Discide uygulaniyor cnmCanim dis beyazlatma bende dusunuyorum yontemin adi ne yazar misin bende bi ara sigara icmistim ama yillar oldu hic icmiyorum cay ve kahve cok iciyorum benim disimde sarardio yontemi bende deneyeyim bi dis banti falan satiyorlarda pek inanmiyorum onlara
Dis beyazlatmayi deneyebilirsinminione ve @bestemeste nasıl bıraktınız sigarayı ya bende bırakmak istiyorum ama bırakamadım bi ya bu konuda benim iradem çok zayıf oğlum için çok üzülüyorum bırakamadığına
Ceyrek kasik tereyag, 1 kasik misir unuyla kavrulurCanım mıhlamanın tarifini verirmisin bende yapayım oğluşuma:))
Teşekkür ederim canım:)) yarın yapabilirsem verecem oğluşaCeyrek kasik tereyag, 1 kasik misir unuyla kavrulur
1 cay bardagi su eklenir ve bebeginize verdiginiz peynir ilave edilir
Muhallebi kivamina gelene kadar pisirilir
İki defa basima geldi genelde hali yuksek geliyor hixla gecerken haliya takilip ucuyor malesef
Canım yürütec çok güzel biraz oyalanıyor içinde ama benimki onu bile tehlikeli hale getirmiş ama her bebek aynı değil belki senin yakışıklı sever:))Aynen canım ben de kendi kendime disipline olamam bu yüzden başladım diyetisyene. Kendi kendime diyet yaparken bu yere gidince reddedemiyodum diyetisyen olunca çevrenin idrak etmesi de kolay oluyo hem ısrar edemiyorlar çok fazla tabi herkese de söylemiyorum gidiyorum diye bu sefer benden kilolu tipler şişko muamelesi yapmaya kalkıyorlar
Biz de öyleyiz yaa en zor zamanları bu zamanlar heralde bugün arkadaşlara da söyledim de 2.5 yasa kadar böyle dediler. Ben yürütec almamıştım acaba alsam da azcık rahatlasam mi diye düşünüyodum o da sıkıntı olabiliyo demek ki
Bende larkin,den aldim.tarifiTeşekkür ederim canım:)) yarın yapabilirsem verecem oğluşa
Bende cokkk guluyorum cunku aglamiyoooGülmekten koptum:))
Ay canım hiç gülünecek bi durum değil allah bebişlerimizi korusun ama ardayı hızla giderken halıya takılmasını hayal ettim hala gülüyorum
Abdullahta düşünce nir yandan endişeleniyorum bir yandanda bunu nasıl becerdi diye gülüyorum:))
ödev mi kolay gelsin haha aasGünaydın güzel anneler hala regli olmadım dün test yaptım ama o testin tarihi geçmiş olabilir bundan 18 ay önce miniğime gebe kalmadan önce aldığım strip testten kalmıştı iki tane:) son kullanma tarihi yazmıyor kutusunu atmıştım, tek çizgi çıktı tarihi geçse o da çıkmazdı değil mi, bir tane daha var af Allah ım korktuğum başıma gelmesin gelirsede hayırla gelsin...
Oğluş malum mama içmiyor, bu ay evde tarttım 200 gr almış sıpam yine, bende sma 2 aldırdım artık çorbalarına meyve pürelerine bebe bisküvili mamasına katıyorum, yani yediği şeylere katıcam olur değil mi böyle de
Hastalıklarımız hafifledi sayılır, miniğim iyileşse en zoru onun ki
Büyük paşamla ödev yapmaya başladık ayyy çok zor bol bol sabır dileyin bana
canım sana tekv tavsyem kızını emzirme skligini azalt tkizimi anlattn sanki ac bırak açacak ağzını ama emzirme sakin birde mutlaka kan tahlili yaptirKızlar okuyamadan yazıyorum böyle Paylaşım da olmaz ama kusura bakmayın
Dün doktor kontrolümüz vardı süsledim püsledim doktora teslim ettim kızım kg vermiş(( Sınıfta kalmış givi hissediyorum kendimi o kadar çabama rağmen... Artık daha ne yapayım bilmiyorım. Verdiği kg az buz değil doktor mama vermiyor ona rağmen..
Bu sabah da zorladım resmen elini kolunu bağladı ağzını hepten kapadı. Şu zamana kadar hiç zorlamamıştım bir Kaşık da olsa taşardı şimdi hepten kapadı ağzını(
Hasta bebek ve annelere geçmiş olsun...
