2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.

mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.

hoşgeldinn aramıza. hayırlı olsun. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim bebişimde 25.01.2015
doktora gittin mi? keseyi gördün mü?

hoşgeldinn aramıza. hayırlı olsun. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

benim bebişimde 25.01.2015
doktora gittin mi? keseyi gördün mü?

hoşbulduk arkadaşım. amin cümlemize inş. dün gittim doktora canım keseyi gördük ama daha yolk kesesi şeklindeydi. çok yeniymiş sen gördün mü keseyi. senin de hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar son 4 gündür yorgunluk ve halsizlik bende hat safhaya ulaştı. Bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ya. Bebiş sanki bütün enerjimi emiyor bana birşey kalmıyor okulda ders anlatamıyorum ayağa bile kalkamıyorum.. Eve gelip hemen yatıyorum, azıcık acıksam elim ayağım zangır zangır titriyor uzun süre de geçmiyor napıcam ben:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım, acaba demir eksikliği falan mı var doktorun vitamin mineral takviyesi yapmadı mı

Aynı yorgunluk bende de var, okullar kapansın hemen diye dua ediyorum. Geçen hafta 3 gün raporluydum evde olmak harika. Bir de her teneffüs 5 kat inip çıkmak beni çoook yoruyor.

teşekkür ederim. ben de perşembe günü doktora gittim şükürler olsun bizde keseyi gördük 1,15cm di iki hafta sonra Allahın izniyle kalp atışlarını duymaya gidicez

Aynı yorgunluk bende de var, okullar kapansın hemen diye dua ediyorum. Geçen hafta 3 gün raporluydum evde olmak harika. Bir de her teneffüs 5 kat inip çıkmak beni çoook yoruyor.

Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...

bende aynı durumdayım konular bıttı Allahtan evımı bile temızleyemedım eve gelıp bı uzanıyorum kalkamıyorum sonrada

kızlar slm
bugun doktor gıttık tam 7 haftalık oluyor kalp atışlarını duyucaz dıe
buyuk bır heyecanla........neyse ultrasona bakarken doktor demez mı keseyı goruyorum sadece bebeğı goremıyorum görmem lazımdı dıeeeeeeeeee
Allahım o bir kac sanıye kendımden gectım sankı öldüm öldüm dirildım......
doktor dedı alttan bakalım altımı falan cıkartıyorum ama aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
neyse alttan baktı TAMAM GÖRDÜM BURDA CANLI dedı......sankı dunyalar benım oldu hem gülüyorum hem aglıyorum
dr gülme göremıyorum dedi mümkün mü:))
neyse kalktım 6+2 hamılesınız dedı ben dogomu 18 ocak hesaplamıstım 20 ocak gibi görünüyor dedi
sılıntı yok dedı İNŞALLAH​ ÖYLEDIR bız kalp atışlarını duyamaz mıyız dedık ben duydum zaten bidakı geldıgınızde duyarsınız dedi inş
10 gun içnde tekrar gel için rahat olsun dedı aile hekımınede söyle gebelıgı tahlıllerını yaparlar dedi
uzun zamandır bu kadar korkmamıstım arkadaslar yaaaa
resmen elım ayagım boşaldı dış gebelık sandımdı(((
BU DURUMU YASAYAN ARKADASLAR VAR MI ILERKI HAFTALARDA SIKINTI OLMAMISTIR İNSALLAH KIZLAR DUANIZI BEKLIRUM
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN....SAGLIKLA ALALIM BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA......AMİN[/COLOR]

aynı durumdayım sanki mideme ne girse eriyip bitiyor hiç ayakta tutmuyor beni
benzini bitmiş araba gibiyim içim çekiliyor. ama fazlada yiyemiyorum çok iştahım da yok .
ağzımın hiç tadı yok sanki acımsı bir ot yemiş gibi bi tat var sürekli .

çok şükür kötü bir an olmuş senin için. benimde ilk haftalarda aynısı başıma geldi
hcg değerlerimi 4 gün arayla ölçtürüyordum neyse ölçürdüm 306 çıktı 4 gün sonra gittik hemşire dediki malesef hcg değerin 50ye düşmüş
ama benim bacaklarımın dermanı kesildi bayılcaktım ama nasıl olur belirtilerim var dedim
bide diyoki oluyor böyle arada gebelik kendi kendine sonlanıyor diyor . o an ölüyordum.
sonra da aaaaaaa pardon o progesteron hormonun değeriymiş hcg 2000lerde çıkmış
o korku yetti bana orada . ilk bebeğimide düşürdüğüm için öyle çok kötü olmuştum

Son düzenleme:
bende de var o tuhaf tat, ben biraz tatlı meyveler yiyince hafiften geçiyor,,,,

Ayni durumdayim. Allahtan konular bitti son yaziliyi da yaptim geriye kaldi son 2 hafta. Biz de 1 temmuza kadar zorunlu seminer var napicam hic bilmiyorum...

semıner bızım okulda rahat gecıyor canım. oturup muhabbet edıyoruz kahvaltı yapıyoruz. çok eğlencelı oluyor. ben daha çok ogrencılere bağırmaktan yoruldum. doktorum da zararlı olduğunu ve bagırmamam gerektıgını söyledi. ama ne çare. hamılelık bende öyle bır sınır yaptı ki saçmasapan herkesı kırıyorum.neyse kı bıtıyor okular artık ögrencıde gelmez bızım okula sınavlar bıttıgı ıcın.

bayanlar, bu arada ben bugün bir cahillik ettim bazayı kaldırdım , hadi kaldırıken zorlanmadım da, birde indirdeim indirirken daha da bir zorlandım karnım ağrıdı, markete gittim, birde eve gelince baktım ki pembe pembe akıntım var, ağlaya ağlaya telefon açtım doktora, bol bol dinlen dedi,,,,,,
ya niye bu kadar salağım hadi açtın açık kalsın, kapatma yani dimi,,,,
aman bayanlar bir şey sizi zorlucak gib olursa yapmayın yaniii,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…