2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Herkese selam.nasipse bende ocakta doguruyorum.rabbim cumlemize ogunleri saglikla göstersin
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)

Oyy masallah ikizleriniz çoğalıyor sen üçüncü annemizsin sanırım ikizi olucak hayirli olsun canım :)

Kızlar tekrardan aramıza yeni katilan hamislere hosgeldin diyorum lütfen ilk sayfamizdaki " 2015 OCAK ayı Anneleri " listemiz icin yas ve sat bilgilerinizi bana özelden yaziniz ...

canım o testı nereden ve ne kadara aldın ben de cok merak edıyorum

O zaman senin iletilerin alttaki tarih yanlış değil mi?? Geçen hafta keseyi gördüysen 6 haftalık olması gerekmiyo mu?? Ben salı günü gidicem tam 7 dolmuş oluyo

Yok dogru bn gec gıttım 5 haftalıkkn gıtmedım bide herkes ılla 5 haftalıkken keseyı gorcek 8 oldgunda kalp atısı nı duycak dıe biley yok ddi bnm drum. Her gebelıkde farklıdırr dedi herkes aynı trhde gorck die bişey yk yanı ona takılmaa

Günaydın herkese iyi pazarlar aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlısı olsun hoşgeldiniz diyorum...

Bu arada üçüncüye hamile olan ne kadar çok arkadaş var bu topikte tebrik ederim hepinizi benim çevremden arkadaşlarımdan üçüncüye cesaret eden hiç yok :)

Bende öyleydim doktoruma vitamine erken başlasam olur mu dedim tamam dedi ondan sonra biraz kendime geldim sende al istersen...

İlk gebelik canım. Ne kusuru estağfurullah. Aksine moral verdin bana. Ben yatıyorum canım sen de yat. Yarın görüşürüz. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım hamilesin canım. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı doğumlar nasip etsin. Bize iyiliğin çok. Allah razı olsun.

Günde 3 kez düZenli kullanıyorum canım. Allah'a emanet... GüZel düşünelim güzel olsun. :)

Kızlar tekrardan aramıza yeni katilan hamislere hosgeldin diyorum lütfen ilk sayfamizdaki " 2015 OCAK ayı Anneleri " listemiz icin yas ve sat bilgilerinizi bana özelden yaziniz ...

Hoşbulduk canım.
Yazalım.

Bende 35 yaşındayım.
Tam kızımı büyüttüm rahat edicem derken. Kısmet işte. Korunurken hamile kaldım.

Bende 35 yasindayim 3. Bebegim banada supriz oldu kizim 13 oglum 9 yasinda biraz zorlanacam ama esimle diyoruz bu ustalik donemi olacak saglikli kucagimiza almayi nasip etsin allahim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
bende halsizlik uykusuzluk var onun haricinde bulantılarım bıktıracak kadar başlamadı :)

Yanlız değiliz canım :)
Üç kişiyiz 3. Bebişi bekleyen.

Teşekkürler canım. Hoşbuldum

benimde rahim ters doktorum idrara sıkışıp gel diyor öyle giriyorum o zaman karından gözüküyor .

kesiinnn:)))
ben iyiyim canım,benim bebeğim uslu olacak galiba,üzmüyo annesini:))))

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
bende halsizlik uykusuzluk var onun haricinde bulantılarım bıktıracak kadar başlamadı :)

😞😞ben iyi değilim pek midem bulaniyor belim agriyo uzandım biraz simdi. Oğlum sağolsun canıma okuyo 😁😳

kesiinnn:)))
ben iyiyim canım,benim bebeğim uslu olacak galiba,üzmüyo annesini:))))
Aferin bebisine benimkiler hep yaramaz :)

Yanlız değiliz canım :)
Üç kişiyiz 3. Bebişi bekleyen.

Canim bende üçüncüye hamileyim uc kişi değil en az 7-8 kişi varız topikte üçüncüyü bekleyen bazıları bildirim yapti ugramadi bidaha aramizda cok kacak var duzenli uğrayan az topige inşallah 3 ay bitsin herkes gelicek kendine toplanicaz yine

😞😞ben iyi değilim pek midem bulaniyor belim agriyo uzandım biraz simdi. Oğlum sağolsun canıma okuyo 😁😳

Benim ogluslarim carsambadan beri az gördüler beni hastaneye yanıma ugruyorlar ama burda fazla dursunlar istemiyorum ..

selam kızlar ben hala bebeğimin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu öğrenemedim maalesef. cuma günü doktora gittim devlette. başı zaten çok kalabalıktı sadece tahlile baktı evet var gebesin dedi. onu biliyorum bakmayacakmısınız dedim. çok küçük görünmez iki hafta sonra gel bakalım dedi. benim isteğim üzerine folik asit verdi. hepsi bu. ne kiloma baktı ne satı sordu. öyle sinir oldum ki. ilçedeyim özel doktor da yok.

oğlum da 4 haftalıkken bakmıştı doktor keseyi görmüştü. bu resmen başından savdı. cumaya şehirde özele gideceğim. nasıl sabredicem bilmem

neyse arkadaşlar size bir sorum olacak. benim sağ kasığım çok ağrıyor oğlumda hiç hissetmemiştim. ama çocuktan çocuğa tabiki fak olur. sol tarafımda da bazen ağrı oluyor. böyle batma gibi. aceba diyorum ikiz mi? bu konuda hiçbir fikrim yok bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…