2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım şarkı söylerken karşılıklı ayakta bakismissiniz ya artik nasıl baktıysan adamin hormonlar tavan yapmis sonrada uykusu gelince yeter bu kadar romantizm deyip hopp kanepeye erkek milleti işte

Erkekler işte başlarına gelmeyene ksdar anlamıyorlar bencede I imspecial haklı başla işe anlasın dünyanın k bucak olduğunu..

Duha22 sana tavsiyem özür dileyene kadar konuşma
ahhh odun eşim anlamaxki yükler ağırlaşir daha cok yorulurum.
Abdullah hala ilk günkü gibi sadece anne sutu alıyor ısrarla bana düşüyor. Ek g i da nerdeyse hic yemuyruz. Iki uc tatli kaşığı gunde belji.genel günümüz hicbursey yemeden geciyo.yanima alıyorum artik çekmesrm agzindan memeyi sabaha kadar emecek..gunduzkeri de öyle sadece memede uykuya daliyo.gund u z uykulari da epey azalfi.ve inanılmaz hareketli dk durmuyor önceki nazlim abdullah gitti cin gibi bi oglan geldi herseye saldırıyo merak ediyo annesinin kuzusu.off dayanip birakamam ki esime de guvenmiyrum bakamaz oğluma ancak cenesinde n e varsa

Annem geliyo kafa dagitirim biraz inş iyi denk geldi anacim.kislik k u rutna yapacakmis kayseriden evine geçme bana gel dedim balkon cok bende gunes de alıyo dedim tamam dedi. Oglus yokken annenin geleceğine bu kdar sevinmiyrdum ne yalan söyleyim.simdi sanki yüküm hafifliyo saniyrum o abdullah a bakiyo ben de işimi yapıyorum cok şükür. Hem sohbet ediyrum açılıyorum:).
Yemek y apayim biraz da ev işi bari olmuyor böyle tembel tembel

Biz dun gece evimizr donduk, cok yorucubir gezi oldu, 3 gun hrm gezdik hem yolculuk yaptik, ilk gun 7 saat, ikincive ucuncu gunde 5 saatli kyolculuktu.. İkinci gunki yolculuk tam bir felaketti, kizim arabada hic uyumadi, oto koltugunda yatmak istemiyor, kucagima alamiyorum kaza filan olursa diye korktugum icin agladi, ninni soyle emzir, uyutmaya calis son yarim saat uyudu cadi , bide ikinci gun inanilmaz bir yagmura yakalandik yola cikmadan once, ic camasima kadar islanmistim, yagmurluklari saf gibi arabada birakmistim ayy yanimda yedek kiyafet yok pijama bile goturmemistim, sabah erken ciktik unuttum . esimden aldim o getirmis.. Neyseki diger yolculuklar sabah erken ve aksam oldugu icin kizim uyufu. Ama bir daha ogle saatlerinde asla yolculuk yapmam..

Onun disinda guzeldi, gezdik dolu dolu gecti, balmumu muzesine gittik kizimin einstein la ve obamayla fotografini cektim
Esim bir hafta daha izinli, bugun kizima bakti evi temizledim.

Kizim neredryse hic ek gida almadi gezi boyunca, kuru kayisi yedi sadece oda kemire kemire midesine ne gitti bilmem. Cok sukur enzirmek diye bisey var, nasil sukrettim ya.. Bozulmuyor bayatlamiyor, saglikli dogal, hic ugrastirmiyor, bebe aciktiginda cekil bi koseye emzir, cok sukur yaa.. Arkadasimin oglu 16 aylik memeden kesmisti, oda yiyip icmedi bisey cocuk ac kaldi, anne sutu anne sutu diyorum baska bisy demiyorum :))

I imspecial hayirli olsun canim aldiklarin..

Duha22 , I imspecial , hihami kizlar bebeklerden ayriliyoruz diye uzuluyorsunuz ama ne bilim bikac saat ayri kalmak iyi olur gibi sanki, daha verinli annelik yapilir, evet cok kucukler bize ihtiyaclari var, ama bu baglilik biraz bunaltiyor, calismak sizinde biraz nefes almanizi saglar.. Benimde esiminde hicbir akrabamiz yok yanizmizda, kizimla sadece ben ilgileniyorum, baz birilerine biraksam kafa dagitsam diye dusunmuyor degilim..

