2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim ogluslarim carsambadan beri az gördüler beni hastaneye yanıma ugruyorlar ama burda fazla dursunlar istemiyorum ..

Ayy senin iki tane dimi allah bagislasin canım.biran önce gecerde inş oğluşlarının yanına dönersin. Benimki bensiz durmaz teyzesi napcaz bakalım 😀

Canım benimde ilk sol kasıgım cok agrıdı smdi ara ara sagda agrıyo ama tek kese var yani ikiz değil. Sende inş en kısa Zamanda öğrenirsin ne kadarlık olduğunu. Tahmin edebiliyorum cok gıcık bi durum. Devletler öyle ne yazık ki. 😁

sağol canım. sağlıklı olsun yeter sadece aklıma takılmıştı. inşallah bi hafta çabucak geçerde görürüm bebişimi .

sağol canım. sağlıklı olsun yeter sadece aklıma takılmıştı. inşallah bi hafta çabucak geçerde görürüm bebişimi .
Canim öncelikle hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
Eger bir sorun olsa zaten belirtiler olun hic kafana takma kasik ağrıları normal hepimizde oluyor arada icini ferah tut kırmızı kanaman olmadiktan sonra hersey yolunda demektir.

sağol tatlım hoşbuldum. bir sorun olduğunu düşünmüyorum bir tane oğlum var ondan biraz tecrübeliyim. beni sıkan şey doktorların böyle ilgisiz ve umursamaz olması. hepimiz sağlıkla hayırlısıyla atlatırız inşallah bu süreçleri.

hayirli olsun on hafta testi nedir acaba cinsiyet belirlemeye yonelik bisi mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıslar bu cinsiyet belirleme testini araştırdım,hatta youtubede videoları bile var.. %90 biliyomuş,idrarla yapılıyo.. 10.hafta doldurunca yapılıyomuş ve fiyatı 80 tl civarı.. Hemen almayı düşünüyorum :))

Sılacım çok geçmiş olsun... Ben de seni merak ediyordum, ben de hastanedeyim topic hızlı ilerliyor ben de 3 aydan sonra aktif olumam inş...

İnş... Geçecek bu kötü günler de(

satılan linki var mı bende alsam mı almasam mı bilemedim ilk bebeğim erkekte olsa kızda olsa sevineceğim yeter ki sağlıklı olsun ama sadece merak ediyorum :)

Canım adını markasını bulursan bizimle de paylaş, biz alalım :))

Intelligender diye geçiyor ben bakimstore dan sipariş verdim cuma akşamüstü cumartesi sabah eşimin eline geçmiş bile:) 90 yl tuttu kargosu ve kapıda ödemesi çatlayacağım:))) 10+1 de yapılıyormuş en erken yüzde 90 doğru sonuçmuş diye okudum heryerde bakalım ben yapıp size bildiririm zaten:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Cinsiyet öğrenmek için 10.hafta bitiminde yapılan bir idrar testiymiş ben de öğrendim ve hemen aldım vakit dolunca yapmak için sabırsızlanıyorum:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yuzde 90 iyi bi oran bende mi alsam bi meraklida benim:)))

Sılacım çok geçmiş olsun... Ben de seni merak ediyordum, ben de hastanedeyim topic hızlı ilerliyor ben de 3 aydan sonra aktif olumam inş...

İnş... Geçecek bu kötü günler de(
Teşekkür ederim canım sanada cok gecmis olsun sendemi bulantidan dolayı yazıyorsun hastanede bizi mahvetti bu sipalar bana hamilelik yaramıyor ya keşke 3 ay surse hamilelik kucağımıza alsak hemen bebisleri ne güzel olurdu ocak ayı gelmek bilmez artık bu sene gel teskere gel :))

Vayy demek bu kadar ilerledi teknoloji ilk defa duyuyorum böyle bi test olduğunu hadi bakalım merakla bende bekliyorum testin sonucunu rabbim herkese gonlundekini versin inşallah :)

Benimde en çok merak ettigim sey suan bebeğimin cinsiyeti ama teste göre belirlemek ne kadar doğru bilemiyorum arastirmak gerek sonrasında hayal kırıklığı yaşamak da var.2 oğlum var bide kizim olsa dünyalar benim olur ama rabbimin taktirinin onunde boynum kildan ince tabi bu saatten sonra erkekte olsa kizda olsa benim canım yeterki hayırlı evlatlarimiz olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…