Canım hastanedemisin çabucak geçseydi şu zor günlerinSimdi bakabildim ozelime cok Üzgünüm ki dolphin ve cupcakelove arkadaarimiz bebeklerini kaybetmişler.Rabbim inşallah onlara en kisa zamanda yine hamile kalmayi ve bu sefer bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayi nasip eder cok üzüldüm hastanede yatakta kolumda serum okurken bogazim düğümlendi resmen kelimelerin bittiği yerdeyim((
canım jelibonda sağlıklı değil ki ama yememen daha iyi olurselamm kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kontrolüm 13 haziranda günler geçmiyorbu arada henüz karnımda bir seğirme falan hisseedemiyorum sadece bir sertlik o kadar
gaviscon sanırım iyi geldi, bir de artık kendimi zorlasam da yemek yemege karar verdim cünkü yemedikce midem kazınıyor ve halsiz oluyorum iki gündür yemek yiyorum daha iyiyim, bu arada ben de 56 kilo ile hamile kaldım su anda 58 falanım cunku asırı bir kabızlık cekiyorum resmen haftada bir o da zorla:S:SS:
ayrıca kola bagımlısı olannlara bir onerim var kola isteğimi kolalı jelibonla giderdim mide bulantısını da alıyor biraz tavsiye ederim:)
:)) inşallah canım bende bu sefer et yiyebiliyorum hamdolsunBende kızimda aynı senin gibi zor bi gebelik geçirmiştim 5 ay cekmistim bulantıyi... ama bunda et falan yiyebiliyorum ...kızımda 13kg almıştım bakalım bunda 62 ile kaldım bakalım sonumuz hayır olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım az az sık sık ye bende sürekli acıkıyorum ama öyle yaptığım için henüz kilo almadımKızlar nasılsınız...ben inanılmaz yemek yiyorum daha şimdiden...sonum ne olacak bilmiyorummmm
canım bir an önce geçer inşallah sıkıntınGūnaydin kizlar nasilsiniz ben yari baygin yatiyorum baya kotuyum hem dusuk tehlikem hem bulantim iki haftadir isede gidemiyorum anneme geldim kizimla annem ilgileniyor olan cocuklara oluyor silam geçmiş olsun cnm sanada pek okuyamadim geçmişi
aynen canım herkesin ağrı eşiği farklı:)hepimiz farklı farklı kimi mide bulantısı kimi baş dönmesi kimi mide yanması kimimiz gögüs agrısı kimimizde hepsinden az az yaşıyor.bu acı ve ağrı eşiği olayı doğru sanırım.hissettiklerimiz aslında aynı ama yansıması bünyeden bünyeye farklı.dua edelim de 3.aydan sonra devam etmesin hamileliğin balayını yaşamak istiyorum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar maalesef bebeğimi gördük ultrasonda fakat kalp atımı oluşmamış.. sat 8 nisandı. doktor kanaman da sağlıksız olduğunun işaretiymiş demekki dedi. kürtaj olmam gerekiyormuş. başka da bir şey dediyse ağlamaktan hatırlamıyorum. öyle yani
canım rokanın zararı yok ki ben dokuz ay her gün yedim kanı güzle artırıyorKızlar bende roka ve maydonoz çok sevmiştim ama şimdi yemeyin yazan arkadaşımdan sonra araştırdım.... Gülben Ergende çok severmiş düşük yapmış çok yediği için ağzıma sokmam artıkkkk
http://www.yemekhikayeleri.com/hika...ydanoz-ve-zencefil-dusuge-neden-olru-mud.html
ay çilek niye yasak ben çok yedimbitki çayları yasak.nane limon cok ihtiyaç olursa izin var sadece.düşük riski olan gebelerde kiraz çilek ilk 3ay yok.marul ye salatalık ye kabukları soy ama...
canım doğru tutunmayı sağlıyorKızlar bir de düşük tehlikesi olanlar ananas tüketmeliymiş bol bol ... bir müşterimiz söyledi... bilgisi olan var mı?
