2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylık versin canım inşallah düzeniniz devam eder güzelce. Bu arada sana ve diğer öğretmen arkadaşlarımıza başarılar dilerim

benim prensesım gece beslenmesinı bıraktı.gece uyandıgnda su ıstıyo ıcıyo dalıyo hemen.cok sukur rahatladım.gece sut sagmayıda kestım

Cybex ve römer öneriliyor canım genelde. Kaza testleri digerlerine gore daha fazlaymis.Cybex in ödülü de varmış ama onun şekli bi tuhaf geldi bana römer hoşuma gitti ama tam araştırmadım ben de daha bakalim kızlar neler önerecek

Zor olcak gibi gozukuyor
9,5 da uyudu saat 12 kslkti bnm sorunum bnmki aglamiyo iste sessuzce uyaniyo ayaga kalkiyo yine aynini yapti kucagimda pispiliyip yatahina koydum yok tatmin olmuyo illa meneyi koklicak
Nasil basacikcam bilmiyorum

Oh maşallah abdullaha:) zordan Başlamış güzel kuzu... Benim yeğenimin ilk keşimesi de tiyatro olmuştu:) tv den duyup söylerdi..

Biz anne baba cici diyoruz şimdilik:)
Evet zordan başladı benle babası şok olduk çok hoşumuza gitti ama

Disler erken cikti cok erken emekledik ama is konusmaya gelince tembeliz galiba,gecen haftaya kdr de de de deee dee diye takilmis plak gibiydi susmuyordu ama 1 haftadir hiccccc konusmuyoo sadexe tissss diye bi ses cikariyor :)))
Bizimkide tıslıyo minione . Tıstıs Çağlar koyduk adını Başka var mı acaba tıslayan??

Canlar sıra bekliyorum saglikocagindayim asi olduk kan verdik yavrum yoruldu ağladı öğleden sonra okul var oğlumla ayrılık vakti .. boyu güzel uzamış kiloda idare eder bi çocuk gördüm maşallah nasıl iri bizimle ayni birde ..sağlıklı olsun da kızlar bugün şans dileyin

İyi dersler sanaa. Oğlunlada ilk ayrı gününüz sorunsuz geçer inşallahh. Kaçıncı sınıfları okutacaksın??

canım bu konuda benimkide aynı emmeden asla geri uyumaz zaten saat başı kalkıyor, çok zor işim benimde bu yöntem için

Aynen bizde oto koltuğu bakıyoruz.
Kullananlar önerilerini yazarsa sevinirim...

Zor olcak gibi gozukuyor
9,5 da uyudu saat 12 kslkti bnm sorunum bnmki aglamiyo iste sessuzce uyaniyo ayaga kalkiyo yine aynini yapti kucagimda pispiliyip yatahina koydum yok tatmin olmuyo illa meneyi koklicak
Nasil basacikcam bilmiyorum
Yerim onun sessizce uyanmasını yaa benimki bi yerini sıkıştırmışlar gibi uyaniyo :)

mhulyak mummamia bizimki oto koltugu coknmemnunum geriye dogru hafif cekiliyor uyuyunca aklında olsun

Kızlar geçmişi okuyamadan dalıyorum artik kusura bakmayin

minione ahmet ilk 4 ay sakin uysaldi sonrasimi sorma geceleri kaç kere uyandigimizi ben bilirim şimdide acayip yaramaz sağlık ocaginda levhalari basimiza cekiyor off Allahim kazasız belasız yetirstirsin

canm Arhan da ilk 6ay süper Bi bebekti benle yatar benle kalkardı şimdi 1aydır falan çok sık uyanıyor ben çareyi yanıma almakla buldum ortamızda yatıyor uyanınca emziği verip pışpışlıyorm uyuyor geriye
çok deli yatıyor park yatak kullanıyoruz kenarlara çarpıp kendini uyandırıyor ama bizle yatarken kime çarparsa ona sarılıp devam ediyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…