2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldin canım . Benle ilgili bi konu geçti bi kaç kez cok alakasiz bir yerde yinede yazmadım bugün yine oldu konuya dahil olmak istemedim ama konumun gecmesinide istemiyorum artık . böyle konulara dahil olmayı hiç istemiyorum .. neyse tekrar hosgeldin.

şu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhh
Allah hayırlısıyla o günleri göstersin inşallah
çok heycanlı günler bizi bekliyor gibi
forumda şuan acaba en erken doğum yapan kim ? tabi aktif olan aramızdakı :) kim en erken
sanırım sensin girlyboymom değilmi ?
biz 22 ocak siz kızlar ???

hoşbulduk pınar,aynen arkadaşım boşver,herşey dünde kalsın,forum hepimizin forumu,hepimiz daha bence halen lohusayız,depresyondayız,stresteyız,tüm yük üstümüzde,birde tatsızlıklara kırgınlıklara hiçç gerek yokk,3 gündür ne uyku uyudum,ne doğru düzgün sütüm oldu,dedim daha neler yaa,napıyorsun kendıne gell,bizler bugun burdaysak evlatlarımız için biraraya gelmedik mi onun için burda aynı catıda toplanmadık mı?
o yuzden ilk sıramız onlar için burdayız bunu unutmadan,kalp kırmadan,geçmişe bakmadan devam etmek için burdayım
tekrar hoşbulduk

Kızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni

Bizde 17 ocak canım unuttunmu biz bu forumun bekcileriydik bi türlü doguramamistikta sikintidan buraya sarmistik

Aynen canım sonuçta buraya bebisler için toplaniyoruz kim kime ne demişse demiş en azından birbirimizi yakinen tanımıyoruz tek tesellim bu

Bizde 17 ocak canım unuttunmu biz bu forumun bekcileriydik bi türlü doguramamistikta sikintidan buraya sarmistik
Atyy pinar gercekten oyle
Dk tutuyordum son ana kdr 5 e dusuyordu vuruyordu
Meger hepsi yalanci sanciymis,en son artik 22 si olmustu amaa 100 leri gordum sancilarin 2 dk ya dustu ama yokk yokk yokk kirpi sacli gram inmemis kanala,kordonu 10 tur dondurmus icerde zaten,dr hem sezeryani yapior hemde bana iyiki hmn karar verip sezeryana girmissin kanala inmek surda dursun taklalar atiyor seninki hicccc niyeti yokmus gelmeye demisti
Neeee buyuluuu bir andi ooo ,ilk askkkk,belki normal dogurmadim ama spinal ile iyiki dogurmusum o an onu koynuna koymalari oo kokusuu cennet kokusuuu halen burnumdaaa,hicbir hatirama hicbir anima o ani degismem
Tek bir keskem var,cok sanci cekdim belki normal dogum yapan biri ile es derecede ,22 yi beklemeyip 9 ocak bnmle ayni olsaymis diyorum ne yalan soyliyim
Ama anasi gibi inat bir oglak olurdu o zmnda
Rabbbim boyle nasip etmiss keskee dememin alemi nee
Neysee iyi gecelerrr

Sohbete daldım ama. İşte sırf bu gibi sebeplerden akrabaya baktırmaya çekiniyor insan.iyiyken kötü olunuyor.yada bi taraf kıymete geçiyor.

minione hoşgeldin canım..
teşekkür ederim canım oğlumun ateşi yükselip düşüyor qyine nöbetteyim anlaşılan dün gece sabaha kadar yatmadık

bizde 8 ocak doğumluyuz canım ama ben ilk doğumgününü kalabalık yapıp yapmamakla arsında gidip geliyorum..

kabızlık konusunada gelince canım bizim kabızlık doğuştan ama ben pek müdahale etmiyorum dediğin gibi alışıyorlar bir ömür abdullah paşanın kakansını yaptırmakla uğraşamam..
birde bizim kabızlık sadece kakasını yapınca ortaya çıkıyor yaparken çok zorlanıyor ben hemen altını açıyorum ayaklarını gövdesine doğru ittiriyorum hemen yapıyor kuzum.
çok zorlanıyor ama yapacak birşey yok..
bende muz vermiyordum oluma ama geçenlerde verdim öylede kabız böylede bari yiyeceğini yesin dimi.
birde dediğin gibi kabızlığa en iyi gelen şey zeytnyağı canım..

