- 26 Ağustos 2014
- 511
- 2.012
- 43
- 40
Canim sıkıntida orda ya zaten byrda yaz kis ruzgar oluyo yazin hadi sicak oldugu icin sorun olmuyoda kisin zor oluyo ruzgar, firtina olmasa bende cikarimda bakcaz artikEve kapali kalmayin bence
Kar sag ak yagis olmadigi surece asiri ruzgar cikmadigi zamanlarda kalin giydir kuzuyu,atkisinida takk cikin gezin valla
Bebek arabanmizin delikli bir seffaf musambasi var,soguga karsi eger sendede varsa onu takip oyle cikabilirsiniz
Ben komsumun trabzonda ailesinin yaptigi misir unu kullaniyorumGünaydın kızlar
Geçmişi okuyorumda sabah kahvaltılarında mıhlamadan söz etmişsiniz. Mısır unuyla yapıolıyor değil mi? ek gıdaya geçtiğimde bende yapacaktım ama mısırlar hep gdo lu diye vazgeçtim. Siz mısır ununu nereden alıyorsunuz marketten mi yoksa özel üretim bişeyler mı buldunuz?
2. sorum casual yürüteç aldık ama her gelen bu yürüteçin boyu kısa yükseltsene diyor ama o boy son. acaba güvenlik için mi kısa yapıldı nedir bilmiyorum?
Canim akisina birak ben 7 aylikken bile yuruyen duydum. Kimi yasinda yuruyor kimi daha once. Ben hic antreman yapmiyorum ne kadar gec yuruse o kadar iyi diyeBir de bebeğim ayağa kalkıyor merdiven çıkıyor diye söylüyordum e yaşına girecek normal diyorlardı. Ama şimdi minik minik yürümeye de başladı. Erken mi normal mi hanımlar ne diyorsunuz
Sizlerden duymadım diye erken diyordum ama etrafımdaki herkes yaşına gelecek bormal diyor her çocuk yapıyor diyorlar..
valla bizimkinin yürümekle hiç alakası yok yürütende ve kol altından veya 2 elleinden tutarsanBir de bebeğim ayağa kalkıyor merdiven çıkıyor diye söylüyordum e yaşına girecek normal diyorlardı. Ama şimdi minik minik yürümeye de başladı. Erken mi normal mi hanımlar ne diyorsunuz
Sizlerden duymadım diye erken diyordum ama etrafımdaki herkes yaşına gelecek bormal diyor her çocuk yapıyor diyorlar..
CNim masallah erken baamis yurume antremanlarina, 1 aya kalmaz yurur bence, gorumcemin kizi 9 bucuk aylik yurudu 8 bucuk aylikken 2-3 adim tek basina atabiliyordu.Bir de bebeğim ayağa kalkıyor merdiven çıkıyor diye söylüyordum e yaşına girecek normal diyorlardı. Ama şimdi minik minik yürümeye de başladı. Erken mi normal mi hanımlar ne diyorsunuz
Benim oğlumda bir haftadır pturuyor tutunup kalkıyor ama hala emekleyemiyor her an peşindeyim mutlaka biryerde tehlikeli birşey buluyor çok yoruyor benicanım seninki hareketli sana öyle geliyor mama alan bir sürü bebek biliyorum biri en yakın ablamın kızı sadece mama aldı 5 yaşında 7 yaşında gibi hep tombişti şimdi kemikli uzun yapılı bir kız oldu, buna çok örnek var, seninki mama almasaydı emin ol daha zayıf olurdu, uyku da çok önemli gerçekten katılıyorum
afiyet olsun kuzuya şifa olsun:)
canım yediği miktar az olunca o az miktara her şeyi sığdırmaya çalışıyorum, çorbalarını kendi damak tadıma göre yapıyorum kendi sevmediğimi ona vermiyorum:)
canım verirsin inanıyorum bir ılık çakması lazım sadece kafanda bir anlık bir şey
bundan sonra yazıyım ben tariflerimi:)
aynen canım benimkide çok yaramaz kendi kendine bir haftadır oturuyor ayy iyi ki öğrendi bir bakıyorum küt düşmüş
afiyet olsun kuzuya canım muhallebi uzun yıllardır veriliyor doktorların çoğu onaylıyor
