2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım geçmiş olsun
ah canım sen normal doğum yaptın inan çok etkisi var sezaryanın göbeği var ya çok fena adet oldum ama hala aynı benimki
sürekli göz masajı yap canım v e7 defa murselat suresini oku Allah'ın izniyle geçer
bende bende ocağa kadar 20 kilo vermeyi hedefliyorum:)
çok geçmiş olsun canım arhana
canım lohusalık öyle 40 gün değil sakin ol arada öyle hissedersin ama eskiye dönersin
çok yakışmış:)
canım benim senin kişiliğini hep takdir ederim ben:) emin ol her şeyin üstesinden gelirsin, bol bol oku nazar değmiş olabilir inan nazar ev huzurunu çok etkiliyor
ah nazar ah bu konuda ben kaç aydır çekiyorum eridi kuzum adeta
inek sütünü direk verildiğini bilmiyordum gerçekten verilebilir mi ?
ben veriyorum canım mamadansa süt daha iyi bence
beyaz sabun var ya kesinlikle müthiş koltuklarımı siliyorum onunla:) am hacışakir israilin dur al canım:)
canım hayırlı yoluculuklar iyi eğlenceler, ben kullanıyorum lütfen organik organik diye kasmayın, ne organiği ya hu hibritsiz tohum mu kaldı gdo suz tohum mu kaldı israilin parmağı her yerde, için rahat olsun tadını çıkar
aynen ya aynen eskiler daha uzun yaşıyor üstelik:)

canım sonuna kadar katılıyorum sana, ikincide ben çok çok rahatım börek bile tattırıyorum, bize ne yediriyorlardı Allah aşkına:)

Bugün oğluma semizotu çorbasını vermeyi deneyecem inşallah yer araştırdım çok faydalı bi besinmiş birde kabızlığa çok iyiymiş benim oğlum çok kabız oluyor hadi bismillahirrahmanirrahim deyipte başlayayım..
Bu arada oğlumun iştahı tamamen kapandı az önce çok az muz ve şeftali pürefi yaptım yarısını zor yedi

canım inşallah Ahmet halasıyla iyi anlaşır kolay gelsin sana da

yuh artık edepsizler!!!

canım benim sakın ama sakın gitme lütfen seni çok seviyorum gerçekten Allah için, senin art niyetli olmadığını çok iyi biliyorum içinin güzelliği yüzüne yansımış bakışına yansımış,bir daha girmezsen çok üzülücem gerçekten

@bugdaytanesi82 sen foruma birden hızlı bir şekilde dönüş yapınca hayırdır dedim, imalı mesajların birden aktif olman, bir şey dönüyor ama ne, sonunda anlaşıldı, facede sorun yaşayıp o insana laf sokmak için gelmişsin kusura bakma, doğumdan sonra yaşadıklarına çok üzülmüştüm hep merak etmiştim hala da üzülüyorum yaşadıklarına.

kavanoz maması verince rahat anne olunmuyor kötü anne hiç olunmuyor, anneliğin kıstası bu olamaz, neyse...

Bencede minione gitme sakın

Şu semizotunda kerametmi var ne oğlum daha iki kaşık yedi kakasını yapmaya çalışıyor

Bu arada sanki oğlumun hoşuna gitmedi semizotu..

Çok lezzetli oluyorlar ama isyanbulda kurumuyorlar nemçok varannem 1,2 kere denedi kurumadı..

I imspecial yarın iş başı demek Allah kolaylık versin canım, ipekte başlayacak mı okula? Bizimki aksilik olmazsa 7-8-9 eylülde olacak, hem korkuyorum hem mutluyum hem endişeli :) emir çok uyumsuz paylaşmayı sevmeyen hep ben diyen bir çocuk, uyum sağlayamazsa diye endişeliyim

Canım biz seminer haftasina başlıyoruz iki hafta okulda ders gibi birşeyler calisiyoruz deyim ipegin okulu başlamıyor ama okula gelmesine mudur birşey demiyor bu iki hafta onu da yanında götürürüm halaya yük olmasin diye ahmet alisirken aslında evde olması alisma açısından iyi olur ama hala ikisinide idare edemez belki okullar 28inde açılıyor O zaman başlayacak ipek ..ahmet te yarin başlıyor okuluna biraz duygusal bi gece olaak bizim için hayırlısı ...emire gelince annesi eminim okula başlayınca kuzu gibi olacak sadece alışma esnasinda emire okula gitmekten başka seçeneğin yok burda eğitim alacaksin ve gitmeyecegim kelimsei duymak istemiyorum bende sen iiyice alışana kadar bahçede bekleyecegim beni görmek istediginde kapida görüşürüz diyeceksin ben emirin evde yaramaz ama sınıfta kuzu olan çocuklardan olacağına eminim sen ferah ol ;0

Canım benim bi yiğenim var çok sakin duruyordu ama bi okadarda huysuzdu girişken değildi geçen sene annesi onu anaokuluna gönderdi ve kız yüzde, yüz değişti sanki o kız gitti başka bi kız geldi yerine çok uymlu oldu açıldı inşallah senin oğlunada iyi gelir..

Ay canım bende duygulandım..

Duygusalliga yer yok olması ge re kn olacak ce ikimiz içinde belki iyi gelecek o beni ben onu ozleyecegim sarılıp koklasip birbirimizin kiymetini anlatacagiz duygusallasirsak daha zor olur ben çalışıyorum oda çalışan anne çocuğu öğrenecek kendimi kandırmaya calisiyorum boyle aysimason

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…