Kapak kapatırken başka bir püf nokta yok yani.kapak atmayacak.sıkıca kapatıp ters çevircez.ne zamana kadar ters durcak bide dolaptamı saklıcaz sonrasında.gülmeyin öğreniyoz :) yapıcam inş çok seviyorum doğal menemeni falan.menemen olunca biberle beraber kaynatcaz sanırım.Ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın.
Domatesleri püre halinde bir tencerede kaynat. Kaynak fokur fokur olunca temiz yeni cam kavanozlara Ağzına kadar sıcak sıcak Doldur ve kapağını kapatıp ters çevirerek bir yere diz.. Ellerin yanmasın dikkat et.. Kapak atmazsa tuttuğunu anlıyorsun zaten. Çok basit.
Kv domatesleri ikiye keser tencerede kaynatırken blendirdan çeker öyle se olabilir..
Canım iki bezle yap kapak kapama işlemini bir bezi doldurunca elin yanmasın diye şişeyi tut bir bezşede kapağı sık daha sıkı oluyor..Kapak kapatırken başka bir püf nokta yok yani.kapak atmayacak.sıkıca kapatıp ters çevircez.ne zamana kadar ters durcak bide dolaptamı saklıcaz sonrasında.gülmeyin öğreniyoz :) yapıcam inş çok seviyorum doğal menemeni falan.menemen olunca biberle beraber kaynatcaz sanırım.
Cnm semizotunu nasil veriyosun bi kere Esim butun verdi yaprağını yuttu hemen ben tedirgin oldum..benim sipa yutuyo da ben tirsiyorum..Şu semizotunda kerametmi var ne oğlum daha iki kaşık yedi kakasını yapmaya çalışıyor
Bu arada sanki oğlumun hoşuna gitmedi semizotu..
Teşekkür ederim canım zaten dişte gözüküyor yakındır çıkması..Cnm semizotunu nasil veriyosun bi kere Esim butun verdi yaprağını yuttu hemen ben tedirgin oldum..benim sipa yutuyo da ben tirsiyorum..
Bugun de pecete koparmis ağzından alana kadar mideye goturdu cadi..
Oglusuna da cok gecmis olsun..bi an once iyilessin kuzu..
Bu arada dis atesi 38.8 olurmus maksimum yuksek olmazmis pek yaziyim dedim kontrolde ogrendim..
Çok iyi anladım.sayende kışın ortasında doğal menemen yicez sağol arkadaşım.yapınca da yazarım.bize 5 kavanoz olsa yeter.Canım iki bezle yap kapak kapama işlemini bir bezi doldurunca elin yanmasın diye şişeyi tut bir bezşede kapağı sık daha sıkı oluyor..
birde geceden sabaha kadar ters durması yeterli içinden su sızan zaten tutmamıştır demek..
Ben kendi kavanozlarımı mutfak dolabıma yerleştirdim balkonda dolap falan varsa orayada yerleştirebilirsin hadi kolay gelsin:))
Ohh afiyet olsun çok iyi anlattım ama bir türlü kendi kavanozlarımı dolduramadımÇok iyi anladım.sayende kışın ortasında doğal menemen yicez sağol arkadaşım.yapınca da yazarım.bize 5 kavanoz olsa yeter.
Dur deniyim cnm bi bu Tarife kabak koyuyodum yerine semizotu koyucam o kadar, yaptığımla ayni.. benimki çiğ yemisti Yoğurtlu, bi dugunde meze olarak masadaydi esim yedirdiTeşekkür ederim canım zaten dişte gözüküyor yakındır çıkması..
Semizotunuda pişirip verdim canım biraz semizotu, bir küçük patates, yarım küçük soğan, 1 yemek kaşığı kıyma, 2yemek kaşığı kadar piriç, birde etsuyu ile pişirdim canım..
Blendırdanda geçirdim üzerinede zeytinyağı ama benim oğlum pek yemedi hasta olduğu için iştahı kapanmış..
İnşallah prenses nil sever:))
Cnm gecen gun minione a yazmistim ben..Kızlar pğlumun ateşten koltuk altları pişmiş zaten vücudu çok hassas hemen pişik, isilik oluyor size sorum sürekli kullanabileceğim zararsız bir krem varmı acaba.. Bende pişik için sudocrem var pek geçirmiyor, isilik içinde Hametan var onunda kokusu çok ağır..
Ben uyuyamiyorum heyecandan halasına inşallah çok akilli çocuk taklidi yapar yoksa hala bakmaz bugün telefonda hic iç acici konuşmadı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parasıyla bile bakmiyor bazı insanlar isteIyi gclr kizlar yarin is basi yapacaklar var benim gibi, heyecanliyim ilk ayrilik olacak kisa sureli de olsa..
