Amin canım aynen herkese hak ettiği kadar değer vereceksin inşallah gönül rahatlığı ile bakar halası ahmet paşaya ahmet paşada benim oğlum gibi kimseyi yabancılamıyor ne güzel:))İste canım sende bende o fedakarlik var ama bazı insanlarda yok malesef halamız da öyle keske ne olursa olsun bakacam dese valla sabah rahat etsin diye evi temizledim erkenden kalkıp yemek yapacağım kahvaltı hazırlayıp birakacagim ..bi baksa ben ona süpürge olurum paramla baktiriyorum gibide davranmadim davranmam hic bi zaman ...iste ne deyim eğer bu seferde bakmazsa bende ona gore açıcam gözümu bende herkese değeri kadar fedakarlık yaparim hadi kızım fenaydı ilk cocugum o zaman hassasti falan ahmet masum yabancilamouor Allahım sen aci bize
Doktor ateşi 3 gün sürer dedi canım eğer geçmezse çarşamba günü tekrar getir dedi ateşini düşürmeye bak bu iki gün dedi..Geçmiş olsun kUzuna yavrum kesin dr götür ben yatıyım yarin öğlen görüşürüz okul sakin olursa eylül sonuna kadar rahat rahat burdayım öptm
Ben de bunu düşünerek açtım sayfayı :) Neyse öğleden sonra gelir ama canım yazamadım bu arada oglusuna çok geçmiş olsun bu hastalığı bu ara çok duyuyorum nereden bulaşıyor acaba
hadi bakalım baslayalim bende baslayim spora öncelikle eliptik bisikletlebbaslayalim benim var sende var mi öyle hatirliyorum ...Selam güzel anneler, alıntılari pc açınca yapayım:)
Kaynim nişanlanmisti iki hafta oluyor ve şok şok şok :) ekimde düğün varmış, ev tutulmuş, kv gille sorun yaşadığım için mesafeliyim onlar eskisi gibi davranmaya çalışıyor ama, neyse mevzu bu değil:) benim kilolar:) kardeşimin düğünde kilolu halimden nefret ettim, önümde iki ay var 10 kilo vermem çok mu zor, pilatese de başlıycam bir zamanlar yapmıştım tecrübem var:) lesli de yapsam, gaz verin bana ne olur, 65 olsam benim vücut sıkı 60 gibi dururum birde düzenli pilates yaparsam ah ah
Cnm sevindim iyi gecmis..hadi bakalım baslayalim bende baslayim spora öncelikle eliptik bisikletlebbaslayalim benim var sende var mi öyle hatirliyorum ...
Bu arada kızlar ahmet çok akıllıymış kuzum bisey yememiş ama uyumuş su içmiş zaten 11.30 geldim 2,5 saat ayrı kaldık zamanla daha iyi olur beni aramış odalarda emekleyip mızırdanmamış
Bizim emzik kullanmamizin faydalari canımCnm sevindim iyi gecmis..
,9.30 gibi birakti esim cadimi..simdi girdim eve ama çığlık cigliga kayinvalidem yazik tek başına carsafta salliyodu avutmak icin..
Benim sipa meme ariyodu uykusu gelmiş emzirdim sustu hemen bi seyler de yemis oysaki .
Neyse böyle böyle alısacak her istediğinde meme yok artik..
Azim edersen ve hırs yaparsan verirsin canım spor yapican içinde biraz daha kolay verirsin ama en önemlisi az yemek bol su.. sen yaparsın hadi kolay gelsin : )Selam güzel anneler, alıntılari pc açınca yapayım:)
Kaynim nişanlanmisti iki hafta oluyor ve şok şok şok :) ekimde düğün varmış, ev tutulmuş, kv gille sorun yaşadığım için mesafeliyim onlar eskisi gibi davranmaya çalışıyor ama, neyse mevzu bu değil:) benim kilolar:) kardeşimin düğünde kilolu halimden nefret ettim, önümde iki ay var 10 kilo vermem çok mu zor, pilatese de başlıycam bir zamanlar yapmıştım tecrübem var:) lesli de yapsam, gaz verin bana ne olur, 65 olsam benim vücut sıkı 60 gibi dururum birde düzenli pilates yaparsam ah ah
Alisana kadar ağlar Ama alısacak zamanla canım Allah kolaylik versin..Cnm sevindim iyi gecmis..
,9.30 gibi birakti esim cadimi..simdi girdim eve ama çığlık cigliga kayinvalidem yazik tek başına carsafta salliyodu avutmak icin..
Benim sipa meme ariyodu uykusu gelmiş emzirdim sustu hemen bi seyler de yemis oysaki .
Neyse böyle böyle alısacak her istediğinde meme yok artik..
Ben kabakla patatesle sebzelerle buharda haslayip blenderdan geçiriyorum.Cnm semizotunu nasil veriyosun bi kere Esim butun verdi yaprağını yuttu hemen ben tedirgin oldum..benim sipa yutuyo da ben tirsiyorum..
Bugun de pecete koparmis ağzından alana kadar mideye goturdu cadi..
Oglusuna da cok gecmis olsun..bi an once iyilessin kuzu..
Bu arada dis atesi 38.8 olurmus maksimum yuksek olmazmis pek yaziyim dedim kontrolde ogrendim..
Tatil nasıl geciyor mhulyakBen kabakla patatesle sebzelerle buharda haslayip blenderdan geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?