2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım ateşi yüksek değil ağrısı içinmi vermek istiyorsun??
Calpol etkisini biraz geç gösteriyor..

atesi dusuk henuz. vucudu savassin biraz mikroplarla

instagram tugbarhan ekleyin anacım

Tam uyuttum uyandı, salladım salladım uyumadı, emzirdim uyumadı, salona geldik.
Birde kafasını sandalyeye çarptı morardı.
Gündüz biraz iyi uyuyunca uyumuyor bu uşak geceleri

hihami bende şaşırdım ama dedim bi yerlere yazmışımdır adımı İyi yaptın ekledin.
Facebook hesabınız da vardır sanırsam onu da isterem
Ben yaramaz oğluşla ilgileneyim şimdi göndereyim bir kaç kişiye isim, yarın da gönderirim. Sizde bana gönderin.
Çoook öpüyorum hepinizi.

@Mrssuperfine hehhhhh aynen işte öyle. Gerçekten de öyle oldu.
54 kiloyla hamileydim.
En şişko halimdi o zamana kadar. Meğer herkesin yarası varmış bende, ahh almışım herhalde.
TAbii zayıflayınca ayyy ne çok kilo almışsın, gerdanın çıkmış, oo baya kilo almışsın diyenlerden bir Allah'ın kulu demedi ki zayıflamışsın diye..
Parti resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorummm...Lütfen acele ediniiiizzzzzz Çok çok acele

@Mrssuperfine İlk adım mıııııı??? Neeeee Sare yürüdü müüü???
Hayy maşallah sübhanallahhhh. Ayyy darısı tez zamanda Mustafamın başına inşallah hayırla sağlıkla

Günaydın hanımlar geçmişi okumadan yazayım, bugün pembe lekem geldi regli sandım ama reglime var ya ben çok korkuyorum evde test vardı tarih, geçmediyse yapıcam, benim reglim düzenlidir 28 günde bir olur

Birde dün canımı sıkan bir konu oldu fikrinizi almak istiyorum, kaynım nişanlı düğünü olacak bu ay sonu, düğün hazırlığında pürüzler çıkıyor ben hiç bir şeylerine dahil değilim, istemeye bile gitmedim düşünün sadece nişana gittim o , kızı bir nişanda bir bayramda birde günde gördüm telefonu bile yok bende, annesini bir kere nişanda gördüm, dün kadın kv yi aramış tartışma amaçlı ve kp im sürekli bu kıza işte diğer gelinlerim beni zora sokmadı kızım olsa alırım ama yok paramız demiş ki kız bunu biliyordu istemeden önce ben bir şey istemiycem her şeyin makulünü alıcam demiş, nişandan sonra ters döndü kendi kendilerine kp falan danışmadan gelinlik sipariş etmiş ki fiyatı bunların bütçeyi aşar, kaynımın işi iyi değil asgari ücret hatta çıkartılmış yeni öğrendim, eşim asla onaylamadı askerliğini yapmadı maaşı az işi garanti değil perişan olurlar diye ama dinleyen olmadı, neyse mevzu dün bu kadın kv demiş ki senin diğer gelinlerinle benim kızım bir mi benim kızım üniversite mezunu!!Kan beynime sıçradı o kadar sinirlendim ve üzüldüm ki, bu konuşma olunca ben kv deydim kadın konuşmayı anlatırken ağzından çıktı birden pişman oldu ama ben duydum ya kızlar bu kadın kimde beni aşağılıyor sohbetimiz bile olmadı, kp ben ni diyorum bizi örnek ver diye, hiç bir şeylerine dahil olmadım, bir tek kiralık ev gördüm kız tutulan evi beğenmedi diye orayı söyledim o kız benim gördüğümü beğenmiş ama kp istemedi, siz olsanız ne yaparsını bu söze çok üzgünüm dünden beri, yani kadını görsem çok kötü kavga ederim o derece

Nerdeyse bdv ye konu açıcam benim en hassas olduğum konu zaten üniversiteyi okuyamadım gerçi şimdi okuycam ama, sabah eşime söyledim cahil hadsiz dedi, o kadını görürsem iyi olmaz dedim, ne diyeceksin bir şey diyemezsin o sana dememiş ki direk dedi, o zaman bende kızına derim ne demek oluyor bu dedim o olur diyor eşim..

sağol canım, kızlar yazmış zaten parmak emmek konusunda çok üstüne düşme bencede inatlaşıyorlar
Kizlar instigramda bir cekilis vardi bebekveuyku sitesinin cekilise katilmistim dun aciklandi, ben kazanmisim :)
Bebegine uyku ivin seminer alacam. İnsallah duzene sokarim uykusunu
hayırlı olsun canım:)
sağol canım iyi yöntemmiş:) geçti gibi benimki
Çok soğuk dondum bi an diyorum petekleri açayım sonra vazgeçiyorum oğlumun soğuğa karşı direnci güçlendin diyorum inşallah hasta olmaz:-(
canımm eşim iki gecedir açıyor
ohh ellerine sağlık canım geç kirlensin inşallah:) duan için amin canım
Cnmmmmm cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini tuketin
Acil sifalar diliyorummm
sağol canım benim
ayy ınsallah kurduk bakalım ev temızlenecek daha
kolay gelsin canım:)
Arı mama 7 tahıllı gece pirinç ununu kullanan var mı ?

