Aynen bizde hala alamadık. Eşim bi model görmüş şimdi nerde gördüğünü hatırlamıyor. İlerleyen yaşlarda sırtı ayrılıp sadece baza olarak kaliyormus. O modeli bulmaya çalışıyor. Ne diyeyim Allah rastgetirsin...Gule gule kullanin cnm ben de almak istiyorum..Ne marka acaba bu?
Bu arada hala oto koltugu alamadim..
gel canım sende gel ama ağustosa kadar gel ya eşimin tayini var ağustosta taşınmış oluruz haziranda belli oluyor nere olacağı baya var yinedennightsaill canım hihami nin gösterdiği daha iyi olur gibime geldi zaten bu aralar birşeylere tutunup ayağa kalkmak istiyorlar...
I imspecial bende kıskandııııım bende gelecem benim kuzenlerim var ankarada bakarsın yolumuz kesişir bu arada canım taşınacağız dedin nereye taşınacaksınız
tugbis zaten dedigin okuldayım muhtemelen kaynananla karşılaşmisizdir belki sen geldiginde amkaraya gördük bile birbirimizi ama kısmet bugüneymis yaaaa çok mutlu oldum sen etlik deyince gata deyince hatirlarsan gelirim oraya demsitim ama benim okulun yanindaki yer olunca yuh dedim hemen bekliyorum bu hafta belkide bolca görüşürüz bi açılışı yapalım da eğer bugün ahmet le olmazsa ipekle okula gelirken yasa çıkışta çok olmuyor vaktim 1-5 arası okuldayim 5.30 bakıcı giidyor okula bile getirir bakıcı ahmeti senn yeter ki gelbişey diyimmi bence yakın değil dip dibe eğer tahmin ettiğim okulsa :) evler bitişik Bi okul var canoo ilk fırsatta yazıcam sana eşim gelmiyor hafta sonu gelecek inşallah
kıskanmayın kızlar hepinizi seviyoruz :)
ben hep yazıyorum nurdan konyaya gelip uğramayan olsa küserim diye :)
inşallah ben uğrayacağım gamzeye
Canım sen yaparsın güzel bir kutlama:) en iyisini hak ediyorsun gönlünce kutlamaslısın bence:)Selam kızlar bugün cumaya saat 5ten sonra pek bi rahatladım kafam rahat bigun dahi olsada çocuklarınla evdeyıö ya yarın bi mekanda arkadasın bebegının 1 yas doğum günü kutlaması var bende mekan tutmak ıstıyorum sezon esıme lafı agzıma tıktı evdede ben kendımı yormak ıstemıyordum açıkçası ama ılk doğum günü kutlamadan olmaz amcalarını halasını falan cagırırım evde 1 yapılmış seker hamurundan pasta falan yada ahmetın resmîmı olur acaba bilemedim yada .... doğum günü kutluycaz işte..bana ornek olur yarın arkadşın kutlaması...kızım içinde 4.yas doğum günü kutlanacak öğretmeni izin verırse okulda kutlamak istiyordum ....inş. veriri vermezse davet edrrız artık yöne evde arkadaşlarını bilemiyorum yaa ankardan gitmeden son doğumgünleri...bakalım ...bu arada ahmet 6.dişi çıkardı ama benimde popom cıktı bun ne yaaa offffff bi ishal bi kabızama çok tatlı size resim koymak istiyorum 9.ay fotosu cektım ama dokuz yazamadım @minione sen hangi program kullanıyrosun bi 9 yazsam iyi olacak öptüm herkeşleri
çok geçmiş olsun canım ikinizede bizi mahvetti hastalıkSelam kızlar bugün doktora gittik oğlumla hem kendimi gösterdim hemde onu..
Oğluma geip dedi doktor ilaç yazdı burun spreyi birde gribi geçsin diye soğuk algınlığı için şurup verdi
Geceleri çok huysuz dedim üç gece ftil kullan hem ağrı kesici hemde atrş düşürücü paranox ftil verdi kabızlığını söyledim kaç günde bir yaptığını sordu 2 günde bir yapıyor dedim duphalac şurup verdi 1 ay kullan dedi sabah öğle akşamda zeytinyağı ver dedi..