Tecrübeli anneler bana yemek saatinizi miktarınızı öğün ve çeşitlerinizi yazar mısınız..
Ben sabah pekmez yumurta sarısı lor
Öğle çeyrek meyve püresi yoğurt
Akşam etli vs sebze yemeği Çorbası yedirmeye çalışıyorum.
Şu zamana kadar bir Çay tabağını bırakın üç Kaşık bile almadı(((
Ne Yapayım nasıl yapayım neyi yanliış yapıyorum?
Zorlayanda küstü bana resmeno kg vermiş ben sırf onu beslemek için deli dana gibi oldum yemekten (
Sütümden de artık hayır yok. Diyete başladım aslında diyet bile değil işte tatlıları aburcuburu kestim of of(
canım üzülme @Mrssuperfine ye yazdıklarımı uygula derimBende yardım istiyorum. Geçen ay 200 gr almıştı. Bu ay 100 gr almış.
Ben buna katılmıyorum canım senin oğlun hareketli yakıyor ama mama alan çocuk la almayan arasında kilo açısından fark oluyor mama hemen şişiriyorCanım mamanın kilo ile hiç alakası yık benim oğlum doğduğundan beri içiyor sade anne sütünü içen bi bebekten farkı yok..
Benim oğlumda öyle çok yemesede kendine yetecek kadr yiyiyor ama kilo da bi etkisi yok ben çok hareketliliğine bağlıyorum çünkü hiç durmuyor birde uyku yok mesela oğlum biraz uyusun yüzünün rengi değişiyor kendine geliyor ama uyumadığı zaman görsen acırsın nekadar zqyıf diye..
canım git diyetisyene çok genciz kendimize eziyet etmeyelim eminim çok almadin ama kolay veriesinKizlar malum temiz hava,ev isi yok,arda ne zmn uyursa yatajtan dusmesin diye kivriliyorum aaa bi bakmisim uyumusum
Valla burasi cok iyi geldi ve acaip kg aldigimin farkindayim
Fortmantoda bir ayna var,aynami bozuk genismi gosteriyo yoksa gercekten ben bu halemi geldim soktayim(
Artik karsrim kesin burdan doner donmez 9. Cu ay kontrolumuz icin dr a gittigim gun kendimede diyetisyen icin randevu alicam
Ben cunku kendimi biliyorum istediginiz kadar beni motive edin eslik edin citir annelerine tesvik edin benden bi cacik olmaz,ben zayiflsyamam cunku iradem cok zayif malesefff
Heee bu demek diilki zayiflayamam,sadece gorev haline gelmeli,para vermeliyim o zmn isler degisir gibime geliyor cunku yaklasik 10 sene sigara kullandimaslada birakma niyetim yoktu ,hicbir resimde gulemiyordum dislerim cok sararmisti artik,birgun karar verdim ve dislerimi beyazlattirdim
Sonuc harikaydiii bembeyax olmuslardi ve tam 2 hafta surdu tedavi,gece boyu agzimin icinde dev gibi bir kalipla ilacla uyumustum o kdr canim yaniyorduki ama sonuca degmistii
Dr sart kostuu eger sigara icersen tum bu olanlar verdigin para bosa gider dedi
İste o gun gunde 1 paket sigara icen ben sigarayi biraktim tam 4 yil oluyor
Simdi insallahhh bu basarimi bu azmimi kilo verirkende yakalarimmm
canım örümcek için geç kaldın yürüyecek artik boşa özgürlüğünü kısıtlama malesef 2 yaşa kadar zor ama azcik konuşmaya başlayınca anlatacagiz rahtlayacagizAynen canım ben de kendi kendime disipline olamam bu yüzden başladım diyetisyene. Kendi kendime diyet yaparken bu yere gidince reddedemiyodum diyetisyen olunca çevrenin idrak etmesi de kolay oluyo hem ısrar edemiyorlar çok fazla tabi herkese de söylemiyorum gidiyorum diye bu sefer benden kilolu tipler şişko muamelesi yapmaya kalkıyorlar
Biz de öyleyiz yaa en zor zamanları bu zamanlar heralde bugün arkadaşlara da söyledim de 2.5 yasa kadar böyle dediler. Ben yürütec almamıştım acaba alsam da azcık rahatlasam mi diye düşünüyodum o da sıkıntı olabiliyo demek ki
hoşgeldin kaçak diş ne kadar geç cikarsa o kadar rahatselam kızlarr :) nasılsınız herkesler iyidir inşallah ben bayadır giremiyorum internetimiz arızalandı araya bayram falan girdi yapmadılar bi türlüarada okuyodum internet paketi yapıp ama bitiyodu hemen neyseki düzeldi artık sıkı takipçinizim gene :)) albüme bikaç foto atıcam oğluşum büyümüş mü teyzeleri bakarsınız :) bu arada dişimiz hala yok yeni yeni sürünüyoruz tembel oğluş
Cnm benim kizim da babaanne bakmaya başladığından beri dogru duzgun ek gida yemiyor,ilk zamanlar kahvalti+meyve puresi +yogurt+corba ya da sebze puresi ile gunu bitiriyordum.Simdi corba+yogurt ve yerse meyve puresi ile gun bitiyor ..Kızlar okuyamadan yazıyorum böyle Paylaşım da olmaz ama kusura bakmayın
Dün doktor kontrolümüz vardı süsledim püsledim doktora teslim ettim kızım kg vermiş(( Sınıfta kalmış givi hissediyorum kendimi o kadar çabama rağmen... Artık daha ne yapayım bilmiyorım. Verdiği kg az buz değil doktor mama vermiyor ona rağmen..
