- 16 Mart 2013
- 349
- 42
- 48
Sagol canim benim inşallahNego çok çok çok geçmiş olsun üçünüze de Allah acil şifalar versin. İnsan kendi hasta olunca bir şey değilmiş, yavrusu hasta olunca çok kötü bir şeymiş. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınız. Allah kolalık versin.
@sarfansari tebrik ederimben hiç kazanamam böyle şeyleri
minione eveeett aynısıymış, eflalim alıntı yapmış oradan gördüm. Bizde 1-2 yaş aldık. Dün geve uyku tulumlu 2. geceydi sonuç başarılı
İyi tatiller bu arada aradaki sayfaları okuyamamıştım dün akşam gitmişsin bile tatile
İyi eğlenin gittiğinize çok çok değsin inşallah.
@praline Melekler onları Allah'ın izniyle koruyorlar. Korumasalar ne olurdu halimiz. Çok çok geçmiş olsun, bir daha olmaz inşallah. Bende düşmesinden düşürmekten çok korkuyorum.
@Duha22 ellerine kollarına sağlık. Güle güle kirlen derler bize sinir olurumkirlenmesek az temiz kalsa
I imspecial ohh çok şükür. Sorun hala da demek ki gerçekten
Allah işlerinizi rast getirsin. O iyi bakar sende rahat olursun inşallah.
@miss_curious hoşgeldin canım karşılaşamadık bayadır, özledim
Dafiduck İnşallah hayırlısıyla alışır bakıcısına. Allah kolaylık versin, zaten zordur bırakıp gitmek. Hiç olmazsa alışsın da seninde gönlün rahat olsun.
Yaaaa instagram hesabı facebook hesabı olanlar adlarını söylesinler özelden ya da ben söyleyeyim, eklesek ya birbirimizi.
Öyle grup gibi değil, şahsi hesaplarımızı takip edelim.
İnstagram bacıları takipleşelim
Gecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.Slm hatunlar dun doktora gittik hem pisigimiz hemde genel muayene icin pisigine hic bisey demedi sizinde dediginiz gibi sık sık yıka havalandir desitin pisik kremine devam et dedi...
Ayrica benim oglan sabahlari oksuruyordu disten diye zannediyordum oyle birsey yok dedi disle cigerlerin ne alakasi var dedi salya öksürük yapmaz dedi gun icindede oksurmeye baslarsa diye bi antibiyotik verdi...
Kan tahlili daha hic yapmadi bende soyledim kansizliga bakmicakmisiniz dedim yok dedi butun bebekler kansizdir ondan zaten kan damlasi veriyoruz ya dedi buna sinir oldum belki cok düşük cikacak kan degerleri oyle degil mi...
Bi de balik yagi verdi bize artik kullanabiliriz dedi sizce erken degil mi baligin kendisini yedirecem zaten sizin doktorlar verdi mi balik yagi
Bizdede var terlik delisiGecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.
Birde kızım terlik delisi oldu, sakliyorum kaldiriyorum ama gördüğü yerde agzina almaya çalışıyor hemen. Tam niye böyle yapıyor diye kizarken annem sende terlik delisiydindedi sustum kaldim.
Bizdede bir duzelme yokOğlum yine kabızlık savaşı veriyor
Ağlamaktan tükendi artık ftil bermek istemiyorum zeytinyağı verdim yaptı ama bu seferde huysuzlandı
Zaten aklıma six geldiniz her yolu denedim demiştin bizde aynı durumdayız büyüyene kadar böyle devam edecek galibaBizdede bir duzelme yok
Hergun kaskati yapiyor
Bagirsak duzenleyici damla 1 ay verdik
Z yagi hergun iciyo
Naptiysam rahat rahat yaptigini goremedim valla
Sagol canim aynen her doktor farkli dusunup farkli ilaclar veriyor ya da vermiyor..insallh ilerlemez kuzularimizin öksürüğüGecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.
Birde kızım terlik delisi oldu, sakliyorum kaldiriyorum ama gördüğü yerde agzina almaya çalışıyor hemen. Tam niye böyle yapıyor diye kizarken annem sende terlik delisiydindedi sustum kaldim.
Bizimkide oyle canim illa mamaya yer ayiriyor :)Ya kızlar size birşey soracam benim oğlum nekadar ek gıda yerse yesin yine mama istiyor sizdede oluyormu bu durum..