Kızlar birde gitmişke kan ilacını sordum oğlumun değerleri notmal dedim sma sağlık ocağından kullan demişlerdi doktorunuzda kullanma dedi et tüketiyorsa sorun yok dedi..
Bendede uzun zamandır kuru öksürük vardı doktor birşey yok alerjik olabilir dedi banada ilaç verdi bizden bu kadar öpüldünüz..
maşallah canımHele şükür oğlum emekledi:))
9 ay 1 haftalık oldu ve en sonunda emekledi
Iyi aksamlar kizlar canim cok sıkkın suan kizlar esim surekli aksamlari disarda bebege bakmayim diye hergun bisey cikariyor yok maciydi yok balik tutmasiydi ne kadar kavga da etsem gitmede desem isten cikip eve bile gelmiyorhicbisey bulamayip evde kaldiginda da yok suram agriyor yok kotu bigun gecirdim deyip evde teror estiriyor ya da surekli yatiyor her gece surekli uyaniyor oglan hic uykumu alamiyorum sabahin korunde yollara dusuyorum ise gidiyorum 4 te eve geliyorum ama o benden daha yorgun daha stresli napacami bilemiyorum bu simdi kul hakkina girmiyor mu kizlar bana yazik degil mi esim ama allaha havale ediyorum
canım ne diyeceğimi bilmiyorum eşinin sorumluluk alması şart ama nasıl olur bu keşke bir akıl verebilsem, eşin gamsız insan sınıfında, her halükarda o istediğini yapıyor ve sonunda tartılıyorsunuz, bu durumda eşin haftanın belli günleri balığına gitmeli belli günleri size vakit ayırmalı, onu mecbur bırakmalısın bebek bakımında özellikle, eşin hangi dili anlar tartışınca mı anlar seni tatlı dilli olunca mı mutlaka onun bir dili vardır, Allah bol bol merhamet versin eşine sana ve çocuğuna karşıSu saat oldu hala gelmedi gelmeyi birak bi telefon bile acmadi ne yspiyorsunuz diye dunya hali bu hersey olabilir belki dustum kafami bi yere vurdum bayildim bebek evde tek basina ne olur o bebege ya da bebege bisey olsa allah korusun ben tek basima nasil mudahale edecem bunlari hic dusunmuyor bisey olsa ararsin demekle babalik olmuyor işte ....kaderim boylemis napayim
ohh sefanız olsun:)Günaydın canlar....aksam annemlere geldik surpriz yaptik buradayız. Kardesim net baglatmis rahatca girebiliyrum.yoksa evden baska yerde giremiyordum.
canım maalesef öyle insanlar anlamaz sen uyaracaksın çocukları başka çare yokGunaydin kizlar, felaket bir geceydi kizim 5dkda bir bagira bagira aglayarak uyaniyordu, bana sarilmak istiyordu, korku duygusumu gelisiyor acaba anlamadim of cok fenaydi ama. aksam misafirlerim vardi kizimla beraber 4tane iki yas alti cocuk, 2 side 7 yaslarinda, birdaha cagirmicam karar verdim, sinir oldum resmen, bir tanesi iki cocuklu ya hic bisey demiyor cocuklarina, yapmalarini istemedigim seyi yapiyorla ben durun filan diyorum kadinda tik yok, kizim ve bir bebek daha uyuyordu bagirmayin diyoruz cocuklara kadin hic hic, hayir cocuga kizan ev sahibi oluyorum boylede olsun istemiyorum niye beni soyletmek zorunda birakiyor annesi olarak onun mudahele etmesi lazim
ha hay kız sen var ya maddeler almış başını gitmiş:)koy zorlukları madde 1458: uc gundur evımde tup yokmınık tuple ıdare edıyorum esım bugun almaya gıttı sukur
madde 1459: 2 haftadır evdeyım bahceye cıkıyorum gezecek bı yer yok bugun haftalık ızın gunu esımın fekat sanayıye gıdecekmıs bızı goturmedı gercı goturse nereye gıdecezoglumun gıyecek bıseyı kalmadı ...ben kendıme alıs verıs yapmak ıstıyorum... merkeze gıtmek ıstıyorum... kar gelmeden ....yol tehlıkelı ucurumdan gecıyoruz havalar ıyıyıyken gıtsek gezsek keskeee
Of gercekten fazla cocuk olunca kafa kaldirmiyor, bi arkadas daha geldi onunla her hafta enaz 1 kere muhakkak gorusurum, elimden geleni yaparim cocuklarini banyo yaptirmisligim bile var, oglunu kac kere uyuttum yedirdim, oda sagolsun kizimla ilhilenir, onun cocuklarindan hic rahatsiz olmuyorum oglucok yaramaz oldugu halde dk durmaz yerinde cocuk ama annesi sahip cikiyor, bi dolabi bosalttiysa annesi topluyor yada asla musade etmiyor . Cocuk meyve mi istedi al eline ortada gezerek ye demiyor, mama sandalyesinr oturtup veriyor eline sonra temizliyor oralaro, ama diger arkadas hic bakmiyor eline cikolata veriyor koltuklar cikolata hepcocuk daha 1bucuk yasinda mutfaga girip cikiyor anne hic demiyor acab ne yapiyor orda, buyuk oglu wc gitcek kapiyo ortmek icin 10 kere carpti bebekler uyuyor dimi git bi yardimci ol, tel elinde oturuyor o cok rahatsiz oluyorum..