Tatil nasıl geciyor mhulyak
Genel olarak güzel geçiyor.
Ama kızımı denize girmiyor...
Dalgasından korkuyor yaklaştıkça ağlıyor...sanırım alıştırmadan sokmaya çalıştık heyecan yaptık sevecek mi diye...
Havuza da girmiyoruz... Hijyenik sebeplerden(babamız izin vermiyor)...
Yiyecek konusuna gelince...
Bebek mutfağı olduğu için bu otele gelmiştik.(broşüründe yazıyordu) (ki telefonla da sorduk evet dediler)
Bahsettikleri şey sabah tuzsuz peynir, akşam pirinç lapasi, havuç ve brokoli imiş...
Peynire güvenemedim ki yanimda getirmistim... Havuç vs blenderdan geçirmeleri 15-20dk sürdü geldiğinde buz gibiydi... Vsvsvs
Sonuç markete gidip kavanoz maması aldım. Bi öğün kahvaltı, bir öğün meyve, bir öğün mama...
Durum böyle...
Denize nasıl alıştıracağız bilmiyorum

İlla top gerekmiyor... Top olmadan iyi güzel yapıyordum ben. Topu alınca büyüsü kaçtı... Top bana ben ona baktım...

Biz 11 ocak

İlla top gerekmiyor... Top olmadan iyi güzel yapıyordum ben. Topu alınca büyüsü kaçtı... Top bana ben ona baktım...
Öylemi canım üzüldüm bende top meraklısıyım o toplar bi hoşuma gigiyor sorma.

Bu saat oldu hala yatmadık kızlar bwbişlerinize dikkat edin şu altıncı hastalık denen mereti araştırdım bulaşıcı bir hastalıkmış biz kesin parktan kaptık birde bahar aylarında daha sık rastlanan bir hastalıkmış...

selam kızlar nasılsınız bayadır gelemedim herkes bebişleriyle beraber iyidir inşallah
hoşgeldin prenses annesi biz iyiyiz sen nasılsın antalya nasıl nerelerdesin unutma bizi

evet benim canim aralık annesiyim ama olsun ne hazırlıklar yapıcaz ben simdiden bakmaya başladım bu yıl anlamayabilir ama ilk doğum günü benim için özel ben tek sayıları kutların nedense kizimdada 1 ve 3 kutladım bu yıl 4 olacak okulda kutlucam ida fikir olur onuda paylasirim bir ay arayla iki doğum günü hazırlığı bizim doğum günleri evimizde ekim kasım aralık babamızla başlıyor ahme te doğru gidiyor büyükten küçüğe

Kızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni
Marifet topta değil cicim üstünde ne kadar yuvarladıgundabak epru ablana toptan daha çok yuvarlaniyor
Sohbete daldım ama. İşte sırf bu gibi sebeplerden akrabaya baktırmaya çekiniyor insan.iyiyken kötü olunuyor.yada bi taraf kıymete geçiyor.
haklisin canım ama iste eşime bisey demedim kırılır oda ablasına guvenemedi yarıyılda bırakır diye ama yinede deneyelim dedik ama simdilik çok iyi gidiyor pişman olmayacagiz galiba çünkü ahmet ağlamıyor halaninda bahane kalmadı bakacak

omur boyu uğraşamam dedin ya çok güldüm bdv ye gelinin konu acar kaynanam kocamın tuvalet saatine karışıyor diye bence en sevdiklerini çağır canım ilk doğum günü ozeldir

Canım keske minik havuz alıp deniz kenarına koyup suyla doldursaniz gem kendi havuzu temiz olur hem deniz suyu hem dalgasz
oda iyiymiş

Günaydın seker kızlar tostumu yerken sizede laf yetistirdim bugün ahmeti halasi eve is te di sabah sabah yemek yapmak zorunda kalmadim yemiyor aslında ama ben illa evi süpürüp yemek yapıp bırakırım cani falan isterse diye aslında boyle de alıştırma diyorlar arkadaşlar ama benim yapım bu napiyim hem banada hazır oluyor işten gelince

Gunaydin kizlar, bayadir okuyorum ama yazmaya useniyorum, malum seminer donemi basladi, okulda bos oturuken yaziyorum su an. Memlekette seminer aliyorum, annem de minige bakiyor, keske burada yasasak diye ic geciriyorum her gun, diyarbakirda olsam bebekle okula gitmek zorunda kalacaktim, bakacak olan kisi de ogretmen olunca yanimizda goturecektik. Opuyorum miniklerinizi...

Iiyiz tatlim tatile gidip grldik hanne hanimi eve kucaktan indirmeye calisiyorum tatilde kucaga alisti birakipta bi mutfaga vs gidemiyorum antalya sicak hala senin minnak nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…