Nego hosgeldin canim ozledik seni, 15 bildirim gelince sevindim dedim kesin eflal gelmistir, yanilmamisim :). İnsallah yuvanizda hep huzur olur, esinle muhabbetiniz yeniden artar..

minione gitmemene sevindim :))

praline saol canım..ben valla use başladım dıye çok mutluyum sabah çıkmadan evı temızleyıp yemek yapıyorum orda sohbet muhabbet ogleden sonra bebıslerımle doya doya ılgılenıyorum sonra onlarda yorgun oluyorlar bugünkü gıbı ıkısıde uyuyor ben dınlenıyorum ...seninde gezının güzel gecmesıne sevımdım hollandayı çok merak ediyorum biraz anlatır mısın araba yolculukları hıc bello olmuyor bazen çocuk full uyuyor bazen krız gelıuor en ıyısı öğleden önce yapmak dediğin gibi

aysimason canm çok geçmiş olsun
I imspecial hayırlı olsun canm mesain ciclerinize bayıldım
praline gezdiniz geldiniz ne güzel en sevdiğim şey gezmeeeekk :)
Nego hoş geldin gitme bidaha özledik seni
minione sende sakın gitme senide çok özleriz :)
Duha22 canm işe başlasan az da olsa anlar mı acaba seni

merhaba çıtırlarım

kaç gündür gezmeye verdik kendimizi yine oğluş ve eşimle
bugün evdeyiz artık Bi güzel temizlik yaptım ohh rahatladım resmen bide yemek yapayım tamamdır
zayıflama konusu konuşulmuş benm 4,5kilo kaldı hamilelik öncesi kiloma ama zayıflamak için bişey yapmadım aksine ne bulursam yiyorum az dikkat etsem vericem ama olmuyor 11inde düğün var 2 kilo bari versem o zamana kadar

Duha22 annenle rahatlarsın biraz... herseyden anlamamherseye karısma ozellıgı benum kocamdada var benım yek şansım gündüz hıc yok evde 7 gelıyor kafa dınkıyorum bazen nobete gıdınce partı verıyorum bebıslerle ınan herhalttan anlayam herseye kulp takan kocaalr kaynanadan beter ama zamanla tınlamamayı kendı bıldıgımı okumayı ogrendım oda bakıyorkı bu benı takmıyor daha az söylenıyor bızımkı en son bana dıyorkı güzel gıyınıp cocugu çıkarttım dıye senın nazara ınanman yok mu dıyor bende var ıcınden cevsen takıyorım bıde okuyorum dedım yok sen nişantaşı kültürüne sahıpsın yok sen söylesın he yaw he dedim nişantaşılıyım eli maşalıyım dedım bana kurban ol dedım sustu herhalttan anlama erkek dedıgın ağır durur dıyorum bazen ..aldığım kıyafetlerı gostermıyorum üç kurusa bısey alıyorum adım ısrafcıya cıkıyor bı gezmeye gıtmeme bısey demıyor onuda bılır arkadaşım oyu onla gıderım bıde kendı çok gezdırır

Kızlar toplu diyet mi yapsak. O kadar kızıyorum ki kendime doğumdan sonra ideal kilomdaydim şimdi 8 kilo fazlam var ne yiyip içtiysem o kadar Hamile fotoğraflarım bile şu anki halimden daha zayıf yaa diyet yapmaya çalışıyorum yok olmuyo tatlı çekiyo canım yaa ki hamilelikte bile böyle asermedim ben

tatildeydik kuzum daha ctesi geldik tatilde giremedim hiç
Ohh iyi yapmışsın canım anneler tayili hakediyor:)
CCanım başla hemen imkanım olsa işe kaçarim:) kendi işin saatletini esnetebilirsin sagol canim insallah, sana da masallah Allah gucunu artirsin ne guzel m7safir agirliyorsun gipta ediyorum bu konuda sana:)
canim grup fikri iyi yoksa ben gaza gelemiycem, girlboymom zayiflama sayfadi acti hem diyet hem spor yapalim kati kurallarimiz olsun:)

gule gule giysinler cok guzellet, kendine aldigina bayildim:)
canim
sakin allttan alma ve bence basla calismaya nasil baslarsa oyle gider dur de bir an once
selam kızlar uztjn zamandır gıremdm telım bozuktu.bende 4 aralıkda dogum yapmıstm.cok erken doguqranlardanım
hosgeldin canim nasilsiniz kuzunla
kiz sesin ne kadar guzelse adam romantizme baglamis:) gecmis olsun kuzuya

tecrube olmus bir daha ki geziniz daha rahat olur:) fotolari bekliyorum merakla:)
sagol canim insallah