Böyle giderse mamayı hiç bırakmayacak
canm geçmiş olsun havalar çok değişti nasıl giydireceğimizi şaşırdıkKızlar ahmet hasta oldu dişten mi neye ne bilmiyorum elektrikliyi açtımnyerlerde soğuk aliyor koridor uzun ve fayans gece öksürmekten uyuyamadı ıhlamur için edin sabahtan beri bide süt inş cabuk gecer yokda dr yolu gÖzü ktu bize inş cabuk geçer...
@Duha22 evet öğlenciyim sizin en çok komustugunuz zaman yokumeline sağlık temizlik gibisi var mi maşallah abdullaha
aysimason aynen dediğin gibi canım hala bakmak istemeyince oda hissetti sanırım
Nego Canım nasıl oldunuz ..ipeğin okulu iyi gidiyor çok mutlu arada yanina giriyorum çok neşeli ..bende veliyim çocuğumu merak ediyorum
amin canm geçmiş olsun kuzuyaDün gece kendini sıka sıka çok ağladı ya. Doktordan dis ten dedi üst dişler çıktı çıkacak, gece olur huysuzlugu dedi vitamin falan verdi az emdiği için birkaç gece yatmadan agrinkesici veri cem çıkışında rahatlasin kuzucugum artık ya. Bu arada 2 gündür anladığımı gece uyanmalarimiz açlıktan değilmiş. Bu kullandığım gece mamasi bitsin artık kullanımdan. Doktor hiç kimse açlıktan uyanmak dedi gece uyaniyosa bi yeri falan agriyodur dedi. Rahatladım ama doktora gidince yavrusu hiç dün geceki kadar sıkıntılı görmemiştim. Allah badana bize ve kimseye gostermesinn
ya aysima biz de aynıyız sorma bu ikinci bizim geçen ki 3gun falan sürmüştü 2hafta onceydiOğlum yine kabızlık savaşı veriyor
Ağlamaktan tükendi artık ftil bermek istemiyorum zeytinyağı verdim yaptı ama bu seferde huysuzlandı
istiyor canmYa kızlar size birşey soracam benim oğlum nekadar ek gıda yerse yesin yine mama istiyor sizdede oluyormu bu durum..
Ya diş çıkarırken vücudun direnci düşüyomuş o yüzden öksürük yada soğuk algınlığı olabiliyomuş öyle dedi doktorNego canim uzme kendini arkadaslarin dedigi gibi tahsilli eşek cok...
I imspecial ahmet nasil oldu canim
nnightsaill canim gecmis olsun dun bizde doktordaydik diş asla öksürük yapmaz dedi oyle bisey yok dedi enfeksiyondan oksurur dedi ve ciddi birseydir bu antibiyotik tedavisi gerektirir dedi senin msj gorunce yazayim dedim simdi ikiside doktor biz hangisine inanacaz
Bize verdi doktor vitamin diş çıkarırken vücut direnci düşüyo bide bazen emmediği için. Bugün aldık ama daha kullanmadık yarın bi prospektüsünü okuyayım ona göre vermeye başlıcamGecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.
Canım benimki hergün veya iki günde bir yaptığına rağmam kabız oluyor bide çok ağlıyor yaparken aşırı zorlanıyor..canm geçmiş olsun havalar çok değişti nasıl giydireceğimizi şaşırdık
amin canm geçmiş olsun kuzuya
ya aysima biz de aynıyız sorma bu ikinci bizim geçen ki 3gun falan sürmüştü 2hafta onceydi
dun yine başladı ağlamıyor ama ıkınmaktan kızarmaktan fena oldu erik kaynattım onu içiyo sürekli zyağı veriyorum bende
istiyor canm
bugünkü akşam yemeğinden sonra içemez diye düşündüm ama içti valla
ben 120 cc den fazla vermedim hiç
canım çok sağol takmıyım diyorum aklıma geliyor sonra diyorum o kim ki üzülüyorsun Allah sorsunCanim sen cahil.kadinin soylediklerini neden kafana takiyorsun bosver
Sende kendini biliyorsun bizde seni biliyorum. 10 universite mezununu cebinden cikarirsin
Vok arastirmaci cocuklarina an iyisini vermeye calisan bir annesin
Odun kocana ragmen bende
Cok gecmis olsun canim
Simdi stv de dinledim
Aunucu kadin ogluna oksuruk ivin soyle yapiyormus
Tulbent arasina beyaz lahanayi serip utu basiyor cocugun sabaha kadar gogsunde sarili bekletiyormus. 2 gunde oksuruk hirilto kesiyormus