off offf var ya bende şu rahat annelereden olsam diye çok söyleniyorum biliyormusun, kendimi o kadar yıprattım ki, anneme bile gitsem oğlum dur yapma elleme demekle geçiyor zaman, öyle yıpranıp geriliyorum ki, rahat annelere bakıyorum nasıl memnunlar nasıl mutlular, ev sahibi çatlıyor onlar gamsızca oturuyor, hangisi iyi bilmiyorum, o annelerin çocuklarıda mutlu kendileride, kendime bakıyorum bende mutsuzum çocuğumdaKendi rahati icin baskasini rahatsiz ediyotlar, cocuk calisma odasina girdi 1 bucuk yasinda kitap kalem vs var yirtilmasini istemedigimiz notlar filan, esimim bicaklari vs, dddim tehlikeli seyler var filan abisi orda bakar diyor abide 7 yadinda oyin oynuyot cocuk mu bakcak. Tabi oda savas alani olmus neyseki bisyi yirtmamis.. Nasil gicik oluyorum ama artik cagirmam napim ilgilensin cocuguyla, kizim buyusun bir iki bende oyle yapayim bakim hosuna gitcek mi
öğğğğğ bu ne ya senin kv de tam kafaymış ya@Duha22 gecen kvde den sıkayet ettın ya aksam aklıma ne geldıbunu duyduktan sonar gıdıp annecıgım kurban olurum sana dıyesın gelecek
gecenlerde aksam vaktı oturuyoz kadınlar toplastık
annem falanda var
gunduzde benım oglanı bırakıp bı yere kactıydık kocamla
kv dedı kı aslı bugun sız yokken muhammed yusufa benım mememı verdım emmedı emseydı sute gelıp daha vermeyecektım sıze
ben aha böyle
sonar muhammed yusufa dedım kı benım beyaz mememı almadın begenmedın ananın gara sunuk memesını mı ıstıyon
hönkk !
ben guldum falan ama mememı begenmemıs ya la
beyaz tenlıyım ha oyle gara mara degıl mememkaynana kafası naparsın emzırmeye calısmasıda cabası puhahahahaaa
kv bı ara cozuttuydu ılle sızden alacam ben bakacam dıye sımdı bensız durmuyor ya buyuyunce sızın ıssız koyunuzde ne yapacak ben alacam yanıma dıyor
canım valıdecıgım burden selamlarımı yolluyorum
canım benimkide öyleKızlar merhaba... Oğlum 2 gündür çok huzursuz. İştahı yok. Gece uyanıyor devamlı ağlayarak. Neden olabilir sizce? Geçmez ise Pazartesi doktora götürücem.
