2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Peki sence yeterli mi o yas araligi bu konudaki dusuncelerin ne tatlim

Zayıflama konusunda gelmek ve sizlerle muhabbet etmek istiyorum ama hiiiç neşem yok malum haberden..

Keşke dünya ayaklansa o yavrular yuvalarına sıcak yataklarına dönse..

Cenneti o melekler dolduracak bize yer kalmayacak bence( kuzum kızım givi Yatıp uyumuş sanki hiç kendimi toparlayamıyprım gidip Alıp bağrıma basasım var bu meleği..

Çok üzgünüm.. Eşim de kızıyor sütüm etkileniyor üzülüyorum diye ama ben üzülmüşüm ne yazar..

Neyse anneler yopiğine böyle gelmek istemitorum. Biraz düzelince yazarım inş.
Hepinizi seviypr öpüyorum. Bebişlerinize de öyle :)

Peki sence yeterli mi o yas araligi bu konudaki dusuncelerin ne tatlim
canım bence 3 yas aralığı uygun değil ya daha az yada daha çok olmali çocuk 3 yaşında olmamalı tam en bnecil oldugu donemde anne baba ilgisi kayıyor ve çocuk aşırı kiskaniyor yani .. 4 yas olabilir ama 3 erken yada 2 olsun çocuk anlamasin

Hmmm merak ettim de ama onde bi buyuk olmasi gelisim acisindan uyidir heralde

Hmmm merak ettim de ama onde bi buyuk olmasi gelisim acisindan uyidir heralde
O acıdan çok iyi oğlum herşeyi erken yapti simdi habire yürüme çalışmaları ve sesini gelistiriyor baa na meme ve mama diyor bilincli bisekilde anne diyemiyor ablasini çok seviyor ablası asosyaldi bu aksine abla ile büyüyünce çok sosyal daha sakin bi çocuk eğer düşünüyorsan geciktirme yada 4 yaşında olsun 3 yaşında iken kısmet olursa hamile kalırsan 4 te doğar hem 4 te diğerini yarim gün kresede gönderirsin benim farklı nedenlerden dolayı acele ettim tayin falan derken ailelirin yaninda büyüsün diye.. Kızım 2.5 yaşında tuvalet egitimi alirken hamileleydim çok zordu

Ben suan dusunemiyorum ama 4diye dusunuyorum bazen ama en azindan tuvalaetini falan ogrenmis olsun istiyorum biraz rahatlamak istiyorum

Ben suan dusunemiyorum ama 4diye dusunuyorum bazen ama en azindan tuvalaetini falan ogrenmis olsun istiyorum biraz rahatlamak istiyorum
Aynen tuvaletini öğrenmiş olsun 5 aylık hamile iken gece kucakta tuvalete götürürdum

Kaldığımız oteldeki misafirlerin nerdeyse tamamı turist. Biz eşimle kızımız la ilginince garip garip bakıyorlar. Kendim yemeden önce kızıma yediriyorum garipsiyorlar. Ben kaşıkla yedirirken onlar biberonunu çocuğun eline tutusturuyorlar.
Bizimle beraber evlenip 3. Çocuğunu bizden önce dünyaya getiren bi arkadaşımız var.(çocuklarla pek ilgilenmezler. Çocuk yerde büyüdü diye aklı sıra bana övünür.)
Eşimle bazen düşünürüz. Çok çocuk mu emek verilmiş her yönden sağlıklı bir çocuk mu (allah nasip etsin)
Önemli olan sanırım güzel yetiştirmeye çalışmak...
Bi yakınımın lafıdır... Çocuk sevgiyle büyür...

