2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ohhh ne gzl olmuss valla kutu gibi kosede olup korumali olmasi super tehlukelwre karsi,bosver goruntuyu tatlim rahatiniza keyfinize bakin
Biz uyamadik adem beye ,besigimiz cok kucuk geldi 4. Aya kdr ayni odada yattik,birde satan satici 1 yasa kdr demisti,iste bilincsizlikten kaynakli goze gzl gelip almistik ,nerdee yatagin eni 50 cm uzunlugu 75 cm yuksekligi 30 cm ayaga kalksa hopp yere duser Allah korusun
O kdt masraf yaptik super odasi oldu o zmnlarda hicch hbrim yoktu bu guvenli baglanma olayindan hop aldik koyduk odasina ,nerdeyse 4 aydir odasinda huzurla uyuyo,bizim odada yatmasindan cokda bi farki yok cunku odamizin arasi 4 mt bile yok ,o daha uyanip sagdan sola donerken cikardigi cit sesine ben cok sukur basinda oluyorum
Hatta o kdr alismiski tek yatmaya ,3 gecedie armutluda ayni yataktayiz yan yana yatiyoruz ayagi biyerime deyse tekmeler atiyo itiyo eli deyse itiyooo gotunu donup yatiyo valla guya ayni yataktayiz :)))

minione dan kıskandım yoğurt makinesi aldım ben de mhulyak

aysimason aynı sıçramalar bizde de oluyor :)

praline çok geçmiş olsun canım Düşe kalma büyüyecekler artık ama yine de yanında yatırma Allah korusun üstüne yastık yorgan bacak vs gelir...

Bugün benim kızım da bir düştü Çelik Kapıya Çarptı sol gözü mosmor.. Dr kendisini dövdük zannedecek o derece içim acıyor ama çok hareketli yetişemiyorum artık...

Larkin Aminnn aminnn ecmain :) bebekken tulum kullanıyordum ama hareketli dönemez diye artık kullanmıyorsun bı gece tekrar deneyeceğim tutumunu ..
Ancak yazıyorum ama kg olayına gelince de millet hasedinden herhalde, larkin de kg alsa diye bekliyordu doğal olarak Alınca da onlara dırsat doğuyor da lf sokuyorlar kimse emziklisin yeni doğum yaptın demiyor normali bu oysa.. Sen kg vererek onları üzmüşsün tebrik de etmezler tabi:) darısı benim Başıma:) buğday resimleri konsept her şey harika bahar yaz partisi gibi olmuş..

Ben de ekleyeceğim resimleri yakında KINA buğday bir oldu...

Dönünce de ilk adım partisi yapıcam hehehe

Hehehe :)) gule gule kullan cnm
Yaptigimuz gun ertesi gun yiyoruz zaten 1 lt, ayran yap,gece yatmadan evvel zayiflatiyormus ya oylede yiyim derken bitiveriyor
2 gunde yapiyorum cok pratik oluyor

[QUOTEsarfansari, post: 42908235, member: 408333"]Kizlar migrosta bebek bezleri 2. %40 indirimli. Biz 6 paket aldik
Bizim burda migros yok kiKucuk yerde yasamanin dezavantaji[/QUOTE]
Canim bende ile 2 saat uzaklikta bir ilvedeyim. Buraya da bu sene acildi. Anliyorum durumunu
Yolluyorum canım takip isteği adımı nerden biliyosun diyeceksin bi hastagden tesadüfen gördüm sizi Ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum şimdi aklıma geldi instagram deyince
Kime yolluyorsun canin ?

Yağmur yağıyo mu? Bizim kanallar gittide. Genelde İstanbul'da yağış ve fırtına olunca burda kanallar gidiyo :) orda yağıyosa akşama doğru burdada yağar o zaman :)
öğlen yağdı canım şimdi yağmıyor..

Evet canımbitirdim ama sen şimdi gör

Biyere gitmek iyi oluyor ama benim bıdık hiçbiyerde yatmıyor onun için gidemiyorum..
Hadi sende çabucak bitirirsin inşallah işleri:))
ben hiçbirini kullanmıyorum canım...

merak ettim resim istiyorum:))

Selam kızlar temizliğin içinden kendim çıkamayınca kadin cagirdim temizledi gitti çok mutluyum şu anda tam istediğim gibi yapamadı ama anca yetişti buna da şükür. Gerildim baya bugün giden kadın gibi yapamadı Biraz denemeyi düşünüyorum alışırız heralde zamanla. Temizliğini kendi yapabilenleri alnından öpüyorum valla ben anca bu oturduğum odayı ve Birleşik olan mutfağı bi de yatak odasını anca yapabildim.

Diyetisyen kontrolüm vardı bugün. Bunu özellikle yazmak istedim aklınızda bulunsun diye geçen oğluşa bebe bisküvisi yapınca taze taze canım çekti bi kaç gün ekmek yerine ogunlerimde onu yedim ve o zamanla hızlı bi şekilde kilo verdiğimi farkettim bu da aklıma takıldı acaba oğluşa da zayıflatıcı etki yapar mı diye onu sordum bugün içimdeki yulaftan dolayı olabilir dedi yani zayıflatır demedi de. İçindeki diğer malzemeleri değil yulaf açıkladı. Yulaf in uzun süre tok tutma etkisi var ve kan sekerını düzenler kilo aldırmaz ama bebeğinizi yulaf la besliyosaniz çok iyi çok sağlıklı bir besin dedi. Ben sabahları bebe bisküvisi yle kahvaltı akşamları da içinde yulaf da olan muhallebi yapıyordum bundan sonra bisküviyi pirinç unuyla yapacağım gece muhallebi si aynı kalacak gece beslenmemiz de olmadığı için onu bozmayacagim hem tok tutması hem de yulaftan mahrum kalmaması açısından. Benden böyle. Pinking Tree çok geçmiş olsun canım zaptetmek hakkaten çok zorlaştı bebisleri 2 sn gözümü üzerinden ayirsam mutlaka zararlı birşeyler yapıyo

Kızlllaaar çok mutluyuuum:))
Uzun zamandan sonra kalem etek gömlek alayım dedim öünkü olmuyordu şimdi cup diye üstüme oturdu etek 42 gömlek 40 beden oldu bana bayyaa bi zayıflamışım oğlumla alışverişe çıktık bugün çok yoruldum ama değdi:))

Tmm
tmm ekliyelim nerden soyluyoruz kizlar

Iyi geceler hanimlar acil birsey sormam lazim oglum 9 aylik atesi var burnu akiyo ve halsiz calpol verdim 2 saat once hala atesi var ve mizirdaniyo 10 dk uyuyo agliyo paranox s fitil var vermek istiyorum ama calpol vermistim ne kadar zmn gecmesi gerekiyo vermek icin atesi 37.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…