Cok tesekkur ederim canım inşallah gecicek yarin 2 ayim doluyor ya sabir bi doğsun sorarım ben o cadiya bunlarin hesabını ;-)
Kaldigim bolumun yan bolumu dogum yapanlarin buraya bol bol geliyor bebek sesleri ben arada gidip bebek odasında olan bebeklere bakıyorum dun gördüm minicik kıpkırmızı bisey ayaklarını havaya dikmis bezini aldiriyordu...
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim sanada sifa versin.
Oylemi onu bilmiyordum cok üzüldüm
Cok tesekkur ederim canım istahim var deyip durma bak bana sukret haline :)
Sagolasin canim insallah :)
maydanoz roka yeme canım hamilelikte ödem söktürücü etkisi var yasak bize :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah dus aldım burda aynanın karşısında ilk defa göğüslerim bu kadar dikkatimi çekti kocaman olmuslar uçları kararmis sanki silikon taktirmisim gibi dik ve büyük durzyorlar inanamadım sen nelere kadirsin mevlam hamilelik deyip geçmeyin bi hamilelikte hersey değişiyor resmen ...
canım ben sabahları kahvaltıda maydonoz yiyorum diyetisyen önerdi hamile listesinde. hiç duymamıştım bunu, yemeyeyim mi şimdi?:18:
o nasıl diyetisyen canım ya maydanoz ödem söktürücü.direk yasak listesine aldı doktor benim.maydonoz çiğ et çiğ yumurta dişında herseyi a az ye dedi.netten araştir bak canım.
gönderdiğin linkteki yazıyı okudum, kızlar mutlaka hepiniz okuyun o masum sandığımız tarçın kimyon bile aslında nasıl tuzak olabiliyor dikkat etmezsek... bu perşembe gidip söyleyeceğim 2 çift laf var o adama. Doktor da böyle yapacaksa kime güveneceğiz yaabitki çayları yasak.nane limon cok ihtiyaç olursa izin var sadece.düşük riski olan gebelerde kiraz çilek ilk 3ay yok.marul ye salatalık ye kabukları soy ama...
Kızlar bir de düşük tehlikesi olanlar ananas tüketmeliymiş bol bol ... bir müşterimiz söyledi... bilgisi olan var mı?
canım düşüğü koca koca haplar bazen engelleyemiyor.meyvelerin bu konuda faydası yok.sadece c vitamini yogun oluşu ve kabızlık önleyici etkisi fazla.düşük riskine fayda sağlayacağını sanmıyorum. canım
canım ben sabahları kahvaltıda maydonoz yiyorum diyetisyen önerdi hamile listesinde. hiç duymamıştım bunu, yemeyeyim mi şimdi?:18:
Haklısın canım.... ah kabızlıktan çok muzdaribim....var mı tavsiyen
demek ki vücudunda onların vitamin açığı var,,, ne güzel bende öyle aşersem keşkenKızlar bu nasıl aşermek ya yeşillik aşeriyorum inek gibi canım bi anda yoğurtlu semiz otu limonlu maydanoz rokA fln istiyo
kızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani
arkadaşlar muayede yaklaşık ne kadar duruyosunuz? Yani doktor sizinle yeterince ilgileniyor mu?
Ben özel hastaneye gittim. 5-6 dk ya durdum ya durmadım. Kısaca bilgilendirdi sadece doktor.
Sanki yeterince ilgilenilmedi. Bir de özel hastanelerde testler için ücret alınıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?