Ne diyelim...
Allah razı olsun annesi senden...
Allah emeklerini boşa çıkarmasın...
Amin canım canları sağ olsunda vatana millete insanlığa hayırlı insan olsunlar ben anneyim olacak o kadar.. öyle canım emek sevgi ile yetiştiren sevgi dağıtan insan yetistirmek nasip olsun iyi geceler

Canım inşallah alışır kuzun
Takipteyim canım yükledim
görünmüyor canım
sizin uykularda fenaymış canım ne olacak böyle bilmem:) 4 senenin üstüne şimdi kuzumda aynı abisi:)
doğru yapıyorsun:)
maşaalah canım kızına, uyku işi de bebeğin karakteride annenin hamilelikte ki ruh haline çok bağlı bunu defalarca gördü gözüm:)
canım hepside çok güzel beğendim güle güle giyin
aynen:)
yer annesi yer hiç bir şekilde yemezse hoşafını yap suyunu içir:)
inşallah canım inşallah artık selameti görürüz:)
Eki Görüntüle 1623080 bugün okula boyle gittim herkes çok zayiflamissin dedi bende çıtır olmaya karar verdim hemen topigi açıyorum"
süpersin süper maşallah:)
hosbulduk kızlar alıntı yapamdım.sut hala sagıyorum desem
sana da maşallah derim tebrik ederim:)
of of ooooof annem oğlun kızamık çıkarmış diyor araştırdım belirtileride benziyor..
yok canım ya değildir
hastalıktan etkilemiştir sakın pes etme panik olma emmiyor diye sakin sakin ısrarla dene

Kizlar bende cok uzuluyorum minicik yavru ya, kimseye zarari olmayan mis kokulu bebek nefret ediyorum bu dunyadan, cocujlar olmesin, zulum gormesin keske gucum yetse hepsini bagrima basip merhamet gostersem, acilarini dindirsem...

amin canım amin
ya süper senin bu oğluş:)
Bu arada tv unitesine yaptigim cozumu gordunuzmu carsaf baglayip icinede kalin bir paspas koyup uniteyi bagladim
Napimm gidip kablolari modemi karistiriyordu
Cingen evi gibi oldu ama yapcak bisey yok
tam da onu soracaktım ben kağıt bantla bantlıyordum açabileceği her yeri:) senin yöntemde iyi:)
canım gündüz emzirmen azaldığı için gece iki kere emzirmeye devam et bence
ah kıyamam kuzuya

katılıyorum canım
kesinlikle canım 4 daha iyi eğer tuvalet işi bunaltır dersen ki ben iki sene uğraştık iki yaşından dört yaşına kadar am ayok önemli değil dersen iki yaş ideal

canım herkesin yetiştirme tarzı sevgi anlayışı farklı

Kızlar bebislere et yediriyor musunuz ? yediriyorsaniz nasıl?

Ben :
meyve puresi
tahıllı mama
labne peynir
sebze puresi
çorba
yoğurt
Yediriyorum ilk üçünü güzel yiyor ama diğerlerini iki üç kaşık (mama kasigi)yiyor
sadece. Başka tavsiyeleriniz var mı ? bir arkadaşım bal kabağı onerdi bir de ceviz de ekle mamasına dedi.
Oğlum büyük adam gibi sadece 3 öğün yiyor aralarda hicbirsey yemek istemiyor az mı yemiş oluyor anne sütü veriyorum ama ?? Bu aylarda mutlaka yemesinde fayda var dediginiz bir şey var mı? Bir de pirinç kullanmadigimi fark ettim pirinçli mama yada pirinç unu ile muhallebi mi yapsam sebzeleri haslarken bulgur eklicem pirinç de eklesem olur mu? Simdilik pirinçli hazır mama lardan kullansam yeterli olur mu ?
Hangi sebzeleri kullanıyor sunuz?

