür ederim canım..

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim tekrar olmadı ama gözlerinde kızarıklık oluyor arada

Gözünüz aydın dişiniz hayırlı olsun darısı oglusum ve dişi cikmayan tüm bebişlerin başına

Ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın.

Domatesleri püre halinde bir tencerede kaynat. Kaynak fokur fokur olunca temiz yeni cam kavanozlara Ağzına kadar sıcak sıcak Doldur ve kapağını kapatıp ters çevirerek bir yere diz.. Ellerin yanmasın dikkat et.. Kapak atmazsa tuttuğunu anlıyorsun zaten. Çok basit.

Kv domatesleri ikiye keser tencerede kaynatırken blendirdan çeker öyle se olabilir..

canım sen neler yiyorsun her gün düzenli yediğin şeyler var mı sütünün kalitesi için soruyorum
Yok canım sezeryan oldum...çok istedim ama kısmet olmadı
hayırlısı buymuş canım ne yapalım

Eflalimin yorumuydu 2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisi
Ki bana göre böyle degil
hem soruyorsun hem bana göre öyle değil diyorsun madem doğrusunu biliyorsun neden soruyorsun, herkes kendi doğrusunu uygulasın en güzeli

dişi için geçmiş olsun canım ya üzüldüm
sağol canım merak edilmek güzel:) aklımdaydınız ama yazacak internet yoktu:)
Zayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler
Zayif gicik seyler
aynen aynen:)
kolay geldin canım
ayy çok değişmiş siması gitmiş sırma saçlar:)
değişir canım ama yine biraz andırır, o senin bebeğin sen doğurdun önemli olan bu:)
zaten oyuncağıda alsan gerçeğini daha çok seviyorlar güle güle oynasın
hoş geldin aramıza
Eki Görüntüle 1616810 İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
ayyy çok güzeller sağlıkla huzurla giysin
http://www.ademgunes.com/
Ben fırsat buldukça okuyorum...
bende:) pek pratikte işime yaramasada rahatlıyorum:)
evet canım koparıyor ben yemesine izin veriyorum

buna katılıyorum ilk oğlumda da 3 aylıkken adet oldum bunda da ikisinde de 3. aydan sonra kilo almalarında sıkıntı olu

Selam güzel anneler öyle özledim ki sizleri parça parça geçmişi okuyorum:) ablamları yeni uğurladım çok üzüldüm buruklaştım

Patlıcan domades biber türlü dilimler gibi filimşeyip kurutuyorlar bide bizim memlekette taze fasulyeyide kurutuyorlar tabi orda organik olanlardan yapıyorlar bunları türlü gibi pişiriyorsun kışın su ekleyerek çok lezzetli oluyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…