Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)Herkese selam.nasipse bende ocakta doguruyorum.rabbim cumlemize ogunleri saglikla göstersin
Mrh.arkadaşlar hesaplamalara göre bende ocakta rabbimizin izniyle anne olacağım inş. Herşey yolunda gider 🙏🙏🙏 7+5 haftalığım tek yumurta ikizleri ne hamileyim inş. Rabbim nasip eder hayırlısıyla kucağımıza da almak nasip olur 🙏 🙏 🙏 bir arkadaşın yorumunda okudum cupcakelove ve Dolphin arkadaşlarımız bebeklerini düşürmüş rabbim yardımcıları olsun zor bir durum olsa gerek okuduğumda çok üzüldüm inş. En kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar 🙏🙏kaç haftalık ken düşük olmuş bilen varmı? Bende çok korkuyorum rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
Öncelikle sağlıklı olsun tabi de gönül kız olsun istiyor tabi 2 oğlandan sonra:) bu da erkek olursa ağabeylerine arkadaş, kız olursa da bana yoldaş olur bakalım kısmet:) 10 hafta testinden aldım, 10 haftam dolsun yapacağım:) diğerlerini böyle merak etmedin ama bunda çatlamak üzereyim merakımdan:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman senin iletilerin alttaki tarih yanlış değil mi?? Geçen hafta keseyi gördüysen 6 haftalık olması gerekmiyo mu?? Ben salı günü gidicem tam 7 dolmuş oluyo
Kızlar son 4 gündür yorgunluk ve halsizlik bende hat safhaya ulaştı. Bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ya. Bebiş sanki bütün enerjimi emiyor bana birşey kalmıyorokulda ders anlatamıyorum ayağa bile kalkamıyorum.. Eve gelip hemen yatıyorum, azıcık acıksam elim ayağım zangır zangır titriyor uzun süre de geçmiyor napıcam ben:/
İlk gebelik canım. Ne kusuru estağfurullah. Aksine moral verdin bana. Ben yatıyorum canım sen de yat. Yarın görüşürüz. :)
Merhaba canım hastanedeyim hala yarına cikarim inşallah doktor karar vercek yarin ilaçlar sayesinde bulantilar bitti şükür bugün hic serum vermeden vomex a fitille denicem eger oda keserse bulantilarimi evdede ondan kullancam dun ogle ve akşam kullandım vomexi sukur bulantim azdi gece biraz fazlalasti doktor bir vimex daha verdi sonra Uyumusum zaten. Benim gibi bulantısı agir olanlara tavsiye ederim doktor bebek için hiçbir sakincasi olmadigini aksine sen ne kadar iyi olursan bebek de o kadar iyi olur dedi. Insallah biter artik normal hayatima dönmek istiyorum.
Sen ne güzel miden bulaninca bişeyler yemeye calisiyor ve bulantılarıni bastiruyorsun ben tam tersine midem bulandığında hersey kötü ediyor beni..
Canim ihmal etme doktor ne verdiyse düzenli kullanıldığında inşallah bir sorun olmucaktir..
Canim sende benim gibi 2 erkek annesinin demek benimde 2 oğlum var biri 7 yaşında biri 4 :)
Neymis 10 Hafta testi merak ettim ???
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgileri bana özelden yazarsan ekleyeyim listeye:)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
Canım hamilesin canım. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı doğumlar nasip etsin. Bize iyiliğin çok. Allah razı olsun.
Kızlar tekrardan aramıza yeni katilan hamislere hosgeldin diyorum lütfen ilk sayfamizdaki " 2015 OCAK ayı Anneleri " listemiz icin yas ve sat bilgilerinizi bana özelden yaziniz ...
Bende 35 yaşındayım.
Tam kızımı büyüttüm rahat edicem derken. Kısmet işte. Korunurken hamile kaldım.
Bende 35 yasindayim 3. Bebegim banada supriz oldu kizim 13 oglum 9 yasinda biraz zorlanacam ama esimle diyoruz bu ustalik donemi olacak saglikli kucagimiza almayi nasip etsin allahim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canım. HoşbuldumMerhaba canım hastanedeyim hala yarına cikarim inşallah doktor karar vercek yarin ilaçlar sayesinde bulantilar bitti şükür bugün hic serum vermeden vomex a fitille denicem eger oda keserse bulantilarimi evdede ondan kullancam dun ogle ve akşam kullandım vomexi sukur bulantim azdi gece biraz fazlalasti doktor bir vimex daha verdi sonra Uyumusum zaten. Benim gibi bulantısı agir olanlara tavsiye ederim doktor bebek için hiçbir sakincasi olmadigini aksine sen ne kadar iyi olursan bebek de o kadar iyi olur dedi. Insallah biter artik normal hayatima dönmek istiyorum.
Sen ne güzel miden bulaninca bişeyler yemeye calisiyor ve bulantılarıni bastiruyorsun ben tam tersine midem bulandığında hersey kötü ediyor beni..
Canim ihmal etme doktor ne verdiyse düzenli kullanıldığında inşallah bir sorun olmucaktir..
Canim sende benim gibi 2 erkek annesinin demek benimde 2 oğlum var biri 7 yaşında biri 4 :)
Neymis 10 Hafta testi merak ettim ???
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin bilgileri bana özelden yazarsan ekleyeyim listeye:)
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :)
canım ben aynı şeyı yasadım 6 hftada bir umutla gittim karından hiçbişey goremedi alttan hayal meyal bebegı gordu, ee kalp atısı dedim,çok küçük haftaya gel dedi, sata gore 7+5 haftalıkken gittim yine karından göremedi ben yıkıldım, bir de alttan bkalım dedi veeeeeeee ordaydı kalbi de atıyodu duyduk:) benim hem gec döllenme hemde rahmim tersmiş o yüzden karındangorememiş, normalde 7+5 olması gerekırken 6+5 miş :) yani korkma eminim ki haftaya duycaksın.
Cok tesekkur ederim canım inşallah gecicek yarin 2 ayim doluyor ya sabir bi doğsun sorarım ben o cadiya bunlarin hesabını ;-)
Kaldigim bolumun yan bolumu dogum yapanlarin buraya bol bol geliyor bebek sesleri ben arada gidip bebek odasında olan bebeklere bakıyorum dun gördüm minicik kıpkırmızı bisey ayaklarını havaya dikmis bezini aldiriyordu
Amin canim hepimizie inşallah.
İnşallah canim hepsi geride birer ani kalıyor ben iki kez geride biraktim bu anıları inanin ilerde hersey güzel gelicek iyiki yasamisim dicelsiniz.benim iki hamileligimde çok zor geçti hepsini unutmuşum ve yeni bir bebek heycani herseyi unutturmus demekki bana yoksa başıma gelecekleri bile bile niye yasiyayim dimi aynı şeyleri
Sagolasin sattaşım sorma kesin cadi ve nazli bir kizim olcak :)
Sende durumlar nasil gidiyor ...
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
bende halsizlik uykusuzluk var onun haricinde bulantılarım bıktıracak kadar başlamadı :)
Aferin bebisine benimkiler hep yaramaz :)kesiinnn:)))
ben iyiyim canım,benim bebeğim uslu olacak galiba,üzmüyo annesini:))))
Yanlız değiliz canım :)
Üç kişiyiz 3. Bebişi bekleyen.
😞😞ben iyi değilim pek midem bulaniyor belim agriyo uzandım biraz simdi. Oğlum sağolsun canıma okuyo 😁😳
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?