2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gule gule kullanin cnm ben de almak istiyorum..Ne marka acaba bu?
Bu arada hala oto koltugu alamadim..
Aynen bizde hala alamadık. Eşim bi model görmüş şimdi nerde gördüğünü hatırlamıyor. İlerleyen yaşlarda sırtı ayrılıp sadece baza olarak kaliyormus. O modeli bulmaya çalışıyor. Ne diyeyim Allah rastgetirsin...

gel canım sende gel ama ağustosa kadar gel ya eşimin tayini var ağustosta taşınmış oluruz haziranda belli oluyor nere olacağı baya var yinede

tugbis zaten dedigin okuldayım muhtemelen kaynananla karşılaşmisizdir belki sen geldiginde amkaraya gördük bile birbirimizi ama kısmet bugüneymis yaaaa çok mutlu oldum sen etlik deyince gata deyince hatirlarsan gelirim oraya demsitim ama benim okulun yanindaki yer olunca yuh dedim hemen bekliyorum bu hafta belkide bolca görüşürüz bi açılışı yapalım da eğer bugün ahmet le olmazsa ipekle okula gelirken yasa çıkışta çok olmuyor vaktim 1-5 arası okuldayim 5.30 bakıcı giidyor okula bile getirir bakıcı ahmeti senn yeter ki gel

Günaydın kızlar ben heyecandan uyuyamadım...öpüyorum herksi

Canım sen yaparsın güzel bir kutlama:) en iyisini hak ediyorsun gönlünce kutlamaslısın bence:)
çok geçmiş olsun canım ikinizede bizi mahvetti hastalık
Hele şükür oğlum emekledi:))
9 ay 1 haftalık oldu ve en sonunda emekledi
maşallah canım

canım ne diyeceğimi bilmiyorum eşinin sorumluluk alması şart ama nasıl olur bu keşke bir akıl verebilsem, eşin gamsız insan sınıfında, her halükarda o istediğini yapıyor ve sonunda tartılıyorsunuz, bu durumda eşin haftanın belli günleri balığına gitmeli belli günleri size vakit ayırmalı, onu mecbur bırakmalısın bebek bakımında özellikle, eşin hangi dili anlar tartışınca mı anlar seni tatlı dilli olunca mı mutlaka onun bir dili vardır, Allah bol bol merhamet versin eşine sana ve çocuğuna karşı
Günaydın canlar....aksam annemlere geldik surpriz yaptik buradayız. Kardesim net baglatmis rahatca girebiliyrum.yoksa evden baska yerde giremiyordum.
ohh sefanız olsun:)
canım maalesef öyle insanlar anlamaz sen uyaracaksın çocukları başka çare yok
ha hay kız sen var ya maddeler almış başını gitmiş:)

off offf var ya bende şu rahat annelereden olsam diye çok söyleniyorum biliyormusun, kendimi o kadar yıprattım ki, anneme bile gitsem oğlum dur yapma elleme demekle geçiyor zaman, öyle yıpranıp geriliyorum ki, rahat annelere bakıyorum nasıl memnunlar nasıl mutlular, ev sahibi çatlıyor onlar gamsızca oturuyor, hangisi iyi bilmiyorum, o annelerin çocuklarıda mutlu kendileride, kendime bakıyorum bende mutsuzum çocuğumda
öğğğğğ bu ne ya senin kv de tam kafaymış ya
Kızlar merhaba... Oğlum 2 gündür çok huzursuz. İştahı yok. Gece uyanıyor devamlı ağlayarak. Neden olabilir sizce? Geçmez ise Pazartesi doktora götürücem.
canım benimkide öyle
canım çok kötü olmuş ama erkek işte nadir evi temiz tutan işe yardım eden, inşallah çabuk halledersin işlerini
KiZdim soylendim herife kapidan gorunce ozlemisim optum baristik
Haftaya parti yapabilirim
Hahahaaaa ))) bu kari koca iliskisinde arata asla girmiceksin onlar iyi olurlar bir bakarsin sen kotu olursunb :))))(
Hepinizi opuyorummm iyi gecelerrrrr
ha hay süper yapmışsın
popolin bende alıyım gerçi sudocrem iyi geldi bize
iyi yaparsın canım ir hafta eşinle bir hafta onlarla olun
Eğer buluşursak ne fotolar atıcaz kıskancaksınız
ayy çatladım bile
canım uzun süre kullanılmaz gibi geliyor

