2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar
herkes geldi mi evine biz dun öğlen geldk şükür

bayram,öncesi Eskişehir sonra bayramda memlekete gittik uyku düzeni yerle bir oldu resmen
9-9.30gb yatıyorduk hep sabah 7ye kadar 2-3 kalkardı

ama şimdi 9da yatırıyorum 10da uyanıyor ve uyumuyor 12 ye kadar oturuyor oyun oynuyor aklı fikri oyunda sıpanın

bide artık ayakta sallanmak istemiyor önceden maksimum 5dk hafif sallamayla uyurdu
ayağıma yatırdığım anda deliriyor kucakta pış pış yapıyorum onuda işine gelirse istiyor Bi ritim var onu yakalayamazsak tabiri caizse s.çtık :)
şu an mesela uyumak istiyor kucaktaydı beğenmedi oturdu kamyon oynuyor söylene söylene

siz nasıl,uyutuyorsunuz yazın nolur

@Girlboymom ilk günün iyi dersler canım
aysimason maşallah benim abdullahıma
bizimkinin işi gücü baba deliriyor babasını görünce baba baba sıralıyor arka arkaya bide dede dede anneye dair bişey yok :)

@eflalim hadi gel bekliyoruz

12 de uyandik ,4 de ve suan 6:20 de yine emiyo ,yataginda pis pis yapiyorim yuzume bakio
Uykusu acilcak diye aldim emziriyorum
Hayir anlamadigim iki hafta oncesine kdr 1 defa uyaniyordu
Simdi niye bu kdr artti cozemedim
canım susuyo olmasın.benım kızım cok susuyo gece cokda terlıyo.havada bunaltıcı rahat uyuyamamstır belkı.sık sık su ver

Yoktum canım bi iki kere yazdım ama öyle sık girmiyordum..

Hoşgeldin kuzum gözüm arıyordu seni:))
Bizimkide baba manyağı canım banasının sesini dahi duysa çıldırıyor uyurken oynarken emerken babası konuşsa hemen ına yöneliyor onun için eşimin konuşmasına müsade etmiyorum
Tabi oda beni dinlemiyor ah çileli başım ahhh...

Tam hepinizi alıntıladımtelin şarxı bitti neyse hepiniz hoşgeldiniz özledim sizleti:)

@eflalim canim maceralarınızı 4 gözle bekliyotuz

@Girlboymom bol şans canım ösşşallah ahmet kuzusuna benim bıdıkta bu aralar sanki boya odaklanmış kilodan eser yok:))

minione canım benim oğlumda sessiz uyanıyor ama geceleri 1 vwya 2 kere kalkıyor şiddetle ağlıyor çok acıkıyor memede yetmiyor mecbur mama hazırlıyorum sakinleştirebilsem bazen birşey vermiyorum oda haftada 1 amca oluyor..

bende dogumdan sora yoktm kızım hıc durmuyodu tuvalete gıdemıodum.cok gazlıydı gobek fıtıgı oldu .zaten prematreydı.ama sımdı cok sukur bu gune.smdıde grubun en uslusu sızınkılrı okuyunca:)
Maşallah kuzuya :)) bizimde gaz sorunumuz vardı günlerce giç uyumadığımı hatırlıyorum elhamdulillah şimdi benimkide iyi ara ara huysuzlukları oluyor ama yeni doğduğu zamanki gibi olmuyor:))

ya kızlar bıse sorcam hepınıze .kızıma bayramda bı ıkı kısı gozu kayıyo gbı dedıler ben bakardım hep ama farketmemısım.telaslandım.carsamba gunune randevu aldım.bır yasına kadar bu sasılık kontrolunun yapılması gerekıyo dıye hatırlyorum.dogrumu.sız goz muaynesı yaptırdınız mı

Ben hiç yapmadım canım öyle birşeyde gözüme çarpmadı..

Kızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
Ayni dertten bende sikayetciyim
Corab giyneyi sevmiyor hmn cikartiyor
Ayakkabi giydircez ama onuda cikarticak
Ayakli tulum giydiririz olmadi

Maşallah kuzuya :)) bizimde gaz sorunumuz vardı günlerce giç uyumadığımı hatırlıyorum elhamdulillah şimdi benimkide iyi ara ara huysuzlukları oluyor ama yeni doğduğu zamanki gibi olmuyor:))
sımdı en keyıfli zamanlarımız:)
hatırlıyorum da bu topıgn cok hatırası var.lekem geldıgnde ılk buraya sormustm saolsun hepsı ılglendı doktora gttm dogurdum. sadece dogum yaptım dıebldım hepsı cok merak ettı sok oldular.tam 4 aralıktı.
Bu gunler ne kadar uzaktı hey gıdı hey:)

ya kızlar cevap verın lutfn nıe yazmıyosunuz:)
Bizim doktorumuz 1 yıla kadar gözde kayma olması normal dedi iki gözün arasındaki burun kemiği basık gibi ya daha ondan kaynaklı olurmuş biz de yaptırmadı muayene ama bu aralar gözünü kırpıyor sürekli aklıma takıldı doktorumuza danışıp göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum ben canım.

Suan biz halen askili cit citli atletle gexiyoruz,yurutece bincegi zmn ayagina corap giydiriyorum tasa basarsa diye ve bu hali ile sac ter icinde yaa
Canım havalar soğudu farkına varmadan üşütür benim oğlumda çok terliyor ben uzun kollu giydiriyorum terini alıyor teri üzerinde üşümüyor kısa kollu giydirince kolları buz gibi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…