canım çok kötü olmuş ama erkek işte nadir evi temiz tutan işe yardım eden, inşallah çabuk halledersin işleriniSlm bayanlar
Gecmisi yarim yamalak okudum alintilar yapicaktim malum bugun donduk eve is cok yikancak camasir vs beni bekler
Eve giresiye kan beynime sicradi,cildircamm bu esim beni sonunda deli edecek
@bestemeste sakin esim niye boyle deme seninkini 3 le carp cikan sonuxu 10 la carp esittir benim gicik kocam
Soz vermistim kotulemicem diye ama gelirgelmez bizi cok uzdu birde haftaya d gunu ve aramizda surprix ona d gunu kutlicaktik resimli pasta yapcaktim ki artik gozum o paatayida surprizide gormuyorcok kizginim
Birdaha onu yanliz birakipta biyere gitmem
Biz yokken kombiyi aciyo bakiyo su seviyesi dusmus muslugu acmis iyi kapatamamis sular akmis akmis kombinin altindaki dolabimda robotum mikserim ve waffle makinam vardi hepsi su icinde kalmis bozylmuslardir mutlaka
Konbi calismiyo ev buz gibi,yol cok virajliydi ,sabah kavonoz meyva puresi yedirdim yola cikiyoruz diye yolda cook virajliydi arda yolda cok kotu kustu belki 3 su bardagi ,heryer mahfoldu oglusum cok agladi kül gibi oldu yuzu,tabi eve gelince yikamam gerek sular isinmiyo kombi bozul,haydi su kaynattim,yerde yikadim,rondo bozyk yemwgini suzgecten gecirdim,tamirciler geldi
Terlik veremedim ,firsatim olmadi,cok takintim var o konuya,kac ev gexiyolar temizmi pismo belli diil,corap konusubda zafim var,halilarim yeni yikanmisti oda yetmezmis gibi mutfak sandalyelerim minderli adam birkacina basip kombiye cikti bakmak icin,ahhh halilari sildim
Esime actim tel saydim bnm sucum mu dio
Olabilir dio acik birakmisiisin ne temizle demezmi
Hastasin swn halilari benmi sil diorum sana otur sil dedi
Kavga ettik kustuk
Birdaha bu adami birakip gitmicem
Ev emanet edilcek bi adam degil cubku
ha hay süper yapmışsınKiZdim soylendim herife kapidan gorunce ozlemisim optum baristik
Haftaya parti yapabilirim
Hahahaaaa))) bu kari koca iliskisinde arata asla girmiceksin onlar iyi olurlar bir bakarsin sen kotu olursunb :))))(
Hepinizi opuyorummm iyi gecelerrrrr
popolin bende alıyım gerçi sudocrem iyi geldi bizeCanım trosyd ve popolini ikisi vi arada kullan dedi eczacı hakikaten bir gecede yokoldu diyebilirim artık sadece popolin sürüyorum günlük nemlendirici olarak popolinin içeriği yenilenmis çinko oranı yükseltilmiş önceden pisik kremi olarak adam yerine koymazdim artık begeniyorum eğer coresatin cikarsa onuda alırım evde dursun çünkü bu sefer ilk kez pisik geçmedi zorladı bayramdan beri düşün eğer çıkarsa haber edersen sevinirim evde bulunsun nede olsa 2.5 yasa kadar beze devamyetisemmen normal canım bende gece bakiyorum ders çalışmaya calisirken önceden olsam yetisemezdim ki ilk haftalar hic bakamazdim..sen ve nol iyi olsunda mrb de yetrr
iyi yaparsın canım ir hafta eşinle bir hafta onlarla olunGece mesaisi biter,camasir en son 00.20 de bitti astim yattim hoppp bebek 01:20 ardindan 03:00 05:00 6:20 ve ayakta sallaniyor suan,yatiricam uyanir birazdan kalkinca zaten kv ye kahvaltiya gidicez ev heryer heryerde,onlar biz gelelim demiste hayret esim yok biz gelelim demis
Yine haftalrdan sonra esimle ilk pazarimiz ve yine kv lerde gecen bir gun,haftaya pazar zaten d gunu mecbur onlarida davet edicem
Ama artik bir nokta koyucam bu duruma
Tamam torunlari ozleyebilirler ama ben artik herhafta gorusmek istemiyorum en azindan 15 gundw 1 e dussun,umarim halledebilirim bu durumu
ayy çatladım bileEğer buluşursak ne fotolar atıcaz kıskancaksınız
canım uzun süre kullanılmaz gibi geliyorKızlarr şu ilk arabsmlar var ya onlardan almak istiyorum fisher price ın fil melodili yürüteçi var 1 haftadır falan bakıyodum alsam mı almasam mı diye düşünüyodum bugün almaya karar verdim 2 tane internet sitesinde satılıyodu sadece bide baktım tükenmiş ikisindedeböyle bişey kullanan var mı acabaa??
