- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
canım geçmiş olsunKızlar tatildeyim oğlum sabah uyandığında gözleri çapak içindeydi açamıyordu pamuk ıslatıp sildim açıldı şimdi sis ve kızarık böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne yapmalıyım? Bir de cildinde minik kızarıklık oluştu güneşten mi denizden mi bilemedim
ah canım sen normal doğum yaptın inan çok etkisi var sezaryanın göbeği var ya çok fena adet oldum ama hala aynı benimkiCanim bendede dedin şekilde olmuştu dördüncü ayda bende bir sonraki ay soğan suyu içtim tam oldu ise yaradı bende. Birde ben olmadığım için acaip sistim özellikle göbeğim. Görenler hamilemisin diye sorarlardi. Şimdi her ay oldukça hem sesim indi hemde gobegim gittikçe iniyor. Birde adet olamayanlarin kilo vermesi daha zormuş.
sürekli göz masajı yap canım v e7 defa murselat suresini oku Allah'ın izniyle geçerAyy evet bizdede aynısı var doğduğu günden beri gözlerde çapaklanma var göz yaşı kanalı tıkalı hala geçmedi gözleri sürekli çapaklaniyor. Bende netira göz damlası damlatiyorum. Göz Dr vermişti iyi geliyor geciriyor ama yine oluyor.
bende bende ocağa kadar 20 kilo vermeyi hedefliyorum:)Offf gercekten pinar cok sikinti yapiyorum
Aslinda normal bir durum binlerce kadin olmuyor ama iste sanki olunca karnim daha inecek gibime geliyor,sanki vucuttan kirli kan gidecek belkide yuzumdwki sivilceler gececek... Gibi bisuru beklentiler
Yaa varya kucucuk bir degisiklik bile biz kadinlara hemnmutluluk katiyor,1 kg zayiflamisim mesalq bugun nasil mutluyum anlatamam,gecen hafta cilginlik yapip kuaforw gitmeye sansim olmadigi icin evde koyu saclarimi once ablama actirdim ve ardindan annm kullu kunrala boyadi ve inanilmazzz guzel oldu
O gunden beri hergun saclarima fon cekiyorum masa yapiyorum makyaj yapiyorum,yuzume renk geldi valla
Yavas yavasda su kilolari versek
@Mrssuperfine dogum gunune kdr incecik olacagiz degilmiii tatlim
çok geçmiş olsun canım arhanaMerhaba kızlar yine yazamadım bayadır ablam geldi 3gunluğune yoğunduk biraz gezmelerden dolayı:)
halamın eşi oğluma ciğer sotenin suyundan vermiş 2gun önce bu sabah yavrum kızarıklık içinde uyandı yüzü çok fena ve sırtı içindeki baharattan oldu sanırım,çok sinirliyim pişikte oldu bu alerji demek oluyor demi
bide 3-4gun önce pekmeze başlamıştım şu an hangisinden olduğunu bilemedim am baharat daha alerjik gb diyorum
nasıl geçecek bu ne yapmak lazım bilen yazan lütfen
2gunluk ateşin sonunda dun dişimizi gördük çok şükür iğne ucu gb beyazlık minicik alttan
canım lohusalık öyle 40 gün değil sakin ol arada öyle hissedersin ama eskiye dönersinKizlar cok bunaldim yabilmiyorum, esimle eskisi gibi degiliz cok uzuluyorum . Ben hamilelikten once sakin pozitif bi insandim, simdi cok cabuk stres oluyorum, esimi ufak tefek sacma sapan seyler yuzunden kiriyorum,laf sokuyorum ay ama napiyim herkese gicik oluyorum... Kimseye tahamulum yok bu ara
çok yakışmış:)Kizlar kutu boyayla saclarimi kendim evde ablam ve annem sayesinde boyadim demistim ya,normalde siyaha yakin koyu kahve saclarim var,tamam cok yakisiyordu ama sert bir hava veriyordu bakislarim ifadem degisiyordu,kumral olmayi hem cok seviyorum hemde sanki fresh bir hava veriyor,bir allik surdugunde bir ruj yuzume rwnk katiyor sanki,albume her iki halimi koyucam,sizce nasil olmusum,koyu kahveye donmem yakin zamanda ama koyu kumrallastirayim mi boyle kalsin mi? Fikir verirseniz sevinirim
canım benim senin kişiliğini hep takdir ederim ben:) emin ol her şeyin üstesinden gelirsin, bol bol oku nazar değmiş olabilir inan nazar ev huzurunu çok etkiliyorI imspecialminione @bugdaytanesi82 sagolun kizlar simdi daha iyim, arkadasima geldim, bir pasta bir dondurma mutlu etti :) galiba yurtdisinda olmakta beni yoruyor, bebek butun gun benimle, hic eve kapanmadim her yere gidiyorum ama kafam hep mesgul altina yaptimi, uykusuydu, acikmasiydi..