yürüteç maalesef bazı bebeklere tehlike bu oğluma kullanamıyorum eğiliyor yürüteçden bağlıyorum yürütece ama yok aklım onda kalacağına kullanmıyorum abisi ne güzel kullanırdı:)
canım pirinç sağlıksız değil ki tam tersi bebeklere ilk tavsiye edilen gıda pirinç unu pirinçtir linke bakmanı istiyorum
http://www.gurmebebek.com/pirinc-219
evet sağlığı çok önemli ama benim ruh sağlığım için kilosuda önemli ben tombiş bebek seviyorum şimdi çıplak görünce üzülüyorum, kilolu bebekler zaten yürümeye başlayınca zayıflıyorlar, birde benimkinin yememesi zaten sağlığıyla alakalı çıktı üç gündür demir ilacını vermiyorum üç gündür yemek istemiyor
oy yerim ahmeti inşallah artar canım iştahı, ipeğe geçmiş olsun emire okul tatil demek zorunda kaldım yoksa asla kabul etmezdi gitmemeyi, yalan söylemiş oldumcanım yesin pilav makarna bende bugün erişte yapayım bakalım yiyecek mi bizim ki:)
canım dediğin gibi kv ne veriyorsa kabul etmek zorundasın hem bende veriyorum bize yyaptıklarımızdan yemiyor başka türlü napıyım, pütürlü verme konusunda haklısın bende pütürlü veriyorum kv min ödü kopuyor eline ekmek veriyorum ay koparırsa diyor e anne zaten koparıyor yiyor diyorum her seferinde aynı muhabbet:)
canım pes etme sakın bak bizimki belli gıdalara sıcak bakıyor artık yemese benimki yemezdi sen kan damlasını düzenli ver göreceksin açılacak iştahı
geçmiş olsun canım maalesef hastalanınca öyle huysuz oluyorlar uzun süre
Teşekkür ederim canım..çok geçmiş olsun canım ya zor gerçekten ağlaya ağlaya burun temizliyoruz kaç gündür
canım neden diye sormak bana düşmezde sorucam:) niye karşısınız pirinç unu arı mama yıllardır kullanılıyor tamam doğal olsun paketlenmiş ürün olmasın diyorsun peki bebeğin hiç yemezse ne yapmayı düşünüyorsun, demek ki senin sağlıklı olarak yedirmek istediğin şeyleri sevmiyor bu durumda nasıl bir yol çizmeyi düşünüyorsun, bebe bisküvisi mesela en yakınlarımda 20 li yaşlarında şu an bununla büyüyenler var, hatta en yakınım yeğenim ilk yeğenim biberon biberon cici bebe içerdi, şimdi boyunu posunu görsen 17 yaşında 1,70 boyunda atletik bir yapısı var:) tabi ki hentbol oynadı uzun yıllar ama ben şunu anlamıyorum organik dediğiniz gıdalar ne kadar organik bir düşünün, son elli yıl bence belki daha öncesi hibritsiz gdo suz tohum kalmamış, en doğalı babamın bahçeisndeki meyve ağaçları desem 30 yıllık varlardır e onlarada ilaçlama yapılıyor, her anne bebeği için en iyisini bilir bunu sonuna kadar destekliyorum, eleştirme amaçlı yazmıyorum anlamaya çalışıyorum, çocuklarımız büyüyünce bizlerin o çok özendiği sağlıklı beslenem kalmayacak hel ki okul ortamında, ne kadar doğruyu öğretirsen öğret arkadaşları yerken onlar bakmıycak maalesef
organik takıntım yoktur ama şu mısır unu işini bende merak ediyorum açıkçası:)
tabi annesi küçük daha:) bir bakmışsın bir haftada becermiş
Sevinme bosuna canim bu seferde maci izlemem lazim deyip arkadaslariyla disari cikiyorKizlarr cok mutluyum. Benim esim mac hastasidir dolayisiyla evde digiturk/lig tv vardi. Bugün digiturku kapatma karari aldik ve kapandii :) yorgan gitti kavga bitti artik az mi kavga ettiydik maclar yuzunden cunku oyle boyle hasta degildir esim. Ayyy cok sukur cooook sukurr :)
Gecmis olsun yakisikli oglusun hastaymis gecer insallahTeşekkür ederim canım..