Bu sabah da zorladım resmen elini kolunu bağladı ağzını hepten kapadı. Şu zamana kadar hiç zorlamamıştım bir Kaşık da olsa taşardı şimdi hepten kapadı ağzını(
Hasta bebek ve annelere geçmiş olsun...
Tecrübeli anneler bana yemek saatinizi miktarınızı öğün ve çeşitlerinizi yazar mısınız..
Ben sabah pekmez yumurta sarısı lor
Öğle çeyrek meyve püresi yoğurt
Akşam etli vs sebze yemeği Çorbası yedirmeye çalışıyorum.
Şu zamana kadar bir Çay tabağını bırakın üç Kaşık bile almadı(((
Ne Yapayım nasıl yapayım neyi yanliış yapıyorum?
Zorlayanda küstü bana resmeno kg vermiş ben sırf onu beslemek için deli dana gibi oldum yemekten (
Sütümden de artık hayır yok. Diyete başladım aslında diyet bile değil işte tatlıları aburcuburu kestim of of(
Cnm sagol tarif icin deniycem insallah..Ceyrek kasik tereyag, 1 kasik misir unuyla kavrulur
1 cay bardagi su eklenir ve bebeginize verdiginiz peynir ilave edilir
Muhallebi kivamina gelene kadar pisirilir
Buralardayım okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Kısa kısa bakıyorum.ödev mi kolay gelsin haha aasahmet duseldi gibi ipek hasta düzelecek inşallah yarin evde bırakırımhaftasonuylav dinlenir
canım sana tekv tavsyem kızını emzirme skligini azalt tkizimi anlattn sanki ac bırak açacak ağzını ama emzirme sakin birde mutlaka kan tahlili yaptir
canım üzülme @Mrssuperfine ye yazdıklarımı uygula derimkaç gündür nerdesin
Ben buna katılmıyorum canım senin oğlun hareketli yakıyor ama mama alan çocuk la almayan arasında kilo açısından fark oluyor mama hemen şişiriyor
canım git diyetisyene çok genciz kendimize eziyet etmeyelim eminim çok almadin ama kolay veriesin
canım örümcek için geç kaldın yürüyecek artik boşa özgürlüğünü kısıtlama malesef 2 yaşa kadar zor ama azcik konuşmaya başlayınca anlatacagiz rahtlayacagiz
hoşgeldin kaçak diş ne kadar geç cikarsa o kadar rahat
canım seninki hareketli sana öyle geliyor mama alan bir sürü bebek biliyorum biri en yakın ablamın kızı sadece mama aldı 5 yaşında 7 yaşında gibi hep tombişti şimdi kemikli uzun yapılı bir kız oldu, buna çok örnek var, seninki mama almasaydı emin ol daha zayıf olurdu, uyku da çok önemli gerçekten katılıyorumCanım mamanın kilo ile hiç alakası yık benim oğlum doğduğundan beri içiyor sade anne sütünü içen bi bebekten farkı yok..
