çok şükür kötü bir an olmuş senin için. benimde ilk haftalarda aynısı başıma geldi
hcg değerlerimi 4 gün arayla ölçtürüyordum neyse ölçürdüm 306 çıktı 4 gün sonra gittik hemşire dediki malesef hcg değerin 50ye düşmüş
ama benim bacaklarımın dermanı kesildi bayılcaktım ama nasıl olur belirtilerim var dedim
bide diyoki oluyor böyle arada gebelik kendi kendine sonlanıyor diyor . o an ölüyordum.
sonra da aaaaaaa pardon o progesteron hormonun değeriymiş hcg 2000lerde çıkmış
o korku yetti bana orada . ilk bebeğimide düşürdüğüm için öyle çok kötü olmuştum
bende de var o tuhaf tat, ben biraz tatlı meyveler yiyince hafiften geçiyor,,,,
aaa geçmiş olsun kabus gibişuanda o hemşireyi boğasım geldi ya o an üzüntüden bir şey olsaydı
bayanlar, bu arada ben bugün bir cahillik ettim bazayı kaldırdım , hadi kaldırıken zorlanmadım da, birde indirdeim indirirken daha da bir zorlandım karnım ağrıdı, markete gittim, birde eve gelince baktım ki pembe pembe akıntım var, ağlaya ağlaya telefon açtım doktora, bol bol dinlen dedi,,,,,,
ya niye bu kadar salağım hadi açtın açık kalsın, kapatma yani dimi,,,,
aman bayanlar bir şey sizi zorlucak gib olursa yapmayın yaniii,,,,
bayanlar, bu arada ben bugün bir cahillik ettim bazayı kaldırdım , hadi kaldırıken zorlanmadım da, birde indirdeim indirirken daha da bir zorlandım karnım ağrıdı, markete gittim, birde eve gelince baktım ki pembe pembe akıntım var, ağlaya ağlaya telefon açtım doktora, bol bol dinlen dedi,,,,,,
BENde rapor alatım diyorum ama stajerım mudur sorun olur dedı(((
semıner bızım okulda rahat gecıyor canım. oturup muhabbet edıyoruz kahvaltı yapıyoruz. çok eğlencelı oluyor. ben daha çok ogrencılere bağırmaktan yoruldum. doktorum da zararlı olduğunu ve bagırmamam gerektıgını söyledi. ama ne çare. hamılelık bende öyle bır sınır yaptı ki saçmasapan herkesı kırıyorum.neyse kı bıtıyor okular artık ögrencıde gelmez bızım okula sınavlar bıttıgı ıcın.
Canim ya çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yine hamile kalırsın
Sagolasin canim benim 5 haftalıkken başladı bulantılarım yarin 8 haftam doluyor bakalım ne kadar daha sürecek inşallah senin hic olmaz bulantin.
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin ekledim listeye :)
:)))
Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...
aman temizleme canım. benim evimi de pislik götürüyor 2 haftadır. ama yapmıyorum ne yapayım yaa bebeğimden değerli mi. bırak pis kalsınbende aynı durumdayım konular bıttı Allahtan evımı bile temızleyemedım eve gelıp bı uzanıyorum kalkamıyorum sonrada
BENde rapor alatım diyorum ama stajerım mudur sorun olur dedı(((
çok şükür kötü bir an olmuş senin için. benimde ilk haftalarda aynısı başıma geldi
hcg değerlerimi 4 gün arayla ölçtürüyordum neyse ölçürdüm 306 çıktı 4 gün sonra gittik hemşire dediki malesef hcg değerin 50ye düşmüş
ama benim bacaklarımın dermanı kesildi bayılcaktım ama nasıl olur belirtilerim var dedim
bide diyoki oluyor böyle arada gebelik kendi kendine sonlanıyor diyor . o an ölüyordum.