Ay canım afedersin ama o nasıl hala yaaBen uyuyamiyorum heyecandan halasına inşallah çok akilli çocuk taklidi yapar yoksa hala bakmaz bugün telefonda hic iç acici konuşmadı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin parasıyla bile bakmiyor bazı insanlar iste
teşekkür ederiz teyzesi bizim dişlerimiz çıkmış benim bahsettiğim üst dişker:))Dur deniyim cnm bi bu Tarife kabak koyuyodum yerine semizotu koyucam o kadar, yaptığımla ayni.. benimki çiğ yemisti Yoğurtlu, bi dugunde meze olarak masadaydi esim yedirdi
Oy oy bi biz kaldik sanirsam disi cikmayan, masallah oglusuna.
Teşekkür ederim canım bi bakayım bizim eczacımız getirtir belki..Cnm gecen gun minione a yazmistim ben..
Bizim kullandigimiz bi krem var, pisik isilik hepsini geciriyor hem de 1-2 kez surunce..
Coresatin pediatrik krem pembe renk kortizon içermiyor cocuk doktorum yazmisti. .Yalniz su sira temini zor minione bulabildi mi bilmiyorum antalya da bir sürü eczane gezdim yok mlsf. .
Netten aliyim dedim orda da kalmamis..
Aslında çok iyi bi hala diyebilirim çokta iyi insan 5 senedir yakin oturuyoruz her haftasonu görüşürüz hic bu sorunumuz olmadı aramadan asla ugramaz uğraşa bile içeri girmez yani çok dusuncelidir..ama şöyle bisey var zmaninda çok çekmiş esi ve ailesinden simdi rahata ermiş tam o yüzden kafasini yormak istemiyor zaten kızıma bakmasini çok istedim ama kizimbdurmadi çok üzüldü panik atak hastası oldu ahmette kendi teklif etti bi deneyelim inşallah bakarim dedi istiyor bakmak ama piskolojisine guvenemiyor zora gelemiyor mecburiyet hissi zor geliyormus onuda anlıyorum aslında ama ben ne yapar eder bakardımAy canım afedersin ama o nasıl hala yaa
Benim yiğenimin bakmaya ihtiyacı olacak ben para dahi kabul etmem bakarım sonuçta kendi canımdan.. Ki bu parayla bakacak..
Ben de öyle yapacagim ben çocuk odasına alacağım yatağınıÇalışan anneler bakıcı eve gelecek ya hani.bebeğin yatağı yatakodasındamı kalıcak yoksa salona almayı düşünüyor musunuz.ben salona alayın diuorum .bebekle gece beraber yatarız sabah oluncada salona paatkyatağına koyarım diyorum.yatakodasını kapalı tutmayı düşünüyorum..siz nasıl yapıcaksınız.
Bende ondan bahsediyorum canım tamam zorluk çekmiş olabilir ama sonya yiğeni ben yiğenlerime çok bakmışım canım ve inanırmısın insanın kendi çocuğu kadar zor olmuyor yada onlar beNi çok sevdikleri için benim yanımda durdular bana zor gelmiyordu..Aslında çok iyi bi hala diyebilirim çokta iyi insan 5 senedir yakin oturuyoruz her haftasonu görüşürüz hic bu sorunumuz olmadı aramadan asla ugramaz uğraşa bile içeri girmez yani çok dusuncelidir..ama şöyle bisey var zmaninda çok çekmiş esi ve ailesinden simdi rahata ermiş tam o yüzden kafasini yormak istemiyor zaten kızıma bakmasini çok istedim ama kizimbdurmadi çok üzüldü panik atak hastası oldu ahmette kendi teklif etti bi deneyelim inşallah bakarim dedi istiyor bakmak ama piskolojisine guvenemiyor zora gelemiyor mecburiyet hissi zor geliyormus onuda anlıyorum aslında ama ben ne yapar eder bakardım
İste canım sende bende o fedakarlik var ama bazı insanlarda yok malesef halamız da öyle keske ne olursa olsun bakacam dese valla sabah rahat etsin diye evi temizledim erkenden kalkıp yemek yapacağım kahvaltı hazırlayıp birakacagim ..bi baksa ben ona süpürge olurum paramla baktiriyorum gibide davranmadim davranmam hic bi zaman ...iste ne deyim eğer bu seferde bakmazsa bende ona gore açıcam gözümu bende herkese değeri kadar fedakarlık yaparim hadi kızım fenaydı ilk cocugum o zaman hassasti falan ahmet masum yabancilamouor Allahım sen aci bizeBende ondan bahsediyorum canım tamam zorluk çekmiş olabilir ama sonya yiğeni ben yiğenlerime çok bakmışım canım ve inanırmısın insanın kendi çocuğu kadar zor olmuyor yada onlar beNi çok sevdikleri için benim yanımda durdular bana zor gelmiyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?