2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende henüz halsizlik bulantı yok. Daha erken sanırım.
Bende Perşembe Dr. Gidicem. Kese görülmemişti. Çarşamba gitiğimde.

Bu benim 3. Gebeliğim.

Valla ben de kara kara düşünmeye başladım eğer böyle geçerse 9 ay boyunca bittim ben ya umarım kısa zamanda geçer benim 3.çocuğum olacak kısmetse diğer kuzularım da küçük büyük 5, küçük 2 yaşında henüz aynı zamanda çalışıyorum hiç bir işe yetişemez oldum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende henüz halsizlik bulantı yok. Daha erken sanırım.
Bende Perşembe Dr. Gidicem. Kese görülmemişti. Çarşamba gitiğimde.

Bu benim 3. Gebeliğim.

Kaderimiz aynı:) diğerleri kaç yaşında? Planlı mıydı, süpriz mi oldu?

Kaderimiz aynı:) diğerleri kaç yaşında? Planlı mıydı, süpriz mi oldu?

Süpriz oldu hiç düşünmüyorduk. Iki taneden sonra.
Oğlum var 13. Kızım var 3 yaşlarında
Halen inanamıyorum. Çok şaşkınım. Sizinkiler kaç yaşında

Aynen benimki de süpriz oldu, çok düşündüm çok arada kaldım ama kabullendim artık. Benim büyük oğlum 5, küçük oğlum 2 yaşında.

Allah yardımcımız olsun.
Kolay olmayacak
Sizinkilerin arası çok az.
Siz kaç yaşındasınız?

Şuanda bile öyle zorlanıyorum ki, araları az, kıskançlık hat saffada, ihtiyaçları çok farklı, ikisi de kendi başlarına kendi işlerini halledemiyorlar, herşeyin yükü bende umarım tahminimden daha kolay olur ben 31 yaşındayım siz?

Olsun bu kız olur inşallah
Bende çok arada kaldım ama insan alışıyo. Planlar yapmaya başlıyo

Öncelikle sağlıklı olsun tabi de gönül kız olsun istiyor tabi 2 oğlandan sonra:) bu da erkek olursa ağabeylerine arkadaş, kız olursa da bana yoldaş olur bakalım kısmet:) 10 hafta testinden aldım, 10 haftam dolsun yapacağım:) diğerlerini böyle merak etmedin ama bunda çatlamak üzereyim merakımdan:))))

Bende 35 yaşındayım.
Tam kızımı büyüttüm rahat edicem derken. Kısmet işte. Korunurken hamile kaldım.

Bende 35 yaşındayım.
Tam kızımı büyüttüm rahat edicem derken. Kısmet işte. Korunurken hamile kaldım.

Aynen, ben de. Tam hayatımı yoluna sokmuşken, iş hayatımda belli bir yere gelmişken sil baştan aynı şeyleri yaşamak bazen öyle gözümde büyüyor ki. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Sonra da o yeni bebek kokusu burnuma geliyor ve içimi bir huzur kaplıyor:)

:) kız bambaşka oluyo.
Rabbim bana kızımda erkeğimde verdi.

Allah yardımcımız olsun canım.
Annelik başka.
Ben çalışmıyorum.

Allah yardımcımız olsun canım.
Annelik başka.
Ben çalışmıyorum.

Amin, inşallah. Evde olmak daha zor ama, iş güç hiç bitmiyor. Çalışırken en azından sabah kapıyı kapatıp çıkınca herşey geride kalıyor. Göz görmeyince de gönül katlanıyor:))

Ay kiyamam ya 2 dolmus olayina cok uzuldum cunku beni normalde bile yol tutuyo Allaha sukur ki su an okulum inmemle binmem bir oluyor. Allah yardimcin olsun canim...

ay hiç sorma canım ya bütün bir sene kendi aracımla gittim geldim. 1,5 ay önce arabamızı sattık yenisini alıcaz diye bi türlü denk getiremedik. bir de hamile olduğumu öğrendim kötü oldu. her gün eşimin burnundan getiriyorum çabuk bul al arabamı diye o da yazık iyisini denk getirecem diye sürekli araba arıyo bu dönem bitti de artık eylülden itibaren arabasız yok mümkün değil. o zaman bi de 16 17 haftalık olucam inşaallah ve doğuma kadar giderek ağırlaşıcam arabasız imkansız

Çocuklara kim bakıyor ?

Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz arabanıza. Gerçekten çok zor, arabaya alıştıktan sonra herşey insanın gözünde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…