Hoşgeldin kuzum gözüm arıyordu seni:))
Bizimkide baba manyağı canım banasının sesini dahi duysa çıldırıyor uyurken oynarken emerken babası konuşsa hemen ına yöneliyor onun için eşimin konuşmasına müsade etmiyorum
Tabi oda beni dinlemiyor ah çileli başım ahhh...
geçen kış kolaydı ohh yatıp duruyolardı kundakta :) sıkı giydircez artıkKızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
1yaşa kadar normal diye biliyorum ama yine 1yaşa kadar göz muayenesi olmak lazımmışya kızlar bıse sorcam hepınıze .kızıma bayramda bı ıkı kısı gozu kayıyo gbı dedıler ben bakardım hep ama farketmemısım.telaslandım.carsamba gunune randevu aldım.bır yasına kadar bu sasılık kontrolunun yapılması gerekıyo dıye hatırlyorum.dogrumu.sız goz muaynesı yaptırdınız mı
Evimiz cok sicak cnmCanım havalar soğudu farkına varmadan üşütür benim oğlumda çok terliyor ben uzun kollu giydiriyorum terini alıyor teri üzerinde üşümüyor kısa kollu giydirince kolları buz gibi oluyor..
Hadi hayırlı olsun: )Oğlumun dün geceki huysuzluğun sebebi belli oldu bir diş daha patlattı 6 dişimiz oldu:))
Makarna lutfen gurme annem ervanin annesi cok guzel tarifler var bende takip ediyorumArkadaslar ek gida mamalariniz ne alemde ?
Bizim cok sıkıcı gidiyor artik
Yeni birseyler veremiyorum malesef hic beceremiyorum
Mesala tam bugday unu aldim hic kullanmadim ayni sekilde yulafida
Sixler nasil kullaniyorsunuz bu ikisini?
Birde super vitaminli birsey ogrendim ruseymi yani bugdayin özü
Henüz almadim ama cok zengin bir vitamine sahip kullananlariniz varmi?
Kismetse h sonu annemlerle armutluya gidiyorum 2 haftaligina ,bu surecte yapamam ama gelince insallah bu malzemelerle ise baslamayi planliyorum
Birde kizlar instagramda ve inermet sitesi makarnalutfen diyw bir site buldum cok begendim,kerevizden tutunda ispanakli makarnaya,sebzeli tel sehriyeye varana kdr hersey var ,almadim ama gelir gelmez siparis vericem kismetse ,sizlede paylasmak istedim
Opuyorum hwpiniziii
:))) o sacmaliklar bizdede surekli oluyor cnmHadi hayırlı olsun: )
Makarna lutfen gurme annem ervanin annesi cok guzel tarifler var bende takip ediyorum
Yulaf ununfan muhallebi yapiyorum tereyaginda unu kavurup suyla muhallebi gb pisiriyorum iliyinca 4olcek devam sutu ekliyorum toz halini cok guzel oluyor tadi yada devam sutu yerine meyve o gun yediklerine bagli
Mesela bugun yedikleri
Sabah 1yum sarisindan peynirli omlet yaptim yanina 2zeytin ezdim
Ogle tereyag siviyag karisik az miktarda yagda sogan yesil biber kiyma soteledim sonra kup dogranmis kabakla biraz daha kavurup 1cay bardagi suyla pisirdim yaninda yogurtla yedi
Bu tarifleri instagramda ervanin annesinden yapiyorum
Ogle yemegini gec yedigi icin.aksam yemeden uyudu sutle devam etti uyuyana kadar
Bazen sacma sapan yemekler yapiyorum
Enn yaramaz zamanlari 1.5 yaşa kasarKizlar oglum artik cok yaramaz,eskiden yurutec yarim saatte olsa kurtaricimdi simdi kabusum,heeyeri kurcaliyor hep huysuz ,kucakta 3 dk dururdu onuda durmuyor artik,oyuncaklariyla oynamiyor,hep mutsuz,tuhaf tuhaf huysuzluk sesleri cikariyo,kahri zor cekilen bir bebek oldu,sallarken bile ayaklarini dikis yerime bastirip sanki anliyormus gibi inadina acitircasina itiyor,hicbiyere gezmege gidemiyoruz,bayram hic gzl gecmiyo o yuDen,dun cafede oturalim dedik burnunuzdan getirdi,korkunc yaramaz oldu,napicam bilmiyorum,duzelirmi boylemi kalir artik gorucem,birde yok efendim 6 ayi gecsin daha rahatlarsin diyorlardi ,mumla ariyorum 6. Ci aydan onceki halimizi,yinede sukrediyorum ya ikiz falan olsaydi ,aman yarabbi
