2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

oy oyy demeee heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorumm.. biz de hayırlısıyla o günleri görelim inşaallahh yaaa çok merak ediyorum bebişimi nasıl bişi olcak acaba küçücük kuzzummmm

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim sanada sifa versin.
Oylemi onu bilmiyordum cok üzüldüm

Cok tesekkur ederim canım istahim var deyip durma bak bana sukret haline :)

Sagolasin canim insallah :)

Doğru canım ben geçen haftalarda öyleydim ya serum bağlanıyordu sürekli ... ne biliyim şişmanlıycam diye korkuyorum ..

maydanoz roka yeme canım hamilelikte ödem söktürücü etkisi var yasak bize :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben sabahları kahvaltıda maydonoz yiyorum diyetisyen önerdi hamile listesinde. hiç duymamıştım bunu, yemeyeyim mi şimdi?:18:

ben de aynen öyleyim ve çok da şaşırıyorum Allahım daha 1 buçuk ay oldu olmadı diyorum ne çabuk değişmeye başladım. üstelik daha 1 kilo bile almadım, yemek yiyemiyorum çok şükür bulantım yok ama iştah sıfır sıfır sıfır yiyemediğim zamanlarda suçluluk hissediyorum sonra diyorum ki bebiş içerde benden yiyor rahat olayım:)

canım ben sabahları kahvaltıda maydonoz yiyorum diyetisyen önerdi hamile listesinde. hiç duymamıştım bunu, yemeyeyim mi şimdi?:18:

o nasıl diyetisyen canım ya maydanoz ödem söktürücü.direk yasak listesine aldı doktor benim.maydonoz çiğ et çiğ yumurta dişında herseyi a az ye dedi.netten araştir bak canım.

canım sağolasın, iyi ki söylemişsin bak, şu an sinir oldum adama peki ben yeşillik olarak ne yiyeceğim şimdi kahvaltıda??

bitki çayları yasak.nane limon cok ihtiyaç olursa izin var sadece.düşük riski olan gebelerde kiraz çilek ilk 3ay yok.marul ye salatalık ye kabukları soy ama...

gönderdiğin linkteki yazıyı okudum, kızlar mutlaka hepiniz okuyun o masum sandığımız tarçın kimyon bile aslında nasıl tuzak olabiliyor dikkat etmezsek... bu perşembe gidip söyleyeceğim 2 çift laf var o adama. Doktor da böyle yapacaksa kime güveneceğiz yaa bugün gidip bol bol manav alışverişi yapayım canım ben çok saol

Kızlar bir de düşük tehlikesi olanlar ananas tüketmeliymiş bol bol ... bir müşterimiz söyledi... bilgisi olan var mı?

Kızlar bir de düşük tehlikesi olanlar ananas tüketmeliymiş bol bol ... bir müşterimiz söyledi... bilgisi olan var mı?

canım düşüğü koca koca haplar bazen engelleyemiyor.meyvelerin bu konuda faydası yok.sadece c vitamini yogun oluşu ve kabızlık önleyici etkisi fazla.düşük riskine fayda sağlayacağını sanmıyorum. canım

Haklısın canım.... ah kabızlıktan çok muzdaribim....var mı tavsiyen

Haklısın canım.... ah kabızlıktan çok muzdaribim....var mı tavsiyen

kayısı kuru yaş fark etmez canım bu rahatlatır.bol bol su iç.birde wc ihtiyacını tutma asla.karpuz yiyin bol bol.hem lif hem su deposu.muzu yiyorsan kabız yapar.

Son düzenleme:
süt içebiliyorsan keçi sütü baya rahatlatır seni canım.ben süt içirmiyorum malesef laktoz intöleransı denen bir rahatsızlık var.haZmedemiuorum inek sütü yerine keçi sütü

arkadaşlar muayede yaklaşık ne kadar duruyosunuz? Yani doktor sizinle yeterince ilgileniyor mu?
Ben özel hastaneye gittim. 5-6 dk ya durdum ya durmadım. Kısaca bilgilendirdi sadece doktor.
Sanki yeterince ilgilenilmedi. Bir de özel hastanelerde testler için ücret alınıyor mu?

benimde başıma geldi tatlım, ama sen iyice dinlen, sağlıklısın hamile kalabiliyorsun,,, doktorun 3-6 ay arası gene hamile kalabilirsin der tatlım,,,,,
kendini strese sokma,,,,

ya hastaneden hastaneye doktordan doktora değişen bir şey,,, benim ilk önce gittiğim doktor 10 dakika alıuordu, şimdiki, 20-30 dakika alıyor ilk muyanennede kontrol de ise sadece 5 dk oluyor,,, bu arada iki doktor da aynı hastane bünyesindeydi,,,,
ben özel hastanede yaptırdım tahlilleri, çok da para verdim, ama tahlillerini gidip devlet hastanesinde de yaptırabilirsin, gerçi doktorunla konuş,,,,
önemli olan sen memnunmusun doktorundan? memnun değilsen değiştir ama iyice araştırıp değiştir,,, en iyi hekim .com websitesine bak,,,
bence doktor çok önemli güvenebildiğin sorularına cevap alabileceğin bir doktor olması,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…