Intelligender diye geçiyor ben bakimstore dan sipariş verdim cuma akşamüstü cumartesi sabah eşimin eline geçmiş bile:) 90 yl tuttu kargosu ve kapıda ödemesi çatlayacağım:))) 10+1 de yapılıyormuş en erken yüzde 90 doğru sonuçmuş diye okudum heryerde bakalım ben yapıp size bildiririm zaten:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pınarım sana da iyi pazarlar kuzum:) ben sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yarın batunun doğum gününü kutluyoruz okulda pastasını yapıyorum hazırlıklarını kurabiyelerini vs
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler
Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler
ne zamandır yazamıyorum...hem çalışıyorum 7ye kadar hem de çok halsizlik var eve gelir gelmez yatıyorum
dediğiniz gibi şu 3 ayı atlatalım daha aktif olur topiğimiz..
bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm..
Allah tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin tekrar..
Sılacım sana da geçmiş olsun...
benim çok mide bulantım olmuyor...sabahları bi de dokunan bi yemek olursa...ama hiç iştahım yok..normalde çok iştahlıyımdır zaten kilolu hamile kaldım..
ama hamile olduğumdan beri canım en sevdiğim şeyleri bile istemiyor 2kg vermişim..
neyse sonra kat kat geri alıcaz
bu arada 6+4te karından bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür..doktor 2 gün önden geliyor dedi
gerçi bu haftalarda fark etmezmiş değişirmiş..
şimdilik benden bu kadar daha sık görüşmek dileğiyle
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen
Canim bende üçüncüye hamileyim uc kişi değil en az 7-8 kişi varız topikte üçüncüyü bekleyen bazıları bildirim yapti ugramadi bidaha aramizda cok kacak var duzenli uğrayan az topige inşallah 3 ay bitsin herkes gelicek kendine toplanicaz yine
selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen