2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız bayadır gelemedim herkes bebişleriyle beraber iyidir inşallah
Hamdolsun ccanım Nerelerdesin

Canim kusura bakma adini yazmak hic istemezdim
Canim tatli yemezsem ben vok yemiyorum benim ki recel tatli ne varsa:) pilates yaparsak bolgesel harekete gerek kalmaz cok etkili hem topsuz yapabilirsin ebrunun ilk dvd sini, birde leslie sansone yürü ve incel programi var o da cok etkili iki kilo supersin masallah ben bildigin ac kalicam ki veriyim
canim uzuntuden azalmistir, birde emin oldum adet kaliteyi etkiliyor
5 ocak bizim ki kendi aramizda yaparim muhtemelen
Kızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni
canim topsuz ilk dvd yi yap
canim ona degilde kendine hazitliyormus gibi dusun gercekten cok verici olma ben oyleydim ama goruyorum ki kullanilmisim artik hic bir sey yapmiyorum kv gile gorumcemgile

tatildeydik kuzum daha ctesi geldik tatilde giremedim hiç

Selam kızlar. İşe başlayanları görünce bi değişik oldum, sanki bi işim yokmuş gibi davranıyorum ama aklım da kalıyo bi yandan 2 haftaya 1 gider oldum neredeyse belli bu gitme düzenim yok gidip çalışasım da yok bi yandan da düşünüyorum ne zamana kadar böyle oturacaksın diye ben napıyım kızlar bi akil verin bi gazlayin beni

minione canim bizimde 12 aralik. Bizden önce doğum günü kutlayacak olan var mi? Çok heyecanlaniyorum ya biraz kalabalik bir doğum günü yapicam inşallah.

aysimason Allah acil şifalar versin canim.

Nego misafirim var hala yazamadim arada okuyorum. Birşeylerin duzelmesine çok sevindim canim. Inşallah hersey istediğin gibi ilerler.

I imspecial canim sana ve senin gibi calismaya baslayan annelere hayırlı olsun demek istiyorum. Inşallah sorunsuz bir şekilde alışır yavrulariniz. Darisi basima

Yazamadigim zaman özlüyorum burayi, ama hep misafirle geçiyor bu senem. Simdi anneme gelen yatili misafirlerle ilgileniyorum. Benimde cok yakin arkadasim aile dostlarimiz. Haftasonu tekrar yatili misafirim gelicek. Ay gecen sene hamileyim diye gelemeyen herkes bu sene geliyor. Inşallah güzel bir şekilde atlatirim bu dönemide. Öpüyorum hepinizi guzel anneler.

Ben geldim bu gu n iki çocuğuna halasına bıraktım ohh okuldada bankadan para çek diye gönderdiler kankam songusum le bizde fırsat bu fırsat çarşıda vakit geçirdik bende uzun zamandır bisey almiyordum alışveriş yapmış oldum cocuklar için peki diye bi mağaza buldum inanılmaz ucuz ve çok hosseyler var internet site is varsa tavsiye ederim gap eşofman takımları 15 e var neyse ben aldiklarimi gösteriyim siz karar verin bu se fe r en ucuZları aldım bu 15 tl öndeki panda dolgulu oyuncak kıyafet eskiyince söküp degerlendiririm
altlar 6tl üst 9
bunuda kendime aldım bu butikten 40 tl daha önceden icimde kalmisti 65 e alamamistim sezon indirimi

hihami canım hic durma bence çalışmaya başka çünkü ne zaman düzene girer çalışır bebiş memeden uzak kalır ozaman ek gıdaya da daha iyi alışır zaten esnek calisabuliyorsun sanırım öğle saatinde gelir emzirirsin onu getirirler hem inan piskolojiye çok iyi geliyor gerçi ben piskolojim kötü olmasın diye ahmetten sonra full gezdim ama çalışan insanin çalışmaya tekrar dönmesi harika tabi vicdan azabi oluyor bebeğim napti diye ama zamanla alisiyorsun benden tavsiye başla yoksa sonra zor olur yabancilar büyüdükçe

Canim bende gecirdim ve cok.zordu
Cocugumun vucudu dokuldu hep. Ama gecti kisa zamanda cok sukur
Gecmis olmus size de

Saol kuzum hepimiz kolay atlatırız inş biz baya kolay olacak maşallah sende misafirlerini ağırla rahat rahat gel bize artik küseriz ben varım doğum günü ilk olacak 23 aralikta kolaylıklar diliyorum

raindrop26 hayırlı donem olsun canım sanada iyi calismalar ne gereksiz su semnerler

Nego haklisin bende evde yemek bulunsun diye yapiyorum dedim

Okuldada full bebekli ler oturuyoruz herkes bebisini anlatıyor bekarlar ayrı yasli fosiller ayrı sigara içenler aylı hamileler ayrı herkes ilgi alanına gore takiliuor

