Benim ogluslarim carsambadan beri az gördüler beni hastaneye yanıma ugruyorlar ama burda fazla dursunlar istemiyorum ..
selam kızlar ben hala bebeğimin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu öğrenemedim maalesef. cuma günü doktora gittim devlette. başı zaten çok kalabalıktı sadece tahlile baktı evet var gebesin dedi. onu biliyorum bakmayacakmısınız dedim. çok küçük görünmez iki hafta sonra gel bakalım dedi. benim isteğim üzerine folik asit verdi. hepsi bu. ne kiloma baktı ne satı sordu. öyle sinir oldum ki. ilçedeyim özel doktor da yok.
oğlum da 4 haftalıkken bakmıştı doktor keseyi görmüştü. bu resmen başından savdı. cumaya şehirde özele gideceğim. nasıl sabredicem bilmem
neyse arkadaşlar size bir sorum olacak. benim sağ kasığım çok ağrıyor oğlumda hiç hissetmemiştim. ama çocuktan çocuğa tabiki fak olur. sol tarafımda da bazen ağrı oluyor. böyle batma gibi. aceba diyorum ikiz mi? bu konuda hiçbir fikrim yok bilgisi olan varsa bana bilgi verebilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.
Canım benimde ilk sol kasıgım cok agrıdı smdi ara ara sagda agrıyo ama tek kese var yani ikiz değil. Sende inş en kısa Zamanda öğrenirsin ne kadarlık olduğunu. Tahmin edebiliyorum cok gıcık bi durum. Devletler öyle ne yazık ki. 😁
Canim öncelikle hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)sağol canım. sağlıklı olsun yeter sadece aklıma takılmıştı. inşallah bi hafta çabucak geçerde görürüm bebişimi .
Canim öncelikle hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
Eger bir sorun olsa zaten belirtiler olun hic kafana takma kasik ağrıları normal hepimizde oluyor arada icini ferah tut kırmızı kanaman olmadiktan sonra hersey yolunda demektir.
Yanlız değiliz canım :)
Üç kişiyiz 3. Bebişi bekleyen.
Öncelikle sağlıklı olsun tabi de gönül kız olsun istiyor tabi 2 oğlandan sonra:) bu da erkek olursa ağabeylerine arkadaş, kız olursa da bana yoldaş olur bakalım kısmet:) 10 hafta testinden aldım, 10 haftam dolsun yapacağım:) diğerlerini böyle merak etmedin ama bunda çatlamak üzereyim merakımdan:))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
😞😞ben iyi değilim pek midem bulaniyor belim agriyo uzandım biraz simdi. Oğlum sağolsun canıma okuyo 😁😳
Aferin bebisine benimkiler hep yaramaz :)
Canim bende üçüncüye hamileyim uc kişi değil en az 7-8 kişi varız topikte üçüncüyü bekleyen bazıları bildirim yapti ugramadi bidaha aramizda cok kacak var duzenli uğrayan az topige inşallah 3 ay bitsin herkes gelicek kendine toplanicaz yine
Kıslar bu cinsiyet belirleme testini araştırdım,hatta youtubede videoları bile var.. %90 biliyomuş,idrarla yapılıyo.. 10.hafta doldurunca yapılıyomuş ve fiyatı 80 tl civarı.. Hemen almayı düşünüyorum :))
Kıslar bu cinsiyet belirleme testini araştırdım,hatta youtubede videoları bile var.. %90 biliyomuş,idrarla yapılıyo.. 10.hafta doldurunca yapılıyomuş ve fiyatı 80 tl civarı.. Hemen almayı düşünüyorum :))
hayirli olsun on hafta testi nedir acaba cinsiyet belirlemeye yonelik bisi mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım adını markasını bulursan bizimle de paylaş, biz alalım :))
masallah ben daha 29 yasındayım ilk bebişim olacak yasınız kaç 3. gebelik..
hayirli olsun on hafta testi nedir acaba cinsiyet belirlemeye yonelik bisi mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım sanada cok gecmis olsun sendemi bulantidan dolayı yazıyorsun hastanede bizi mahvetti bu sipalar bana hamilelik yaramıyor ya keşke 3 ay surse hamilelik kucağımıza alsak hemen bebisleri ne güzel olurdu ocak ayı gelmek bilmez artık bu sene gel teskere gel :))Sılacım çok geçmiş olsun... Ben de seni merak ediyordum, ben de hastanedeyim topic hızlı ilerliyor ben de 3 aydan sonra aktif olumam inş...
İnş... Geçecek bu kötü günler de(
Intelligender diye geçiyor ben bakimstore dan sipariş verdim cuma akşamüstü cumartesi sabah eşimin eline geçmiş bile:) 90 yl tuttu kargosu ve kapıda ödemesi çatlayacağım:))) 10+1 de yapılıyormuş en erken yüzde 90 doğru sonuçmuş diye okudum heryerde bakalım ben yapıp size bildiririm zaten:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?