e dediğinde haklısın ayakkabıyla girmek ne ya şu bizim memlekette düğün evini ahır zannediyorlar gerçekten, başka şehirde de böyle mi acaba! hiç kinlenme canım olan bize oluyor yapan yaptığıyla kalıyor bak ben kimsenin umrunda değilimınsanlar ıftıra etmeyı kolay zannedıyor galıba terbıyesızler sen gayet kulturlu kendını bılen bırısın gordugum kadarıyla allha havale et.. kardesımın dugununde kadının bırı bana ıftıra ettı neymıs dugunde ben onu annemlerın evınden kovmusum x ın gelını benı evden kovdu demıs herkese hahahaaa tovbe est kardesımın kaynana benımde kaynnam ya laf cıkarıp aramızı bozacak ınsanlar benı terbıyesız tanıyacaklar...dedıgım neydı bılıyo musun teyze eve ayakkabıyla gırmese,nız ıyı olur bunda ne var bee benım annemın evı ahır degıl dugun dıye pıs ayakkabınla gırmek zorunda msın kaynanada sen kovmussun dedı neee dedım yuh artık allaha havele edıyorum o terbıyesız kadını kaynanada benı savunmamıs bak kınlendım sımdı!!!!! yanı anlıyorum senı
canım ya inşallah değilimdrin keşke psikloljim normal olsa aslında çok seviyorum bebekleri hamileliği ama ben deli oldum artık normal değilimKizlar hepinize tek tek yazamadim atladiklarim oldu sanirim, yetosemiyorum artik hiziniza :) tesekkur ederim hepinize, kizim hamdolzun iyi, ben soku hala atlatamadim, Allah korusun tum bebekleri..
Nego canim sizede cok gecmis olsun.. Hamile miyomdir diye suphen var galiba arkadasimda gece hafta leke geldi hamilemiyim filan diye dusundu, onlarda kacamak olmus ama :)), 4-5 gun sonra tam sokuldu, yani hamile degilmis, bosuna uzulme sendede boyle olabilir..
sağol canım umarım o günü görürümAynenNego cnm
Hihami a katiliyorumm
Yuz unv bitirsinler demekki adam olamamislar
Duymamazliktan gelll onlarin seviyelerine inmee
Bir gun doner gelirr kucucuk bir bilgine muhtac olurlarr o zamn anlarlar iste
canım bak demiştim var bir sıkıntısı diye gece oluyor çünkü hastalıklar gece artar vücut ağrıyı gece daha çok hisseder,kendi bedeninden düşün misalDün gece kendini sıka sıka çok ağladı ya. Doktordan dis ten dedi üst dişler çıktı çıkacak, gece olur huysuzlugu dedi vitamin falan verdi az emdiği için birkaç gece yatmadan agrinkesici veri cem çıkışında rahatlasin kuzucugum artık ya. Bu arada 2 gündür anladığımı gece uyanmalarimiz açlıktan değilmiş. Bu kullandığım gece mamasi bitsin artık kullanımdan. Doktor hiç kimse açlıktan uyanmak dedi gece uyaniyosa bi yeri falan agriyodur dedi. Rahatladım ama doktora gidince yavrusu hiç dün geceki kadar sıkıntılı görmemiştim. Allah badana bize ve kimseye gostermesinn
çok haklısın canım bunda da benim adım çıkarsa artık kötü olur benim için, kızda çocuk gibi canım ya bu saatten sonra iyi de olsa benim için biten biter resmi olurum bu değişmezNego @hihami ye katılıyorum, hem belli ki daha fazla problem yasayacaklar malum kayninda isinden ayrılmış, bitirmeye bahane arayabilirler, suan konusursan seni bahane edip bitirebilirler ve hic dahilin olmamasina rağmen senin üstüne kalır şimdi hiç Karışma bir evlensinler sonra konusursun. Hem belki kızı annesi gibi değildir aklı başında biridir. Annesinin terbiyesiliği yüzünden aranız bozulmasin ama kizida annesi gibiyse koyarsın mesafeni.
sağol canım o günü bekliyorum haklısın mutlaka o o-konu açılırİnsanlara havadan bakan tipler.. canım boşver elbet birgün o konu bir yerde açılacak sende kavga etmeden lafını söylersin üniversite ıokumakla adam olunmuyor hadsiz..
sağol canım teşekkür ederimNego okumak belki cehaleti alir ama esseklik baki kalir. Kendini uzme sen akilli bi kadinsin. Gerektigi zaman gereken dersi verirsin hic yorulma
canım benim kıyamam , bazı insanların bağırsak boyu uzun olurmuş canım yapısal olarak geç kaka yaparlarmış bu sebeple araştırabilirsin, siyah erik denedin mi canım, pırasa çıksa zeytinyağlı saraçoğlu onu öneriyor oğluma çok yaptım kabız oluncaOğlum yine kabızlık savaşı veriyor
sağol canımNego canim uzme kendini arkadaslarin dedigi gibi tahsilli eşek cok...
I imspecial ahmet nasil oldu canim
nnightsaill canim gecmis olsun dun bizde doktordaydik diş asla öksürük yapmaz dedi oyle bisey yok dedi enfeksiyondan oksurur dedi ve ciddi birseydir bu antibiyotik tedavisi gerektirir dedi senin msj gorunce yazayim dedim simdi ikiside doktor biz hangisine inanacaz
canım etki etmez mi salya boğazı tahriş ediyor o da öksürtüyor bizim bile genzimiz aksa salyamız artsa öksürmüyormuyuz, kan damlasını düzenli veriyorsan kansız çıkmaz canım endişelenme, ben hiç vermedim ondan düşük çıktıSlm hatunlar dun doktora gittik hem pisigimiz hemde genel muayene icin pisigine hic bisey demedi sizinde dediginiz gibi sık sık yıka havalandir desitin pisik kremine devam et dedi...
Ayrica benim oglan sabahlari oksuruyordu disten diye zannediyordum oyle birsey yok dedi disle cigerlerin ne alakasi var dedi salya öksürük yapmaz dedi gun icindede oksurmeye baslarsa diye bi antibiyotik verdi...
Kan tahlili daha hic yapmadi bende soyledim kansizliga bakmicakmisiniz dedim yok dedi butun bebekler kansizdir ondan zaten kan damlasi veriyoruz ya dedi buna sinir oldum belki cok düşük cikacak kan degerleri oyle degil mi...
Bi de balik yagi verdi bize artik kullanabiliriz dedi sizce erken degil mi baligin kendisini yedirecem zaten sizin doktorlar verdi mi balik yagi
nerdesin canım sen ya aklıma kötü şeyler geldi yazmak istemedim çabuk anlat ne oluyor çok merak ettimSelam kızlar Nasılsıniz uzun bi aradan sonra yine burdayım. onbeş gündür yoktum annemlerdeydim ara ara baksmda yazamadım beni soranlar olmuş eksik olmayın. Daha sonra yine yazarım ayrıntıları şimdilik hoscakalin iyi akşamlar
ha hay canım terlik sevmeyen bebek görmedim daha:) terlik ayak:)Gecmis olsun canım, benim kiızimda öksürüyor arada, ateşte oluyodu. dün dra gittik bizde cigerleri gogsu iyi dis çıkarıyor, ya ilac vermicem takip edelim dedi. Bagisikligini arttıracak bir vitamin falan sordum yok henüz çok erken dedi. Aslında bende balik hapi verir belki diye düşünmüştüm ama vermedi. Her dr birbirinden farklı düşünüyor sanırım.
ayy dün halıları fırçalarken bu geldi aklıma temiz bir gırgır fırça alıyımda peşimde koşmasın diye:) aklın yolu birmişBizdede var terlik delisi
Birde gırgır sırf onun için gırgır aldım pis olanı ağzına götürmesin diye:))
canım tabi ister temel besini süt onun, süt kuzusu daha, iki yaşına kadar vereceksin zaten, istersen bir yaşından sonra normal süte de geçebilirsin tabiYa kızlar size birşey soracam benim oğlum nekadar ek gıda yerse yesin yine mama istiyor sizdede oluyormu bu durum..
hayırlı olsun canım dişiniz:) oyy ipekte mi hasta oluyorGünaydın kızlar geçmiş olsun dileklerine teşekürler ben direk hasta oldu sanmıştım ama oğlumun dışı cikmis 5.dış sonunda çıktı alt yan üst yan ikibtanede patlamak üzere burnunu nazovakvak la cekiyorum dun gece rahatsız uyudu ama öksürük azdı kizim hasta gibi bu seferde o hastalık baslangicinda insallah hasta olmaz bu yıl çok hasta olur ilk anaokulu yılı seneye aşı gibi olur ama inşallah yinede olmazahmet paşanın pisigi gecmedi bugün eczaneye gidip araştırma yapacağım bende oldukça yoruluyorum veli toplantı is yapmam lazım çok is var gideyim karni yarniyarik yapip evi toplayim sizi ve kuzularınızi öpüyorum
Nego dengesiz kadınmış takma sen onu zamani gelince basarsın lafı sen üniversite mezunusun bizle bir olamazsin senin bi tarafin bizden fazla sanırım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?