2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aaa geçmiş olsun kabus gibi şuanda o hemşireyi boğasım geldi ya o an üzüntüden bir şey olsaydı

çoook geçmiş olsun iyice dinlen dikkatli ol kendini yorma uzan fazla ayakta durmamaya çalış bu şekilde birşey olmaz bazı tanıdıklarımda da olmuştu böyle kendilerini yormayınca sıkıntı olmadı. uyarın için teşekkürler

bu arada kendine kızıp durma çünkü böyle davranman bazayı kaldırıp indirmenden daha fazla zarar verir unutma

Aynı hatayı bende yaptım bi anlık yapmış oldum...sonra bişey olmadı şükür

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BENde rapor alatım diyorum ama stajerım mudur sorun olur dedı(((

Canim ben de stajyerim bence de hic rapor mapor bulasmayalim daha seneye dogum izni filan olcak insallah simdiden kredimizi tuketmeyelim mudurler niyeyse gicik oluyolar hamile kadina

Bizde de muhtemelen ogrenci gelmez ama o sabah erken kalkmak yok mu dostum olum olum!

Canimbu arada gecmis olsun lutfen birak isi gucu sen artik dinleniceksin bosver kalsin is guc.

saol canım rabbim hayırlısıyla herkesin bebeğini eline almayı nasip etsin

Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...

ah canım sen de mi öğretmensin ben de 1 temmuzu dört gözle bekliyorum. geçer mi bu 4 hafta

bende aynı durumdayım konular bıttı Allahtan evımı bile temızleyemedım eve gelıp bı uzanıyorum kalkamıyorum sonrada
aman temizleme canım. benim evimi de pislik götürüyor 2 haftadır. ama yapmıyorum ne yapayım yaa bebeğimden değerli mi. bırak pis kalsın

BENde rapor alatım diyorum ama stajerım mudur sorun olur dedı(((

ay bu müdürlerin derdi nedir stajyer öğretmenle. rapor almak senin yasal hakkın. ne sorun olucak. müdürler stajyer öğretmenin gözünü korkutmaya çalışır ancak. benim müdürüm de az çektirmedi geçen sene bana

ay gerizekalı hemşire yaa. insan böyle bi yanlış nasıl yapar. sinir oldum valla. öründen ömür gitmiştir. şükür ki bişey yokmuş canım. Allah korusun meleğini

ben de elimden geldiği kadar bağırmamaya çalışıyorum. bi de benimkiler ufaklık sesimi duyurmak çok zor oluyor. hele ki şarkı falan söylemek nefesimi kesiyor resmen. az kaldı bi bitseydi hayırlısıyla

ahh canım dikkat et kendine lütfen Allah korusun bebişi yaa

canım ben aynı şeyı yasadım 6 hftada bir umutla gittim karından hiçbişey goremedi alttan hayal meyal bebegı gordu, ee kalp atısı dedim,çok küçük haftaya gel dedi, sata gore 7+5 haftalıkken gittim yine karından göremedi ben yıkıldım, bir de alttan bkalım dedi veeeeeeee ordaydı kalbi de atıyodu duyduk:) benim hem gec döllenme hemde rahmim tersmiş o yüzden karındangorememiş, normalde 7+5 olması gerekırken 6+5 miş :) yani korkma eminim ki haftaya duycaksın.

Kızlar yaa 6+4 günüz.. ama o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki.. bu haftada normal mi acep?
Valla ben de aynen. Bi de gunde 2 litre su icicem diye o kadar kasiyorum biraz da ondan sanirim.

aynen canım aynen. bi bitseydi hayırlısıyla. ben bir de 2 dolmuş git gel her gün. sıcakta insanlarla iç içe kusacak gibi oluyorum. gün sayıyorum artık

Ay kiyamam ya 2 dolmus olayina cok uzuldum cunku beni normalde bile yol tutuyo Allaha sukur ki su an okulum inmemle binmem bir oluyor. Allah yardimcin olsun canim...

Selm arkadaşlar. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi.
Çok şaşkınım süpriz oldu bize.

Arkadaşlar bende aşırı halsizlik ve sürekli uyku hali var siz ne durumdasınız? Diğer hamileliklerimde yoktu bu durum ama bunda akşam olup eve gelince resmen pilim bitiyor çok da fazla sorumluluk var üzerimde sinir sistemim çöktü artık herşey tavan yaptı bende en ufak şeyler bile batıyor bir yandan iş diğer yandan çocuklar ve evle ilgili sorumluluklar altında eziliyorum resmen puffff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben 2013 haziran annesiyim şimdi de 2015 ocak annesi olucagımı öğrendim biraz erken gelen bir bebiş ama çok heycanlandık hemen kabullendik ve iatiyoruz inşallah beni de listeye eklermisiniz?? Ben dün gittim doktora kesem küçük çıktı haftaya tekrar cagırdı doktorum gelişme olucak mı diye inşallah olur da devam eder gebelik sizler nasılsını nasıl gidiyo gebelik ilk bebişler mi

Normal heralde cnm bende sürekli uyuyorumm çok halsizim midem bulanıyorr nasıl geçecek bu 9 ay bilmiyorummm😔

Sizin kaçıncı bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…