- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Hamdolsun ccanım Nerelerdesinselam kızlar nasılsınız bayadır gelemedim herkes bebişleriyle beraber iyidir inşallah
Canim kusura bakma adini yazmak hic istemezdimYa bi pınar konusudur dönüp duruyor yazmayım dedim ama yine dayanamadım. Evet zamanında forumda herkesin de dahil olduğu bi tartışma yaşandı. O zamanlarda forumda yeniydim kimseyi tanimiyordum forumun nabzını bilmiyorum yaptığım bazı yorumlar bazı kisilere ters gelmiş olabilir sonuçta burasi bi forum kimse kimseyi tanimiyor konuşma şeklini mimiklerini gormuyor ben yaptığım yorumlarda ters olan bir şey gormezken o olaydan sonraki ilk mesajımdan sonraki yorumlarda çok üstüme gelindi benimde bilerek asla değil ama bilmeden demekki hatalarim olmuş ama ikinci mesajında sonra Allah biliyor bir çok alıntı olmuş içinde buğday tanesi sende vardın ama hiç birisini okumadım ondandir canimli cicimli konuşmalar.. kim kime ne dediyse dedi benim dışımda gelişen bir çok olayda oldu ama nedense günah keçisi hep benim sürekli benim üzerinden birseyler dönüyor .. ben o konuyu hatirlamamaya calistikca sürekli önüme çıkıyor..
Herkesin burada birbiriyle ilgili bir fikri vardır birine söylenmiş veya soylenmemis kimse kimseye bayilmiyor burada guzel iletisim kurulsada yarinin ne olacagi belli olmuyor keske olmasaydi boylle tatsiz seyler keske olmasa ama olmusa olacaga care yok..
aranizda minioneyle ilgili bi dostluk kurulmuş ve bir şeyler paylasilmis bunun burada hiç alakası yokken tehdit konusu olması hiç hoş bi durum olmadı. Aslında amacı çok iyi anladım ama o tuzağa dusmicem .. ha birde o zamanlar foruma döndükten sonra ilk sıcak davrananlardan biride eflalimdi.. Foruma geldikten sonrada laf carpitip tekrar benimle polemik çıkarmaya çalışan satasanda sendin. Aradaki fark burda. Ve art niyettende bahsetme.İnsanoğlu yapılan unutmaz.. En önemliside dusunduklerimde yanilmadigimi gördüm.
Her neyse bu tür konularda adımın geçmesini istemiyorum kimle ne problemin varsa onunla çöz.
Canim tatli yemezsem ben vok yemiyorum benim ki recel tatli ne varsa:) pilates yaparsak bolgesel harekete gerek kalmaz cok etkili hem topsuz yapabilirsin ebrunun ilk dvd sini, birde leslie sansone yürü ve incel programi var o da cok etkili iki kilo supersin masallah ben bildigin ac kalicam ki veriyimNego canım bende pilates yapmayı düşünüyorum birde ben yemeği azalttım geceleri birşey yememeye çalışıyorum 2 kilo vermişim..
Ayrıca canım fazlan olduğu bölgeler için egzersiz yap ben göbek, basen, kalça için yapıyorum İnşallah olumlu sonuç alırız..
Pilates yapacam diyorum ama ben daha top almadım
canim uzuntuden azalmistir, birde emin oldum adet kaliteyi etkiliyorI imspecial iş başın hayırlı olsun,sıkıntısız guzel bir yıl olur inşallah...
aysimason çok çok geçmiş olsun,ateşiniz şuan ne durumda ? kabızlıktan bahsetmişsin halen o durumu anlamış değilim
ek gıdyaya geçerken kabızlık çok yaşanır dıyordu drumuz olsun internette olsun gerçektende yaşadık ama diğer bir durumda 7 güne kdr kaka yapmamak normal sayılan bir durumdu,ek gıdaya geçtiğimizden beri yakdlaşık 2 aydır neredeyse sert koyu kıvamlı zaman zaman zorlanarak top top yapıyordu,sebze pürelerimden pirinci patatesi çıkardım,nerdeyse 4 haftadır muz vermiyorum,10 gune kdr kayısı vardı oda mevsımı bitti,ara ara yıne top top yapıyo,en son 3 hafta önce fitil verdim ardından foşşşş diye yawrum hemen yaptı içi boşaldı adeta,ama sakın fitile alıştırmayın zırt pırt vermeyin denıyor,2 haftadır yerı geldı top top yaptı bazen kendılıgınden yumuşak kıvamda,en son pzt bu durumu dr a anlattım,çok normal bağırsakları halen düzene girmedi dedi maflor damla verdı tam 15 gun duzenlı gunde 5 damla verilcel dedi,bugun 9.gun en son 5 gun önce yine dayanamayıp fitl soktum o şekilde yıne güçlü bir kaka yaptık sonra pzt ve salı top top setr kaka yapıldı,v elasıl bu damlada bir işe yaramadı,yrn dr a bu durumu soracağım,hem sebze pürelerine bol bol z yağı koyuyorum hemde ağızdan 1 tatlı kaşığı z yağı verıyorum,semiz otundan bahsedılmiş yaklaşık 4 haftadır 3 gun arala ile semız otu veryorum
demmekkı diorum bu çocugun kaka şeklı bu sıklıkta deyıp kendimi rahatlatıyorum
bizde durumlar böyle cnm işte :)
@Mrssuperfine kızının oğluma hasta olduğunu bilmiyordum
Nego sütümün kalitesi için ne yıyıp ne iç,yorsun demişsin tatlım,inanki şu 1 aydır doğru düzgün karnıma ne bir balık ne et ne tavuk gırdı,süt bile içmiyorum,sıcaklardan hiçç yıyesim yok,zar zor kahvaltı yaptım,sütümde zaten bikaç gündür azalmalar başladı zaten
sanırım artık yenıden yemeğe başlıycam
5 ocak bizim ki kendi aramizda yaparim muhtemelenşu doğumgünü hazırlıkları ahh ahhhh
Allah hayırlısıyla o günleri göstersin inşallah
çok heycanlı günler bizi bekliyor gibi
forumda şuan acaba en erken doğum yapan kim ? tabi aktif olan aramızdakı :) kim en erken
sanırım sensin girlyboymom değilmi ?
biz 22 ocak siz kızlar ???
canim topsuz ilk dvd yi yapKızlar plates ise yariyosa bende alsam diyorum ama bi yandanda diyorum bi top nası zayiflatcak beni
canim ona degilde kendine hazitliyormus gibi dusun gercekten cok verici olma ben oyleydim ama goruyorum ki kullanilmisim artik hic bir sey yapmiyorum kv gile gorumcemgileGünaydın seker kızlar tostumu yerken sizede laf yetistirdim bugün ahmeti halasi eve is te di sabah sabah yemek yapmak zorunda kalmadim yemiyor aslında ama ben illa evi süpürüp yemek yapıp bırakırım cani falan isterse diye aslında boyle de alıştırma diyorlar arkadaşlar ama benim yapım bu napiyim hem banada hazır oluyor işten gelince