canım ananasın öyle bir etkisi var gerçekten tutunmayı sağlıyor tüp bebek yaptıranlara çoğu dr tavsiye ediyormuşcanım düşüğü koca koca haplar bazen engelleyemiyor.meyvelerin bu konuda faydası yok.sadece c vitamini yogun oluşu ve kabızlık önleyici etkisi fazla.düşük riskine fayda sağlayacağını sanmıyorum. canım
ben vereyim hamdolsun gece rahatladım gece yatarken iki gün üste üste kuru erik gün kurusu kayısı yedim birde incir bu gece şükür rahatladım kuru erik süper hep elinin altında olsun canımHaklısın canım.... ah kabızlıktan çok muzdaribim....var mı tavsiyen
hoş geldin hayırlı olsunmrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.
canım 12. haftadan sonra gidecek o halsizlik süper bir enerji gelecek, az az sık sık ye mutlaka hiç aç kalma ben öyle atlattım o sorunuKızlar son 4 gündür yorgunluk ve halsizlik bende hat safhaya ulaştı. Bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ya. Bebiş sanki bütün enerjimi emiyor bana birşey kalmıyorokulda ders anlatamıyorum ayağa bile kalkamıyorum.. Eve gelip hemen yatıyorum, azıcık acıksam elim ayağım zangır zangır titriyor uzun süre de geçmiyor napıcam ben:/
ayy maşallah canım atıyor kalbi sonradan bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkmakızlar slm
bugun doktor gıttık tam 7 haftalık oluyor kalp atışlarını duyucaz dıe
buyuk bır heyecanla........neyse ultrasona bakarken doktor demez mı keseyı goruyorum sadece bebeğı goremıyorum görmem lazımdı dıeeeeeeeeee
Allahım o bir kac sanıye kendımden gectım sankı öldüm öldüm dirildım......
doktor dedı alttan bakalım altımı falan cıkartıyorum ama aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı
neyse alttan baktı TAMAM GÖRDÜM BURDA CANLI dedı......sankı dunyalar benım oldu hem gülüyorum hem aglıyorum
dr gülme göremıyorum dedi mümkün mü:))
neyse kalktım 6+2 hamılesınız dedı ben dogomu 18 ocak hesaplamıstım 20 ocak gibi görünüyor dedi
sılıntı yok dedı İNŞALLAH​ ÖYLEDIR bız kalp atışlarını duyamaz mıyız dedık ben duydum zaten bidakı geldıgınızde duyarsınız dedi inş
10 gun içnde tekrar gel için rahat olsun dedı aile hekımınede söyle gebelıgı tahlıllerını yaparlar dedi
uzun zamandır bu kadar korkmamıstım arkadaslar yaaaa
resmen elım ayagım boşaldı dış gebelık sandımdı(((
BU DURUMU YASAYAN ARKADASLAR VAR MI ILERKI HAFTALARDA SIKINTI OLMAMISTIR İNSALLAH KIZLAR DUANIZI BEKLIRUM
RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN....SAGLIKLA ALALIM BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA......AMİN[/COLOR]
normal canım:) bu ne ki daha sen son aylar uyuyamayacaksın wc nöbetinden:)Kızlar yaa 6+4 günüz.. ama o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki.. bu haftada normal mi acep?
hoş geldin hayırlı olsunSelm arkadaşlar. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi.
Çok şaşkınım süpriz oldu bize.