Herkese ailesiyle iyi uykular tatlı rüyalarr. Güzel bi gece geçirirsiniz inşallahh. Benim çok başım ağrıyo umarım uyurumm
Ben de kararsız kaldım 2 haftadır bakıyorum tam almaya niyetleniyorum vazgeçiyorum halıda istemez gibi geldi bi de onu itmek yerine gidip önündeki oyuncaklari oynuyo gibi bişi duymuştum onun yerine aktivite masası aldık bugün güzel gibi sevdi ama bi de üzerine çıkmaya çalışmasa
ayy çok hoş canım güle güle kullanın bende almak istiyorum ama büyük oğlum iki günd ehallederHahaha hakkaten aşmış canım o kadar ahşabı nerden buluyo onu merak ediyorum benNetten indiremedim bi türlü kendimizi kırpıp ekledim canım Eki Görüntüle 1661810
ya yapsın ne güzel işte:)Sorma canım ya bauhouse ankara forum avm den satın aliyor ..sırf zevk hobi uğruna kıydı bana o ilk araba tarzında ilerletilen yürüteçler var ya scooter gibi yaslilarin oluyor onla yürüyorlar öyle bisey tasarliyor resmini bulursam netten projesini atarim ama bulup göstermiyorum yarin yapar taşınırken başıma birbsuru iş
maalesef ilk zamanlar daha tehlikeliAmaniiiiiin bi de evi temizlemesi var bunu yaptıktan sonraama yürümesi daha mı kötü oluyo canım ya şimdi düşecek diye hiç ayrılamıyorum başından sanki yürüse daha iyi olacak gibi
bizim oyun halısını markası kütahyada ya pa dan almıştıkSağol canim. Bondigo markası tüm oyuncaklari neredeyse fisher price ve hemen hemen aynı mantıkta şeyler oluyor farklı olsun diye bunu aldık e bebekten indirim varmış 129 du fiyatı. Oto Koltuğu biz de almadık hala açıkçası acele de etmiyorum şu an kullandığı küçük oto koltuğu bebek arabasına takılabiliyor arabada uyuyunca hiç uyandırmadan ona takip kullanıyoruz oto koltuğu alınca nasıl olacak diye düşünüyorum. Bi de markaya karar veremedim römer mi alsam daha uygun bişi mi diye
Kızlarr şu ilk arabsmlar var ya onlardan almak istiyorum fisher price ın fil melodili yürüteçi var 1 haftadır falan bakıyodum alsam mı almasam mı diye düşünüyodum bugün almaya karar verdim 2 tane internet sitesinde satılıyodu sadece bide baktım tükenmiş ikisindedeböyle bişey kullanan var mı acabaa??
Herkese ailesiyle iyi uykular tatlı rüyalarr. Güzel bi gece geçirirsiniz inşallahh. Benim çok başım ağrıyo umarım uyurumm
Hemde nasıl aradaki elektrik bozulmaz insallah sevgilimle buluşmaya gidicem sanki şu ahmet uyuşama bende hazirlansam
Bu çok güzelmiş canım arabalı modellere de baktım ben görmedim hiç böyle bişi güle güle kullanın :)hihami
Kizlar bende o ilk arabami alsammi diye dusunuyodum minione almisti gereksiz filan deyince bundan aldik biz, simdi sallanan at gibi kullaniyoruz, altindaki aparati cikinca bisiklet gibi oluyor ama kendi ayaklariyla suruyor pedalsiz, 1 yas civarinda oyle kullaniriz, birde arkasina gecip ittirebiliyorda ilk arabam gibi.
Heyecanla haberleri bekliyoruzHemde nasıl aradaki elektrik bozulmaz insallah sevgilimle buluşmaya gidicem sanki şu ahmet uyuşama bende hazirlansam
canım arabayı güzel günlerde kullansin sari prenses
Nego bizi C Cucu ile kader birlestirdi resmen yaaa çünkü okulumla kaynanasi bitisik oturuyor düşün bu kadar tesadüf olur boşa kanımız kaynamamis elbet bir gün tanisacakmisiz ahmetler de buluşur mutlaaka kismetse bugün ben okula girerken balkondan el sallayacak sonra da detaylari yazarım bi olsunda simdi arkadasim ve evim icin hazırlık zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?