en güzeli çocuğuna bakarsın
halıfleksKızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
Ben yaptirmadim düşünüyorum amaya kızlar bıse sorcam hepınıze .kızıma bayramda bı ıkı kısı gozu kayıyo gbı dedıler ben bakardım hep ama farketmemısım.telaslandım.carsamba gunune randevu aldım.bır yasına kadar bu sasılık kontrolunun yapılması gerekıyo dıye hatırlyorum.dogrumu.sız goz muaynesı yaptırdınız mı
halıfleks oturma odasına en mantıklı biz kendimiz iki gali şeklinde önce kestirip overlok çektirdk ilerde tek hali şeklinde kullanilabilirAyni dertten bende sikayetciyim
Corab giyneyi sevmiyor hmn cikartiyor
Ayakkabi giydircez ama onuda cikarticak
Ayakli tulum giydiririz olmadi
cok saol cnm aldık randevu bakalım arthkgeçen kış kolaydı ohh yatıp duruyolardı kundakta :) sıkı giydircez artık
1yaşa kadar normal diye biliyorum ama yine 1yaşa kadar göz muayenesi olmak lazımmış
cok saol cnm.bız dogdugunda bı rop muaynesı olduk o kadarEnn yaramaz zamanlari 1.5 yaşa kasar
en güzeli çocuğuna bakarsın
halıfleks
Ben yaptirmadim düşünüyorum ama
halıfleks oturma odasına en mantıklı biz kendimiz iki gali şeklinde önce kestirip overlok çektirdk ilerde tek hali şeklinde kullanilabiliraysimason tavsiye ederim çorap cikariyo bu ara bizimki en mantıklı külotlu corap
tesekkur ederım cnm.bızım goz doktoru demstı sankı yasına kadar bı gosterın dıe bı soryım dedım gıtmekte fayda varBizim doktorumuz 1 yıla kadar gözde kayma olması normal dedi iki gözün arasındaki burun kemiği basık gibi ya daha ondan kaynaklı olurmuş biz de yaptırmadı muayene ama bu aralar gözünü kırpıyor sürekli aklıma takıldı doktorumuza danışıp göz muayenesi yaptırmayı düşünüyorum ben canım.
6 mı vav masalah.bızde tık yokOğlumun dün geceki huysuzluğun sebebi belli oldu bir diş daha patlattı 6 dişimiz oldu:))
bugdayın ozunu bende bılıorum yanı yengem yapıyo marmelat tarzı bıse cok faydalıymıs degısık bı tadı varArkadaslar ek gida mamalariniz ne alemde ?
Bizim cok sıkıcı gidiyor artik
Yeni birseyler veremiyorum malesef hic beceremiyorum
Mesala tam bugday unu aldim hic kullanmadim ayni sekilde yulafida
Sixler nasil kullaniyorsunuz bu ikisini?
Birde super vitaminli birsey ogrendim ruseymi yani bugdayin özü
Henüz almadim ama cok zengin bir vitamine sahip kullananlariniz varmi?
Kismetse h sonu annemlerle armutluya gidiyorum 2 haftaligina ,bu surecte yapamam ama gelince insallah bu malzemelerle ise baslamayi planliyorum
Birde kizlar instagramda ve inermet sitesi makarnalutfen diyw bir site buldum cok begendim,kerevizden tutunda ispanakli makarnaya,sebzeli tel sehriyeye varana kdr hersey var ,almadim ama gelir gelmez siparis vericem kismetse ,sizlede paylasmak istedim
Opuyorum hwpiniziii
Kiyamam cnm benmnnCook yorgunum ahmet çok özlemiş beni memede uyuyorkızımın okuldaki ilk günü iyiydi benim öğrencilerde iyi ama çok yorucu iki çocukla çalışmak ayaklarım zonkluyor iyi geceler kızlar
Bizde de tik yok daha6 mı vav masalah.bızde tık yok
:) hayırlısı artık.nasılsın bu arada nasıl gıdıyoBizde de tik yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?