Esimi tabiki cok seviyorum, sadece uzaklastik birde sorun benden kaynaklaniyor, gezi yapcagimizdan bahsetmistim onunla ilgili bi konuda sacma bi sebepten sert konustum, oda haliyle kirildi, seni dusunup gezdiriyorum filan dedi cok kotu hissettim kendimi. Degismek eski ben olmak istiyorum, ya kizlar bide ben bu sene ikinci uniye basliyacagim insallah, bu uzaktan egitim olcak esimle birlikte basliyoruz, basima bide bu isi cikardim ikinciyide dusunuyorum, her seye atliyorum galiba...
ah nazar ah bu konuda ben kaç aydır çekiyorum eridi kuzum adetaHic istahimiz yokagzini acan sebze puresine bayilan cocuk asla yemiyor ne kahvalti ne meyva ne yogurt ne pure,en cok sevdigi sey uzum suyu olurdu hele artik ondan nefret ediyor,gercekten kizlar nazara cok inaniyorum,gunahini almiyim ama gecen hafta uzun zamndir gornedigim bir arkadasa rastladim,1,5 yasindaki kizi 7 aylik oglumla kilosu ayniydi,soka girdi ne kadar istahli dedi koca kaseyi yedi,birde cok uslu hic dedi sesi cikmiyor ne kdr sakin,tam 9 gun oldu o gunun ertesi mizmiz huysuz,istahi kapali sadexe emmek istiyor o kdr,dis zaten yakin zamanda cikmayacakmis,niye boyle olduk bilmiyorum ((
ben veriyorum canım mamadansa süt daha iyi benceinek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?
beyaz sabun var ya kesinlikle müthiş koltuklarımı siliyorum onunla:) am hacışakir israilin dur al canım:)chıcconun vücut ve saç şampuanı bir arada olanı kullanıyordum
son haftalar isiliği olunca annem uyardı,yok paraben içermez yok şu bu diye dedi doğallıktan uzaklaştınız
isiliğe birebir çare bildiğin beyaz sabundur kafasına tamam sürme gözü yanmasın ama nolur benı kırma deyınce tam 1 haftadır beyaz hacı şakırle yıkıyorum,ianırmısın kremlerin geçiremediği isiliği o geçirdi
meğer keramet sabundaymış :)) ananem rahmetli hep derdiki o beyaz sabun mikrop öldürür,gripmi oldunuz onunda vücudunuzu keseleyın bir gzl yıkayın derdi hemen ileşirsiniz
şu vucut yıkama jelleri çıktı güzel kokuyorlar diye aklımızı alıyorlar ama ne varsa beyaz sabunda valla :)
canım hayırlı yoluculuklar iyi eğlenceler, ben kullanıyorum lütfen organik organik diye kasmayın, ne organiği ya hu hibritsiz tohum mu kaldı gdo suz tohum mu kaldı israilin parmağı her yerde, için rahat olsun tadını çıkarKizlar nasipse yarin sabahtan yola cikiyoruz 3 gunluk kisa bir gezi olcak insallah, 2 aile, 3 cocuk olarak gidiyoruz.. Hipp kavanoz mamalardan aldim, vicdan azabida cekiyorumbir yandan, uzerinde organik yuzde yuz yaziyor.. Ya almanlar organik konusunda gercekten iyi, burda organik marketler filan vvar, sirf veggie beslenen insanlar vs.. Organige ulasmak cok zor degil yani.. O yuzden guveniyorum a tam guvenemiyorum iste, bit yanda bi meyve puresini komserve yapmak zor drgil gercek meyvedir diyorum, bir yandanda ya bisey varsa diye icim icimi kemiriyor.. Burda herkes yediriyor, cocuguna hic yemek pisirmemis arkadas bile var full kavanoz yedirmis..
aynen ya aynen eskiler daha uzun yaşıyor üstelik:)Aklıma geldi eskiler anlatır bir şey yoksa bebeklere çayın içine ekmek içi katıp yedirirletmiş ben hergün şehriye çorbası içermişim mesela.şimdiki gibi mamalar nerde.ne buldun onu yiyeceksin.ben hiç yemek seçmem ondan mı aceba.
Ben su ek gıda konusunda birşey sokızlar kızlar bircogumuz kendimizi paraliuoruz çocuğum sağlıklı yesin organik yesin diye evde uğraş veriyoruz ancak bi kaç günlük tatile biyerlere gidildiginde kendimizi zorlamaya gerek olduğunu dusunmuyorum sonuçta bi kaç gün çocuk bizim yaomadigimiz yemek yese nolcak sonuçta oda evinizde olmadigini hissediyor ben ilk tatile kızımla gittiğimde kettle elektrikli ocak kocaman bir piknik sepeti ile gitmistim ona odada yemek hazirlardim simdi diyorum ki ne aptlamisim ne yordumnkendimi yedi mi hayır sadece ben vicdanimi rahatlattim ama bu tatilde oğlu na ne varsa onu verdim şükürler olsun ben rahattım oda eve gelince rahataladi hic kasmayin gerektiğinde bu cocuklar mama da yer inek sutude içer kavanoz mama da yer sonuçta cips kola vermiyoruz ya hayati kendinize zorlastirmayin yahuuu
canım sonuna kadar katılıyorum sana, ikincide ben çok çok rahatım börek bile tattırıyorum, bize ne yediriyorlardı Allah aşkına:)