Allah kolaylık versin canım inşallah düzeniniz devam eder güzelce. Bu arada sana ve diğer öğretmen arkadaşlarımıza başarılar dilerimCnm benim cimcime sabah 5 gibi kalkıyor o kadar ama ondan sonra sabah olunca sık uyaniyor artik..
Seminer dönemi ayri kaldığımız icin miydi bikac saat bilmiyorum gece sık sık uyanıyordu simdi yine kalkmiyo sukur yalniz yarın ise basliyorum bakalim napicaz .
benim prensesım gece beslenmesinı bıraktı.gece uyandıgnda su ıstıyo ıcıyo dalıyo hemen.cok sukur rahatladım.gece sut sagmayıda kestımKizlar kafam karisti benim sizler geceleri ne yapiyorsunuz?
Torry hogg denen meshur bebek hemsiresi nin yatir kaldir diye yazisini okudum ona gore 8 -9 aylik bir bebek gece 12 saat acikmazmis,gece emzirmeyin doyurmayin uyandiginda tekrar geri yatirip pis pisleyip eline uyku oyuncagini verip uyutmaliymisiz
Bunlari suan bnm canavara yapmaya kalksam hayatta uyumaz ki
Gece 2-3 defa uyaniyor ve hmn emziriyorum oyle uykuya daliyor
Cunku yatagibdan aglayarak uyanmuyoki tikirtisina ben uyaniyorym gittigimde yataginda ayaga kalkmis sekilde ipleri isirirken buluyorum profil resmimizdeki halimiz yani
Sonra beni emerken tekrar uyuyor,yani emzirmeden tekrar uykuya dalacagini sanmuyorum ama bu gece su falan verip denemek istiyorum bakayim ne yapacak
Cybex ve römer öneriliyor canım genelde. Kaza testleri digerlerine gore daha fazlaymis.Cybex in ödülü de varmış ama onun şekli bi tuhaf geldi bana römer hoşuma gitti ama tam araştırmadım ben de daha bakalim kızlar neler önerecekCoook yorgunum kizlar..
Sabah beri kac posta camasir yika-as pert oldum, bi turlu bitmiyo su isler ya..
Cadim uyudu, biraz utu yapip yatayim ben de..artik erken kalkicam malum..
Oto Koltuğu almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim..Pusetini kullaniyor su an ama esimin arabasinda duruyor sabah cadimi o bırakacak kayinvalideme.Donuste ben alip eve gecmeyi planliyorum kismetse zaten 1 yasina kadar kullanilabiliyo snrm onlar o yuzden şimdiden aliyim diyorum..
Zor olcak gibi gozukuyorCanim bizim doktorumuz da gece beslenmesini kesmemizi önerdi 6. aydan beri kaldırdık biz,belki iştahsız olduğu için kolay olmuştur bilmiyorum 1 öğün filan yiyordu gece zaten sen önce aralıkları kısaltmayi deneyebilirsin mesela gece 12 de sonraki öğün sabah 5 te, buna alışınca gece 12 sabah 7 ,11 7 şeklinde devam eder. Bi de hemen mık dediğinde uyanmak gerekiyor o uyanmaya başladıysa biraz gecikirsek benimki de emmeden uyumuyo
Evet zordan başladı benle babası şok olduk çok hoşumuza gitti amaOh maşallah abdullaha:) zordan Başlamış güzel kuzu... Benim yeğenimin ilk keşimesi de tiyatro olmuştu:) tv den duyup söylerdi..
Biz anne baba cici diyoruz şimdilik:)
Bizimkide tıslıyoDisler erken cikti cok erken emekledik ama is konusmaya gelince tembeliz galiba,gecen haftaya kdr de de de deee dee diye takilmis plak gibiydi susmuyordu ama 1 haftadir hiccccc konusmuyoo sadexe tissss diye bi ses cikariyor :)))
İyi dersler sanaa. Oğlunlada ilk ayrı gününüz sorunsuz geçer inşallahh. Kaçıncı sınıfları okutacaksın??Canlar sıra bekliyorum saglikocagindayim asi olduk kan verdik yavrum yoruldu ağladı öğleden sonra okul var oğlumla ayrılık vakti .. boyu güzel uzamış kiloda idare eder bi çocuk gördüm maşallah nasıl iri bizimle ayni birde ..sağlıklı olsun da kızlar bugün şans dileyin
Kizlar kafam karisti benim sizler geceleri ne yapiyorsunuz?
Torry hogg denen meshur bebek hemsiresi nin yatir kaldir diye yazisini okudum ona gore 8 -9 aylik bir bebek gece 12 saat acikmazmis,gece emzirmeyin doyurmayin uyandiginda tekrar geri yatirip pis pisleyip eline uyku oyuncagini verip uyutmaliymisiz
Cunku yatagibdan aglayarak uyanmuyoki tikirtisina ben uyaniyorym gittigimde yataginda ayaga kalkmis sekilde ipleri isirirken buluyorum profil resmimizdeki halimiz yani
Sonra beni emerken tekrar uyuyor,yani emzirmeden tekrar uykuya dalacagini sanmuyorum ama bu gece su falan verip denemek istiyorum bakayim ne yapacak
Aynen bizde oto koltuğu bakıyoruz.Coook yorgunum kizlar..
Sabah beri kac posta camasir yika-as pert oldum, bi turlu bitmiyo su isler ya..
Cadim uyudu, biraz utu yapip yatayim ben de..artik erken kalkicam malum..
Oto Koltuğu almak istiyorum tavsiyelerinizi alabilirim..Pusetini kullaniyor su an ama esimin arabasinda duruyor sabah cadimi o bırakacak kayinvalideme.Donuste ben alip eve gecmeyi planliyorum kismetse zaten 1 yasina kadar kullanilabiliyo snrm onlar o yuzden şimdiden aliyim diyorum..
Biz baby plusun angel wings oto koltuğu aldık 1 aydır kullanıyoruz. Benim ablamda haziran ayından beri kullanıyo ikimizde memnunuz. Tavsiye ederimAynen bizde oto koltuğu bakıyoruz.
Kullananlar önerilerini yazarsa sevinirim...
Yerim onun sessizce uyanmasını yaa benimki bi yerini sıkıştırmışlar gibi uyaniyo :)Zor olcak gibi gozukuyor
9,5 da uyudu saat 12 kslkti bnm sorunum bnmki aglamiyo iste sessuzce uyaniyo ayaga kalkiyo yine aynini yapti kucagimda pispiliyip yatahina koydum yok tatmin olmuyo illa meneyi koklicak
Nasil basacikcam bilmiyorum
okul öncesi öğretmeniyim canım 6 yas okutacağım anasinifiİyi dersler sanaa. Oğlunlada ilk ayrı gününüz sorunsuz geçer inşallahh. Kaçıncı sınıfları okutacaksın??
canm Arhan da ilk 6ay süper Bi bebekti benle yatar benle kalkardı şimdi 1aydır falan çok sık uyanıyor ben çareyi yanıma almakla buldum ortamızda yatıyor uyanınca emziği verip pışpışlıyorm uyuyor geriyeKizlar kafam karisti benim sizler geceleri ne yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?