Benim oğlumda öyle çok yemesede kendine yetecek kadr yiyiyor ama kilo da bi etkisi yok ben çok hareketliliğine bağlıyorum çünkü hiç durmuyor birde uyku yok mesela oğlum biraz uyusun yüzünün rengi değişiyor kendine geliyor ama uyumadığı zaman görsen acırsın nekadar zqyıf diye..
afiyet olsun kuzuya şifa olsun:)Nego canım bide benim oğlum kahvaltıyı sevmiyordu etinin bebek ekmeğini aldım onun sayesinde biraz sevdi kahvaltıyı..
Arı mamayıda aldım çok sağol bu gece oğlum yemek için uyanmadı şükür..
canım yediği miktar az olunca o az miktara her şeyi sığdırmaya çalışıyorum, çorbalarını kendi damak tadıma göre yapıyorum kendi sevmediğimi ona vermiyorum:)Nego çorbaya ne kadar çok katıyorsun :) bende ilk başta öyle karışımlar yaptım ve yemedi oğlum karışık hiçbişeyi yemedi tatsız tuZsuz hiçbişeyide yemedi. Bunu farkettim ve kendim ne yiyosam onada onu yedirdim ve yemeye başladı oğlum ondan sonra :)
@Mrssuperfine bencede zorlama bebişini zorladıkça iyice soğur yemekten. Elbet yicek iyice aç kalınca. bide denemediysen kendi yemeklerinizi vermeyi dene. Cok karışım yapıyosan tek tek vermeyi dene. Kendine sıkıntı yapma. Benim annemde bize hiç baskı yapmamış aklımın erdiği zamandan sonrasındada hiç zorlamadığını hatırlıyorum ve çok şükğr herşeyi yiyorum :) herşeyi sıkıntı yapmadan dene bence. Bende yemediği zaman klip, çizgi film, klipli çocuk şarkıları izletiyorum sadece yemekte izlettiğim (ki o da yemezse) içinde bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum sende dene :) inşallah kısa zamanda yemeye başlar bebeğinde ikinşzde mutlu olursunuz güzel haberlerini alırız burdan :)
canım verirsin inanıyorum bir ılık çakması lazım sadece kafanda bir anlık bir şeyKizlar malum temiz hava,ev isi yok,arda ne zmn uyursa yatajtan dusmesin diye kivriliyorum aaa bi bakmisim uyumusum
Valla burasi cok iyi geldi ve acaip kg aldigimin farkindayim
Fortmantoda bir ayna var,aynami bozuk genismi gosteriyo yoksa gercekten ben bu halemi geldim soktayim(
Artik karsrim kesin burdan doner donmez 9. Cu ay kontrolumuz icin dr a gittigim gun kendimede diyetisyen icin randevu alicam
Ben cunku kendimi biliyorum istediginiz kadar beni motive edin eslik edin citir annelerine tesvik edin benden bi cacik olmaz,ben zayiflsyamam cunku iradem cok zayif malesefff
Heee bu demek diilki zayiflayamam,sadece gorev haline gelmeli,para vermeliyim o zmn isler degisir gibime geliyor cunku yaklasik 10 sene sigara kullandimaslada birakma niyetim yoktu ,hicbir resimde gulemiyordum dislerim cok sararmisti artik,birgun karar verdim ve dislerimi beyazlattirdim
Sonuc harikaydiii bembeyax olmuslardi ve tam 2 hafta surdu tedavi,gece boyu agzimin icinde dev gibi bir kalipla ilacla uyumustum o kdr canim yaniyorduki ama sonuca degmistii
Dr sart kostuu eger sigara icersen tum bu olanlar verdigin para bosa gider dedi
İste o gun gunde 1 paket sigara icen ben sigarayi biraktim tam 4 yil oluyor
Simdi insallahhh bu basarimi bu azmimi kilo verirkende yakalarimmm
bundan sonra yazıyım ben tariflerimi:)Ay kizlar cok guzel tarifler veriyorsunuz ya allah razi olsun bazen tikanip kaliyorum ne yedirsem diye iyi ki burasi var ek gidayi ne kadar cesitlendirdiniz boyle seviyorum sizleri
aynen canım benimkide çok yaramaz kendi kendine bir haftadır oturuyor ayy iyi ki öğrendi bir bakıyorum küt düşmüşKızlar benim oğlum gün gün yaramaz oluyorbaşa çıkamıyorum artı dün ğazar eşyalarını dolaba yerleştiriyordum oda yürütecdeydi bi baktım yerde ağlamıyorda yerde birşey görüyor onu almak için uzanıyor hop yerde yürütecede koymaya korkar oldum..
