2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım hastanedemisin çabucak geçseydi şu zor günlerin
canım jelibonda sağlıklı değil ki ama yememen daha iyi olur
:)) inşallah canım bende bu sefer et yiyebiliyorum hamdolsun
Kızlar nasılsınız...ben inanılmaz yemek yiyorum daha şimdiden...sonum ne olacak bilmiyorummmm
canım az az sık sık ye bende sürekli acıkıyorum ama öyle yaptığım için henüz kilo almadım
canım bir an önce geçer inşallah sıkıntın
aynen canım herkesin ağrı eşiği farklı:)
(( canım çok üzgünüm Rabbim sabır versin sana tez vakitte sağlıklı bir evlat versin
canım rokanın zararı yok ki ben dokuz ay her gün yedim kanı güzle artırıyor
ay çilek niye yasak ben çok yedim
Kızlar bir de düşük tehlikesi olanlar ananas tüketmeliymiş bol bol ... bir müşterimiz söyledi... bilgisi olan var mı?
canım doğru tutunmayı sağlıyor
canım ananasın öyle bir etkisi var gerçekten tutunmayı sağlıyor tüp bebek yaptıranlara çoğu dr tavsiye ediyormuş
Haklısın canım.... ah kabızlıktan çok muzdaribim....var mı tavsiyen
ben vereyim hamdolsun gece rahatladım gece yatarken iki gün üste üste kuru erik gün kurusu kayısı yedim birde incir bu gece şükür rahatladım kuru erik süper hep elinin altında olsun canım
mrb arkadaşlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.hepinizin bebişleri hayırlı olsun ben de yeni öğrendim hamiş olduğumu. inş güzel paylaşımlarda bulunuruz.
hoş geldin hayırlı olsun
canım 12. haftadan sonra gidecek o halsizlik süper bir enerji gelecek, az az sık sık ye mutlaka hiç aç kalma ben öyle atlattım o sorunu
ayy maşallah canım atıyor kalbi sonradan bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkma
Kızlar yaa 6+4 günüz.. ama o kadar çok tuvalete çıkıyorum ki.. bu haftada normal mi acep?
normal canım:) bu ne ki daha sen son aylar uyuyamayacaksın wc nöbetinden:)
Selm arkadaşlar. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi.
Çok şaşkınım süpriz oldu bize.
hoş geldin hayırlı olsun
canım bende de var 12. haftadan sonra geçiyor oğlum da da öyleydi
hoş geldin hayırlı olsun
ayy ne testi o yeni duydum onu da mı çıkarmışlar

Günaydın kızlar uykusuzluktan gözlerim acıyor gece midesi bulanan var mı benim gibi gece ikiden sonra başlıyor sabaha kadar bu gece kalktım tuzlu yoğurt ve elma yedim bulantım geçti bu seferde uykum kaçtı sabaha kadar döndüm

Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Hayırlınolsun cnm hosgeldın aramızaa ewet bnm ılk bbıs ayy cok guzel aralarında cok olmıcak bnde ole ıstıom allh ızın verırse bklımmm

Günaydın kızlarrr saat 6 da uyanmak dısında hamilelkle ılgılı hıc bı belırtı yok desem😢😢😢

Akşam yemeğini erken yiyip hafif aç yatınca gece mide bulantım oluyor, benim midem dolu olduğu sürece rahatım. Acıkınca bulantı başlıyor. Sen de az yesen de aç kalmamaya çalış, bulantın olmaz inşallah.

Tek yumurta ikizleri mi? Ayy çok güzel.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ay ikizmi.çok tatlı ya.ama ben istemem cunki bende iki tane var.bu üçüncü olacak inşallah;-);-);-)

Canım bebeğini kaybetmisin.çok üzüldüm.bende mart ayında düşük yaptım.şimdi yine hamileyim.inkisa zamanda bebisin tekrar gelecek

Günaydın kızlarrr saat 6 da uyanmak dısında hamilelkle ılgılı hıc bı belırtı yok desem😢😢😢

Ay allah yardımcın olsun bende geceleri kalkıp cok dolanıyorum evin içinde çok su içiyorum bu sefer wc'den cıkamıyorum 😁

Ayy ne mutlu demek ikizlere hamilesin maşallah😊 aminnnnnnn 🙏🙏 rabbim kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin inşallah 🙏🙏

Bebeklerini kaybeden arkadaşlar sabır diliyorum size(((( Rabbim bidaha yaşatmasın , en kısa zamanda yine bebişleriniz olur inşallah 🙏🙏🙏

Merhaba canım hastanedeyim hala yarına cikarim inşallah doktor karar vercek yarin ilaçlar sayesinde bulantilar bitti şükür bugün hic serum vermeden vomex a fitille denicem eger oda keserse bulantilarimi evdede ondan kullancam dun ogle ve akşam kullandım vomexi sukur bulantim azdi gece biraz fazlalasti doktor bir vimex daha verdi sonra Uyumusum zaten. Benim gibi bulantısı agir olanlara tavsiye ederim doktor bebek için hiçbir sakincasi olmadigini aksine sen ne kadar iyi olursan bebek de o kadar iyi olur dedi. Insallah biter artik normal hayatima dönmek istiyorum.
Sen ne güzel miden bulaninca bişeyler yemeye calisiyor ve bulantılarıni bastiruyorsun ben tam tersine midem bulandığında hersey kötü ediyor beni..
Benimde kesenin altında kan pıhtısı gördü doktor ve progestan adlı ilacı verdi canım önlem olarak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ihmal etme doktor ne verdiyse düzenli kullanıldığında inşallah bir sorun olmucaktir..
Canim sende benim gibi 2 erkek annesinin demek benimde 2 oğlum var biri 7 yaşında biri 4 :)
Neymis 10 Hafta testi merak ettim ???
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgileri bana özelden yazarsan ekleyeyim listeye:)
Selm arkadaşlar. Bende çok yeni öğrendim hamileliğimi.
Çok şaşkınım süpriz oldu bize.

Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…