canım şarkı söylerken karşılıklı ayakta bakismissiniz ya artik nasıl baktıysan adamin hormonlar tavan yapmisSelam güzel anneler..
Çok yorucu bir geceden daha sağ salim ayaktayız elhamdülillah..
Sabah oğlum 2 kere kustu hemde çok kustu hemen doktoruna götürdüm korkulacak birşey yok dedi kudmasıniçin bir şurup verdi şurypa rağmen kusarsa fitil vermiş onu ver dedi..
Oğlum bugün jiç meme istemiyor hasta olduğu içinde zorlayamıyorum
Mamayıda zor içiyor çok yoruyor beni uyumuyor habire ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım...
Dün gece yine uyumuyordu çareyi çarşafta sallamakta bulduk..
Eşimle türkü söyleye söyleye uyuttuk kuzuyu ama bu sefer eşimin hoşuna gitti dur diyor çok romantik bi an biraz daha sallayalım artık neremiz romantikse gece gece paşayı uyutmak için yepmadığımız şaklananlık kalmadı...
Sanaha karşıda romantik olan adam oğlumla benden kaçıp koltukta yattı..
Sabah oğlum yine aralıksız ağlıyordu ona slıncak kurdum kapıların menteşesinr ip geçirdim salıncak sayesinde biraz uyudu..
ahhh odun eşim anlamaxki yükler ağırlaşir daha cok yorulurum.Duha22 sana tavsiyem özür dileyene kadar konuşma
Ohh iyi yapmışsın canım anneler tayili hakediyor:)tatildeydik kuzum daha ctesi geldik tatilde giremedim hiç
CCanım başla hemen imkanım olsa işe kaçarim:) kendi işin saatletini esnetebilirsinSelam kızlar. İşe başlayanları görünce bi değişik oldum, sanki bi işim yokmuş gibi davranıyorum ama aklım da kalıyo bi yandan 2 haftaya 1 gider oldum neredeyse belli bu gitme düzenim yok gidip çalışasım da yok bi yandan da düşünüyorum ne zamana kadar böyle oturacaksın diye ben napıyım kızlar bi akil verin bi gazlayin beni
sagol canim insallah, sana da masallah Allah gucunu artirsin ne guzel m7safir agirliyorsun gipta ediyorum bu konuda sana:)minione canim bizimde 12 aralik. Bizden önce doğum günü kutlayacak olan var mi? Çok heyecanlaniyorum ya biraz kalabalik bir doğum günü yapicam inşallah.
aysimason Allah acil şifalar versin canim.
Nego misafirim var hala yazamadim arada okuyorum. Birşeylerin duzelmesine çok sevindim canim. Inşallah hersey istediğin gibi ilerler.
I imspecial canim sana ve senin gibi calismaya baslayan annelere hayırlı olsun demek istiyorum. Inşallah sorunsuz bir şekilde alışır yavrulariniz. Darisi basima
Yazamadigim zaman özlüyorum burayi, ama hep misafirle geçiyor bu senem. Simdi anneme gelen yatili misafirlerle ilgileniyorum. Benimde cok yakin arkadasim aile dostlarimiz. Haftasonu tekrar yatili misafirim gelicek. Ay gecen sene hamileyim diye gelemeyen herkes bu sene geliyor. Inşallah güzel bir şekilde atlatirim bu dönemide. Öpüyorum hepinizi guzel anneler.
