2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
I imspecial canım sen yat sabah erken kalkacan..
Sabahtan beri dördüncü duşumuz bu sefer ateşimiz 39'a çıktı gündüzleri biraz iyi geceleri saha körü oluyor

Amin canım aynen herkese hak ettiği kadar değer vereceksin inşallah gönül rahatlığı ile bakar halası ahmet paşaya ahmet paşada benim oğlum gibi kimseyi yabancılamıyor ne güzel:))

I imspecial canım sen yat sabah erken kalkacan..
Sabahtan beri dördüncü duşumuz bu sefer ateşimiz 39'a çıktı gündüzleri biraz iyi geceleri saha körü oluyor
Geçmiş olsun kUzuna yavrum kesin dr götür ben yatıyım yarin öğlen görüşürüz okul sakin olursa eylül sonuna kadar rahat rahat burdayım öptm

Geçmiş olsun kUzuna yavrum kesin dr götür ben yatıyım yarin öğlen görüşürüz okul sakin olursa eylül sonuna kadar rahat rahat burdayım öptm
Doktor ateşi 3 gün sürer dedi canım eğer geçmezse çarşamba günü tekrar getir dedi ateşini düşürmeye bak bu iki gün dedi..
Yani anlaşılan iki hün doktorculuk yapacaz..

Sizi bırakır miyim gunaydin geldik oturuyoruz ahmet te.iyiymiş simdilik

Selam güzel anneler, alıntılari pc açınca yapayım:)
Kaynim nişanlanmisti iki hafta oluyor ve şok şok şok :) ekimde düğün varmış, ev tutulmuş, kv gille sorun yaşadığım için mesafeliyim onlar eskisi gibi davranmaya çalışıyor ama, neyse mevzu bu değil:) benim kilolar:) kardeşimin düğünde kilolu halimden nefret ettim, önümde iki ay var 10 kilo vermem çok mu zor, pilatese de başlıycam bir zamanlar yapmıştım tecrübem var:) lesli de yapsam, gaz verin bana ne olur, 65 olsam benim vücut sıkı 60 gibi dururum birde düzenli pilates yaparsam ah ah

hadi bakalım baslayalim bende baslayim spora öncelikle eliptik bisikletlebbaslayalim benim var sende var mi öyle hatirliyorum ...

Bu arada kızlar ahmet çok akıllıymış kuzum bisey yememiş ama uyumuş su içmiş zaten 11.30 geldim 2,5 saat ayrı kaldık zamanla daha iyi olur beni aramış odalarda emekleyip mızırdanmamış

Cnm sevindim iyi gecmis..
,9.30 gibi birakti esim cadimi..simdi girdim eve ama çığlık cigliga kayinvalidem yazik tek başına carsafta salliyodu avutmak icin..
Benim sipa meme ariyodu uykusu gelmiş emzirdim sustu hemen bi seyler de yemis oysaki .
Neyse böyle böyle alısacak her istediğinde meme yok artik..

Bizim emzik kullanmamizin faydalari canım

Azim edersen ve hırs yaparsan verirsin canım spor yapican içinde biraz daha kolay verirsin ama en önemlisi az yemek bol su.. sen yaparsın hadi kolay gelsin : )

Alisana kadar ağlar Ama alısacak zamanla canım Allah kolaylik versin..

Ben kabakla patatesle sebzelerle buharda haslayip blenderdan geçiriyorum.

I imspecial cnm sevindim ne guzel emzik olayi iyi olmus senin...
Ders programin hakkinda bi sey dediler mi ya bizde ogretmen yok o yuzden fazla ders söz konusu ama ben istemiyorum.Süt izni olayi var mi bizde acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…