Sagol canim kilo konusunda darisi basima:)

canım şarkı söylerken karşılıklı ayakta bakismissiniz ya artik nasıl baktıysan adamin hormonlar tavan yapmis sonrada uykusu gelince yeter bu kadar romantizm deyip hopp kanepeye erkek milleti işte
Allah iyiliğini versin kız bu halde bilengüldürdün beni..
Anam şu hormonlar tavandan inmiyorki allahtan regl dönemindeyim..

Allah iyiliğini versin kız bu halde bilengüldürdün beni..
Anam şu hormonlar tavandan inmiyorki allahtan regl dönemindeyim..
Anne olunca emzırıyorsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmiş

Nego bu arada yeni topık açalım spor ve yemek memurlarımızı paylaşalım sen ac daha güzel olur

Miniğim yattı bende evi roplamaya takatim yok yzandım biraz uyuyatım bari dedim..
Bu arada az önce oğlumu doyurdum yine kustu perişan oldu yavrum doktor kusması için şurup vermişti bunu kullandığına rağmen kusarsa fitil ver dedi verdim inşallah yatar biraz..

Yok canım sesim karga gibi hep sesimle dalga geçiyor..
Küstük yeni barıştık ondan romantik adam oldu ama fazla sürmez:))

minione canım bugün abimin telinden 7 sene önceki resimlerimi gördüm hemen attım kendime birde son halimi çektim onlarıda albüme ekliyecem..
Atinca haber ver cnm ,cok merakla bekliyorum
Gerci eski ile yeni arasinda cok
Kg farki olacakmis gibime nedense gelmiyor sen takinti yapiosun gibi gelio
Neyse gorunce yorumlicam :)
Himmm cok guzeller hepsi,gule gulr kullan tatlim
:)))) tilkininin donup dolasip donecegi yer kurkcu dukkaniymis
Anne olunca emzırıyorsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmiş

Nego bu arada yeni topık açalım spor ve yemek memurlarımızı paylaşalım sen ac daha güzel olur
Ahahaa cokk guldum
Enzirnek ve bnm seksi olmam
Yemin ederim adam daha beter sogudu
Birara dioduki yetrr artik
Mene goresim yok icim disim meme oldu hep bunlar orta yerde :))))

Oyyyy minik pasaya nolmus oyle yaa
Kiyamamm inss annesi ertesi gune birseycigi kalmaZ
Demekki bizim gibi olmus dis ates yapmis,atesde kirmizi dokunti yapio iste,6. Ci hastalikda deniliyo bazende ates sonrasi cikabiliyor siZde kirmizi noktalar oldumu peki ??

aynen canım ama ben hiç dinlenemedim benim kızın huyu değişti tatilde son 3 gün fenalık bastı beni az olcak en fazla 7 gün falan biz biraz abrttık bide görümce vardı yanımızda bana bişi yoktu sağolsun yardımı çok oldu ama zaman zaman çok gerildim

Anne olunca emzırrsun ya bazı erkeklere daha seksi gelirmiş

Canim senin sayfadan devam edebiliriz sadece kurallar katI olsun her gun menu bildirimi olsun mutlaka spor olsun mesela pilates herkes yapsin gibi:) kaptan sen ol ben her gun giremeyebiliyorum:) bugun guya diyete baslafim az once yedim borek

minione daha komık bısey anlatıyım sana bı arkadasımın esının arkadaşı anlatmıs taa dolandı arkadasta bana anlattı neyse adam sürekli işte genelevlere gidiyormuş sonra biyer kesfettim oglum odanım heryerı ayna ıle kaplı nereye baksam popo nereye baksam meme harika dıye anlatıyormus bana bunu anlattı benum de yatak oda takımım heryerı ayna anam kendımı sapık gıbı hıssettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…