canim grup fikri iyi yoksa ben gaza gelemiycem, girlboymom zayiflama sayfadi acti hem diyet hem spor yapalim kati kurallarimiz olsun:)
gule gule giysinler cok guzellet, kendine aldigina bayildim:)Ben geldim bu gu n iki çocuğuna halasına bıraktım ohh okuldada bankadan para çek diye gönderdiler kankam songusum le bizde fırsat bu fırsat çarşıda vakit geçirdik bende uzun zamandır bisey almiyordum alışveriş yapmış oldum cocuklar için peki diye bi mağaza buldum inanılmaz ucuz ve çok hosseyler var internet site is varsa tavsiye ederim gap eşofman takımları 15 e varneyse ben aldiklarimi gösteriyim siz karar verin bu se fe r en ucuZları aldım Eki Görüntüle 1621760 bu 15 tl öndeki panda dolgulu oyuncak kıyafet eskiyince söküp degerlendiririm
Eki Görüntüle 1621762 altlar 6tl üst 9
Eki Görüntüle 1621764 bunuda kendime aldım bu butikten 40 tl daha önceden icimde kalmisti 65 e alamamistim sezon indirimi
canimSelamlar guzel yurekliler
kac gundur cok canim sıkkın oyle bunaldim ki dogum sonrasi kadar degil sukur ki cok Korkuyorum o halime dönem diye.esime tahammül edemiyorum öyle üzülüyorum ki malumunuz doğumdan beri çok sıkıyor bi kere destek olduğunu görmedim habire köstek oluyo.onceden bu kadar umursamiyirdum annelik psikolojisi mi hala lohusaligin verdiği hassasiyet mi bilemiyorum çok zorunda gidiyor.devamli eleştiri beğenmeyen herseyime bi kulp takma yok ne desem anlamıyor.iki gun once oglani saat 8 de yatırdım gunduz uyumadi icin erkenden uykusu geldi gece de huzursuzdu belki 15 kez kalkmistir o ara esim gece gece laf yetiştirmeyiyine iihmal etmedi erkenden yatitirsan uyumaz tabi vs saydi.bende yeter artik herseyi benden biliyorsun yazik ya dedim cocugu zorla uyutmuyrum uyjysu gelince uyuyor nasıl uyutmayim zaten sabahtan aksama kadar yoruluyrim erkenden uyuyor ne guzel sanane dedim. İ ceriye gecti orda yatti genelde oğlan uyutmuyor diye geciyordu sabah namazdan sonra filan simdi iki gundur ayri yatiyor hem suclu hem güçlü.ne yapayim kızlar ben.bir kere allah razı olsun senden oglusa bskiyon fedakarlik yapiyon iyi bi annesin demedi ki gönlüm de bi hoş olsun.beni de üzüyor kendi de üzülüyor.
1 eylulde de iznim bitti tekrar ayrilcam başlamıyor musun diye soruyor.yok çalışmiycam dedim. Bir yandan çalışmayı o zledim bir yandan abdullsh a baksin da bellesin ağzını diyorum ama agir basan yanim abdullahima dayanamiyrum.az daha sabir diyorum.
pat diye derdimle daldım kusuruma bakmayin canlar.
hosgeldin canim nasilsiniz kuzunlaselam kızlar uztjn zamandır gıremdm telım bozuktu.bende 4 aralıkda dogum yapmıstm.cok erken doguqranlardanım
kiz sesin ne kadar guzelse adam romantizme baglamis:) gecmis olsun kuzuyaSelam güzel anneler..
Çok yorucu bir geceden daha sağ salim ayaktayız elhamdülillah..
Sabah oğlum 2 kere kustu hemde çok kustu hemen doktoruna götürdüm korkulacak birşey yok dedi kudmasıniçin bir şurup verdi şurypa rağmen kusarsa fitil vermiş onu ver dedi..
Oğlum bugün jiç meme istemiyor hasta olduğu içinde zorlayamıyorum
Mamayıda zor içiyor çok yoruyor beni uyumuyor habire ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım...
Dün gece yine uyumuyordu çareyi çarşafta sallamakta bulduk..
Eşimle türkü söyleye söyleye uyuttuk kuzuyu ama bu sefer eşimin hoşuna gitti dur diyor çok romantik bi an biraz daha sallayalım artık neremiz romantikse gece gece paşayı uyutmak için yepmadığımız şaklananlık kalmadı...
Sanaha karşıda romantik olan adam oğlumla benden kaçıp koltukta yattı..
Sabah oğlum yine aralıksız ağlıyordu ona slıncak kurdum kapıların menteşesinr ip geçirdim salıncak sayesinde biraz uyudu..
tecrube olmus bir daha ki geziniz daha rahat olur:) fotolari bekliyorum merakla:)Biz dun gece evimizr donduk, cok yorucubir gezi oldu, 3 gun hrm gezdik hem yolculuk yaptik, ilk gun 7 saat, ikincive ucuncu gunde 5 saatli kyolculuktu.. İkinci gunki yolculuk tam bir felaketti, kizim arabada hic uyumadi, oto koltugunda yatmak istemiyor, kucagima alamiyorum kaza filan olursa diye korktugum icinagladi, ninni soyle emzir, uyutmaya calis son yarim saat uyudu cadi , bide ikinci gun inanilmaz bir yagmura yakalandik yola cikmadan once, ic camasima kadar islanmistim, yagmurluklari saf gibi arabada birakmistim ayy yanimda yedek kiyafet yok pijama bile goturmemistim, sabah erken ciktik unuttum . esimden aldim o getirmis.. Neyseki diger yolculuklar sabah erken ve aksam oldugu icin kizim uyufu. Ama bir daha ogle saatlerinde asla yolculuk yapmam..
