2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sagol canim benim inşallah

Nego canim uzme kendini arkadaslarin dedigi gibi tahsilli eşek cok...
I imspecial ahmet nasil oldu canim
nnightsaill canim gecmis olsun dun bizde doktordaydik diş asla öksürük yapmaz dedi oyle bisey yok dedi enfeksiyondan oksurur dedi ve ciddi birseydir bu antibiyotik tedavisi gerektirir dedi senin msj gorunce yazayim dedim simdi ikiside doktor biz hangisine inanacaz

Slm hatunlar dun doktora gittik hem pisigimiz hemde genel muayene icin pisigine hic bisey demedi sizinde dediginiz gibi sık sık yıka havalandir desitin pisik kremine devam et dedi...
Ayrica benim oglan sabahlari oksuruyordu disten diye zannediyordum oyle birsey yok dedi disle cigerlerin ne alakasi var dedi salya öksürük yapmaz dedi gun icindede oksurmeye baslarsa diye bi antibiyotik verdi...
Kan tahlili daha hic yapmadi bende soyledim kansizliga bakmicakmisiniz dedim yok dedi butun bebekler kansizdir ondan zaten kan damlasi veriyoruz ya dedi buna sinir oldum belki cok düşük cikacak kan degerleri oyle degil mi...
Bi de balik yagi verdi bize artik kullanabiliriz dedi sizce erken degil mi baligin kendisini yedirecem zaten sizin doktorlar verdi mi balik yagi

Gecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.

Birde kızım terlik delisi oldu, sakliyorum kaldiriyorum ama gördüğü yerde agzina almaya çalışıyor hemen. Tam niye böyle yapıyor diye kizarken annem sende terlik delisiydin dedi sustum kaldim.

Bizdede var terlik delisi
Birde gırgır sırf onun için gırgır aldım pis olanı ağzına götürmesin diye:))

Oğlum yine kabızlık savaşı veriyor
Ağlamaktan tükendi artık ftil bermek istemiyorum zeytinyağı verdim yaptı ama bu seferde huysuzlandı
Bizdede bir duzelme yok
Hergun kaskati yapiyor
Bagirsak duzenleyici damla 1 ay verdik
Z yagi hergun iciyo
Naptiysam rahat rahat yaptigini goremedim valla

Bizdede bir duzelme yok
Hergun kaskati yapiyor
Bagirsak duzenleyici damla 1 ay verdik
Z yagi hergun iciyo
Naptiysam rahat rahat yaptigini goremedim valla
Zaten aklıma six geldiniz her yolu denedim demiştin bizde aynı durumdayız büyüyene kadar böyle devam edecek galiba

Ya kızlar size birşey soracam benim oğlum nekadar ek gıda yerse yesin yine mama istiyor sizdede oluyormu bu durum..
Böyle giderse mamayı hiç bırakmayacak

Sagol canim aynen her doktor farkli dusunup farkli ilaclar veriyor ya da vermiyor..insallh ilerlemez kuzularimizin öksürüğü

canm geçmiş olsun havalar çok değişti nasıl giydireceğimizi şaşırdık
amin canm geçmiş olsun kuzuya

Ağlamaktan tükendi artık ftil bermek istemiyorum zeytinyağı verdim yaptı ama bu seferde huysuzlandı
ya aysima biz de aynıyız sorma bu ikinci bizim geçen ki 3gun falan sürmüştü 2hafta onceydi
dun yine başladı ağlamıyor ama ıkınmaktan kızarmaktan fena oldu erik kaynattım onu içiyo sürekli zyağı veriyorum bende

Ya kızlar size birşey soracam benim oğlum nekadar ek gıda yerse yesin yine mama istiyor sizdede oluyormu bu durum..
istiyor canm
bugünkü akşam yemeğinden sonra içemez diye düşündüm ama içti valla
ben 120 cc den fazla vermedim hiç

Ya diş çıkarırken vücudun direnci düşüyomuş o yüzden öksürük yada soğuk algınlığı olabiliyomuş öyle dedi doktor

Bize verdi doktor vitamin diş çıkarırken vücut direnci düşüyo bide bazen emmediği için. Bugün aldık ama daha kullanmadık yarın bi prospektüsünü okuyayım ona göre vermeye başlıcam bizimkide terlik delisi terlik görmesin depar atıyo resmen terliğe gitmek için bende çok terlik giymiyorum Allah'tan :)

Canım benimki hergün veya iki günde bir yaptığına rağmam kabız oluyor bide çok ağlıyor yaparken aşırı zorlanıyor..
Yemekten sonra 6 ölçek mama içiyor bide..

Günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerine teşekürler ben direk hasta oldu sanmıştım ama oğlumun dışı cikmis 5.dış sonunda çıktı alt yan üst yan ikibtanede patlamak üzere burnunu nazovakvak la cekiyorum dun gece rahatsız uyudu ama öksürük azdı kizim hasta gibi bu seferde o hastalık baslangicinda insallah hasta olmaz bu yıl çok hasta olur ilk anaokulu yılı seneye aşı gibi olur ama inşallah yinede olmaz ahmet paşanın pisigi gecmedi bugün eczaneye gidip araştırma yapacağım bende oldukça yoruluyorum veli toplantı is yapmam lazım çok is var gideyim karni yarniyarik yapip evi toplayim sizi ve kuzularınızi öpüyorum

Günaydınn güzel anneler ve güzel çocuklarıı.
Dün akşam komşuya yemeğe gittik başka bi komşuyla. O iki komşununda 2şer oğlu var ve Çağlar'ı çok seviyolar. Yemekten sonra bi oynaştılar Çağlarla. Oğlum zevkten dört köşe oldu valla tabi fazlasıylada yoruldu bide yatmadan ağrı kesici verdim sorunsuz bi gece yaşadık sonunda :) kendimi çok dinç hissediyorum bugün. Oh be kendime geldim sonunda kaç gündür sersem sersem dolanıyodum :)
Öpüyorum hepinizii

canım çok sağol takmıyım diyorum aklıma geliyor sonra diyorum o kim ki üzülüyorsun Allah sorsun
e dediğinde haklısın ayakkabıyla girmek ne ya şu bizim memlekette düğün evini ahır zannediyorlar gerçekten, başka şehirde de böyle mi acaba! hiç kinlenme canım olan bize oluyor yapan yaptığıyla kalıyor bak ben kimsenin umrunda değilim
canım ya inşallah değilimdrin keşke psikloljim normal olsa aslında çok seviyorum bebekleri hamileliği ama ben deli oldum artık normal değilim korunduk biz ama şüpheli bir durum oldu, yanarım yanarım bir kerede hamile kalırsam yanarım cinsel hayat sıfır malum... Üç hamileliğimde de regli öncesi lekem geldi benim
Aynen Nego cnm
Hihami a katiliyorumm
Yuz unv bitirsinler demekki adam olamamislar
Duymamazliktan gelll onlarin seviyelerine inmee
Bir gun doner gelirr kucucuk bir bilgine muhtac olurlarr o zamn anlarlar iste
sağol canım umarım o günü görürüm
canım bak demiştim var bir sıkıntısı diye gece oluyor çünkü hastalıklar gece artar vücut ağrıyı gece daha çok hisseder,kendi bedeninden düşün misal
çok haklısın canım bunda da benim adım çıkarsa artık kötü olur benim için, kızda çocuk gibi canım ya bu saatten sonra iyi de olsa benim için biten biter resmi olurum bu değişmez
İnsanlara havadan bakan tipler.. canım boşver elbet birgün o konu bir yerde açılacak sende kavga etmeden lafını söylersin üniversite ıokumakla adam olunmuyor hadsiz..
sağol canım o günü bekliyorum haklısın mutlaka o o-konu açılır
Nego okumak belki cehaleti alir ama esseklik baki kalir. Kendini uzme sen akilli bi kadinsin. Gerektigi zaman gereken dersi verirsin hic yorulma
sağol canım teşekkür ederim
canım benim kıyamam , bazı insanların bağırsak boyu uzun olurmuş canım yapısal olarak geç kaka yaparlarmış bu sebeple araştırabilirsin, siyah erik denedin mi canım, pırasa çıksa zeytinyağlı saraçoğlu onu öneriyor oğluma çok yaptım kabız olunca
sağol canım
canım etki etmez mi salya boğazı tahriş ediyor o da öksürtüyor bizim bile genzimiz aksa salyamız artsa öksürmüyormuyuz, kan damlasını düzenli veriyorsan kansız çıkmaz canım endişelenme, ben hiç vermedim ondan düşük çıktı
nerdesin canım sen ya aklıma kötü şeyler geldi yazmak istemedim çabuk anlat ne oluyor çok merak ettim
ha hay canım terlik sevmeyen bebek görmedim daha:) terlik ayak:)
Bizdede var terlik delisi
Birde gırgır sırf onun için gırgır aldım pis olanı ağzına götürmesin diye:))
ayy dün halıları fırçalarken bu geldi aklıma temiz bir gırgır fırça alıyımda peşimde koşmasın diye:) aklın yolu birmiş
canım tabi ister temel besini süt onun, süt kuzusu daha, iki yaşına kadar vereceksin zaten, istersen bir yaşından sonra normal süte de geçebilirsin tabi
hayırlı olsun canım dişiniz:) oyy ipekte mi hasta oluyor
Nego dengesiz kadınmış takma sen onu zamani gelince basarsın lafı sen üniversite mezunusun bizle bir olamazsin senin bi tarafin bizden fazla sanırım dersin

ohh ne güzel dedin aklımda tutayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…