sonra da aaaaaaa pardon o progesteron hormonun değeriymiş hcg 2000lerde çıkmış
o korku yetti bana orada . ilk bebeğimide düşürdüğüm için öyle çok kötü olmuştum
semıner bızım okulda rahat gecıyor canım. oturup muhabbet edıyoruz kahvaltı yapıyoruz. çok eğlencelı oluyor. ben daha çok ogrencılere bağırmaktan yoruldum. doktorum da zararlı olduğunu ve bagırmamam gerektıgını söyledi. ama ne çare. hamılelık bende öyle bır sınır yaptı ki saçmasapan herkesı kırıyorum.neyse kı bıtıyor okular artık ögrencıde gelmez bızım okula sınavlar bıttıgı ıcın.
canım ben aynı şeyı yasadım 6 hftada bir umutla gittim karından hiçbişey goremedi alttan hayal meyal bebegı gordu, ee kalp atısı dedim,çok küçük haftaya gel dedi, sata gore 7+5 haftalıkken gittim yine karından göremedi ben yıkıldım, bir de alttan bkalım dedi veeeeeeee ordaydı kalbi de atıyodu duyduk:) benim hem gec döllenme hemde rahmim tersmiş o yüzden karındangorememiş, normalde 7+5 olması gerekırken 6+5 miş :) yani korkma eminim ki haftaya duycaksın.kızlar slm
bugun doktor gıttık tam 7 hafalık oluyor kalp atışlarını duyucaz dıe
buyuk bır heyecanla........neyse ultrasona bakarken doktor demez mı keseyı goruyorum sadece bebeğı goremıyorum görmem lazımdı dıeeeeeeeeee
Allahım o bir kac sanıye kendımden gectım sankı öldüm öldüm dirildım......
doktor dedı alttan bakalım altımı falan cıkartıyorum ama aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
neyse alttan baktı TAMAM GÖRDÜM BURDA CANLI dedı......sankı dunyalar benım oldu hem gülüyorum hem aglıyorum
dr gülme göremıyorum dedi mümkün mü:))
neyse kalktım 6+2 hamılesınız dedı ben dogomu 18 ocak hesaplamıstım 20 ocak gibi görünüyor dedi
sılıntı yok dedı İNŞALLAH​ ÖYLEDIR bız kalp atışlarını duyamaz mıyız dedık ben duydum zaten bidakı geldıgınızde duyarsınız dedi inş
10 gun içnde tekrar gel için rahat olsun dedı aile hekımınede söyle gebelıgı tahlıllerını yaparlar dedi
uzun zamandır bu kadar korkmamıstım arkadaslar yaaaa
resmen elım ayagım boşaldı dış gebelık sandımdı(((
BU DURUMU YASAYAN ARKADASLAR VAR MI ILERKI HAFTALARDA SIKINTI OLMAMISTIR İNSALLAH KIZLAR DUANIZI BEKLIRUM
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN....SAGLIKLA ALALIM BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA......AMİN[/COLOR]
Aselcim evet ben de ogretmenim ama yoruldum ya bitsin artik su okul bol bol uyuyalim.
Valla ben de aynen. Bi de gunde 2 litre su icicem diye o kadar kasiyorum biraz da ondan sanirim.Kızlar yaa 6+4 günüz.. ama o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki.. bu haftada normal mi acep?
aynen canım aynen. bi bitseydi hayırlısıyla. ben bir de 2 dolmuş git gel her gün. sıcakta insanlarla iç içe kusacak gibi oluyorum. gün sayıyorum artık
Arkadaşlar bende aşırı halsizlik ve sürekli uyku hali var siz ne durumdasınız? Diğer hamileliklerimde yoktu bu durum ama bunda akşam olup eve gelince resmen pilim bitiyor çok da fazla sorumluluk var üzerimde sinir sistemim çöktü artık herşey tavan yaptı bende en ufak şeyler bile batıyor bir yandan iş diğer yandan çocuklar ve evle ilgili sorumluluklar altında eziliyorum resmen puffff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bende aşırı halsizlik ve sürekli uyku hali var siz ne durumdasınız? Diğer hamileliklerimde yoktu bu durum ama bunda akşam olup eve gelince resmen pilim bitiyor çok da fazla sorumluluk var üzerimde sinir sistemim çöktü artık herşey tavan yaptı bende en ufak şeyler bile batıyor bir yandan iş diğer yandan çocuklar ve evle ilgili sorumluluklar altında eziliyorum resmen puffff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sizin kaçıncı bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?