Onun disinda guzeldi, gezdik dolu dolu gecti, balmumu muzesine gittik kizimin einstein la ve obamayla fotografini cektim
Esim bir hafta daha izinli, bugun kizima bakti evi temizledim.
Kizim neredryse hic ek gida almadi gezi boyunca, kuru kayisi yedi sadece oda kemire kemire midesine ne gitti bilmem. Cok sukur enzirmek diye bisey var, nasil sukrettim ya.. Bozulmuyor bayatlamiyor, saglikli dogal, hic ugrastirmiyor, bebe aciktiginda cekil bi koseye emzir, cok sukur yaa.. Arkadasimin oglu 16 aylik memeden kesmisti, oda yiyip icmedi bisey cocuk ac kaldi, anne sutu anne sutu diyorum baska bisy demiyorum :))
sagol canim insallahI imspecial hayirli olsun canim aldiklarin..
Duha22 , I imspecial , hihami kizlar bebeklerden ayriliyoruz diye uzuluyorsunuz ama ne bilim bikac saat ayri kalmak iyi olur gibi sanki, daha verinli annelik yapilir, evet cok kucukler bize ihtiyaclari var, ama bu baglilik biraz bunaltiyor, calismak sizinde biraz nefes almanizi saglar.. Benimde esiminde hicbir akrabamiz yok yanizmizda, kizimla sadece ben ilgileniyorum, baz birilerine biraksam kafa dagitsam diye dusunmuyor degilim..
Nego hosgeldin canim ozledik seni, 15 bildirim gelince sevindim dedim kesin eflal gelmistir, yanilmamisim :). İnsallah yuvanizda hep huzur olur, esinle muhabbetiniz yeniden artar..
minione gitmemene sevindim :))
Sagol canim kilo konusunda darisi basima:)aysimason canm çok geçmiş olsun
I imspecial hayırlı olsun canm mesain ciclerinize bayıldım
praline gezdiniz geldiniz ne güzel en sevdiğim şey gezmeeeekk :)
Nego hoş geldin gitme bidaha özledik seni
minione sende sakın gitme senide çok özleriz :)
Duha22 canm işe başlasan az da olsa anlar mı acaba seni
merhaba çıtırlarım
kaç gündür gezmeye verdik kendimizi yine oğluş ve eşimle
bugün evdeyiz artık Bi güzel temizlik yaptım ohh rahatladım resmen bide yemek yapayım tamamdır
zayıflama konusu konuşulmuş benm 4,5kilo kaldı hamilelik öncesi kiloma ama zayıflamak için bişey yapmadım aksine ne bulursam yiyorum az dikkat etsem vericem ama olmuyor 11inde düğün var 2 kilo bari versem o zamana kadar
canım şarkı söylerken karşılıklı ayakta bakismissiniz ya artik nasıl baktıysan adamin hormonlar tavan yapmissonrada uykusu gelince yeter bu kadar romantizm deyip hopp kanepeye erkek milleti işte
Anne olunca emzırıyorsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmişAllah iyiliğini versin kız bu halde bilengüldürdün beni..
Anam şu hormonlar tavandan inmiyorki allahtan regl dönemindeyim..
Yok canım sesim karga gibi hep sesimle dalga geçiyor..Ohh iyi yapmışsın canım anneler tayili hakediyor:)
CCanım başla hemen imkanım olsa işe kaçarim:) kendi işin saatletini esnetebilirsin
sagol canim insallah, sana da masallah Allah gucunu artirsin ne guzel m7safir agirliyorsun gipta ediyorum bu konuda sana:)
canim grup fikri iyi yoksa ben gaza gelemiycem, girlboymom zayiflama sayfadi acti hem diyet hem spor yapalim kati kurallarimiz olsun:)
gule gule giysinler cok guzellet, kendine aldigina bayildim:)
canim
sakin allttan alma ve bence basla calismaya nasil baslarsa oyle gider dur de bir an once
hosgeldin canim nasilsiniz kuzunla
kiz sesin ne kadar guzelse adam romantizme baglamis:) gecmis olsun kuzuya
tecrube olmus bir daha ki geziniz daha rahat olur:) fotolari bekliyorum merakla:)
sagol canim insallah
Sagol canim kilo konusunda darisi basima:)
Atinca haber ver cnm ,cok merakla bekliyorumminione canım bugün abimin telinden 7 sene önceki resimlerimi gördüm hemen attım kendime birde son halimi çektim onlarıda albüme ekliyecem..
