Canım ateşi yüksek değil ağrısı içinmi vermek istiyorsun??Iyi geceler hanimlar acil birsey sormam lazim oglum 9 aylik atesi var burnu akiyo ve halsiz calpol verdim 2 saat once hala atesi var ve mizirdaniyo 10 dk uyuyo agliyo paranox s fitil var vermek istiyorum ama calpol vermistim ne kadar zmn gecmesi gerekiyo vermek icin atesi 37.4
Canım ateşi yüksek değil ağrısı içinmi vermek istiyorsun??
Calpol etkisini biraz geç gösteriyor..
atesi dusuk henuz. vucudu savassin biraz mikroplarlaIyi geceler hanimlar acil birsey sormam lazim oglum 9 aylik atesi var burnu akiyo ve halsiz calpol verdim 2 saat once hala atesi var ve mizirdaniyo 10 dk uyuyo agliyo paranox s fitil var vermek istiyorum ama calpol vermistim ne kadar zmn gecmesi gerekiyo vermek icin atesi 37.4
instagram tugbarhan ekleyin anacımNego çok çok çok geçmiş olsun üçünüze de Allah acil şifalar versin. İnsan kendi hasta olunca bir şey değilmiş, yavrusu hasta olunca çok kötü bir şeymiş. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kolalık versin.
@sarfansari tebrik ederimben hiç kazanamam böyle şeyleri
minione eveeett aynısıymış, eflalim alıntı yapmış oradan gördüm. Bizde 1-2 yaş aldık. Dün geve uyku tulumlu 2. geceydi sonuç başarılı
İyi tatiller bu arada aradaki sayfaları okuyamamıştım dün akşam gitmişsin bile tatile
İyi eğlenin gittiğinize çok çok değsin inşallah.
@praline Melekler onları Allah'ın izniyle koruyorlar. Korumasalar ne olurdu halimiz. Çok çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşallah. Bende düşmesinden düşürmekten çok korkuyorum.
Duha22 ellerine kollarına sağlık. Güle güle kirlen derler bize sinir olurum kirlenmesek az temiz kalsa
I imspecial ohh çok şükür. Sorun hala da demek ki gerçekten
Allah işlerinizi rast getirsin. O iyi bakar sende rahat olursun inşallah.
@miss_curious hoşgeldin canım karşılaşamadık bayadır, özledim
@bestemeste İnşallah hayırlısıyla alışır bakıcısına. Allah kolaylık versin, zaten zordur bırakıp gitmek. Hiç olmazsa alışsın da seninde gönlün rahat olsun.
Yaaaa instagram hesabı facebook hesabı olanlar adlarını söylesinler özelden ya da ben söyleyeyim, eklesek ya birbirimizi.
Öyle grup gibi değil, şahsi hesaplarımızı takip edelim.
İnstagram bacıları takipleşelim
sağol canım, kızlar yazmış zaten parmak emmek konusunda çok üstüne düşme bencede inatlaşıyorlar
hayırlı olsun canım:)Kizlar instigramda bir cekilis vardi bebekveuyku sitesinin cekilise katilmistim dun aciklandi, ben kazanmisim :)
Bebegine uyku ivin seminer alacam. İnsallah duzene sokarim uykusunu
sağol canım iyi yöntemmiş:) geçti gibi benimkiI imspecial canım böyle olması iyi oldu hala zaten bakmak istemiyordu biri bana bakmak istemezse ben bile huysuzluk yaparım bak bundada bi hayır varmış..
@praline canım geçmiş olsun bende oğlumu yanıma tatırıp emziriyorum doğduğundan beri benim uykum hafif ama bende korkuyorum emmesi bitip uyuyunca beşiğine koyuyorum bazen geceleri sıçrıyorum abdullah düştü diye ama abdullah beşiğinde yatıyor düşün o derece eşim bile nekadar pimpirikli olduğumu gördü..
Nego canım geçmiş olsun ben hasta olunca tencerede su kaynatıp üzerime battaniye örtüüp o buharda nefes alıp veriyorum çok iyi geliyor bi dene istersen sonrada dyş alıyorum ter üzerimde soğumadan..
canımm eşim iki gecedir açıyorÇok soğuk dondum bi an diyorum petekleri açayım sonra vazgeçiyorum oğlumun soğuğa karşı direnci güçlendin diyorum inşallah hasta olmaz:-(
ohh ellerine sağlık canım geç kirlensin inşallah:) duan için amin canımSelam kacgundur temizlikle uğraşıyorum halilari yikam i sken heryer elimden gecti salon haric tülleri yikadim camlari sildim wc banyo duvarlariyla elden gecirdim mutfak oyle buzdolabi yiyecek koydugum dolaplari sildim ne cabuk kirkenmis sastim daha bikac ay once yaz temizligi yapmistim
bu arada oglus emekliyor iki gundur cok hos i ma gidiyor minislerin popolarini attirarak emrklemeleri şükür oglus da emekliyor tembel oglus arkadaşlarına nazaran geriden geliyoruz gerçi ama olsun.sayesinde hergün ev silerim temiz olur evim ins he r gun supuruyrum küçük supurgeyle de haftada bir siliyordum dipkose yapiyordum.