Hahaha hakkaten aşmış canım o kadar ahşabı nerden buluyo onu merak ediyorum ben Netten indiremedim bi türlü kendimizi kırpıp ekledim canım Eki Görüntüle 1661810
ayy çok hoş canım güle güle kullanın bende almak istiyorum ama büyük oğlum iki günd ehalleder
ya yapsın ne güzel işte:)
Amaniiiiiin bi de evi temizlemesi var bunu yaptıktan sonra ama yürümesi daha mı kötü oluyo canım ya şimdi düşecek diye hiç ayrılamıyorum başından sanki yürüse daha iyi olacak gibi
maalesef ilk zamanlar daha tehlikeli
bizim oyun halısını markası kütahyada ya pa dan almıştık

Nego bizi C Cucu ile kader birlestirdi resmen yaaa çünkü okulumla kaynanasi bitisik oturuyor düşün bu kadar tesadüf olur boşa kanımız kaynamamis elbet bir gün tanisacakmisiz ahmetler de buluşur mutlaaka kismetse bugün ben okula girerken balkondan el sallayacak sonra da detaylari yazarım bi olsunda simdi arkadasim ve evim icin hazırlık zamani

hihami
Kizlar bende o ilk arabami alsammi diye dusunuyodum minione almisti gereksiz filan deyince bundan aldik biz, simdi sallanan at gibi kullaniyoruz, altindaki aparati cikinca bisiklet gibi oluyor ama kendi ayaklariyla suruyor pedalsiz, 1 yas civarinda oyle kullaniriz, birde arkasina gecip ittirebiliyorda ilk arabam gibi.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-19-09-25-06.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu çok güzelmiş canım arabalı modellere de baktım ben görmedim hiç böyle bişi güle güle kullanın :)

canımm çok sağol inan ki bende fena heyecanlandım
normalde yatağa girmeden uyumuuş olurdum:) yattım uyuyamıyorum nasıl buluşcaz napcaz çook uzun zamandır ilk defa heyecandan uykum kaçtı resmen :)

evet kızlar çok heyecanlı ya

veee az önce balkondan el salladık gamzeye ve ipeğimize
Arhan uyuyor uyanınca gidicez inşallah takipte kalın

Ayy öok kıskandım hain köfteler (((

Kızlar aktivite kutusu geldik para vermeye değmez desem emeklerine ayıp olacak ama ay ay gelişim tablosu yazmışlar zaten Netten okuyorum 9. Ay'ı
Kapı koluna kağıttan asılan bebeğim uyuyor u vermişşler
Bir sıkmalı basit oyuncak
Ve sekiz yane kağıt Şekil var üzerinde o kadar..

Bence zaten anneler evde aynısını yapıyor belki ilerli aylarda daha güzel Şeyler Çıkabilir içinden ama şimdi çok çarpıcı değil.
Almasanız hiçbir şeh kaybetmezseniz paranız cebinizde kalır:) ben meraklı Melahat almasam olmazdı...

Bir De bayramda bana kötü bir teşhis koymuşlardı vs chechk yolar Prof ler bugün sonucu aldık kesinlikle yanlış Ölçüm yapmışlar mümkün değil dediler. Öok şükür her şey temiz :) hep kızımı düşündüm durdum :) babası da sağolsun sen ölürsen kendimi kızıma adarım dedi hahaha bana moral veriyor:) ama her şey temiz çıktı çok şükür:) Rabbim hepimize bebeklerimize ailemize sağlık sıhhat keyif neşe versin inş

C Cucu I imspecial kızlaaaaar kulaklarım çınlıyor az dedikodumuzu yapın
Keşke şuan hepimiz yanya olaydık düşünemiyorum o halimizi:))

Pinking Tree canım çok sevindim bişey çıkmamasına allah hepimizi bebişlerimize bağışlasın..

EŞim sinirimi bozdu başıma vurdu başım çok ağrıyor

Pinking Tree gecmis olsun canim, off ben bana bisey olursa kizim ne olur diye dusunup dusunup agliyorum bazen sonra diyorum oda onun imtihani belki daha hayirli bir insan olur, ne bilim anne olmak boyle bisey iste hep koruyip kollamak istiyoruz.. Aktivite kutusunu alcaktim bende almiyim en iyisi, biraz daha buyufugunde almak daha iyi olabilir cocukta heyecanlanit ne cikcak acaba icinden diye.

Canım C Cucu ve onun tatlı tatlı arhani çok sekerdiniz fotograftan ne gördü isem elektrigimiz aynıydı cook güzel ve cook seker tugba çokta hoş bi kadin maşallah ...arhanda acayip şeker hareketli candan hic yabancılamayan benim ogrencilerimle oynama gafletinde bile bulundu...is ortami olunca istedigim gibi ilgilenemedim tugba insallah güzelce gideriz kahvaltiya bebislerle mutlu mesut uzun uzun sohbet ederiz kızlar kulaklarinizi iyi yönde çınlattık merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…