Gzl bir konuya deginmissin cnm
Bu isleri bende cok iyi beceremesemde bugune kdr zar zor bir sekilde geldik
Kimimiz hazir biskuvi tercih etmedik hazir ekmrk kullanmadik ama ben o konularda biraz rahat davrandim sanirim
Yaklasik 1 ay boyunca gunde 3 ogun verirken dr umun karariyla bunu 2 ogune dusurdum 9 cu aya kdr bizde durum boyle
Bugune kdr hic et suyu hazirlamadim kiyma yapmadim ne zamn kirmizi yada yesil mercimek corbasi yapsam sonucu iyi bitmedi ya 3 ya 5 kasik yedi istemedi
Hic yogurt corbasida yapmadim
Bugune kdr sabahlari ya ekmekli labneli cevizli yumurta sarili kahvalti yedi oda zar zor 1 cay bardagi anca ya meyva rendeledim mesala 3 kayisi yarim seftali yada yarim armut bazen yedi bazen yemedi ,o zmn gittim bebe biskuvisi kirdim o sekilde yedirmeye calistim
Forumda yulaf ezmesindwn bahsediliyordu gittim aldim
Aman allahim hicmi bir insan beceremez onu kyllanmayi
Pisirdim icine tahin pekmez koydum kendim yerken ogurdum bebegimm agzini acmadi onuda kaldirdim rafa
Cok seylerle ugrasmadim baktim yemiyo sadece biskuviyi yeri geldi sutle islatip verdim
Sebze puresine gelince pzt mesala bir avuc taze fasulye bir kucuk patates minuk sogan bir tatli ks princ z yagi bunu haslayip purw yaptim
En cok sebze purwlerini sevdi 1,5 cay bardagi kdr yiyor
Ertesi gun kalan purwyi yine yediriyorum
Cars semiz otu sogan bir tatli ks bulgur z yagi haslanip rondodan geciyo
Ertesi gun kalanini yiyo
Cuma iki kabak sogan z yagi bulgur
Ertesi yine yiyor
Pazar sebze yerine yogurt veriyorum haftayi boyle bitiriyoruz hmn hmn her haftamiz bu sekilde
Dr um haftaya tavuk suyu sehriyeli corbaya gec dedi
Sonra ilikli kemik suyu yapip dolaba aticam her sebze puresi yada corbasina atarim diye dusynuyorum
Kuzu kiyma iki deda cekilmis olsun corbalarina at dedi
Kismetse haftaya bunlari deniycem
Birde tarhana hic vermedim haftaya ondanda deniycem
Ama cok ek gida hastasi bir coxuk degil
Hic vermesem daha mutlu olcak
En sevdigi arkadaslar yine memeleri :)

Canim ben sarimsak sogan biraz katiyorum sebze yemeklerine, tatli patates, kabak havuc, semiz otu, yulaf ezmesi bulgur, tam bugday makarna, irmik ve meyveler muz elma armut nektarin kayisi... Pirinc cokta gerekli degil diye okudum ben, fazla nisasta iceriyormus, ben vermiyorum yerine yylaf bulgur kullaniyorum

Teşekkür ederim. Son iki cümlene tamamen katılıyorum memeyi karnı doysa ek gıdayı bir kaşık bile yemez

Teşekkür ederim zaten bulgur çok faydalı bir besin bende bulguru pirince tercih ederim ama neden hep bebek maması deyince pirinç geliyor akla bir sebebi vardır sanırım . Meraj ettim . Bende bulgur ihmal etmeyeyim o zaman

minione bendensin tuttum :)
aynen ek gıdayı kasmadım hiç dediğin gb yeri geldi devam,sutuyle bisküvi verdim çorbaları pureleri yaptım özel
tarhana bayadır veriyorum,çok seviyor
arda beyde sever inş
tavuk çorbası şehriye ayrı vermiştim bide birleştireym belki onuda sever

Teşekkür ederim zaten bulgur çok faydalı bir besin bende bulguru pirince tercih ederim ama neden hep bebek maması deyince pirinç geliyor akla bir sebebi vardır sanırım . Meraj ettim . Bende bulgur ihmal etmeyeyim o zaman
Canim ek gıda en erken dördüncü ayda veriliyor. O yuzdende dört aylık bebege verilebilecek en hafif ve doyurucu besin pirinç. Bulgur mercimek sebze vs bunlar daha sonra verilmeye başlanıyor.sebebi bu.

4 aylık bebek mamalari genelde pirinç ünlü oluyor 6 aylık mamalar tahilli sebzeli meyveli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…