Hoşgeldin canım . Benle ilgili bi konu geçti bi kaç kez cok alakasiz bir yerde yinede yazmadım bugün yine oldu konuya dahil olmak istemedim ama konumun gecmesinide istemiyorum artık . böyle konulara dahil olmayı hiç istemiyorum .. neyse tekrar hosgeldin.iyi geceler herkese,bugüne hesabım aktif oldu arkadaşlar,yaşadığımız şu tatsız bikaçgünün ardından sizlerden ricam bu konuyla ilgili daha yorum yapıp konuyu daha fazla uzatmayalım,oldu bitti geride kaldı diyelim hep birlikte, ben kendimce tekrardan hepinizden buğdaytanesi ile aramızda özel bir yazışmamı hepimizin içinde bir anlık sinir ile buraya paylaşmamdaki hatamdan dolayı özür diliyorum,aramızdaki kişisel bir durumdu burası yeri değildi...
YEPYENİ bir sayfa açalım,forumumuz kaldığı yerden devam etsin lutfen
şu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhhAh canım ya utandımvalla su sayfadaki aktıf olan bi 10 kışı ancayız hepınızı çok seviyor ve merak ediyorum samimiyetsiz olanlar zaten zamanla kendını ıfsa edıp gıdıyor daha bızım bebıslerın doğum gunlerı hazırlıkları buyumesını gorecegız gercektwn samımı olan anneler buyrun daha fazla konusmuycam herkesi optum gıdıyım kocam gelecek dün yoktu gönlünü yapıyım
hoşbulduk pınar,aynen arkadaşım boşver,herşey dünde kalsın,forum hepimizin forumu,hepimiz daha bence halen lohusayız,depresyondayız,stresteyız,tüm yük üstümüzde,birde tatsızlıklara kırgınlıklara hiçç gerek yokk,3 gündür ne uyku uyudum,ne doğru düzgün sütüm oldu,dedim daha neler yaa,napıyorsun kendıne gell,bizler bugun burdaysak evlatlarımız için biraraya gelmedik mi onun için burda aynı catıda toplanmadık mı?Hoşgeldin canım . Benle ilgili bi konu geçti bi kaç kez cok alakasiz bir yerde yinede yazmadım bugün yine oldu konuya dahil olmak istemedim ama konumun gecmesinide istemiyorum artık . böyle konulara dahil olmayı hiç istemiyorum .. neyse tekrar hosgeldin.
Kızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni@eflalim canım bende pilates yapmayı düşünüyorum birde ben yemeği azalttım geceleri birşey yememeye çalışıyorum 2 kilo vermişim..
Ayrıca canım fazlan olduğu bölgeler için egzersiz yap ben göbek, basen, kalça için yapıyorum İnşallah olumlu sonuç alırız..
Pilates yapacam diyorum ama ben daha top almadım
Bizde 17 ocak canım unuttunmu biz bu forumun bekcileriydik bi türlü doguramamistikta sikintidan buraya sarmistikşu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhh
Allah hayırlısıyla o günleri göstersin inşallah
çok heycanlı günler bizi bekliyor gibi
forumda şuan acaba en erken doğum yapan kim ? tabi aktif olan aramızdakı :) kim en erken
sanırım sensin girlyboymom değilmi ?
biz 22 ocak siz kızlar ???
Aynen canım sonuçta buraya bebisler için toplaniyoruz kim kime ne demişse demiş en azından birbirimizi yakinen tanımıyoruz tek tesellim buhoşbulduk pınar,aynen arkadaşım boşver,herşey dünde kalsın,forum hepimizin forumu,hepimiz daha bence halen lohusayız,depresyondayız,stresteyız,tüm yük üstümüzde,birde tatsızlıklara kırgınlıklara hiçç gerek yokk,3 gündür ne uyku uyudum,ne doğru düzgün sütüm oldu,dedim daha neler yaa,napıyorsun kendıne gell,bizler bugun burdaysak evlatlarımız için biraraya gelmedik mi onun için burda aynı catıda toplanmadık mı?
o yuzden ilk sıramız onlar için burdayız bunu unutmadan,kalp kırmadan,geçmişe bakmadan devam etmek için burdayım
tekrar hoşbulduk
Atyy pinar gercekten oyleBizde 17 ocak canım unuttunmu biz bu forumun bekcileriydik bi türlü doguramamistikta sikintidan buraya sarmistik
Sohbete daldım ama. İşte sırf bu gibi sebeplerden akrabaya baktırmaya çekiniyor insan.iyiyken kötü olunuyor.yada bi taraf kıymete geçiyor.İste canım sende bende o fedakarlik var ama bazı insanlarda yok malesef halamız da öyle keske ne olursa olsun bakacam dese valla sabah rahat etsin diye evi temizledim erkenden kalkıp yemek yapacağım kahvaltı hazırlayıp birakacagim ..bi baksa ben ona süpürge olurum paramla baktiriyorum gibide davranmadim davranmam hic bi zaman ...iste ne deyim eğer bu seferde bakmazsa bende ona gore açıcam gözümu bende herkese değeri kadar fedakarlık yaparim hadi kızım fenaydı ilk cocugum o zaman hassasti falan ahmet masum yabancilamouor Allahım sen aci bize
bilmiyorum canım deneyecez artkKızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni
Genel olarak güzel geçiyor.Tatil nasıl geciyor mhulyak
İlla top gerekmiyor... Top olmadan iyi güzel yapıyordum ben. Topu alınca büyüsü kaçtı... Top bana ben ona baktım...@eflalim canım bende pilates yapmayı düşünüyorum birde ben yemeği azalttım geceleri birşey yememeye çalışıyorum 2 kilo vermişim..