Himmm cok guzeller hepsi,gule gulr kullan tatlimBen geldim bu gu n iki çocuğuna halasına bıraktım ohh okuldada bankadan para çek diye gönderdiler kankam songusum le bizde fırsat bu fırsat çarşıda vakit geçirdik bende uzun zamandır bisey almiyordum alışveriş yapmış oldum cocuklar için peki diye bi mağaza buldum inanılmaz ucuz ve çok hosseyler var internet site is varsa tavsiye ederim gap eşofman takımları 15 e varneyse ben aldiklarimi gösteriyim siz karar verin bu se fe r en ucuZları aldım Eki Görüntüle 1621760 bu 15 tl öndeki panda dolgulu oyuncak kıyafet eskiyince söküp degerlendiririm
Eki Görüntüle 1621762 altlar 6tl üst 9
Eki Görüntüle 1621764 bunuda kendime aldım bu butikten 40 tl daha önceden icimde kalmisti 65 e alamamistim sezon indirimi
:)))) tilkininin donup dolasip donecegi yer kurkcu dukkaniymisI imspecial hayirli olsun canim aldiklarin..
Duha22 , I imspecial , hihami kizlar bebeklerden ayriliyoruz diye uzuluyorsunuz ama ne bilim bikac saat ayri kalmak iyi olur gibi sanki, daha verinli annelik yapilir, evet cok kucukler bize ihtiyaclari var, ama bu baglilik biraz bunaltiyor, calismak sizinde biraz nefes almanizi saglar.. Benimde esiminde hicbir akrabamiz yok yanizmizda, kizimla sadece ben ilgileniyorum, baz birilerine biraksam kafa dagitsam diye dusunmuyor degilim..
Nego hosgeldin canim ozledik seni, 15 bildirim gelince sevindim dedim kesin eflal gelmistir, yanilmamisim :). İnsallah yuvanizda hep huzur olur, esinle muhabbetiniz yeniden artar..
minione gitmemene sevindim :))
Ahahaa cokk guldumAnne olunca emzırıyorsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmiş
Nego bu arada yeni topık açalım spor ve yemek memurlarımızı paylaşalım sen ac daha güzel olur
Oyyyy minik pasaya nolmus oyle yaaMiniğim yattı bende evi roplamaya takatim yok yzandım biraz uyuyatım bari dedim..
Bu arada az önce oğlumu doyurdum yine kustu perişan oldu yavrum doktor kusması için şurup vermişti bunu kullandığına rağmen kusarsa fitil ver dedi verdim inşallah yatar biraz..
aynen canım ama ben hiç dinlenemedim benim kızın huyu değişti tatilde son 3 gün fenalık bastı beni az olcak en fazla 7 gün falan biz biraz abrttık bide görümce vardı yanımızda bana bişi yoktu sağolsun yardımı çok oldu ama zaman zaman çok gerildimOhh iyi yapmışsın canım anneler tayili hakediyor:)
CCanım başla hemen imkanım olsa işe kaçarim:) kendi işin saatletini esnetebilirsin
sagol canim insallah, sana da masallah Allah gucunu artirsin ne guzel m7safir agirliyorsun gipta ediyorum bu konuda sana:)
gule gule giysinler cok guzellet, kendine aldigina bayildim:)
canim
sakin allttan alma ve bence basla calismaya nasil baslarsa oyle gider dur de bir an once
hosgeldin canim nasilsiniz kuzunla
kiz sesin ne kadar guzelse adam romantizme baglamis:) gecmis olsun kuzuya
tecrube olmus bir daha ki geziniz daha rahat olur:) fotolari bekliyorum merakla:)
sagol canim insallah
Sagol canim kilo konusunda darisi basima:)
Canim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borekAnne olunca emzırrsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmiş
Nego bu arada yeni topık açalım spor ve yemek memurlarımızı paylaşalım sen ac daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?