afiyet olsun kuzuya canım muhallebi uzun yıllardır veriliyor doktorların çoğu onaylıyorCanim benim de sorunum beni emmiyor. Ek gidayi yiyor ama cok hareketli kilo almiyor
8.5 aylik 7.5 kilo
Bende bu ay ara ara pirinc unuyla muhallebi yapmaya basladim
Benimki beni emmedigi ve gunduz de biberon mamasi vermedigim icin ek gidayi.yiyor
Bir sabah mihlama yapiyorum.bir sabah yumurta sarisiyla.kahvaltilik
Mihlamayi denr mutlaka.cogu bebek seviyor
Birde artik kilo almasi icin her yol.mustehak diyorsan pirinc unuyla muhallebi yap
yürüteç maalesef bazı bebeklere tehlike bu oğluma kullanamıyorum eğiliyor yürüteçden bağlıyorum yürütece ama yok aklım onda kalacağına kullanmıyorum abisi ne güzel kullanırdı:)Aynen canım ben de kendi kendime disipline olamam bu yüzden başladım diyetisyene. Kendi kendime diyet yaparken bu yere gidince reddedemiyodum diyetisyen olunca çevrenin idrak etmesi de kolay oluyo hem ısrar edemiyorlar çok fazla tabi herkese de söylemiyorum gidiyorum diye bu sefer benden kilolu tipler şişko muamelesi yapmaya kalkıyorlar
canım pirinç sağlıksız değil ki tam tersi bebeklere ilk tavsiye edilen gıda pirinç unu pirinçtir linke bakmanı istiyorumNego canim vaktim fazla olmadigi icin tamokuyamadim ayrintili kusura bakma ama kilo icin pirinc vs diye yazman dikkatimi cekti, bos kiloya gerek yok canim, sisko olsa ne olcakki, saglikli olsun hareketli aktif olsun daha guzel, sisman bebek sevmiyorum ben ya cok hantal geliyor bana.. Kafana cok takiyorsun, benim kizim sizlerinkine gore bayagi ufak tefek, he hic dert etmiyorum desem yalan olur, azcik dert etcek gibi oldugumda amam saglikli olsun yeter diyorum.. Lutfen bebisinide strese sokma, uzerinde baski hissetmesin yavrucak . Onemli olan almaso, masallah bak bu ayda kilo almis, cok yipratma kendini, bebeginin kiloya, mamaya ihtiyacindan cok senin mutly olmana ihtiyaci var
oy yerim ahmeti inşallah artar canım iştahı, ipeğe geçmiş olsun emire okul tatil demek zorunda kaldım yoksa asla kabul etmezdi gitmemeyi, yalan söylemiş oldumİyi uykular gençler hazırlıklar tamam yarin toplantı için ..... ahmet iyileşmiş gibi kısa sürdü dişten di demekki bugün arkamdan ağladı zamanla dahab iyi olur inşallah iştahsız biraz ama düzelir inşallah
İpek kuzum hasta okula gidicem diyo sıpagidemezsin cicianneyle kal diyorum yok diyo halasına tamam dedi ona bırakayım bari yine işimiz düştü gerçi bugün 2 kere aradı nolur işin olunca bırak kusuruma bakma diye neyse bu konuyu unuttum
Biz bugün doğalgazı açtık aksam gece üşüyor kuzuların yüzü ankara soğukyarin sabah işimi halledip bi kuaföre gideyim bakıcı bi saat erken gelecek ..
Bu arada ek gıda konusunda ahmet çorbayı hic sevmiyor ya kahvaltı karışık yiyor ama pilav makarna hayrani
Geceniz iyi olsun opt
canım dediğin gibi kv ne veriyorsa kabul etmek zorundasın hem bende veriyorum bize yyaptıklarımızdan yemiyor başka türlü napıyım, pütürlü verme konusunda haklısın bende pütürlü veriyorum kv min ödü kopuyor eline ekmek veriyorum ay koparırsa diyor e anne zaten koparıyor yiyor diyorum her seferinde aynı muhabbet:)Cnm benim kizim da babaanne bakmaya başladığından beri dogru duzgun ek gida yemiyor,ilk zamanlar kahvalti+meyve puresi +yogurt+corba ya da sebze puresi ile gunu bitiriyordum.Simdi corba+yogurt ve yerse meyve puresi ile gun bitiyor ..
