mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.
mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.
hoşgeldinn aramıza. hayırlı olsun. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
benim bebişimde 25.01.2015
doktora gittin mi? keseyi gördün mü?
hoşbulduk canımHosgeldin aramiza
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar son 4 gündür yorgunluk ve halsizlik bende hat safhaya ulaştı. Bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ya. Bebiş sanki bütün enerjimi emiyor bana birşey kalmıyorokulda ders anlatamıyorum ayağa bile kalkamıyorum.. Eve gelip hemen yatıyorum, azıcık acıksam elim ayağım zangır zangır titriyor uzun süre de geçmiyor napıcam ben:/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldin aramıza:)mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.
hoşgeldin aramıza:)
Kızlar son 4 gündür yorgunluk ve halsizlik bende hat safhaya ulaştı. Bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ya. Bebiş sanki bütün enerjimi emiyor bana birşey kalmıyorokulda ders anlatamıyorum ayağa bile kalkamıyorum.. Eve gelip hemen yatıyorum, azıcık acıksam elim ayağım zangır zangır titriyor uzun süre de geçmiyor napıcam ben:/
hoşbulduk arkadaşım. amin cümlemize inş. dün gittim doktora canım keseyi gördük ama daha yolk kesesi şeklindeydi. çok yeniymiş sen gördün mü keseyi. senin de hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Aynı yorgunluk bende de var, okullar kapansın hemen diye dua ediyorum. Geçen hafta 3 gün raporluydum evde olmak harika. Bir de her teneffüs 5 kat inip çıkmak beni çoook yoruyor.
Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...
kızlar slm
bugun doktor gıttık tam 7 haftalık oluyor kalp atışlarını duyucaz dıe
buyuk bır heyecanla........neyse ultrasona bakarken doktor demez mı keseyı goruyorum sadece bebeğı goremıyorum görmem lazımdı dıeeeeeeeeee
Allahım o bir kac sanıye kendımden gectım sankı öldüm öldüm dirildım......
doktor dedı alttan bakalım altımı falan cıkartıyorum ama aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
neyse alttan baktı TAMAM GÖRDÜM BURDA CANLI dedı......sankı dunyalar benım oldu hem gülüyorum hem aglıyorum
dr gülme göremıyorum dedi mümkün mü:))
neyse kalktım 6+2 hamılesınız dedı ben dogomu 18 ocak hesaplamıstım 20 ocak gibi görünüyor dedi
sılıntı yok dedı İNŞALLAH​ ÖYLEDIR bız kalp atışlarını duyamaz mıyız dedık ben duydum zaten bidakı geldıgınızde duyarsınız dedi inş
10 gun içnde tekrar gel için rahat olsun dedı aile hekımınede söyle gebelıgı tahlıllerını yaparlar dedi
uzun zamandır bu kadar korkmamıstım arkadaslar yaaaa
resmen elım ayagım boşaldı dış gebelık sandımdı(((
BU DURUMU YASAYAN ARKADASLAR VAR MI ILERKI HAFTALARDA SIKINTI OLMAMISTIR İNSALLAH KIZLAR DUANIZI BEKLIRUM
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN....SAGLIKLA ALALIM BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA......AMİN[/COLOR]
bende de var o tuhaf tat, ben biraz tatlı meyveler yiyince hafiften geçiyor,,,,aynı durumdayım sanki mideme ne girse eriyip bitiyor hiç ayakta tutmuyor beni
benzini bitmiş araba gibiyim içim çekiliyor. ama fazlada yiyemiyorum çok iştahım da yok .
ağzımın hiç tadı yok sanki acımsı bir ot yemiş gibi bi tat var sürekli .
Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?