2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Kızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
geçen kış kolaydı ohh yatıp duruyolardı kundakta :) sıkı giydircez artık

1yaşa kadar normal diye biliyorum ama yine 1yaşa kadar göz muayenesi olmak lazımmış

Canım havalar soğudu farkına varmadan üşütür benim oğlumda çok terliyor ben uzun kollu giydiriyorum terini alıyor teri üzerinde üşümüyor kısa kollu giydirince kolları buz gibi oluyor..
Evimiz cok sicak cnm
Bnde askililarla geziyorum
Ama gece mutlaka pijamalarini giydirip yatiriyorum

Arkadaslar ek gida mamalariniz ne alemde ?
Bizim cok sıkıcı gidiyor artik
Yeni birseyler veremiyorum malesef hic beceremiyorum
Mesala tam bugday unu aldim hic kullanmadim ayni sekilde yulafida
Sixler nasil kullaniyorsunuz bu ikisini?
Birde super vitaminli birsey ogrendim ruseymi yani bugdayin özü
Henüz almadim ama cok zengin bir vitamine sahip kullananlariniz varmi?
Kismetse h sonu annemlerle armutluya gidiyorum 2 haftaligina ,bu surecte yapamam ama gelince insallah bu malzemelerle ise baslamayi planliyorum
Birde kizlar instagramda ve inermet sitesi makarnalutfen diyw bir site buldum cok begendim,kerevizden tutunda ispanakli makarnaya,sebzeli tel sehriyeye varana kdr hersey var ,almadim ama gelir gelmez siparis vericem kismetse ,sizlede paylasmak istedim
Opuyorum hwpiniziii

Oğlumun dün geceki huysuzluğun sebebi belli oldu bir diş daha patlattı 6 dişimiz oldu:))
Hadi hayırlı olsun: )

Makarna lutfen gurme annem ervanin annesi cok guzel tarifler var bende takip ediyorum
Yulaf ununfan muhallebi yapiyorum tereyaginda unu kavurup suyla muhallebi gb pisiriyorum iliyinca 4olcek devam sutu ekliyorum toz halini cok guzel oluyor tadi yada devam sutu yerine meyve o gun yediklerine bagli
Mesela bugun yedikleri
Sabah 1yum sarisindan peynirli omlet yaptim yanina 2zeytin ezdim
Ogle tereyag siviyag karisik az miktarda yagda sogan yesil biber kiyma soteledim sonra kup dogranmis kabakla biraz daha kavurup 1cay bardagi suyla pisirdim yaninda yogurtla yedi
Bu tarifleri instagramda ervanin annesinden yapiyorum
Ogle yemegini gec yedigi icin.aksam yemeden uyudu sutle devam etti uyuyana kadar

Bazen sacma sapan yemekler yapiyorum

:))) o sacmaliklar bizdede surekli oluyor cnm
Ama bir turlu su yulafa bugday ununa adapte olamadim
Kendimize bile bir borwge corwge keke un kullandigim icin konu bebek olunca aklima birsey gelmiyo iste

Enn yaramaz zamanlari 1.5 yaşa kasar
en güzeli çocuğuna bakarsın

Kızlar benim oğlum sürekli halı olmayan yerlere gidiyor önümüz kış rngel olmıyırumoturma odasındads çıplak yer çok ne yapacam bilmiyorum..
halıfleks

Ben yaptirmadim düşünüyorum ama
Ayni dertten bende sikayetciyim
Corab giyneyi sevmiyor hmn cikartiyor
Ayakkabi giydircez ama onuda cikarticak
Ayakli tulum giydiririz olmadi
halıfleks oturma odasına en mantıklı biz kendimiz iki gali şeklinde önce kestirip overlok çektirdk ilerde tek hali şeklinde kullanilabilir aysimason tavsiye ederim çorap cikariyo bu ara bizimki en mantıklı külotlu corap

cok saol cnm.bız dogdugunda bı rop muaynesı olduk o kadar

tesekkur ederım cnm.bızım goz doktoru demstı sankı yasına kadar bı gosterın dıe bı soryım dedım gıtmekte fayda var

bugdayın ozunu bende bılıorum yanı yengem yapıyo marmelat tarzı bıse cok faydalıymıs degısık bı tadı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…