canım bende de var 12. haftadan sonra geçiyor oğlum da da öyleydiArkadaşlar bende aşırı halsizlik ve sürekli uyku hali var siz ne durumdasınız? Diğer hamileliklerimde yoktu bu durum ama bunda akşam olup eve gelince resmen pilim bitiyor çok da fazla sorumluluk var üzerimde sinir sistemim çöktü artık herşey tavan yaptı bende en ufak şeyler bile batıyor bir yandan iş diğer yandan çocuklar ve evle ilgili sorumluluklar altında eziliyorum resmen puffff
hoş geldin hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben 2013 haziran annesiyim şimdi de 2015 ocak annesi olucagımı öğrendim biraz erken gelen bir bebiş ama çok heycanlandık hemen kabullendik ve iatiyoruz inşallah beni de listeye eklermisiniz?? Ben dün gittim doktora kesem küçük çıktı haftaya tekrar cagırdı doktorum gelişme olucak mı diye inşallah olur da devam eder gebelik sizler nasılsını nasıl gidiyo gebelik ilk bebişler mi
ayy ne testi o yeni duydum onu da mı çıkarmışlarÖncelikle sağlıklı olsun tabi de gönül kız olsun istiyor tabi 2 oğlandan sonra:) bu da erkek olursa ağabeylerine arkadaş, kız olursa da bana yoldaş olur bakalım kısmet:) 10 hafta testinden aldım, 10 haftam dolsun yapacağım:) diğerlerini böyle merak etmedin ama bunda çatlamak üzereyim merakımdan:))))
Merhaba arkadaşlar ben 2013 haziran annesiyim şimdi de 2015 ocak annesi olucagımı öğrendim biraz erken gelen bir bebiş ama çok heycanlandık hemen kabullendik ve iatiyoruz inşallah beni de listeye eklermisiniz?? Ben dün gittim doktora kesem küçük çıktı haftaya tekrar cagırdı doktorum gelişme olucak mı diye inşallah olur da devam eder gebelik sizler nasılsını nasıl gidiyo gebelik ilk bebişler mi
Günaydın kızlar uykusuzluktan gözlerim acıyor gece midesi bulanan var mı benim gibigece ikiden sonra başlıyor sabaha kadar bu gece kalktım tuzlu yoğurt ve elma yedim bulantım geçti bu seferde uykum kaçtı sabaha kadar döndüm
Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
Günaydın kızlarrr saat 6 da uyanmak dısında hamilelkle ılgılı hıc bı belırtı yok desem😢😢😢
Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏
Benim de öyle canım sen doktora gittin mi kalp atışı duyuldu mu??
Herkese selam.nasipse bende ocakta doguruyorum.rabbim cumlemize ogunleri saglikla göstersin
Günaydın kızlarrr saat 6 da uyanmak dısında hamilelkle ılgılı hıc bı belırtı yok desem😢😢😢
Ayy ne mutlu demek ikizlere hamilesin maşallah😊 aminnnnnnn 🙏🙏 rabbim kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin inşallah 🙏🙏Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏
Yok keseyı gorduk onumuzdekı persembe gtcm bklım allahın ıznıyle sen hıttınmı?
Merhaba canım hastanedeyim hala yarına cikarim inşallah doktor karar vercek yarin ilaçlar sayesinde bulantilar bitti şükür bugün hic serum vermeden vomex a fitille denicem eger oda keserse bulantilarimi evdede ondan kullancam dun ogle ve akşam kullandım vomexi sukur bulantim azdi gece biraz fazlalasti doktor bir vimex daha verdi sonra Uyumusum zaten. Benim gibi bulantısı agir olanlara tavsiye ederim doktor bebek için hiçbir sakincasi olmadigini aksine sen ne kadar iyi olursan bebek de o kadar iyi olur dedi. Insallah biter artik normal hayatima dönmek istiyorum.Günaydın kızlar uykusuzluktan gözlerim acıyor gece midesi bulanan var mı benim gibigece ikiden sonra başlıyor sabaha kadar bu gece kalktım tuzlu yoğurt ve elma yedim bulantım geçti bu seferde uykum kaçtı sabaha kadar döndüm
Canim ihmal etme doktor ne verdiyse düzenli kullanıldığında inşallah bir sorun olmucaktir..Benimde kesenin altında kan pıhtısı gördü doktor ve progestan adlı ilacı verdi canım önlem olarak.
Canim sende benim gibi 2 erkek annesinin demek benimde 2 oğlum var biri 7 yaşında biri 4 :)Öncelikle sağlıklı olsun tabi de gönül kız olsun istiyor tabi 2 oğlandan sonra:) bu da erkek olursa ağabeylerine arkadaş, kız olursa da bana yoldaş olur bakalım kısmet:) 10 hafta testinden aldım, 10 haftam dolsun yapacağım:) diğerlerini böyle merak etmedin ama bunda çatlamak üzereyim merakımdan:))))
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgileri bana özelden yazarsan ekleyeyim listeye:)Merhaba arkadaşlar ben 2013 haziran annesiyim şimdi de 2015 ocak annesi olucagımı öğrendim biraz erken gelen bir bebiş ama çok heycanlandık hemen kabullendik ve iatiyoruz inşallah beni de listeye eklermisiniz?? Ben dün gittim doktora kesem küçük çıktı haftaya tekrar cagırdı doktorum gelişme olucak mı diye inşallah olur da devam eder gebelik sizler nasılsını nasıl gidiyo gebelik ilk bebişler mi
Selm arkadaşlar. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi.
Çok şaşkınım süpriz oldu bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?