Selamlar guzel yurekliler
kac gundur cok canim sıkkın oyle bunaldim ki dogum sonrasi kadar degil sukur ki cok Korkuyorum o halime dönem diye.esime tahammül edemiyorum öyle üzülüyorum ki malumunuz doğumdan beri çok sıkıyor bi kere destek olduğunu görmedim habire köstek oluyo.onceden bu kadar umursamiyirdum annelik psikolojisi mi hala lohusaligin verdiği hassasiyet mi bilemiyorum çok zorunda gidiyor.devamli eleştiri beğenmeyen herseyime bi kulp takma yok ne desem anlamıyor.iki gun once oglani saat 8 de yatırdım gunduz uyumadi icin erkenden uykusu geldi gece de huzursuzdu belki 15 kez kalkmistir o ara esim gece gece laf yetiştirmeyiyine iihmal etmedi erkenden yatitirsan uyumaz tabi vs saydi.bende yeter artik herseyi benden biliyorsun yazik ya dedim cocugu zorla uyutmuyrum uyjysu gelince uyuyor nasıl uyutmayim zaten sabahtan aksama kadar yoruluyrim erkenden uyuyor ne guzel sanane dedim. İ ceriye gecti orda yatti genelde oğlan uyutmuyor diye geciyordu sabah namazdan sonra filan simdi iki gundur ayri yatiyor hem suclu hem güçlü.ne yapayim kızlar ben.bir kere allah razı olsun senden oglusa bskiyon fedakarlik yapiyon iyi bi annesin demedi ki gönlüm de bi hoş olsun.beni de üzüyor kendi de üzülüyor.
1 eylulde de iznim bitti tekrar ayrilcam başlamıyor musun diye soruyor.yok çalışmiycam dedim. Bir yandan çalışmayı o zledim bir yandan abdullsh a baksin da bellesin ağzını diyorum ama agir basan yanim abdullahima dayanamiyrum.az daha sabir diyorum.
pat diye derdimle daldım kusuruma bakmayin canlar.

TE="Girlboymom, post: 43827ember: 613381"]Ben iki çocuğuna halasına bıraktım ohh okuldada bankadan para çek diye gönderdiler kankam songusum le bizde fırsat bu fırsat çarşıda vakit geçirdik bende uzun zamandır bisey almiyordum alışveriş yapmış oldum cocuklar için peki diye bi mağaza buldum inanılmaz ucuz ve çok hosseyler var internet site is varsa tavsiye ederim gap eşofman takımları 15 e var neyse ben aldiklarimi gösteriyim siz karar verin bu se fe r en ucuZları aldım Eki Görüntüle 1621760 bu 15 tl öndeki panda dolgulu oyuncak kıyafet eskiyince söküp degerlendiririm
Eki Görüntüle 1621762 altlar 6tl üst 9
Eki Görüntüle 1621764 bunuda kendime aldım bu butikten 40 tl daha önceden icimde kalmisti 65 e alamamistim sezon indirimi [/QUOTE]
Gule gule giyin canim cok guzeller.
hayirli olsun bu arada işe baslamissin ben cesaret edemiyrum hala calismaya

Gule gule giyin canim cok guzeller.
hayirli olsun bu arada işe baslamissin ben cesaret edemiyrum hala calismaya[/QUOTE]
Bence durma başla anlasin kocan dünyanın kaç bucaknoldugunu

Selam güzel anneler..
Çok yorucu bir geceden daha sağ salim ayaktayız elhamdülillah..

Sabah oğlum 2 kere kustu hemde çok kustu hemen doktoruna götürdüm korkulacak birşey yok dedi kudmasıniçin bir şurup verdi şurypa rağmen kusarsa fitil vermiş onu ver dedi..

Oğlum bugün jiç meme istemiyor hasta olduğu içinde zorlayamıyorum
Mamayıda zor içiyor çok yoruyor beni uyumuyor habire ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım...

Dün gece yine uyumuyordu çareyi çarşafta sallamakta bulduk..
Eşimle türkü söyleye söyleye uyuttuk kuzuyu ama bu sefer eşimin hoşuna gitti dur diyor çok romantik bi an biraz daha sallayalım artık neremiz romantikse gece gece paşayı uyutmak için yepmadığımız şaklananlık kalmadı...
Sanaha karşıda romantik olan adam oğlumla benden kaçıp koltukta yattı..

Sabah oğlum yine aralıksız ağlıyordu ona slıncak kurdum kapıların menteşesinr ip geçirdim salıncak sayesinde biraz uyudu..

Erkekler işte başlarına gelmeyene ksdar anlamıyorlar bencede I imspecial haklı başla işe anlasın dünyanın k bucak olduğunu..

yapalım canım çok iyi olur:))

Canim bende gecirdim ve cok.zordu
Cocugumun vucudu dokuldu hep. Ama gecti kisa zamanda cok sukur
Gecmis olmus size de
Teşekkür ederim canım kaç gün sürdü sizinki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…