@sarfansari hay i rli olsun o guzel bilgileri öğrendikce bizimle paylaşırsin ins.
Nego gecmis olsun ucunuze de ne zordur simdi Allah sifanizi versin canim.
I imspecial oh cok sevindim ahmetcik ve senin adina ins gep böyle guzel gider.sen oglenci misin canım?
minione iyi eglenmeler sana canim tabi kirpi sacli minis yaramaz la nasıl eglenilirse:))
aysimason hosgeldin canim iyi oluyir arada evden uzaklaşmak...kolay gelsin bitti mi temizligin.
@mhulyak sen sormustun galiba canım ben de haftalik sutumu alıp tencereye mayaliyrum guzel de oluyor maşallah deyim kac yildir kendim yapıyorum. Oglusa da artik ayri yapmıyorum bizle yiyor eksi filan olmuyo yogurdum
sağol canım benimCnmmmmm cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini tuketin
Acil sifalar diliyorummm
kolay gelsin canım:)ayy ınsallah kurduk bakalım ev temızlenecek daha
Arı mama 7 tahıllı gece pirinç ununu kullanan var mı ?
canım var ya aklımdan geçeni yapmışsın:) bende beşiğini yatağa birleştirme yollarını arıyorum:)Yatarak emzirme meselesi konuşulmuş. Ben emziriyorum, ikimizde uyuya kalıyoruz çok şükür terslik olacak bir durum olmuyor. Eğer yatarken emzirmezsem ne o ben uyku diye bir şey kalmaz.
Sabah 6 dan itibaren emerek uyuyor, yoksa kalkar. Eh bende uyuyorum onunla.
Zaten bazen emiyor emiyor sonra birden bire kafasını çekip arkasını dönüp uyuyor.
Büyük insan yapsa trip yapıyor derim
Yattığımız yeri bir görseniz çok gülersiniz
Ben Adem Güneş - Anadolu Pedagojisi okuyorum, o kurallara uymaya çalışıyorum o yüzden beraber yatıyoruz oğluşla.
E dört dönüyor yatakta düşmeden nasıl olacak yerde mi yatsak, orda mı yatsak burda mı yatsak derkeeeeeennn;
Mustafa'nın beşiğinin yatağını yatak odamızda bizim yatağın yanına koyduk yere. Benim yatağımda bayağı alçak bu arada.
Yatağı tammm bizim yatakla duvar arasında. 3 tarafı çevrili yani.
Onun yatağının önüne oturma odasının büyük minderini koyduk, onunda önüne normal bir yastık.
Kalkıp gitmeye çalışıyor bazen düşmesin diye kademeli iniş yaptık ona.
3 kişilik yatak gibi oldu yani.
Tabi benim yatağımla onun yatağı arasında yükseklik farkı var onunki daha alçak ama çok değil fark.
İlk başlarda yatağının altına yorgan vs koyup tam bizim yatakla eşit yapmıştık ama böyle daha iyi oldu.
Yani hemen yanımda güvenli bir şekilde yatıyor.
Emzireceğim zaman onun yanına geçiyorum emziriyorum, bazen orda kalıyorum bazen yatağa geri dönüyorum.
Kendisi sabah uyandığında ya benim üzerimden geçip yatağa tırmanıyor ya da ona yaptığımız yoldan aşağı iniyor
Çok dağınık bir görüntüsü var, biraz kötü bir görünüm haliyle, yoksam ki çekerdim otosunu sizler için
Gündüzleri de beşiğinde yatırıyorum. Beşiğinin içindede pamuk yorgan var bi kaç kat.