evet kullandım geçenlerde tadı güzel:)
canım var ya aklımdan geçeni yapmışsın:) bende beşiğini yatağa birleştirme yollarını arıyorum:)
canım senin oğlun buna hazırmış bazı bebekler kendi yatağını odasını ister benim büyükte öyleydi
geç kirlensin inşallah:) sağol canım bilgi için
ooohh süper güle güle giyin, bende geçen bana olmayan bir taytı aldım oldu:) tabi ben xl aldım düşük bel belirteyim
Yolluyorum canım takip isteği adımı nerden biliyosun diyeceksin bi hastagden tesadüfen gördüm sizi Ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum şimdi aklıma geldi instagram deyince
aaa merak ettim şimdi

Doğru düzgün bi gece geçiremicez uyuyamıcaz heralde artık doktor yollarındayız. Geliboludaki çocuk doktoru çok iyi değilmiş bizde hep Edirne/Keşan'a özel hastaneye gidiyoruz... Doğumuda orda yaptım zaten.. Büyüdükçe daha kolay daha iyi olması lazım değil mi ya neden zorlaşıyo

Canım geçmiş olsun salgın var galiba doktor götür boğaz enfeksiyonu var herkeste

Canım bu konuda maalesef teselli veremem uyku konusunda en çok çeken benim heralde:)

Canim o kadının densizligi,cahilliğini insanların değerini üniversite mezunu olup olmamayla olcmesiyle göstermiş. Bence şu an onlara hiçbirşey söyleme zaten diyosun sorunları var bahane ederler kötü bişi olur senin yüzünden oldu derler. Olaylar durulsun bi evlensinler o zaman söylersin

Kızlar ahmet hasta oldu dişten mi neye ne bilmiyorum elektrikliyi açtımnyerlerde soğuk aliyor koridor uzun ve fayans gece öksürmekten uyuyamadı ıhlamur için edin sabahtan beri bide süt inş cabuk gecer yokda dr yolu gÖzü ktu bize inş cabuk geçer...

Duha22 evet öğlenciyim sizin en çok komustugunuz zaman yokum eline sağlık temizlik gibisi var mi maşallah abdullaha
aysimason aynen dediğin gibi canım hala bakmak istemeyince oda hissetti sanırım
Nego Canım nasıl oldunuz ..ipeğin okulu iyi gidiyor çok mutlu arada yanina giriyorum çok neşeli ..bende veliyim çocuğumu merak ediyorum

Nego cok sınırlendım cunku bende akrabalarımdan cok duydum lıse mezunuyum unı okumadım esımı sectım sukurler olsun mutluyum elın oglu dıplomama degıl yaptıgım yemege bakıyor...en azındn benım esım oyle soz meclıs dısarı

unı okuyupta bana ezık gozlerle bakıp ah cınıııım nasıl bebıse bakabılıyooomusuuuun dıyen akrabam olacaklara calısmayı ıstemıyorum unı bana gore degıl ders calısmayı sevmıyorum sınavı sevmıyorum boyle mutluyum dıye hönkürmek ıstıyorum

naparsın eseklık baki kalıyor...

Canım yani bunu diyen kadın da neyse mesleğini söylemiyim çünkü o mesleğe çok saygım var mesleğin ne suçu var değil mi! Haklısın canım ama kv ye diyicem o kadın öyle deyince neden bizi savunmadın diye çok zoruma gitti ya, ben kültürsüz bir insanmıyım evet lisans okumadım ama kendimi geliştimek için sürekli okuyorum şu hayatta bende şunu bilirim diye övünmemek gerektiğini daha öğrenecek çok şeyim olduğunu biliyorum
canım çok geçmiş olsun maalesef salgın var eymende öyle kök söktürüyor bana ilaç içirirken burnunu temizlerken yıkıyor ortalığı,

yerim ben ipek kuzuyu tabi merak edersin canım aslında benimde sana sormak istediklerim var:) eğitim setini aldık dün etiketledim ayy ne güzel ya öğretmen öğrenci olasım geldi:)

emir öksürüyor ama 5 gün oldu artık bugün götürüyüm mü bulaşmaz değil mi diğer çocuklara, onların vebalini alamam çünkü bize bulaştıran hakkında hiç iyi düşünmüyorum:) yoksa dursun mu evde, geri kalsın istemiyorum soğusun istemiyorum, üç gün olur bugünde göndermezsem ne yapayım inşallah hemen yazarsın hazırlanıp çıkmamız lazım:)

canım birde almaya gidince ismini söylüyoruz girişte onlar duyuruyor oğlum aşağı iniyor üç katlı ve ben tedirgin oluyorum inerken biri iteler bu birini iteler diye, bu durum canımı sıkıyor idareyle konuşsam ne dersin, çıkarkende artık sınıfa tek gönderiyorlar bize izin vermiyorlar, birde işte almaya gidince bize kimlik vs. sormuyorlar adını söyleyen alıyor çocuğu girişteki kıza güvenemiyorum hala öğrenemedi bizimkinin adını, orda idaredeki öğretmen hanım hemen tanıyor beni o kız yoksa ben söylemeden çağırıyor mesela oğlumu, böyle kimliğimiz sormamaları beni çok endişelendiriyor başkasıda alabilir yani Allah korusun ki ilk başta oğlumun iki öğretmeni var din eğitimi verene söylemiştim yok sizden başkasına vermiyoruz demişti ama öğretmenden direk almıyoruz ki çocuğu, bunu da konuşayım diyorum idareyle ne dersin, pimpirikli derler mi bana:)
Nego densiz kadin üniversiteli olunca ne oluyrmus.cok ayip etmis...soyle canim agzini bellesin.off basit insanlarla hayat zor insan olmsk önemli olan o.

sorma canım ya çok zor özeline bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…