İyice günrş görürse kurur canım..Kızlar bugün dolmalık patlıcan aldım kurutmak için ama biraz tereddutlu aldım zamanı gectimi kururmu kurumazmi diye??
Sağol canın cvp için. Güney cephede oturuyoruz mutfağın balkonuna çok güneş degiyor oraya asayim o zaman.İyice günrş görürse kurur canım..
Bende onu soracaktım canım geçmiş olsun çabucak iyilesir inş.Oğlumjn ateşi öğlen yine 38.6 ya çıktı şutup verdim suş aldırdım ama yine düşmedi doktora görürdüm altıncı hastalık dedi..
Kan tahlilide yaptı şükür temiz çıktı.
Dolven şurup verdi bizdede calpol vardı 4 saat ara ile sırayla ver ateşini düşürmek için daha etlili olur dedi..
rica ederim canım bende kuru patlıcan biber çok severim bixim burda köyden gelenler var ben ordan alıyorum bide kuru türlü hastasıyım ama kimse yok bana yapsın istanbuldada öyle şeyler olmuyor..Sağol canın cvp için. Güney cephede oturuyoruz mutfağın balkonuna çok güneş degiyor oraya asayim o zaman.
Oohh afiyet olsun kuzulara yarasın kan olsun can olsun:)Ne kadar zevkli ya bebek çorbası yapmak hemde çok pratik malzemelerin hepsini atiyosun tencereye pisincede blendirdan geçir mis gibi çorba. az önce yine pişirdim ççok Uzel oldu. Patatesi kabağı küçük küçük dogradim ustunede bulgur ve mercimek kattim hasladim blendrdan gecirdim birazda zeytinyağı çok vitaminli oldu. büyük oglumunkine biraz tuz ekleyip öyle icirdim afiyetle içtiler .
teşekkür ederim canım..Bende onu soracaktım canım geçmiş olsun çabucak iyilesir inş.
Teşekkür ederimcanım bence en iyisi ayrı olması benim cocuklari nasıl ayircaam onu dusunuyorum kızım yeni ayrıldı ama geliyor 4 yaşını doldursun izin vermicem kacmasina odamızabenim memeler kocaman ama ahmet bulup ağzına tıkıyor..ben prk gariban yatarım kıvrılıp kenarda
bizde olmuştu kızımdan mikrop kapmıştı dr dalinli su ile sil netira damla damlat demisti
Teşekkür ederim tekrar olmadı ama gözlerinde kızarıklık oluyor aradaGecmis olsun
Dogdugu gunden beri biz her sabah o swkilde uyaniyoruz cunku goz yasi kanali tikali oglumun,ama goz capaklanmasi cok olunca abtibiyotikle goz damlasi damlatiyorum,muhtemelen sizdede mikrop oldu ondan capaklanma olmustur,ertesi gunde tekrar ederse goz damlasi kullanabilirsin mesala tobrased gibi
Teşekkür ederimprenses1805
1 gün boyunca steril ıslatılmış ılık bır bezle capakları temizle
Enfeksiyon kapmış bellikş
Gecmezse damla kullanman gerekecek doktorunla görüş
Gecmiş olsun
Teşekkür ederimAynısını yaşadık. Üşütmektrn oluyor dedi ablam doktor Salgın var dedi. Anne sütü ile sil temiz pamukla.. Öyle yaptım ben..
Doktor damla verdi aldık ama kullanmadım
Gözünüz aydın dişiniz hayırlı olsun darısı oglusum ve dişi cikmayan tüm bebişlerin başınaBizimkide geçti şükür krem ve duşla.dişimizde çıktı ayrıca bugün farkettim çok mutluyum.7.ayın sonunda gördük.ah bu bebekler bir sevindiriyor bir endişelendiriyor bizi ama büyüdükçe çok tatlı oluyorlar.yorgunluğumu azaltıyor benim gülüşüyle sesiyle hareketleriyle.ilerisini düşünemiyorum hayat ışığım.maşallah benimkine ve herkesinkine.
Şu konserve işini hiç bilmiyorum püre yapıp kaynatırım ama konserve cam kavanoza koncakya sıcakkenmi soğukkenmi kapak nasıl kapatılacak nasıl açılacak hiç bilmiyorum korkuyorum mahvederim diye.ayıp oluyor ama bilemediğimden başına hiç geçemedim.ama en sağlıklı ve lezzetli saklama şeklide konserve bence
rica ederim canım bende kuru patlıcan biber çok severim bixim burda köyden gelenler var ben ordan alıyorum bide kuru türlü hastasıyım ama kimse yok bana yapsın istanbuldada öyle şeyler olmuyor..