Corba ve yogurdu seviyor yediği miktar fena sayilmaz,kayinvalidem baktigindan beri sebze puresi hic yiyemiyor cunku tatsiz,tuzsuz diyip vermez eskiler boyle snrm.Kahvalti ztn tamamen yemiyor ve ısrar etmeyi bıraktım..Ben corba yaparsam kiymali sebzeli filan yapiyordum ama artik klasik tarhana,sehriye filan yediriyor ..Cok mudahale edemiyorum kırılır simdi,ztn pestilini çıkarıyor kadincagizin,Allah razi olsun.ondan baska kimse asla bakmaz cok sabır gerekiyor..Hal boyle olunca yediğine ictigine karışmıyorum.Tartmadim moralim bozulur diye uzun zamandir...
Kizimi alıp eve gecebilirsem en azindan sebze puresi veririm aksam ustu yogurt ile beraber..Aksama kadar orda kalinca olmuyor..
Yalniz bugun azcik bozuldum laf aramizda yedirirken bikac kasik yiyince hemen agzini siliyor,etrafi kirleniyor diye agzinin..Ben onun boyle yapmasına karışmıyorum ama o bana karışıyor mlsf..Ben yemesi bitince siliyorum iki uc kasikta bi elimde pecete ile agzini silip durmuyorum cadim kiziyo ztn..Bikac kez uyarinca beni bosver takilma anne yesin dedim,relax ol..Bir de sehriye corbasini bile blenderdan geciriyor kati gidaya gecisimiz zor olacak
zor isler bunlar..
Cnm sagol tarif icin deniycem insallah..
canım pes etme sakın bak bizimki belli gıdalara sıcak bakıyor artık yemese benimki yemezdi sen kan damlasını düzenli ver göreceksin açılacak iştahı@Mrssuperfine cok zor ama onemli o lan sağlık yemeyen cocuk ahhh oyle stresli ki yaptığın vicdani da cabasi....ana inan vakti g er lince yiycek guzel guzel ins.
biz de yemiyoruz.sabah yum sarisi ile peynir cok az bi cay k asigi belki kuş un yem yedigi gibi( ya da yogurt nadiren 4 ya da 5 cay ka s igi yer ensevdigi yogurt.yine yerse a ksamlari azcik çorba (mercimek seh r iye yogurt kemik corbasi eflalimin dedigi corbadan oglus cokk sevdi ama iste yese de az yiyo)
Pi r inc unu yemiyo muhallebi yapiyrum pekmez kesinlikle oguruyor direk meyve hic yemiyo rende filan....eline veriyrum bazen kemiriyo.
iki gündür bebe bisküvisi verdim elhamdulillah yedi nasil sevindim.o kadar hareketli ki gece donmrkten uyuyamiyo bi emmekle bu harekete doymaz diye yesin diye dert ediyrum.
kizlarin methettigi mihlamayi yapicam ins sever.
Bebislerimize de maşallah okudum da cok guzel yiyorlar... imreniyrum ama vesselam.
afiyet sifa olsun kuzulara masallah.
Hayırlı sabahlar hanımlar. kızım her hastalandiginda huyu değişiyor, şimdi de grce ikide uyuyup bes gibi uyanıyor. hala uyanik ama ben pert oldum. Birde temizlige başladım dün zaten yorgundum uykusuzluk iyice perişan etti. Neyse kızım iyi olsunda. Allah sağlık sıhhat versin.
Canım yeğenim ilk üst yan kesici dişlerini çıkarmıştı:) bir şey olmaz hayırlı olsun dişiniz, ayağa mı kalkıyor kuzunBuralardayım okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. Kısa kısa bakıyorum.
Kızımın altta 2 dişi vardı. Üst sağ yandan diş çıkardı. Sırayı bozdu. Umarım bi sorun yoktur. Ortadaki dişlerde kabartı bile yok.
Emeklemiyoruz hala. Oturduğu yerden tutunarak kalkmak istiyor. Ama kendi beceremiyor. Gün boyunca sürekli oturup kalkıyor. Pert durumdayım.
Gündüz uykusu çok azaldı. Dişten herhalde dedim diş çıkardı ama düzelmedi.
Yemeğimi yememe bile müsaade etmiyor. Başa döndük maalesef.
Bizde kombiyi açtık 3 gündür. Malum Erciyes e ağustostan beri kar yağıyor. Yakında şehre de kar iner.
İpek hanıma geçmiş olsun kreş ortamı sanırım biraz mikrobik oluyo. Kısa sürüde atlatır inş. Ahmet beye de maşallah. Annemize de bol enerji, sıhhat,afiyet diliyorum. Ve sizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?