İşte böyle anlatabildim mi bilmiyorum ama ben çok rahat ettim böyle.
canım senin oğlun buna hazırmış bazı bebekler kendi yatağını odasını ister benim büyükte öyleydiOhhh ne gzl olmuss valla kutu gibi kosede olup korumali olmasi super tehlukelwre karsi,bosver goruntuyu tatlim rahatiniza keyfinize bakin
Biz uyamadik adem beye ,besigimiz cok kucuk geldi 4. Aya kdr ayni odada yattik,birde satan satici 1 yasa kdr demisti,iste bilincsizlikten kaynakli goze gzl gelip almistik ,nerdee yatagin eni 50 cm uzunlugu 75 cm yuksekligi 30 cm ayaga kalksa hopp yere duser Allah korusun
O kdt masraf yaptik super odasi oldu o zmnlarda hicch hbrim yoktu bu guvenli baglanma olayindan hop aldik koyduk odasina ,nerdeyse 4 aydir odasinda huzurla uyuyo,bizim odada yatmasindan cokda bi farki yok cunku odamizin arasi 4 mt bile yok ,o daha uyanip sagdan sola donerken cikardigi cit sesine ben cok sukur basinda oluyorum
Hatta o kdr alismiski tek yatmaya ,3 gecedie armutluda ayni yataktayiz yan yana yatiyoruz ayagi biyerime deyse tekmeler atiyo itiyo eli deyse itiyooo gotunu donup yatiyo valla guya ayni yataktayiz :)))
geç kirlensin inşallah:) sağol canım bilgi içinSelam kızlar temizliğin içinden kendim çıkamayınca kadin cagirdim temizledi gitti çok mutluyum şu anda tam istediğim gibi yapamadı ama anca yetişti buna da şükür. Gerildim baya bugün giden kadın gibi yapamadıBiraz denemeyi düşünüyorum alışırız heralde zamanla. Temizliğini kendi yapabilenleri alnından öpüyorum valla ben anca bu oturduğum odayı ve Birleşik olan mutfağı bi de yatak odasını anca yapabildim.
Diyetisyen kontrolüm vardı bugün. Bunu özellikle yazmak istedim aklınızda bulunsun diye geçen oğluşa bebe bisküvisi yapınca taze taze canım çekti bi kaç gün ekmek yerine ogunlerimde onu yedim ve o zamanla hızlı bi şekilde kilo verdiğimi farkettim bu da aklıma takıldı acaba oğluşa da zayıflatıcı etki yapar mı diye onu sordum bugün içimdeki yulaftan dolayı olabilir dedi yani zayıflatır demedi de. İçindeki diğer malzemeleri değil yulaf açıkladı. Yulaf in uzun süre tok tutma etkisi var ve kan sekerını düzenler kilo aldırmaz ama bebeğinizi yulaf la besliyosaniz çok iyi çok sağlıklı bir besin dedi. Ben sabahları bebe bisküvisi yle kahvaltı akşamları da içinde yulaf da olan muhallebi yapıyordum bundan sonra bisküviyi pirinç unuyla yapacağım gece muhallebi si aynı kalacak gece beslenmemiz de olmadığı için onu bozmayacagim hem tok tutması hem de yulaftan mahrum kalmaması açısından. Benden böyle. @Mrssuperfine çok geçmiş olsun canım zaptetmek hakkaten çok zorlaştı bebisleri 2 sn gözümü üzerinden ayirsam mutlaka zararlı birşeyler yapıyo
ooohh süper güle güle giyin, bende geçen bana olmayan bir taytı aldım oldu:) tabi ben xl aldımKızlllaaar çok mutluyuuum:))
Uzun zamandan sonra kalem etek gömlek alayım dedim öünkü olmuyordu şimdi cup diye üstüme oturdu etek 42 gömlek 40 beden oldu bana bayyaa bi zayıflamışım oğlumla alışverişe çıktık bugün çok yoruldum ama değdi:))
aaa merak ettim şimdiYolluyorum canım takip isteği adımı nerden biliyosun diyeceksin bi hastagden tesadüfen gördüm siziNe zamandır söyleyeceğim unutuyorum şimdi aklıma geldi instagram deyince
Iyi geceler hanimlar acil birsey sormam lazim oglum 9 aylik atesi var burnu akiyo ve halsiz calpol verdim 2 saat once hala atesi var ve mizirdaniyo 10 dk uyuyo agliyo paranox s fitil var vermek istiyorum ama calpol vermistim ne kadar zmn gecmesi gerekiyo vermek icin atesi 37.4
Canım bu konuda maalesef teselli veremem uyku konusunda en çok çeken benim heralde:)Doğru düzgün bi gece geçiremicez uyuyamıcaz heralde artıkdoktor yollarındayız. Geliboludaki çocuk doktoru çok iyi değilmiş bizde hep Edirne/Keşan'a özel hastaneye gidiyoruz... Doğumuda orda yaptım zaten.. Büyüdükçe daha kolay daha iyi olması lazım değil mi ya neden zorlaşıyo
