2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Sitede cinsiyet belirlenme testi uygulayanlar var yanlış sonuc alanda olmus dogruda ama geneoin yazdigi erkek sonucun çıktığı genellikle ..

canım10. haftadan sonra 2 hafta en fazla 3 hafta daha beklesen zaten belli oluyor. hayırlı olsun yinede yapınca buraya yazarsın :)

Keyifsizim canım bulantım var yine ve kasık ağrısı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al bendende o kadar canım yatağa yapistim resmen gecicek inşallah hepsi ya sabir

Gerek yok bence ilk bebişler için:)

Canim sende benim gibi cok istiyorsun kizin olsun anlasilan inşallah herkesin gonlundeki olsun tabi önce sağlık :)

Pınarım sana da iyi pazarlar kuzum:) ben sabahtan beri mutfaktan çıkamadım yarın batunun doğum gününü kutluyoruz okulda pastasını yapıyorum hazırlıklarını kurabiyelerini vs

Canim sende benim gibi cok istiyorsun kizin olsun anlasilan inşallah herkesin gonlundeki olsun tabi önce sağlık :)

Kız olursa çok mutlu olurum ama hepsi evlat illaki erkek olursa da abilerine yoldaş olur:)

Şuan magnezyum içiyorum kızlar. Kasılmalara da iyi geliyormuş.

Kız olursa çok mutlu olurum ama hepsi evlat illaki erkek olursa da abilerine yoldaş olur:)

Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler

Bendede iki kiz var bana bir erkek sizede birer kız inş kizlarda baska oluyor ileride anneye yoldas bende ci siyetlerimizi cok merak ediyorum saglikla hayirla gelsinler
Hadi bakalım herkesin gönlüne göre olsun inşallah:)

selam kızlarrr

ne zamandır yazamıyorum...hem çalışıyorum 7ye kadar hem de çok halsizlik var eve gelir gelmez yatıyorum
dediğiniz gibi şu 3 ayı atlatalım daha aktif olur topiğimiz..

bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm..
Allah tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin tekrar..

Sılacım sana da geçmiş olsun...

benim çok mide bulantım olmuyor...sabahları bi de dokunan bi yemek olursa...ama hiç iştahım yok..normalde çok iştahlıyımdır zaten kilolu hamile kaldım..
ama hamile olduğumdan beri canım en sevdiğim şeyleri bile istemiyor 2kg vermişim..
neyse sonra kat kat geri alıcaz

bu arada 6+4te karından bebişimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür..doktor 2 gün önden geliyor dedi
gerçi bu haftalarda fark etmezmiş değişirmiş..

şimdilik benden bu kadar daha sık görüşmek dileğiyle

Magnezyum ilerleyen aylarda alınıyor diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir tabi:)

Doktor şimdi verdi canım. Benim de pek bilgim yok :) belki bir faydası vardır canım.

selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen

Ooooo baya çok Muşuz :) bir birimize destek oluruz işte negüzel.
masallah ben daha 29 yasındayım ilk bebişim olacak yasınız kaç 3. gebelik..

Ilk heyecan. Seninki

Ben 35 yaşındayım canım. Bi oğlum bi kızım var.

selam kızlar iki gündür bulantılarım geçti diye seviniyordum bugün yine yataklara düştüm,
benim gibi hem kusamayıp hem yataktan kalkamayan var mı???? sadece yatmak istiyorum benim için hayat durdu resmen

Ben kızıma hamileyken aynıydım. Bu hamileliğimde bişey yok valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…