Benimde organik takıntım yok ama keşke herşeyin doğalını bulup verebilsek çocukşarımıza ama oda bu devirde mümkün değil aldığımız hava bile zararlı olmuş artık
Canimsin valla herkes yazsin tariflerini ben burdan cok tarif alip yaptim allah razi olsun yarinda su meshurrrrrr mıhlamayı yapacamcanım seninki hareketli sana öyle geliyor mama alan bir sürü bebek biliyorum biri en yakın ablamın kızı sadece mama aldı 5 yaşında 7 yaşında gibi hep tombişti şimdi kemikli uzun yapılı bir kız oldu, buna çok örnek var, seninki mama almasaydı emin ol daha zayıf olurdu, uyku da çok önemli gerçekten katılıyorum
afiyet olsun kuzuya şifa olsun:)
canım yediği miktar az olunca o az miktara her şeyi sığdırmaya çalışıyorum, çorbalarını kendi damak tadıma göre yapıyorum kendi sevmediğimi ona vermiyorum:)
canım verirsin inanıyorum bir ılık çakması lazım sadece kafanda bir anlık bir şey
bundan sonra yazıyım ben tariflerimi:)
aynen canım benimkide çok yaramaz kendi kendine bir haftadır oturuyor ayy iyi ki öğrendi bir bakıyorum küt düşmüş
afiyet olsun kuzuya canım muhallebi uzun yıllardır veriliyor doktorların çoğu onaylıyor
yürüteç maalesef bazı bebeklere tehlike bu oğluma kullanamıyorum eğiliyor yürüteçden bağlıyorum yürütece ama yok aklım onda kalacağına kullanmıyorum abisi ne güzel kullanırdı:)
canım pirinç sağlıksız değil ki tam tersi bebeklere ilk tavsiye edilen gıda pirinç unu pirinçtir linke bakmanı istiyorum
http://www.gurmebebek.com/pirinc-219
evet sağlığı çok önemli ama benim ruh sağlığım için kilosuda önemli ben tombiş bebek seviyorum şimdi çıplak görünce üzülüyorum, kilolu bebekler zaten yürümeye başlayınca zayıflıyorlar, birde benimkinin yememesi zaten sağlığıyla alakalı çıktı üç gündür demir ilacını vermiyorum üç gündür yemek istemiyor
oy yerim ahmeti inşallah artar canım iştahı, ipeğe geçmiş olsun emire okul tatil demek zorunda kaldım yoksa asla kabul etmezdi gitmemeyi, yalan söylemiş oldumcanım yesin pilav makarna bende bugün erişte yapayım bakalım yiyecek mi bizim ki:)
canım dediğin gibi kv ne veriyorsa kabul etmek zorundasın hem bende veriyorum bize yyaptıklarımızdan yemiyor başka türlü napıyım, pütürlü verme konusunda haklısın bende pütürlü veriyorum kv min ödü kopuyor eline ekmek veriyorum ay koparırsa diyor e anne zaten koparıyor yiyor diyorum her seferinde aynı muhabbet:)
canım pes etme sakın bak bizimki belli gıdalara sıcak bakıyor artık yemese benimki yemezdi sen kan damlasını düzenli ver göreceksin açılacak iştahı
geçmiş olsun canım maalesef hastalanınca öyle huysuz oluyorlar uzun süre
Teşekkür ederiz teyzesi hasta huysuz muysuz ama ıfacık burnundan sümüğün akmadı bile hoşuma gidiyor kafayı yedim herhalde:))Gecmis olsun yakisikli oglusun hastaymis gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?