Canim o kadının densizligi,cahilliğini insanların değerini üniversite mezunu olup olmamayla olcmesiyle göstermiş. Bence şu an onlara hiçbirşey söyleme zaten diyosun sorunları var bahane ederler kötü bişi olur senin yüzünden oldu derler. Olaylar durulsun bi evlensinler o zaman söylersinGünaydın hanımlar geçmişi okumadan yazayım, bugün pembe lekem geldi regli sandım ama reglime var ya ben çok korkuyorum evde test vardı tarih, geçmediyse yapıcam, benim reglim düzenlidir 28 günde bir olur
Birde dün canımı sıkan bir konu oldu fikrinizi almak istiyorum, kaynım nişanlı düğünü olacak bu ay sonu, düğün hazırlığında pürüzler çıkıyor ben hiç bir şeylerine dahil değilim, istemeye bile gitmedim düşünün sadece nişana gittim o , kızı bir nişanda bir bayramda birde günde gördüm telefonu bile yok bende, annesini bir kere nişanda gördüm, dün kadın kv yi aramış tartışma amaçlı ve kp im sürekli bu kıza işte diğer gelinlerim beni zora sokmadı kızım olsa alırım ama yok paramız demiş ki kız bunu biliyordu istemeden önce ben bir şey istemiycem her şeyin makulünü alıcam demiş, nişandan sonra ters döndü kendi kendilerine kp falan danışmadan gelinlik sipariş etmiş ki fiyatı bunların bütçeyi aşar, kaynımın işi iyi değil asgari ücret hatta çıkartılmış yeni öğrendim, eşim asla onaylamadı askerliğini yapmadı maaşı az işi garanti değil perişan olurlar diye ama dinleyen olmadı, neyse mevzu dün bu kadın kv demiş ki senin diğer gelinlerinle benim kızım bir mi benim kızım üniversite mezunu!!Kan beynime sıçradı o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki, bu konuşma olunca ben kv deydim kadın konuşmayı anlatırken ağzından çıktı birden pişman oldu ama ben duydumya kızlar bu kadın kimde beni aşağılıyor sohbetimiz bile olmadı, kp ben ni diyorum bizi örnek ver diye, hiç bir şeylerine dahil olmadım, bir tek kiralık ev gördüm kız tutulan evi beğenmedi diye orayı söyledim o kız benim gördüğümü beğenmiş ama kp istemedi, siz olsanız ne yaparsını bu söze çok üzgünüm dünden beri, yani kadını görsem çok kötü kavga ederim o derece
Nerdeyse bdv ye konu açıcam benim en hassas olduğum konu zaten üniversiteyi okuyamadım gerçi şimdi okuycam ama, sabah eşime söyledim cahil hadsiz dedi, o kadını görürsem iyi olmaz dedim, ne diyeceksin bir şey diyemezsin o sana dememiş ki direk dedi, o zaman bende kızına derim ne demek oluyor bu dedim o olur diyor eşim..
cok ıyı fakat orda alkol satısı oldugu ıcın almıyorum malesefKizlar migrosta bebek bezleri 2. %40 indirimli. Biz 6 paket aldik
Canım yani bunu diyen kadın da neyse mesleğini söylemiyim çünkü o mesleğe çok saygım var mesleğin ne suçu var değil mi! Haklısın canım ama kv ye diyicem o kadın öyle deyince neden bizi savunmadın diye çok zoruma gitti ya, ben kültürsüz bir insanmıyım evet lisans okumadım ama kendimi geliştimek için sürekli okuyorum şu hayatta bende şunu bilirim diye övünmemek gerektiğini daha öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorumCanim o kadının densizligi,cahilliğini insanların değerini üniversite mezunu olup olmamayla olcmesiyle göstermiş. Bence şu an onlara hiçbirşey söyleme zaten diyosun sorunları var bahane ederler kötü bişi olur senin yüzünden oldu derler. Olaylar durulsun bi evlensinler o zaman söylersin
canım çok geçmiş olsun maalesef salgın var eymende öyle kök söktürüyor bana ilaç içirirken burnunu temizlerken yıkıyor ortalığı,Kızlar ahmet hasta oldu dişten mi neye ne bilmiyorum elektrikliyi açtımnyerlerde soğuk aliyor koridor uzun ve fayans gece öksürmekten uyuyamadı ıhlamur için edin sabahtan beri bide süt inş cabuk gecer yokda dr yolu gÖzü ktu bize inş cabuk geçer...
Duha22 evet öğlenciyim sizin en çok komustugunuz zaman yokum eline sağlık temizlik gibisi var mi maşallah abdullaha
aysimason aynen dediğin gibi canım hala bakmak istemeyince oda hissetti sanırım
Nego Canım nasıl oldunuz ..ipeğin okulu iyi gidiyor çok mutlu arada yanina giriyorum çok neşeli ..bende veliyim çocuğumu merak ediyorum
Nego densiz kadin üniversiteli olunca ne oluyrmus.cok ayip etmis...soyle canim agzini bellesin.off basit insanlarla hayat zor insan olmsk önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?