Hadi bKalimmmm bollll fotooo isterizzzzOcak annelerinin ilk buluşması çok yakında
Eğer buluşursak ne fotolar atıcaz kıskancaksınızHadi bKalimmmm bollll fotooo isterizzzz
Ben şimdiden kıskandımEğer buluşursak ne fotolar atıcaz kıskancaksınız
Hadi bakalım darısı hepimizin başına. Çok zor ama bigün bi yerlerde hep beraber toplanırız inşallahh :)Ocak annelerinin ilk buluşması çok yakında
Ben de kararsız kaldım 2 haftadır bakıyorum tam almaya niyetleniyorum vazgeçiyorum halıda istemez gibi geldi bi de onu itmek yerine gidip önündeki oyuncaklari oynuyo gibi bişi duymuştum onun yerine aktivite masası aldık bugün güzel gibi sevdi ama bi de üzerine çıkmaya çalışmasaKızlarr şu ilk arabsmlar var ya onlardan almak istiyorum fisher price ın fil melodili yürüteçi var 1 haftadır falan bakıyodum alsam mı almasam mı diye düşünüyodum bugün almaya karar verdim 2 tane internet sitesinde satılıyodu sadece bide baktım tükenmiş ikisindedeböyle bişey kullanan var mı acabaa??
Herkese ailesiyle iyi uykular tatlı rüyalarr. Güzel bi gece geçirirsiniz inşallahh. Benim çok başım ağrıyo umarım uyurumm
Ya ben kafaya koydum alıcam şu istediğim olaydı şimdiye verdiydim siparişiBen de kararsız kaldım 2 haftadır bakıyorum tam almaya niyetleniyorum vazgeçiyorum halıda istemez gibi geldi bi de onu itmek yerine gidip önündeki oyuncaklari oynuyo gibi bişi duymuştum onun yerine aktivite masası aldık bugün güzel gibi sevdi ama bi de üzerine çıkmaya çalışmasa
Ben şimdiden kıskandım
buna ancak şöyle diyesim geldi öbur taraftaHadi bakalım darısı hepimizin başına. Çok zor ama bigün bi yerlerde hep beraber toplanırız inşallahh :)
bi foto model atar miisn canım bende bakiyorum eşim tahtasını yapmak stiyorda ben izin vermiyorum aştı kendiniBen de kararsız kaldım 2 haftadır bakıyorum tam almaya niyetleniyorum vazgeçiyorum halıda istemez gibi geldi bi de onu itmek yerine gidip önündeki oyuncaklari oynuyo gibi bişi duymuştum onun yerine aktivite masası aldık bugün güzel gibi sevdi ama bi de üzerine çıkmaya çalışmasa
Hahaha hakkaten aşmış canım o kadar ahşabı nerden buluyo onu merak ediyorum benkıskanma kuzum gönüller burda buluşuyor belki bigün yollarımız kesişir yada ocak.annelerinden biriyle sen buluşur bize hava atarsin tuğba dan haber yok
buna ancak şöyle diyesim geldi öbur taraftaama cennette olursa iyi olur
bi foto model atar miisn canım bende bakiyorum eşim tahtasını yapmak stiyorda ben izin vermiyorum aştı kendini
Sorma canım ya bauhouse ankara forum avm den satın aliyor ..sırf zevk hobi uğruna kıydı bana o ilk araba tarzında ilerletilen yürüteçler var ya scooter gibi yaslilarin oluyor onla yürüyorlar öyle bisey tasarliyor resmini bulursam netten projesini atarim ama bulup göstermiyorum yarin yapar taşınırken başıma birbsuru işHahaha hakkaten aşmış canım o kadar ahşabı nerden buluyo onu merak ediyorum benNetten indiremedim bi türlü kendimizi kırpıp ekledim canım Eki Görüntüle 1661810
Amaniiiiiin bi de evi temizlemesi var bunu yaptıktan sonraEki Görüntüle 1661813 bundan yapacak canım bunun basit versiyonu göstersem mi ahmet bunu yaparsa 1aya kalmaz yürür en iyisi yapmasin kâr kârdır
Gule gule kullanin cnm ben de almak istiyorum..Ne marka acaba bu?Hahaha hakkaten aşmış canım o kadar ahşabı nerden buluyo onu merak ediyorum benNetten indiremedim bi türlü kendimizi kırpıp ekledim canım Eki Görüntüle 1661810
Yaaa bun kadar olur C Cucu kaynanan görev yaptıgım okula coook yakın orda ozelden ayazıdıgın parkta nile 5 ek olsada görüşürüz maksat goruselım aksam üstü yada kahvaltı ne dersen ben seni hemen karsıda fırıncı orhan var oraya da götürürum oyun parkı var ıstersr esınde gelsın sonra gıder çaktırma onceden yuzyuze görüşmedifımızı kaynananıda getır öğretmencoook heyecan yaptım yaaaa
Ocak annelerinin ilk buluşması çok yakında
bişey diyimmi bence yakın değil dip dibe eğer tahmin ettiğim okulsa :) evler bitişik Bi okul var canoo ilk fırsatta yazıcam sana eşim gelmiyor hafta sonu gelecek inşallahEğer buluşursak ne fotolar atıcaz kıskancaksınız
Sağol canim. Bondigo markası tüm oyuncaklari neredeyse fisher price ve hemen hemen aynı mantıkta şeyler oluyor farklı olsun diye bunu aldık e bebekten indirim varmış 129 du fiyatı. Oto Koltuğu biz de almadık hala açıkçası acele de etmiyorum şu an kullandığı küçük oto koltuğu bebek arabasına takılabiliyor arabada uyuyunca hiç uyandırmadan ona takip kullanıyoruz oto koltuğu alınca nasıl olacak diye düşünüyorum. Bi de markaya karar veremedim römer mi alsam daha uygun bişi mi diyeGule gule kullanin cnm ben de almak istiyorum..Ne marka acaba bu?
Bu arada hala oto koltugu alamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?