Bende çok seviyorum canım özellikle patlıcan çok güzel oluyor. Kuru türlü dediğin nasıl bişey canım patlicanlarin doğrayıp kirutulmusumu öyle hiç denemedim ama kV patlıcani domates biberli kavurup buzluguma atmış kışın yemek için bud
Oohh afiyet olsun kuzulara yarasın kan olsun can olsun:)
teşekkür ederim canım..
canım sen neler yiyorsun her gün düzenli yediğin şeyler var mı sütünün kalitesi için soruyorumSaol cnm Allah razi olsun
Evet masallah kilosu cok iyi,bir o kdrda istahsiz olmasina ragmen,ek gidayi zorla yiyor olmasina karsi ,bu kadar yaramazliga cilginliga ragmen ayda 1 kg almasi benide cook sasirtti
Sanirim sutum yagli ondan yariyor belkide yaklasik 2 aydir kakasi 2-3 gunde 1 e dustu onunda etkisi varmi bilemiycem
Artik tasimakta gucluk cekiyorum
hayırlısı buymuş canım ne yapalımYok canım sezeryan oldum...çok istedim ama kısmet olmadı
Valla gündüz ek gıda gece devam sütü
Devam sütünü günde 180cc den 4-5 kere alıyor
Yeterli yani
Benim demek istediğim gün boyu ek gıdaya aralara devam sütü eklemelimiyim diyordumki
Ablam kendi cocuk doktoru prof
Verebilir diyormuş
2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisinde bi yanlışlık var gibi :))
hem soruyorsun hem bana göre öyle değil diyorsun madem doğrusunu biliyorsun neden soruyorsun, herkes kendi doğrusunu uygulasın en güzeliEflalimin yorumuydu 2yasına kadar süt ek gıdadan fazla olmalı bilgisi
Ki bana göre böyle degil
Merhaba anneler:)
Kızımın üstten dört Dişi çıkmıştı. Eşimin panikatak yeğeni bebeğimi düşürdü ver üst Dişi kırık gibi çok üzgünüm ama bir şey de diyemedikkendimi suçluyorum..
Bizim evi su basmıştı üstüne elektrikler arızanlandı yok diye ben de kendimi anneme atmıştım, kesmedi beni:) oradan da denize kaçtım Kızımın cildine iyi geliyor:)
Ek Gıdada Israr yok tatsın diye uğraşıyorum ama ne yerse Fazlasıyla kusmaya devam ediyor.. Altı ay boyunca sütün kötü sütün zehirlıyor diye beni üzdüler ek gıda da mı zehirliyor acaba... Neyse..
Bebişlerinizi öpüyorum bu Sıcaklarda Allah kolaylık versin bebişlere de sağlıklı bol uykular...
Benden bu kadar..
sağol canım merak edilmek güzel:) aklımdaydınız ama yazacak internet yoktu:)ay ben yerim onun zart zurtunu kuzucuk ya:))
Ayy kıyamam : (
Bende emekleyerek kafamı dıvara vurdum dedin yazıyı biyirmeden kendini cezalandırıyorsun sandım
Canım demet akalında para var ahh ahh keşke bizdede olsa bakıcı tutabilsek..
zaman ne çabuk geçiyor canım..
Ama sen hiç değişmemişsin hala aynı hüzelsin..
İpek böceğide çok tatlı maşallah..
Kıııız nereşerdesin çok merak ettik..
Herşeyin yolunda olmasına sevindim kesinlikle insanın ailesi arkasında olsa herşey farklı oluyor bende bunun kanaatındayım canım neyse inşallah böyle devam edersiniz allah mutluluğunuzu daim etsin canım..
Teşekkür ederim canım çok güzel ama bayaa uğraş gerekiyor galiba bu konularda çok tembelim ben eşimdende hayır yok böyle konularda
Teşekkür ederim canım gün gün büyüyorlar büyüdükçede tatlı oluyorlar :))
Hoşgeldin kızz inanırmısın bu gün aklıma geldin nerde bu deli kız dedim ilk gırsatta soracaktım bak sen geldin özlettin kendini..
Allah ağzınızn tadını bozmasın inşallah canım..
Bizim abdullah doğduğundan beri ağzımızın tadı bozulmuyor meyvemiz oldu resmen sıpa:))
Çok geçmiş olsun canım bazen insanın elinde olmuyor bi bakmışsınki olan olmuş allah korusun yavrularımızı inşallah..
Bu arada iyi tatiller istanbulda havalar serinledi biraz artık geceleri uzun kolla yatıyoruz soğuk oluyor bunaltıcı havalar yağmurla beraber gitti..
aynen aynen:)Zayif duz gobekli selulitsiz dogum yapiprta incecik
Olan kadinlaR disinda tum annelere iyi geceler
Zayif gicik seyler
kolay geldin canımİyi geceler kızlar bugün çok yorucu bi gündü ogluslari bebek arabasina bindirip kışlık için buzluga aticam sebze meyveleri almaya gittim maşallah arabada uslu uslu oturdukları. Küçükten korkuyordum ama bi zararı olmadı etrafı izledi durdu. Aldıklarimida arabanin sagina soluna astım rahat oldu ilk denememizdi iyi geçti. Haftaya yine gitmeyi düşünüyorum. Biraz öncede aldıklarımizi poşetleyip buzlu attım. Şimdilik yaptıklarım mısır şeftali domates biber naneyle dereotunuda kurumaya bıraktım. Kabak bamya kV kurulmuş taze fasulye ve barbunya yapmış kışın çok iyi oluyor . Bu arada küçügun saçları çok uzundu çok tetliyordu kestirdik keltolos oğlan oldu çok değiştirdi saç kesimi başka bi cocuk oldu çıktı hemen uzasa bari :) birde ek gıda konusunda bizim oglana ne vermek yiyo valla o yönden hiç sıkıntı çekmedim . Biz yemek yerken kucagimda kaşığı yakalayıp ağzına götürüyor yemek için cirpiniyor ama fazla yediremiyorum ağır geliyor günde iki çay bardağıni gecirmiyorum . Bugün mesela sabah kahvaltı yaptırdım tam buğday unundan ekmeği minik doğrayıp üstüne peynir tereyağ pekmez koyup ılık suyla mama yaptım yedi öğlen muz şeftali aksama kabak püresi yedi. Tabi aralarda sık sıkta emiyor. Ek gıda veriyorum diye emmesini ihm as l etmiyorum..neyse uzun oldu benden şimdilik bu kadar iyi geceler...
ayy çok değişmiş siması gitmiş sırma saçlar:)İşte yeni tarzımızz Eki Görüntüle 1616441
değişir canım ama yine biraz andırır, o senin bebeğin sen doğurdun önemli olan bu:)Ayy kizlar kv deyince aklima geldi kac zamandir sorayim diyorum benim oglum babasinin kopyasi eşimde annesinin kopyası yani benim oglan kaynanama cok benziyor gorenler hemen diyor ayni babaanne diyekac aydir bekliyorum degisir yuzu diye ama bugun 7 aylik olduk hala bi degisme yok 1 yasina kadar degisir mi yoksa bu siması kalir mi?yani ogluma baktikca kaynanami gormeye devam mi edicem
zaten oyuncağıda alsan gerçeğini daha çok seviyorlar güle güle oynasınİnstagramda takip ettigim bir anne aldigi bir oyuncak kumandadan bahsediyordu,gercekten bizim cilgin kumanda hastasi cok iyi bir fikir gibi geldi ve hemn aldim,5 yabanci dilde 1 den 9 a kdr harfleri saymayi ogretiyor,guzel ve ogretici bir oyuncak cok sevdim ama suan cok ilgisini cekmedi,belki bir iki aya kdr ai ererse severmi bilmiyorum,sonra dusundum bu cocuk cep telefonuma saldiriyo keske dedim oyuncagi olsa
Aaa baska sey dileseydim olcakmis sosyete pazari oyincakcisinda 5 liraya satiyolar kapali ambalajinda,pilide var birebir i phone samsung taklitleri ve dokunmatik ekrani var,telefon kamera mail logolari var,herhangi birine basinca sipsakk gibi bi resum cekme sesi,telefon sesi ve aloo efendim kiminle gorusuyorum merhaba canim
Sonra gorusurz diyen bir ses :)))
Pahali kumandadan cok bu cin mali telefonu daha cok sevdii
Plastik aksami ne kdr saglikli bilmiyorum ama iskak mendille sildip oyle verdim
Cok gecmiyo sıkılıyor zaten
hoş geldin aramızaMerhaba hanımlarrr... Sizi hamileliğimden beri takip ediyorum. Bende ocak annesi olacaktım (20 ocakta olacaktı doğumum) ama benim oğlum duramadı ve 30 aralıkta dünyaya geldi ama ben hala yaZdıklarınızı okuyorum sonuçta ocakta sayılabiliriz biz sohbetiniz, dayanışmanız, birbiriniZe destek oluşunuz, moral vermeniz vs. çok hoşuma gidiyor bundan sonra bende aktif olmak istiyorum aranızda
ayyy çok güzeller sağlıkla huzurla giysinEki Görüntüle 1616810İyiki indirimler varr yasasinn
Bayramliklarimizi aldik
T shirt h&m 14 lira
Pantolon h&m 20 lira
Ayakkabi kinetix 20 lira
Biz kombinimizi cok sevdikkk
bende:) pek pratikte işime yaramasada rahatlıyorum:)http://www.ademgunes.com/
Ben fırsat buldukça okuyorum...
evet canım koparıyor ben yemesine izin veriyorumSiz blw yapıyordunuz yanlış hatirlamıyorsam. Ben kuzumun eline verince anında kopariyor yarısı ağızda yarısı avucta. Ben panikle vazgeçip kaşıkla eski usul devam ediyorum. Sizde de öyle mi oluyor kendi kendine yerken ??
Ben 14 aylıkken kadın dogumcuya gittim dediki sütun kaliteli demekki neden bunu bozuyorsun iki yıla kadar normal olmamak bence hic müdahale etmeyelim dedi ama illa istiyorsan adet söktürücü üç dedi icmedim 17.ay oldum valla bende bilmiyorum olsak iyi aslindada prolaktin hormonu yüksek bizde
H.g canım sorma geçmişi oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?