Ayrıca canım fazlan olduğu bölgeler için egzersiz yap ben göbek, basen, kalça için yapıyorum İnşallah olumlu sonuç alırız..
Pilates yapacam diyorum ama ben daha top almadım
Biz 11 ocakşu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhh
forumda şuan acaba en erken doğum yapan kim ? tabi aktif olan aramızdakı :) kim en erken
Öylemi canımİlla top gerekmiyor... Top olmadan iyi güzel yapıyordum ben. Topu alınca büyüsü kaçtı... Top bana ben ona baktım...
hoşgeldin prenses annesi biz iyiyiz sen nasılsın antalya nasıl nerelerdesin unutma biziselam kızlar nasılsınız bayadır gelemedim herkes bebişleriyle beraber iyidir inşallah
evet benim canim aralık annesiyim ama olsunşu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhh
Marifet topta değil cicim üstünde ne kadar yuvarladıgundaKızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni
haklisin canım ama iste eşime bisey demedim kırılır oda ablasına guvenemedi yarıyılda bırakır diye ama yinede deneyelim dedik ama simdilik çok iyi gidiyor pişman olmayacagiz galiba çünkü ahmet ağlamıyor halaninda bahane kalmadı bakacakSohbete daldım ama. İşte sırf bu gibi sebeplerden akrabaya baktırmaya çekiniyor insan.iyiyken kötü olunuyor.yada bi taraf kıymete geçiyor.
omur boyu uğraşamam dedin ya çok güldüm bdv ye gelinin konu acar kaynanam kocamın tuvalet saatine karışıyor diyeminione hoşgeldin canım..
teşekkür ederim canım oğlumun ateşi yükselip düşüyor qyine nöbetteyim anlaşılan dün gece sabaha kadar yatmadık
bizde 8 ocak doğumluyuz canım ama ben ilk doğumgününü kalabalık yapıp yapmamakla arsında gidip geliyorum..
kabızlık konusunada gelince canım bizim kabızlık doğuştan ama ben pek müdahale etmiyorum dediğin gibi alışıyorlar bir ömür abdullah paşanın kakansını yaptırmakla uğraşamam..
birde bizim kabızlık sadece kakasını yapınca ortaya çıkıyor yaparken çok zorlanıyor ben hemen altını açıyorum ayaklarını gövdesine doğru ittiriyorum hemen yapıyor kuzum.
çok zorlanıyor ama yapacak birşey yok..
bende muz vermiyordum oluma ama geçenlerde verdim öylede kabız böylede bari yiyeceğini yesin dimi.
birde dediğin gibi kabızlığa en iyi gelen şey zeytnyağı canım..
Canım keske minik havuz alıp deniz kenarına koyup suyla doldursaniz gem kendi havuzu temiz olur hem deniz suyu hem dalgaszGenel olarak güzel geçiyor.
Ama kızımı denize girmiyor...
Dalgasından korkuyor yaklaştıkça ağlıyor...sanırım alıştırmadan sokmaya çalıştık heyecan yaptık sevecek mi diye...
Havuza da girmiyoruz... Hijyenik sebeplerden(babamız izin vermiyor)...
Yiyecek konusuna gelince...
Bebek mutfağı olduğu için bu otele gelmiştik.(broşüründe yazıyordu) (ki telefonla da sorduk evet dediler)
Bahsettikleri şey sabah tuzsuz peynir, akşam pirinç lapasi, havuç ve brokoli imiş...
Peynire güvenemedim ki yanimda getirmistim... Havuç vs blenderdan geçirmeleri 15-20dk sürdü geldiğinde buz gibiydi... Vsvsvs
Sonuç markete gidip kavanoz maması aldım. Bi öğün kahvaltı, bir öğün meyve, bir öğün mama...
Durum böyle...
Denize nasıl alıştıracağız bilmiyorum
İlla top gerekmiyor... Top olmadan iyi güzel yapıyordum ben. Topu alınca büyüsü kaçtı... Top bana ben ona baktım...
Iiyiz tatlim tatile gidip grldik hanne hanimi eve kucaktan indirmeye calisiyorum tatilde kucaga alisti birakipta bi mutfaga vs gidemiyorum antalya sicak hala senin minnak nasilhoşgeldin prenses annesi biz iyiyiz sen nasılsın antalya nasıl nerelerdesin unutma bizi
evet benim canim aralık annesiyim ama olsunne hazırlıklar yapıcaz ben simdiden bakmaya başladım bu yıl anlamayabilir ama ilk doğum günü benim için özel ben tek sayıları kutların nedense kizimdada 1 ve 3 kutladım bu yıl 4 olacak okulda kutlucam ida fikir olur onuda paylasirim bir ay arayla iki doğum günü hazırlığı bizim doğum günleri evimizde ekim kasım aralık babamızla başlıyor ahme te doğru gidiyor büyükten küçüğe
Marifet topta değil cicim üstünde ne kadar yuvarladıgundabak epru ablana toptan daha çok yuvarlaniyor
haklisin canım ama iste eşime bisey demedim kırılır oda ablasına guvenemedi yarıyılda bırakır diye ama yinede deneyelim dedik ama simdilik çok iyi gidiyor pişman olmayacagiz galiba çünkü ahmet ağlamıyor halaninda bahane kalmadı bakacak
omur boyu uğraşamam dedin ya çok güldüm bdv ye gelinin konu acar kaynanam kocamın tuvalet saatine karışıyor diyebence en sevdiklerini çağır canım ilk doğum günü ozeldir
Canım keske minik havuz alıp deniz kenarına koyup suyla doldursaniz gem kendi havuzu temiz olur hem deniz suyu hem dalgasz
oda iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?